Jeg fik en luksus gravidmassage, og det var den bedste massage oplevelse, som jeg har prÞvet (jeg er gravid for tredje gang, og har fÃ¥et massage andre steder i de to andre graviditeter). Jeg fÞlte mig... ãã£ãšèŠã
Den mest fantastiske service, og en behandler der gÃ¥r op i sit fag med stor interesse. Meget kompetent og super passioneret. Hun har hjulpet i begge mine graviditeter med bÃ¥de gener og velvÊre og nu m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan varmt anbefale Lykke! Hun har en fantastisk ro og nÊrvÊr, som gjorde, at jeg fÞlte mig tryg gennem hele behandlingen. Jeg fik bÃ¥de akupunktur, rebozo og zoneterapi for at modne kroppen til f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En varm anbefaling af Lykke, som vi havde ude i vores mÞdregruppe og undervise i babymassage. Vi havde en hyggelig time, hvor Lykke underviste, mens vi masserede og trykkede zoner under fÞ... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Lykke, Hjerte & SjÊl er du i centrum. Når du kommer hos mig, er der god tid. Jeg mÞder dig med ro, nÊrvÊr og omsorg, og sammen tager vi udgangspunkt i prÊcis dine behov. Jeg ser på hele dig, fysisk og psykisk, med et holistisk blik. Jeg benytter, ud over mine jordemoderfaglige kundskaber, forskellige behandlingsformer som zoneterapi, kraniosakral terapi, gravidmassage og rebozo-massage. Klinikken tilbyder også yin yoga hold til gravide og ikke-gravide. Der oprettes lÞbende Yin Yoga hold og workshops, så hold Þje med min hjemmeside eller fÞlg Lykke, Hjerte & SjÊl på Google eller Facebook, så får du besked, når der sker nyt. Jeg afholder mine Yin Yoga workshops tÊt ved klinikken på det skÞnne HartevÊrk i udkanten af Kolding.
Alpedalsvej 107 B, 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
- kontakt@lykkehjertesjael.dk
- lykkehjertesjael.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Sand fornÞjelse ogsÃ¥ for farenâ€ïž
Virkelig sÞd, professionel og nÊrvÊrende jordmorderâ€ïž
Mig og min kone er kommer der og har fÃ¥et zoneterapi og jordmord konsultation + igang sÊttende zone terapi, det har vÊret intet mindre end en sand fornÞjelse bÃ¥de for mig og min kone. Hvis man kunne spole tiden tilbage ville vi helt sikkert have vÊret der med vores 2 andre bÞrnâ€ïž 1000 stjerner herfraâ€ïž

Lykke, Hjerte & SjÊl ããã®åç
Wauw! De bedste anbefalinger fra os
Lykke er simpelthen det sÞdeste, dejligste og dygtigste menneske â€ïž Hun har hjulpet vores lille datter med at fÃ¥ mere balance i kroppen - sÊrligt maven. Efter fÞrste gang hos Lykke, var det som om at vi fik en helt anden baby med hjem. PÃ¥ den gode mÃ¥de altsÃ¥. Endelig kunne hun sove. Jeg vil til enhver tid anbefale Lykke, hjerte og sjÊl. Og hvis jeg var gravid med mit fÞrste barn, havde jeg dÊlme ogsÃ¥ benyttet mig af alle de ting hun tilbyder pÃ¥ den front. Wauw!

Lykke, Hjerte & SjÊl ããã®åç
Kan klart anbefale hendes behandlingerâŠ
Kan klart anbefale hendes behandlinger og så er hun det sÞdeste og varmeste menneske.

Den varmeste anbefaling!
Jeg begyndte at se Lykke i det sidste trimester af graviditeten. Lykke har hjulpet mig med at finde ro og tryghed ved fÞdsel. Hun er et dejligt menneske at snakke med og har stÊrkt faglighed som jordmor.
Jeg har benyttet zoneterapi, som har en dejlig afslappende og beroligende effekt. Har også hjulpet med nogle mindre gener som jeg har oplevet ved slutning af graviditeten.

Lykke er helt fantastisk
Lykke er helt fantastisk. Vi har brugt hende til efterfÞdselssamtale både for mor og far. Hun har givet ro i kroppen hos os begge, og vi fÞler os meget mere rustet til vores kommende fÞdsel med barn nr. 2. Ligeledes har hun vist gode teknikker til kommende fÞdsel.
Jeg ville Þnske at vi kendte til Lykke noget fÞr. Hun er virkelig dygtig.

En varm anbefaling
Lykke skal helt sikkert have mine varmeste anbefalinger herfra!
Har vÊret i et behandlingsforlÞb med min datter på 5 måneder som bÞvler med maven. Lykke er fantastisk til at skabe en tryg atmosfÊre, svare på de mange spÞrgsmål en mor kommer med og man er i de bedste hÊnder.
Ud over zoneterapi er Lykke behjÊlpelig med en masse gode råd, og jeg er helt sikker på det nu går i den rigtige retning.

Den varmeste anbefaling
Jeg havde fornÞjelsen af, at vÊre i Lykkes kyndige hÊnder til igangsÊttende zoneterapi og rebozo.
Intet mindre end en fantastisk oplevelse, med velvÊre, ro og tryghed i centrum.
Lykkes nÊrvÊr, sind og menneskesyn er en gave til den gravide. Jeg fik roen til at komme ud af mit hoved, og Lykke gav mig og min krop de bedste forudsÊtninger til fordybelse.
Du mÞdes af en jordemoder og terapeut, som ser dig - og tilpasser behandlingen specielt til dig.
To dage efter min behandling, gik jeg i spontan fÞdsel og undgik igangsÊttelse - jeg er helt overbevist om, at Lykkes behandling var medvirkende til dette.
Uden tÞven får Lykke min varmeste anbefaling! Jeg er sikker på, at både jeg og min baby skal forbi Lykke til yderligere behandling.

Lykke, Hjerte & SjÊl ããã®åç
SkÞn oplevelse. Meget tilfreds!
Jeg har fået den skÞnneste graviditetsmassage hos Lisbeth i dag. Gode, blide og samtidig faste strÞg kombineret med dejlig olie, varme og stille musik, skabte suverÊn afslapning og velvÊre hos mig.
Lisbeth er utrolig nÊnsom og opmÊrksom og meget dygtig til at skabe et trygt, nÊrvÊrende rum, hvor man fÞler sig set og taget hånd om. Jeg kan på det varmeste anbefale at besÞge Lisbeth i hendes hyggelige, lille jordemorderklinik, hvor hun tilbyder så mange fine konsultationer og behandlinger inden for fertilitet, graviditet og efterfÞdsel. Det er alle pengene vÊrd og jeg kommer klart igen.

Fantastisk zoneterapi
Jeg har vÊret så glad for at komme hos Lisbeth til zoneterapi. Jeg har brugt det ift. at få balance i min cyklus, optimere min sÞvn og finde mere ro. Jeg har oplevet stor velvÊre efter behandlingerne og mÊrket de gavnlige effekter ved zoneterapien. Lisbeth er så sÞd, lyttende og enormt dygtig. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken.