ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Meget god kundeservice, som svaret hurtigt og pÊnt tilbage pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l ð da min sÞn Ã¥bnede fodboldkortet af sig selv, blev han sÃ¥ glad og overrasket. Det er sÃ¥ super flot lavet og mega god... ãã£ãšèŠã
Selve fodboldkortet er helt perfekt, og modtageren bliver rigtig glad for det. IsÊr vores barnebarn, som var sÃ¥ heldig at vinde et gratis kort. Vi Þnsker at selve leveringstiden/ leveringsproces... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God service og god kommunikation omkring ordren, herunder omkring den ventetid, der var pÃ¥ grund af sommerferien. Selve ordren bragte kÊmpe begejstring herhjemme. Det eneste jeg savner, er en eller an... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MyCardsGroup er et dansk startup, der startede med et Þnske om at skabe nye og spÊndende måder at fejre fodbolden på. Og med vores seneste kort mener vi bestemt, at vi er godt på vej til at gÞre dette. Fordelen ved at vÊlge os er, udover den hÞje kvalitet og den gode pris, at vi har streamlined processen, så det er meget hurtigere og nemmere at designe dit personlige kort. Ud over Myfutcard.dk har vi også Mypadelcard.dk, Mygolfcard.dk, mygamingcard.dk og mange mange flere kommer til.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super Kundeservice!
Det fÞrste kort vi modtog havde desvÊrre fået et tryk under forsendelsen.
Hurtigt fik vi en ny tilsendt uden spÞrgsmål eller noget, og kommunikationen var god, hurtig og prÊcis.
Super kvalitet og god kundeservice
Havde en mindre fejl på mit kort og straks blev et nyt kort produceret og sendt uden beregning. God kundeservice, hurtig levering, hÞj kvalitet og gode priser
Rigtig flot print og hurtig levering
Jeg havde en super glad dreng da hanâŠ
Jeg havde en super glad dreng da han modtog sin futcard ð©ð°
Virkelig et gennemfÞrt produkt og ikkeâŠ
Virkelig et gennemfÞrt produkt og ikke mindst en god kundeservice!
6 âïžâïžâïžâïžâïžâïž
6 âïžâïžâïžâïžâïžâïž til de super flotte Futcard i super god kvalitet. Og 6 âïžâïžâïžâïžâïžâïž til den virkelig gode kundeservice. De er super hurtige til at svare, og virkelig tÃ¥lmodige og hjÊlpsomme da jeg havde haft hovedet oppe det forkerte sted og lavet fejl ved min bestilling.
Spot on
Bestilte 2 til mine drenge i forbindelse med fodboldskole. Det var nemt at gennemfÞre kÞbet, og mulighederne er mange og rigtig fine. Hurtig levering og fantastisk flot. De hÊnger nu på hver deres vÊrelse. Det bliver nok ikke sidste gang vi bestiller fra MyFutCard.
God service...........
Jeg blev informeret om kortet varâŠ
Jeg blev informeret om kortet var sendt. SÃ¥ kom der en sms om det ville blive sendt dagen efter. Der gik yderligere 1 uge, og her mÃ¥tte jeg selv rykke efter det. Ãv.

MyCardsGroup ããã®åç
Verdens klasse firma
Virkelig god service og hurtigt til at svare på spÞrgsmål.
Og verdens klasse til at hjÊlpe når man selv laver en fejl.
Ikke sidste gang jeg handler her
Og ikke mindst hurtig levering selv om sommeren er over os
God service og god kommunikationâŠ
God service og god kommunikation omkring ordren, herunder omkring den ventetid, der var på grund af sommerferien. Selve ordren bragte kÊmpe begejstring herhjemme. Det eneste jeg savner, er en eller anden form for ophÊngsanordning (et lille hul eller noget bagpå), idét kortene ikke kan stå pga. spidsen i bunden. Men ellers er jeg meget tilfreds.
Hurtig levering og rigtig fin kvalitet.
Flot kort i god kvalitet
Min sÞn har fået et rigtig flot kort i en god kvalitet. Det var nemt at lave og det blev leveret hurtigere end lovet. Vil helt sikkert anbefale det.
Flot proces og resultat
Nemt at bestille - fin godkendelsesmulighed og flot resultat!
Meget bÞvl med at fÞlge linket
Meget bÞvl med at fÞlge linket, fra mailen og få det oprettet med rabat. DernÊst forsinkelse på produktet.
Produktet er rigtig fint, men vejen til at få produktet var godt nok bÞvlet

MyCardsGroup ããã®åç
Rigtige fine fodboldkort og en superâŠ
Rigtige fine fodboldkort og en super service fra Nikolajð
5 stjernes kundeservice
Super lÊkkert produkt og mega god kundeservice. Både giver og modtager var super tilfredse med kÞbet og kÞbsoplevelsen.
Jeg havde til en start sendt et foto,som ikke var helt godt. Men Kasper var bare så kundeminded og service orienteret at han selv i weekenden sÞrgede for at kundeservice. Absolut vores fÞrste valg,hvis vi skal have lavet et fodboldkort igen. 5 store stjerner herfra.
Super lÊkket produkt
Super lÊkket produkt - knÊgten elsker det. God service igennem hele processen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã