Lunar Norway レビュヌ

1,502
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har vÊrt kunde hos Lunar en stund nÃ¥, og jeg er veldig fornÞyd med hvor enkel og brukervennlig banken er. Appen fungerer sÞmlÞst, og alt gÃ¥r raskt – enten det gjelder betalinger, oversikt over Þ... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg er ekstremt skuffet over Lunar Bank. Jeg har prÞvd Ã¥ kontakte kundeservice flere ganger, men de svarer ikke pÃ¥ meldingene mine. I tillegg forsinker de prosessen med Ã¥ overfÞre pengene mine tilbake... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er veldig fornÞyd med Lunar sÃ¥ langt. Kundeservicen fra Marlen var fantastisk. Hun tok seg virkelig god tid til onboardingen min og til de tekniske utfordringene jeg hadde. Skulle bare alle kundes... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Enkel og bra App, super kundeservice. Lina hos Kundeservice sÞrget for Ã¥ sperre kort etter forsÞk pÃ¥ svindel, bryr seg om kundene💪🏌 Anbefaler sas kortet, bÞr brukes pÃ¥ alle kjÞp. FÃ¥r rundt 1... もっず芋る

䌁業情報

1. 銀行
  2. 金融機関

圓該䌁業による蚘述

Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.

連絡先

(1,502)

過去12か月のレビュヌ数: 121ä»¶

レビュヌを曞く

Very Good

Very good, everything like normal.

2025幎6月20日

Hi Eirik,

Thank you for your nice review.

Thanks for sharing your experience with us.

We're looking forward having you with us on our journey.

5぀星のうち5の評䟡

Har vÊrt kunde i flere år

Har vÊrt kunde i flere år. Har hatt god bruk for Lunar. Får altid hjelp når det er noen spÞrsmål. Anbefaler Lunar til alle.

2025幎6月27日

Hei Trygve,

Takk for dine fem strålende stjerner.

Vi setter utrolig stor pris på at du har tatt deg tid til å legge igjen en anmeldelse av oss.

Det gleder oss at du er en fornÞyd kunde gjennom flere år, samt at du anbefaler oss til alle.

5぀星のうち5の評䟡

Er fornÞyd med bÃ¥de banktjenesten og Ai

Er fornÞyd med både banktjenesten og Ai kundeservice.

2025幎6月20日

Hei Tonje,

Tusen takk for dine fem strålende stjerner.

Vi blir så glade over å lese at du liker banktjenesten og vår AI chatbot.

5぀星のうち5の評䟡

Fikk en hyggelig melding fra Saga på

Fikk en hyggelig melding fra Saga på Lunar om at kortet mitt var blitt brukt på en nettside, og at Nets hadde satt en alarm på dette. Så Saga spurte meg om jeg hadde gjort det, noe jeg ikke hadde. Ble forklart at korte vil bli sperret og at jeg må evt bestille nytt kort. Dette gikk fort og alt er i orden nå. Takk for den hjelpen og at det ble oppdaget at kortet var blitt brukt på en side som jeg ikke aner hva er. Her var både Nets og Lunar snare med å gjÞre ting som var riktig for sin kunde (meg)..

2025幎6月26日

Hei Ann Teresa,

Tusen takk for din fine anmeldelse av Saga! Vi setter utrolig stor pris på at du har tatt deg tiden å legge igjen en anmeldelse.

Det gleder oss at du har hatt en positiv opplevelse med oss, og fikk rask hjelp av Saga.

5぀星のうち5の評䟡

Saga fra Lunar har vÊrt svÊrt

Saga fra Lunar har vÊrt svÊrt behjelpelig med fort svar og endring for hva jeg trenger. Setter stor pris på hjelp! Takk :)

2025幎6月26日

Hei Silje,

Tusen takk for din fine anmeldelse av Saga. Vi setter utrolig stor pris på at du har tatt deg tiden å legge igjen en anmeldelse.

5぀星のうち5の評䟡

Great bank and APP - Try the AI-support!

I really love how easy it is to use, and the AI-support is so fast and easy to use. Really helpful!

My only wish is, when using the card, the SAS eurobonus would effect the level of membership at SAS. But it doesn’t.. It only collect the points without increasing the level.

All in all: a great bank and APP.
Cards are nice and it also supports ApplePAY.
Keeps up the with interest% like other banks on savings.

10/10. A++

2025幎6月19日

Hi Erik,

Wow, what a fantastic review!

We're delighted to hear that you find our services and app easy to use. We really appreciate the feedback on the SAS EuroBonus card and will take it forward internally.

Thank you so much for your nice review and your five shining stars.

5぀星のうち4の評䟡

fÞrst var jeg overasket over sperre

fÞrst var jeg overasket over sperre uten å få beskjed. når så var det helg i danmark på freday og Lunar var ikke å påtreffe, senralen var stengt grunnet helgfri.
men når jeg fikk levert klagen idag gikk det fort å få alt på plass.

2025幎6月23日

Hei Nils,

5぀星のうち4の評䟡

Forsinkelser ved overfÞring til andre banker

Det tar litt lang tid fÞr pengene overfÞres til andre banker som Nordea og Revolutt. VPS er også forsinket.
Veldig bra kundeservice. Savner muligheten for lån.

2025幎6月18日

Hei Kristian,

Tusen takk for at du har tatt deg tid å legge igjen en anmeldelse av oss.

Det gleder oss at du er fornÞyd med vår kundeservice.

Vi Þnsker å kunne tilby direkteoverfÞringer mellom norske banker i fremtiden. Vi tar selvsagt med oss tilbakemeldingene dine videre internt. Du er også alltid velkommen til å ta kontakt med meg, Marlen, på +47 23 96 30 00 dersom du har feedback eller spÞrsmål, så hjelper jeg deg videre.

Best bank I've ever had

Best bank I've ever had! Easy to use, friendly and responsive customer service. The perks of the premium account is suiting me perfectly, and definitely worth it!
Thanks Lunar.

2025幎6月18日

Hi Johan,

Thank you for your nice review.

It's so nice to see that you appreciate our app! Managing your finances should be easy. We're delighted to hear about your experience with our support. Thanks for sharing your experience with us.

We're looking forward having you with us on our journey.

Enkel og fin app

Enkel og fin app. Lett oversiktlig

2025幎6月10日

Hei Henriette,

Tusen takk for de fem strålende stjernene.

Vi er kjempeglade for å hÞre at du liker appen vår. Vi ser frem til å ha deg med oss på reisen!

Funker fett

2025幎6月4日

Hei Christian,

Tusen takk for hyggelige ord.

Den gjÞr alt

Veldig intuitiv og den har alle funksjoner

2025幎6月2日

Hei Lars,

Tusen takk for dine fem strålende stjerner.

5぀星のうち2の評䟡

FÃ¥r lite hjelp

GjÞre det lettere å gjÞre utskud litt lite hjelp men når du får den hjelbper dem deg mye kjempe bra

2025幎6月8日

Hei Kim Andre,

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Jeg er lei for at du har hatt en negativ opplevelse hos oss, og beklager for ulempene dette har medfÞrt for deg.

Du selvsagt få hjelp og jeg Þnsker å forbedre din opplevelse hos oss, samt undersÞke saken videre. Ta gjerne kontakt med meg, Marlen på +47 23 96 30 00, og spÞr etter meg. Så kommer jeg, personlig, hjelpe deg med hva enn det måtte vÊre.

5぀星のうち5の評䟡

Happy med digitalt og eget kort.

Happy med digitalt og eget kort.

2025幎5月23日

Hei Andre,

Tusen takk for at du har tatt deg tid å legge igjen en anmeldelse av oss.

Det gleder oss at du er så fornÞyd med ditt nye digitale Lunar-kort.

5぀星のうち5の評䟡

Oversiktlig mobilapp og ingen skjulte

Oversiktlig mobilapp og ingen skjulte gebyrer. Man betaler en fast pris i måneden og det er det

2025幎5月30日

Hei Hans Viggo,

Tusen takk for dine fem strålende stjerner!

Vi blir så glade over å lese at du opplever vår app som oversiktlig.

Trygt og enkelt

Trygt og enkelt, dekker behovet for et ekstra kort ❀🀗

2025幎5月27日

Hei Per Morten,

Tusen takk for hyggelige ord og fem strålende stjerner 🌟

Problem med face id

Hadde problem med face id innlogging. Fikk rask tibakemelding fra Marlen, som lÞste problemet for meg.

2025幎5月15日

Hei Jan,

Tusen takk for at du har tatt deg tid å legge igjen en anmeldelse av oss, og Marlen.

Det gleder oss at du har fått så god og effektiv hjelp – det er akkurat dette vi streber etter.

Alva

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス