Lykke, Hjerte & SjÊl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik en luksus gravidmassage, og det var den bedste massage oplevelse, som jeg har prÞvet (jeg er gravid for tredje gang, og har fÃ¥et massage andre steder i de to andre graviditeter). Jeg fÞlte mig... もっず芋る

Den mest fantastiske service, og en behandler der gÃ¥r op i sit fag med stor interesse. Meget kompetent og super passioneret. Hun har hjulpet i begge mine graviditeter med bÃ¥de gener og velvÊre og nu m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan varmt anbefale Lykke! Hun har en fantastisk ro og nÊrvÊr, som gjorde, at jeg fÞlte mig tryg gennem hele behandlingen. Jeg fik bÃ¥de akupunktur, rebozo og zoneterapi for at modne kroppen til f... もっず芋る

䌁業が回答したした

En varm anbefaling af Lykke, som vi havde ude i vores mÞdregruppe og undervise i babymassage. Vi havde en hyggelig time, hvor Lykke underviste, mens vi masserede og trykkede zoner under fÞ... もっず芋る

䌁業情報

1. 助産垫
  2. ペガ むンストラクタヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos Lykke, Hjerte & SjÊl er du i centrum. Når du kommer hos mig, er der god tid. Jeg mÞder dig med ro, nÊrvÊr og omsorg, og sammen tager vi udgangspunkt i prÊcis dine behov. Jeg ser på hele dig, fysisk og psykisk, med et holistisk blik. Jeg benytter, ud over mine jordemoderfaglige kundskaber, forskellige behandlingsformer som zoneterapi, kraniosakral terapi, gravidmassage og rebozo-massage. Klinikken tilbyder også yin yoga hold til gravide og ikke-gravide. Der oprettes lÞbende Yin Yoga hold og workshops, så hold Þje med min hjemmeside eller fÞlg Lykke, Hjerte & SjÊl på Google eller Facebook, så får du besked, når der sker nyt. Jeg afholder mine Yin Yoga workshops tÊt ved klinikken på det skÞnne HartevÊrk i udkanten af Kolding.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Ét stort kram!

At komme hos Lykke er som at få ét stort omsorgsfuldt kram! Det er den bedste måde jeg kan beskrive min oplevelse af at komme hos hende. Vi har både benytte hende til noget fÞdselsforberedelse både ved vores fÞrste og anden. Der ud over er jeg kommet for at få en healende massage efter fÞdslerne.

2023幎11月7日

Lykke, Hjerte & SjÊl からの回答

Tusind tak for din fine beskrivelse Ida, tak for tillid og jeres besÞg. Kram tilbage :-) Kh Lykke

Gravid behandling med akupunktur

Det var skÞnt at få behandling med akupunktur, som gravid hos Lykke. Derudover fik jeg Þvelser med hjem der har hjulpet med de spÊndinger jeg som gravid har bÞvlet med.
Dygtig behandler og dejlig atmosfÊre hos Lykke, og hermed en varm anbefaling af Lykke herfra!

2023幎8月18日

Lykke, Hjerte & SjÊl からの回答

Tusind tak for din varme anbefaling Mette :-) Dejligt at jeg kunne hjÊlpe digm:-) Kh Lykke

Super god behandling

Super god behandling. Jeg dÞjende med irriteret iskasnerve og efter behandlingen har jeg nÊsten ingen smerter sammenlignet med fÞr. Jeg fÞlte mig fuldstÊndig i trygge hÊnder hos Lykke.
Jeg kommer helt sikkert tilbage.

2023幎9月17日

Lykke, Hjerte & SjÊl からの回答

KÊre Laura. Dejligt at behandlingen har hjulpet dig, og mange tak for din anmeldelse her :-) Du er meget velkommen. Kh Lykke

Lykkes behandling giver ro

Lykke er virkelig en helt sÊrlig, dygtig og kÊrlig behandler, der tager sig tid til den gravide og tager hendes bekymringer og utrygheder alvorligt.

