6 âïžâïžâïžâïžâïžâïž til de super flotte Futcard i super god kvalitet. Og 6 âïžâïžâïžâïžâïžâïž til den virkelig gode kundeservice. De er super hurtige til at svare, og virkelig tÃ¥lmodige og hjÊlpsomme da jeg havd... ãã£ãšèŠã
Meget god kundeservice, som svaret hurtigt og pÊnt tilbage pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l ð da min sÞn Ã¥bnede fodboldkortet af sig selv, blev han sÃ¥ glad og overrasket. Det er sÃ¥ super flot lavet og mega god... ãã£ãšèŠã
Selve fodboldkortet er helt perfekt, og modtageren bliver rigtig glad for det. IsÊr vores barnebarn, som var sÃ¥ heldig at vinde et gratis kort. Vi Þnsker at selve leveringstiden/ leveringsproces... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God service og god kommunikation omkring ordren, herunder omkring den ventetid, der var pÃ¥ grund af sommerferien. Selve ordren bragte kÊmpe begejstring herhjemme. Det eneste jeg savner, er en eller an... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MyCardsGroup er et dansk startup, der startede med et Þnske om at skabe nye og spÊndende måder at fejre fodbolden på. Og med vores seneste kort mener vi bestemt, at vi er godt på vej til at gÞre dette. Fordelen ved at vÊlge os er, udover den hÞje kvalitet og den gode pris, at vi har streamlined processen, så det er meget hurtigere og nemmere at designe dit personlige kort. Ud over Myfutcard.dk har vi også Mypadelcard.dk, Mygolfcard.dk, mygamingcard.dk og mange mange flere kommer til.
HindbÊrranken, 5500, Middelfart, ãã³ããŒã¯
- 71928229
- kontakt@myfutcard.dk
- myfutcard.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
God og fejlfri kvalitet
Produktet var lige som det var beskrevet og lovet, god kvalitet hurtig og fejlfri levering... SÃ¥ det var en meget glad dreng der modtog sit Futcard... Kan helt sikkert anbefale at handle hos dem
Very Nice job
Very Nice job - easy communication and quick service âð»ð
Jeg havde en rigtig god oplevelse da jeg bestille hos MyFutCard. Jeg var uheldig at GLS ikke leveret min pakke til tiden, men Nikolaj fra MyFutCard tog kontakt til dem og dagen efter meldte GLS at min pakke var klar til afhentning. Den service sÊtter jeg stor pris på! Udover det levede produktet helt op til mine forventninger og min sÞn blev rigtig glad.
DÃ¥rlig kvalitet
Ideen er god. men den kvalitet man får det i, virkelig ringe. Jeg var ihvertifald skuffet over kÞbet.

MyCardsGroup ããã®åç
Super kvalitet og service
Nem at lave - god service
Nem at lave. Havde et spÞrgsmål som jeg lynhurtigt fik svar på.
Super kvalitet
Super kvalitet, nemt og hurtigt at lave sin egen. Har en meget glad fodbold dreng som elsker sit FutCard. Hurtig levering og fin pris.
Hurtig og flot service
Meget flot kort
Kan varmt anbefales
Fuld tilfreds service! Der blev skrevet til mig så jeg kunne se et eksemplet på arbejdet med mine billeder og kunne der se om jeg var tilfreds eller ville have et andet billede. Det synes jeg var superdejligt.
Det eneste jeg kunne Þnske mig skulle vÊre en form for krog til at kunne hÊnge det op bag på.
Jeg har to glade drenge! Kan varmt anbefales.
Flot udfÞrt kort og mega hurtigâŠ
Flot udfÞrt kort og mega hurtig levering. Kortet var et kÊmpe hit hos min 10-årige sÞn :)
Et virkelig flot slutprodukt
Et virkelig flot slutprodukt. Jeg havde hÞrt og lÊst at det fÊrdige produkt var godt, men jeg blev meget positiv overrasket over resultatet. Det er absolut ikke sidste gange jeg handler her. Den bedste fÞdselsdagsgave til en glad fodbolddreng.
Meget flot materiale og kvalitet hurtigâŠ
Meget flot materiale og kvalitet hurtig levering