Op 03/06 een mooie spiegel besteld en betaald twv 300 â¬. Onmiddellijk bevestigende mails ontvangen en track and trace code van de vervoerder. De levering zou op 10/06 plaatsvinden. Cfr de track e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Na levering bleek het glas van mijn kader gebroken te zijn, ondanks dat het goed ingepakt was. Na contact met de klantendienst kreeg ik snel antwoord en werd een vervangend exemplaar opgestuurd. Heel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Na het ontvangen van 20 kaders bleek dat er 4 stuks beschadigd waren (gebroken glas). Ik heb BGA onmiddellijk gecontacteerd via mail met in bijlage een foto als bewijs. Heel kort na mijn e-mail ont... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ondertussen reeds voor de 3de maal een relatief grote bestelling gedaan. De eerste 2 keren verliep alles vlekkeloos. Bij mijn derde levering bleek 1 van de 20 kaders beschadigd. Makkelijk via een con... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ondanks te betalen voor express levering met levering tussen de 2 en 4 werkdagen is na 3 weken mijn bestelling nog steeds niet toegekomen. Ik heb gemaild om de extra kost voor express levering terug te krijgen maar hier krijg ik geen respons op.

BGASTORE.BE Vlaams ããã®åç
De foto kader was perfect en zoal ik verwacht had. De levering duurde wat langer dan aangegeven maar is begrijpelijk gezien de drukke eindejaarsperiode

BGASTORE.BE Vlaams ããã®åç
Heel kwalitatief materiaal, goede prijzen, alles is supergoed

BGASTORE.BE Vlaams ããã®åç
Alles was mooi ingepakt en zoals beschreven geleverd . Prijskwaliteit top

BGASTORE.BE Vlaams ããã®åç
Meer betaald voor snelle levering. Was toch te laat zodat ik cadeau niet heb kunnen geven met Kerstmis. Bovendien kras in plexi. Zonder plexi onvoldoende opgespannen. Enige oplossing is de plexi achteraan te steken.

BGASTORE.BE Vlaams ããã®åç
Prima product in goede staat en sneller dan verwacht geleverd. Wel jammer dat er geen bevestigingsmateriaal mee geleverd is.

Nog steeds niets ontvangen na 2 weken + geen antwoord op mail

BGASTORE.BE Vlaams ããã®åç
Product is zoals we het hadden verwacht.
Goed ingepakt voor verzending.
Goede feedback via email op onze vraag voor laattijdige levering.
Voor ons was het eigenlijk geen probleem maar de levering gebeurde pas 26 dagen na betaling.

BGASTORE.BE Vlaams ããã®åç
Regelmatig de bericht wanneer de zending zal worden bezorgd.Betaald voor een snelle levering,dat toch langer dan verwacht.

BGASTORE.BE Vlaams ããã®åç
Bestelling gedaan op 19/12/23. Niet verwittigd dat het later ging zijn. Aangekomen op 30/12/23. Plus de bestelling is bij iemand anders aangekomen,

BGASTORE.BE Vlaams ããã®åç
Een week voor kerst besteld en nog steeds niets ontvangen

BGASTORE.BE Vlaams ããã®åç
Alles. Jullie gingen binnen de 4 werkdagen leveren. Dat zou ruim voldoende geweest zijn, wegens nog 10 dagen tot het feest. Maar om hélemaal zeker te zijn maken we gebruik van de voorgestelde express-formule. Levering op 2 dagen. Mits extra betaling. Uiteindelijk sta ik met lege handen op het feest en wordt er plots, zonder info, na 12 dagen pas geleverd. Heel proper. En nu? Hoe denken jullie dit op te lossen?

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã