Det vÊrksted dur bare ikke
Den ene stjerne må tilfalde salgsafdelingen - vÊkstedet er lÞgnagtigt og uden faglig stolthed.
Hold Jer LANGT VÃK fra vÊrkstedet.
Min historie: Jeg kÞbte en Honda (demo vogn), der havde kÞrt 23.800 km. Fik eftermonteret parkeringssensor ifm. handlen. Der var ikke udfÞrt 20.000 km service, så dette blev også gjort som en del af handlen.
På hjemturen skulle der bruges sprinkler - der var ingen vÊske på. Så tÊnkte jeg, at jeg også hellere måtte checke kÞler-/bremse-/servovÊdske - der manglede en liter kÞlervÊske, som jeg fik nÊste dag af sÊlgeren.
Nogle dage efter skulle jeg have trailer på. Da jeg bakkede gav parkeringssensoren alarm - forbi vÊrkstedet, hvor jeg fik at vide af driftslederen, at sådan skulle det virke. Efter lÊsning af instruktionsbog og lidt surfing på Internettet skulle bagsensoren slå fra, når der blev sat trailer stik i vognen - det blev bekrÊftet af forskellige mekanikere ved mine senere hyppige besÞg.
Parkeringssensorerne i bag begyndte at give alarm uden at der var grund til det og det fÞrte til i alt 7 besÞg på vÊrkstedet - der var en mÊrkelig fejl, så det er ikke antallet af besÞg, jeg brokker mig over, men bilen var ikke ordentligt samlet efter hvert besÞg - så var alle clips ikke sat i, så var der ikke 3 skruer i trailerstikket, men kun 2, så var det en bolt, der ikke var skruet i, så lå der vÊrktÞj under bagklappen, så var der en strip der var klippet, så var beklÊdning og gummilister ikke sat ordentligt på plads og endelig hang der et bundt ledninger under den ene bagskÊrm - fejlen var, at ledningerne fra bagsensorerne til kontrolboksen blev fugtige under yderisoleringen og lÞsningen var så at fjerne isoleringen - og lade ledningerne hÊnge og slaske under bagskÊrmen - en ikke sÊrlig elegant lÞsning. Efter 6. besÞg fik jeg at vide af driftslederen, at der havde vÊret mus i ledningssystemet, så jeg fjernede inderbeklÊdningen for selv at checke - der have ikke vÊret mus nogen steder, så det var bare en lÞgn for at få mig til at betale timerne til fejlretning.
Nu driller bagsensorerne igen, men nu har jeg opgivet troen på, at vÊrkstedet kan lÞse problemet, og jeg tÞr ikke overlade dem bilen - de splitter mere ad, end de får repareret.
Nu får jeg sat et uoriginalt anlÊg i og må erkende, at jeg har spildt 8.000 kr på originalt Honda ekstraudstyr, der ikke virker.
2015幎2æ8æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