Mosafy レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Via een vriend kwam ik bij Mosafy terecht met het resultaat een leuk en origineel cadeau voor mijn jongste zusje te scoren. En dat was gelukt. Een mooie foto van haar samen met ons overleden zus. Z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat ze echt een mooi product naar je opsturen. Ik had een trouw foto laten samen smelten met allemaal herinneren van het getrouwde stel .en het resultaat had ik nie... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik zocht iets bijzonders en twijfelde eerst of de kwaliteit en details wel goed zouden zijn. Maar het mozaïek van Mosafy heeft al mijn verwachtingen overtroffen: prachtig gemaakt, luxe uitstraling, mi... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 86ä»¶

レビュヌを曞く

Mooi en fijn gebaar

Een mooie foto van haar samen met ons overleden zus. Zou ook een mooi en waardevol cadeau zijn. Iets blijvend om dagelijks de mooie en waardevolle momenten in leven te houden. Echter had ik bij het invullen van haar adresgegevens zelf een fout gemaakt. Huisnummer klopte niet terwijl ik een bevestiging had ontvangen van de bezorgdienst, dat het bezorgd zou zijn. Niets was minder waar helaas, maar waar mensen werken kunnen fouten worden genaakt.
Door nog even te willen afwachten met het contact te leggen, klom ik in de telefoon en lichte mijn verhaal toe aan Jort. Hij betreurde de situatie, en niet veel later ontving ik het bericht dat mijn bestelling kosteloos opnieuw was opgestuurd.. nu wel met het juiste huisnummer. Het tegeltje is dan ook door mijn zusje ontvangen! En heeft een mooi plekje gekregen. Bedankt voor deze geweldige service!

2026幎5月13日
自発的なレビュヌ

Ik heb op 15 juni een bestelling

Ik heb op 15 juni een bestelling geplaats van een Delfts Blauw tegeltje met foto. Ik heb niets ontvangen. Ik heb drie keer gemaild waar mijn bestelling voor vaderdag blijft maar geen enkele reactie ontvangen. Vandaag geprobeerd te bellen naar het 06 nummer war op site staat maar krijg de voicemail. Ingesproken maar niets gehoord. Slechte service en mijn bestelling niet. Ik heb de reactie ontvangen en gelezen. Ik heb hierop gereageerd dat ik geen mail van het bedrijf heb ontvangen. Ik heb gisteren terug gemaild maar geen reactie meer ontvangen. Vandaag ook weer geprobeerdtebellen met het 06 nummer wat onder de reactie staat maar weer de voicemail. Ik wil graag mijn bestelling ontvangen.

2026幎6月22日
自発的なレビュヌ

Beste Annemarie,

Wat vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en dat u het gevoel heeft gehad geen reactie van ons te krijgen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

We hebben de afgelopen dagen meerdere keren geprobeerd contact met u op te nemen om dit voor u op te lossen, maar helaas hebben we nog geen reactie ontvangen. Bij het controleren van uw bestelling zien we dat er mogelijk een huisnummer ontbreekt in het opgegeven adres. Daardoor kunnen we de levering niet succesvol afronden.

Zou u ons alstublieft uw volledige adres inclusief huisnummer willen doorgeven via e-mail? Zodra we deze gegevens ontvangen, kijken we direct met u mee naar de status van uw bestelling en zorgen we voor een passende oplossing.

Onze excuses voor het ongemak. We helpen u graag verder en hopen snel van u te horen.

Mosafy Team 💙

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering, mooi resultaat
Donkere kleuren wel erg donker, dus daar zijn de foto's wat minder goed te zien

2026幎6月8日

Beste Collega :)

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en het eindresultaat. 😊

Dank ook voor uw feedback over de donkere foto's. Bij een fotomozaïek hebben foto's met weinig licht of donkere kleuren inderdaad soms minder detail wanneer ze als kleine herinneringsfoto's worden weergegeven. We adviseren daarom altijd om waar mogelijk een mix van lichte en donkere foto's te gebruiken voor het mooiste effect.

Desondanks waarderen we uw feedback enorm. Die helpt ons om onze uitleg en het product verder te verbeteren.

Veel plezier met uw mozaïek en bedankt voor uw vertrouwen! ❀

Team Mosafy

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en van zeer goede

Snelle levering en van zeer goede kwaliteit.

2026幎6月9日

Beste Carla,

Wat fijn om te horen! 😊 Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in ons.

We doen elke dag ons best om een product van hoge kwaliteit zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen, dus het is geweldig om te lezen dat u zowel over de levering als de kwaliteit tevreden bent.

Veel plezier met uw bestelling en hopelijk mogen we in de toekomst nog eens iets moois voor u maken! ❀

Mosafy Team 💙

5぀星のうち4の評䟡

Oplossen

Na meerdere appjes en mails goed kunnen oplossen van een foutje

2026幎6月6日

Beste Debbie,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met uw fotomozaïek. Dat is natuurlijk niet wat we willen.

Volgens mij mailen we helaas een beetje langs elkaar heen. We hebben namelijk meerdere keren geprobeerd contact met u op te nemen om dit samen op te lossen, maar het lijkt erop dat onze berichten elkaar niet bereiken.

We willen dit graag netjes voor u oplossen. Zou u ons nog één keer een e-mail willen sturen met foto's van het mozaïek en een korte uitleg van wat er precies mis is? Dan kijken we er direct naar en zoeken we samen naar een passende oplossing.

We horen graag van u, want we laten dit liever niet zo eindigen.

Team Mosafy ❀

Fantastisch eindresultaat

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat ze echt een mooi product naar je opsturen.
Ik had een trouw foto laten samen smelten met allemaal herinneren van het getrouwde stel .en het resultaat had ik niet beter kunnen maken.
Wel had ik nog meer foto's willen toevoegen zodat er nog meer herinneringen op konden staan.

2026幎5月29日
5぀星のうち1の評䟡

De tegel komt niet overeen met de foto

De tegel komt niet overeen met de foto. Klantenservice gecontacteerd, krijg niet eens een reactie. Ik bestel hier nooit meer. Jammer

2026幎4月3日

Hoi Pasquinel,

Wat jammer om dit te lezen, dankjewel dat je dit met ons deelt 💔 Dit is echt niet de ervaring die we willen neerzetten.

Ik heb je gegevens inmiddels in ons systeem kunnen vinden en we gaan zo snel mogelijk persoonlijk contact met je opnemen om dit samen netjes op te lossen.

Daarnaast wil ik ook eerlijk aangeven dat we geen eerdere mail van je hebben teruggevonden, anders hadden we je natuurlijk meteen geholpen. Des te belangrijker dat we dit nu goed oppakken voor je.

We gaan ervoor zorgen dat dit goed wordt gemaakt en dat je alsnog een resultaat ontvangt waar je blij van wordt 🀍

Liefs,
Mila | Klantenservice Mosafy