Hun hjalp mig til at finde ro, styrke og troen på, at jeg sagtens kan fÞde igen med sin behandling igennem samtale, zoneterapi og akupunktur. Jeg vil til hver en tid anbefale Lykke!

2023幎9月13日

Lykke, Hjerte & SjÊl からの回答

KÊre Cecilie. Det er jeg rigtig glad for at hÞre, og jeg håber at du får en rigtig god fÞdselsoplevelse, hvor du er tryg og mÊrker din store styrke. Tak for dine ord her :-) Kh Lykke

En tryg oplevelse

Som fÞrstegangs fÞdende Þnskede jeg at finde en privat jordemoder, som kunne klÊde min kÊreste og jeg på til fÞdslen. Da vi vidste det offentlige kun tilbÞd fysisk fÞdselsforberedelse til mig og et webinar til min kÊreste blev vi enige om at undersÞge mulighederne. Hvis der er den mindste overvejelse hos dig/jer der lÊser dette om at investere i det kan vi KUN anbefale det. Vi blev klÊdt fantastisk godt på, fÞlte os set og hÞrt. AtmosfÊren var hyggelig og Lykke skaber den mest trygge ramme. Tak for at tage godt imod os<3

2023幎8月2日

Lykke, Hjerte & SjÊl からの回答

KÊre Cathrine. Tusind tak for jeres anbefaling og ikke mindst jeres aktive deltagelse, det var en fornÞjelse at have jer til fÞdselsforberedelse. Dejligt at I fÞler jer klar. Held og lykke med det hele :-) Kh Lykke

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg tÊnker sommertider på hvordan det mon var gået mig hvis ikke jeg var stÞdt på lykke gennem de sociale mediers magiske kraft som det også kan vÊre. Helt tilfÊldigt og samtidig som skÊbnen ville.
Som fÞrste gangs gravid og totalt fÞl i alting, blev jeg mÞdt af den mest forstående jordemoder Lykke. Fyldt med tankemylder, angst, stress og alt derimellem startede vi ud med nogle samtaler og derefter akupunktur og zoneterapi.
Lykke sÃ¥ muligheden for at jeg blev en del af hendes forlÞb “tryg gravid” som kunne give mig muligheden for at finde den ro og balance som jeg havde brug for. Gennem samtaler med andre kvinder som man kunne spejle sig i, brugbare vÊrktÞjer, afspÊnding og meditation, forberedelse og gode Þvelser har det uden tvivl resulteret i at jeg fÞler mig “grebet” og tryg i alt det ukontrollerbare og nye som venter mig. KÊmpe anbefaling til Lykke, som 100% kan stÃ¥ inde for sit navn med hjerte og sjÊl.

2023幎3月1日

Lykke, Hjerte & SjÊl からの回答

KÊre Nadia :-) Tusind tak for at vise mig tillid hele vejen igennem din graviditet - behandlinger, samtaler og forlÞb. Det har vÊret dejligt at fÞlge din rejse gennem alt det ukontrollerbare, og at opleve at du bare vokser i mere end en forstand ;-) Slutteligt, tusind tak for din varme anbefaling! Kh Lykke

Tryg Gravid

Tryg Gravid

At vÊre en del af Tryg Gravid hjalp mig til at finde ro og glÊde i min 3. graviditet, som fra start var plaget af graviditetsgener og deraf svÊre fÞlelser og utilpashed i egen krop.

De blide yogaÞvelser og guidet meditation skabte et rum, hvor jeg kun skulle tÊnke på mig selv, lade kroppen afspÊnde og finde ny energi.

Relationen til de Þvrige deltagere blev hurtig tryg. Lykke skabte et forum hvor vi kunne vÊre Êrlige og lade fÞlelserne få frit lÞb, som gav mig en lethed og afslappethed. Derudover var der plads til skÞnne grin og sammen var vi fÊlles om alt det en graviditet, kommende fÞdsel og familieforÞgelse indebÊrer.

