Festligt indslag ved min mands 70 Ã¥rs fÞdselsdag, som gjorde lykke. Selvom vi kun var et lille selvskab bestÃ¥ende af vores voksne bÞrn og bÞrnebÞrn - blev vi alle tryllebundet Jeg nÞd som mormor... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Anders underholdt til min 70 Ã¥rs fÞdselsdag. PÃ¥ forhÃ¥nd havde han lovet at blÊse gÊsterne omkuld og det gjorde han. Han havde publikum i sin hule hÃ¥nd og lavede det ene imponerende mindcontol nummer... ãã£ãšèŠã
Fabelagtig og tryllebindende underholdning! Anders var det store samtaleemne, umiddelbart- og flere dage efter han optrÃ¥dte til min 50 Ã¥rs fÞdseldagsfest. Alle gÊster blev âblown awayâ: âUvirkeligt??... ãã£ãšèŠã
TÊnk at kunne forudsige sin egen sygdom og derfor sÞrge for en identisk bror som back-up... Vi havde booket Anders til 2 shows - og han leverede det fÞrste til UG+ og slange - vi er stadig totalt myst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Psykologisk underholdning i hÞjt tempo. Tankemanipulation og mindcontrol går hånd i hånd, når Anders Lassen indtager scenen. Mindblowing underholdning til alt fra julefrokoster og firmafester til bryllupper og konfirmationer.
é£çµ¡å
Rytterbakken 50, 2670, Greve, ãã³ããŒã¯
- 29720513
- Anders@mindcontroller.dk
- mindcontroller.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Skal din fest vÊre uforglemmelig
Anders optrådte til vores bryllup for 19 år siden, og igen til vores kobberbryllup- og gÊsterne taler stadig om hans show.
Det var fantastisk!
Det var i sandhed uforglemmeligt.
Mindblowing!!
Jeg har et par gange set Anders optrÊde for både bÞrn og voksne og det er virkelig shows for alle aldre. Underholdende, humoristisk og fuldstÊndig mindblowing! Varmeste anbefalinger herfra
Verdensklasse underholdning
Jeg har vÊret heldig og opleve Anders flere gange, og hver gang er en stor oplevelse. Han er vanvittigt dygtig og en god entertainer. De varmeste anbefalinger fra mig!
En oplevelse man ikke vil gå glip af
Jeg har op til flere gange oplevet Anders'show og det skuffer ALDRIG.
Anders er helt fantastisk dygtig, sjov og nÊrvÊrende og inkluderer sit publikum på en skÞn måde.
Du vil ikke fortryde at booke ham til din nÊste private fest eller til firmafesten. De varmeste anbefalinger herfra.
KÊmpe anbefaling
Anders underholdt ved min sÞns konfirmation. Og var med til at gÞre festen endnu bedre med sit mindcontrol show. Han var underfundig, overraskende, imponerende og sjov. Og ramte unge som Êldre publikummer ligesom det var tilpasset gÊsterne. Godt arbejde. TAKð.
Magisk oplevelse
Anders optrådte til en familie begivenhed. Han tryllebandt os alle fra start til slut - ung som gammel!
Det hele er meget involverende, humoristisk og spÊndende, og selv i dag er det mig en gÃ¥de hvordan hans âtryllerierâ fungerer. Det var magisk!
Varmeste anbefaling herfra!
Magi i verdensklasse.
Jeg har haft fornÞjelsen af Andersâ show flere gange. Han har en formidabel evne til at tryllebinde sit publikum og styre det gennem showet med humor, finurlige tankemanipulationer og sjove overraskelser. Det perfekte show til fÞdselsdag, konfirmation eller firmafest.
Det bliver ikke bedre - WoW
Skal du arrangere noget til firma eventet med garanteret success og med garanti for en kÊmpe oplevelse til kollegaerne (som er udover normalen) sÃ¥ book Anders. Har oplevet ham flere gange nu, han skuffer aldrig og er fuldstÊndig fantastisk! Alle vil forundres og tabe kÊben til selve Anders show, men forundringen vil fortsÊtte mÃ¥neder efter oplevelsen - han er crazy! Han er en fantastisk show mand, utrolig inkluderende og leverer ganske enkelt en vild og sindsygt oplevelse ð³ KÊmpe fan!!!!
Fantastisk underholdning
Sjov, overraskende og fantastisk underholdning. Anders tryllebandt hele familien! Både bÞrn og voksne var underholdt, og der tales stadig om det.
Tak for en god oplevelse
Anders tryllebandt bÃ¥de bÞrn og voksneâŠ
Anders tryllebandt både bÞrn og voksne med sin optrÊden på vores skole i dag. Han fik alle med på en humoristisk og medrivende måde, og efterlod flere gange os alle sammen både måbende og overraskede. Tusind tak for at give bÞrn og voksne en ordentlig en på opleveren. Anders er mega dygtig. Vi er fans!! Og glÊder os til nÊste show.
KÊmpe kÊmpe anbefaling fra hele skolen.
Tak for din optrÊden til min fÞdselsdag
Tak for din optrÊden til mit fÞdselsdags-arrangement.
Du leverede et "show" der var helt fantastisk. Vi blev trukket rundt i manegen af dig - og alle undrer sig den dag i dag over det, vi oplevede. Du er en ener.
Glimt i Þjet og humor, blandet med alvor.
Skal hilse fra bÞrnene og sige, at dine ballondyr til sidst - var "toppen"
Fantastisk optrÊden
Tak for din optrÊden til julefrokost i Efterskoleforeningen. Det var virkelig fascinerende og sjovt på samme tid. Kan virkelig anbefale, at få Anders med til et arrangement.

KÊre Anders
KÊre Anders
Tak fordi du kom og optrådte til vores firmafest.
Anders du var supergod, du gav en fantastisk optrÊden og tryllebandt hele salen. Folk fik en masse at snakke om, da du bare ramte spot-on med dine tricks, det var så vildt at opleve og vÊre en del af. Du var god til at få hele salen med, både ved at inddrage og underholde alle. Jeg tror alle blandt publikum, vil give dig vores bedste anbefalinger til at du skal komme ud og underholde andre til deres firma-arrangement eller familiekomsammen.
Tusind tak for at gÞre vores aften uforglemmelig.

Magisk underholdning
Fantastisk og magisk underholdning til vores julefrokost i Efterskoleforeningen. Et show med en underholdningsvÊrdi ud over det sÊdvanlige.
Alt sammen leveret med hÞj energi, humor og et glimt i Þjet. Vi har lyst til, at du skal komme igen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