Na een bestelling die kwijt is geraakt door de leveringsdienst werd mijn bestelling opnieuw verstuurd. Wel wat langer moeten wachten, maar de klantendienst was goed bereikbaar en is er mee aan de slag... もっと見る
企業が回答しました
Ik heb 24 juni (2 weken gelden) al een bestelling geplaatst. Tot op heden nog niks over gehoord, terwijl er wordt geadverteerd met verzending binnen 2/3 werkdagen. Heb al geprobeerd om in contact... もっと見る
Super goede service! Snelle & duidelijke communicatie met de klant gedurende gans het proces, aankoop, levering en in mijn geval ook 2 van de 4 artikelen als retour. (Dit omwille van pasvorm) Ik... もっと見る
企業が回答しました
Ik had online besteld. Mega goede levering! Echt lekker snel en netjes ingepakt. Ook had ik meerdere vraagjes die snel via de Instagram werden beantwoord. Goed contact en fijne levering. Ik ga hier ze... もっと見る
企業が回答しました
Labelish is een toonaangevende modewinkel met een uitgebreide collectie die een breed publiek aanspreekt. Onze damescollectie biedt een scala aan keuzes, variërend van trendy, eigentijdse stukken tot tijdloze klassiekers. Hiermee spelen we in op de diverse smaken en voorkeuren van onze klanten. Voor de jongere doelgroep hebben we altijd de nieuwste mode in huis, zodat zij up-to-date kunnen blijven met de laatste trends. Daarnaast beschikt Labelish over een verfijnde basiscollectie voor heren, met stijlvolle en kwalitatieve kledingstukken die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Bezoek Labelish voor een complete en veelzijdige winkelervaring.
De Tamboer 1, 6093 EB, Heythuysen, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 60%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mooie overzichtelijke opstelling. Fijne dames, goede service en hele knappe prijzen 👌

Labelish からの回答
mooie winkel, positieve benadering goed advies mooie mode van goede kwaliteit en ouderwetse service, klantgericht. Voor jongere en oudere vrouwen die houden van stijl en kwaliteit.

gezellige gastvrije winkel
leuk personeel en ze helpen je met beslissen
leuke prijzen ook

Labelish からの回答
Leuke dames kledingzaak met mooie kleding van goede kwaliteit.je wordt er heel fijn en vriendelijk geholpen.

Labelish からの回答
Super leuke winkel! Werd ontzettend fijn geholpen. De verkoopster had een erg leuk setje aan, iets wat ik normaal nooit zou kopen. Maar na het advies toch gepast en ik was verkocht. Erg leuke en aparte kleding verkopen ze daar! En vriendelijk personeel. Dus echt een aanrader om even binnen te kijken.

Labelish からの回答
Ik kan niks anders zeggen dan dat je in deze winkel altijd welkom bent, De eigenaresse/ verkoopster is zo ontzettend vriendelijk. Je voelt je als klant hier altijd koning, ook al koop je niks en kijk je alleen maar rond. Het assortiment is heel erg leuk en zo ook de accessoires.
Absoluut de moeite waard om naar binnen te gaan als je in de buurt bent.

Labelish からの回答
Snelle verzending en bezorging. Ik heb iets moeten retourneren, dit was vrij snel weer terugbetaald. Super!

Labelish からの回答
Nadat de verkeerde maat was opgestuurd ben ik super fijn en snel geholpen en werd het probleem per direct opgelost.
Echt een top service en heel erg klantvriendelijk 💗

Labelish からの回答
Zeer slechte ervaring met deze webwinkel. 3 producten besteld waarvan ze maar 2 producten versturen en geen retourformulier bijgevoegd. Betaald met Klarna en wil graag mijn bestelling retour sturen en het bedrag aangepast hebben die past bij de geleverde bestelling. Contact opgenomen met de klantenservice om met de vraag voor een retourformulier. ik krijg alleen een automatisch bericht terug en verder geen antwoord. meerdere keren gemaild en geen reactie terwijl de factuur bij Klarna wel open blijft staan en betaald moet worden. Zeeer slechte service en totaal geen contact met de klantenservice na meermaals een mail gestuurd te hebben. Hier zeker niet bestellen!!!

Labelish からの回答
Erg leuke collectie voor een redelijke prijs!
Wederom plezierig geholpen door eigenaresse.👍

Labelish からの回答
Leuke website moest iets voor me vriendin bestellen goeie levering en service top winkel!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。