Som 3. gangs gravid var jeg en smule skepsis og i tvivl om hvorvidt sådan forlÞb kunne hjÊlpe mig, da jeg fÞlte jeg havde to gode graviditeter og fÞdsler at trÊkke erfaringer fra. Men jeg er så glad for at jeg gav mig selv samtaleforlÞbet. Jeg fandt et forum til mine svÊre fÞlelser omkring udfordringerne i 3. graviditet og fandt styrke i at vÊre sammen med andre gravide. Lykke guidede os gennem de forskellige temaer, som gjorde mig klogere på mig selv og min rolle som mor, både for mine to bÞrn og kommende barn i maven.

Jeg fÞler mig nu langt mere rolig og glad i min graviditet, samt styrket i tilknytningen til mit ufÞdte barn, samt min eksisterende og kommende mor-rolle.

Jeg kan på det varmeste anbefale Lykke og hendes forlÞb Tryg Gravid.
KÊrlig hilsen Mette-Marie

2023幎5月31日

Lykke, Hjerte & SjÊl からの回答

KÊre Mette-Marie :-) Tusind tak for din varme anbefaling og for dine refleksioner over TRYG GRAVID. Jeg er rigtig glad for at også du - som 3. gangsfÞdende, fik styrket moderskabet for alle dine bÞrn, og fandt ro i det. Tusind tak for at dele ud af dig til gruppen. Kh Lykke :-)

Fantastisk forlÞb — ‘Tryg Gravid’.

Jeg har gennem de sidste seks uger deltaget i forlÞbet ‘Tryg Gravid’ i forbindelse med min graviditet af mit andet barn. Jeg Þnskede i denne graviditet, at skabe et stÞrre fokus pÃ¥ min krop og sind samt vÊre mere forberedt pÃ¥ fÞdslen.

Lykke har vÊret helt fantastisk, og skabt et rum for os gravide, hvor vi i trygge og rolige rammer har kunne dele vores tanker og fÞlelser med hinanden, på baggrund af vores graviditet og kommende moderskab.

Lykke har inspireret og Ã¥bent op for spÊndende refleksioner og samtaler, og samtidig har vi gravide ogsÃ¥ kunne spare med hinanden og delt vores op— og nedture. Vi har i forlÞbet ogsÃ¥ lavet yoga og mediteret, hvilket har vÊret en helt fantastisk oplevelse og en dejlig mÃ¥de at lÊre at vÊre i kroppen pÃ¥.

ForlÞbet har givet mig et helt sÊrligt rum i min graviditet, hvor jeg har kunne fokusere pÃ¥ mig selv og gÞre mig tanker om min graviditet, selve fÞdslen og min nye rolle som ‘mor til to’.

Min varmeste anbefaling gÃ¥r til Lykke og forlÞbet ‘Tryg Gravid’.

❀

2023幎5月31日

Lykke, Hjerte & SjÊl からの回答

KÊre Laura ♥ Det har vÊret en stor fornÞjelse at have dig med pÃ¥ Tryg Gravid. Tusind tak for at deltage og at dele sÃ¥ meget af dig selv, du har vÊret til stor inspiration.
Af hjertet TAK for dine varme ord og anbefalinger ♥ Kh Lykke

Lykke sendte mig i den syvende himmel

Lykke sendte mig i den syvende himmel <3 Hun gav mig en behandling af et mix mellem akupunktur og en sÊrlig bindevÊvsmassage for at komme mine bÊkkensmerter til livs. Allerede pÃ¥ vejen ud af klinikken kunne jeg GÅ i stedet for at vralte og i dagene efter fortsatte det gode resultat. Det var ikke blot et mÊrkbart resultat, men ogsÃ¥ et synligt resultat og blev kommenteret af familie og venner, som ser mig til daglig. Hold nu op hvor var det dejligt at fÞle sig 'normal' igen og fÃ¥ smerterne afhjulpet. Behandlingens virkning fortsatte indtil jeg overbelastede mit bÊkken igen, hvilket var fuldstÊndigt selvforskyldt. Men jeg har fÃ¥et en rÊkke yogaÞvelser af Lykke oveni som virker super godt - og jeg har allerede bestilt tid til pÃ¥ onsdag for ny behandling - herunder hjÊlp til vÊske i benene.

Lykke er super kompetent, tager sig god tid til sine patienter og skaber en fantastisk god og åben atmosfÊre i klinikken. Det er tydeligt at hun har en hÞj grad af faglighed med i alt hvad hun siger og gÞr. Hun er virkelig dygtig og jeg kan anbefale hende fremfor alle andre jeg har vÊret hos :)

2023幎5月3日

Lykke, Hjerte & SjÊl からの回答

Tusind TAK for den flotte anmeldelse :-) Godt at du kom - og glÊder mig til at se dig i klinikken igen. Kh Lykke

God og tryg oplevelse

God og tryg oplevelse, hvor man som gravid er helt i fokus. Jeg vil til enhver tid anbefale Lykke!

2023幎3月24日

Lykke, Hjerte & SjÊl からの回答

Hej LIne, dejligt at du har haft en god oplevelse, og tak for din anbefaling og besÞg i klinikken :-) Kh Lykke

KÊmpe ros for os

KÊmpe anbefaling for os. Vi har fået 4 behandlinger med vores sÞn som har vÊrt urolig og ked af det i langtid. Og efter at have vÊrt afsted med ham har vi fået en mere rolig og glad dreng ud af det. Som nu trives meget bedre og er klar til at opleve den nye verden han er kommet til.
Vi takker for en god behandling ved dig indtilvider og vender stÊrkt tilbage hvis der skulle vÊre brug for det.

2023幎4月12日

Lykke, Hjerte & SjÊl からの回答

KÊre Tina, tusind tak for jeres flotte anmeldelse, dejligt at kunne hjÊlpe. Held og lykke til jeres lille familie. Kh Lykke

Kan klart anbefales

SkÞnne omgivelser og fantastiske behandlinger. Kan klart anbefale Lykke.
Modtaget massage, rebozo, akupunktur og zoneterapi

2023幎3月1日

Lykke, Hjerte & SjÊl からの回答

KÊre Nicole, tak for din fine anmeldelse :-) og tusind tak for alle dine besÞg i klinikken. Kh Lykke

Lykkes rolige varme skÞnne personlighed

Lykkes rolige varme skÞnne personlighed krydret med hendes viden om hendes behandling gÞr det til en fornÞjelse at besÞge hende hver gang

2023幎3月17日

Lykke, Hjerte & SjÊl からの回答

Hej Kristine, tak for dine dejlige ord. Jeg er så glad for at du kommer hos mig :-) Kh Lykke

Lykke efter besÞg hos Lykke

Lykke efter besÞg hos Lykke
Vi havde brug for en tid til vores datter inden én stor operation. Vi ville bare gerne give hendes lille krop optimal ro og balance inden operationen og det forstod Lykke. Vores datter fik en god behandling og både hun og jeg tog derfra med en god ro i krop og sind. Lykke kan helt sikkert noget sÊrligt og vi kommer igen efter operationen.

2023幎2月27日

Lykke, Hjerte & SjÊl からの回答

Det er jeg rigtig glad for at hÞre Anne, glÊder mig til at se jer på den anden side af operationen! Kh Lykke

Lykke er meget kompetent

Lykke er meget kompetent, rolig og nÊrvÊrende. Hun mÞder en lige der hvor man har brug for hjÊlpen. Kan uden tvivl anbefale at bruge hende
BÃ¥de fÞr og under graviditeten 😍

2023幎2月12日

KÊre Rikke, mange tak for en dejlig anbefaling :-) Kh Lykke

Dygtig, professionel og hjertevarm, tryghed

Jeg har fået to behandlinger hos Lykke og har vÊret meget tilfreds med begge gange. Jeg har fÞlt mig tryg og synes hun har vÊret meget dygtig til at informere og formidle brugbar viden og vÊrktÞjer Til forberedelse til fÞdslen, også fik jeg også bare en rigtig god gravidmassage.

2023幎1月9日

Lykke, Hjerte & SjÊl からの回答

KÊre Isabella, tak for din anmeldelse. Er rigtig glad for at du kunne bruge det :-) Kh Lykke