Nordic Basketball レビュー

1,303
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Dårlig leveransetider. Bestilt 29e juli o skulle ikke få skoene 24e Aug. Endret til 17e etter men de sa at det er flod i Kina. Man tror bare for det står "nyhed" så finns skoene på lager men de bestil... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Bestilte isspray. D 15 august til hjemmelevering.. Bor i Norge. Men fik melding fra GLS Danmark. At den vil blive levert til nærmeste indleverings butik. Nu har jeg snakket med Nordic Baskeball og d... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg kan ikke rose Nordic Basketball nok!! Alt fungerer bare perfekt - hver gang! Hurtig pakning/levering. Sød og venlig information undervejs. Og ved henvendelse utrolig hurtig response retur. Tak!... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk firma. Jeg tastede en fejl i min E-mail adresse så min pakke røg retur - firmaet betalte for at sende det retur trods det var min egen fejl - det kalder jeg SERVICE

企業情報

1. スポーツウェア店

当該企業による記述

Velkommen til Nordic Basketball på Trustpilot. Vi før opmærksom på at vi desværre ikke har mulighed for at invitere alle kunder til at lave en anmeldelse, da Trustpilot tager en høj betaling for invitationer. Det gør derfor at anmeldelserne ikke viser det fulde billede af vores generelle gode service. I stedet henviser vi til at se vores egne indsamlede anmedelser, både af vores mange kunders generelle oplevelse, men også af produkterne de køber. Her får ALLE vores kunder en invitation til at give os en anmeldelse. https://nordicbasketball.dk/anmeldelser

ほぼ満足

(1,303)

過去12か月のレビュー数: 77

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Søde menesker og god kunde kontakt

Søde menesker og god kunde kontakt. De glemte noget, men gav mig muligheden at få produktet tilsent eller få pengene tilbage. Pengene kom hurtigt.
Det er fedt med en en dansk basket shop, med t Shirts fra NBA og danske hold.

2026年6月14日

Fuskere

Fuskere - delbetalte og efter 3 uger ingen vare og blot en kort melding om at varen er en bestillingsvare. Bestillingsvaren var på udsalg😵‍💫
Opdat.: dd skriver I at varen skulle komme på lager i dag - men I ved det ikke….

2026年6月20日

Hej Lars

Der er skam ikke noget fusket over det.

Som jeg skrev til dig, så er det en vare vi ikke havde flere tilbage på lager af, som vi skulle have hjem fra vores leverandør først.

Der står rimelig tydeligt både ved varen og i ordremails at den afsendes om 7-10 hverdage.

Den skulle meget gerne komme på lager i dag, så ja der kommer så lige til at være gået 11 hverdage før afsendelse. Det beklager vi naturligvis.

Vi forsøger at oplyse så godt vi kan om leveringstider osv, men hvis man har en idé om at varen er på lager og afsendes med det samme, så forstår jeg godt du synes det er frustrerende.

Men du har jo så fint kontaktet os for at få det afklaret, og vi har besvaret din henvendelse med det samme :)

Mvh Casper

Så får du også lige en opdatering :D

Ja vi er jo desværre ikke herre over fragtfirmaerne. De eneste jeg ved er at det er sendt fra leverandøren i fredags, og det plejer at blive leveret til os dagen efter. Så derfor skriver jeg som jeg gør.

5つ星のうち3の評価

Beskrivelse af net var ufuldstændig

Jeg har købt et net og troede at dette havde samme afstand mellem hullerne (7 og 10 cm) fordi dette ikke var angivet. Men da jeg så skulle montere nettet på bagpladen så opdagede jeg at aftanden mellem hullerne ikke var 7 og 10. Så nu har jeg bestilt et nyt net.

2026年6月11日
5つ星のうち2の評価

Silent basketball fnulrer

Min 12 årige søn fik en silent basketball i gave som vel at mærke blev brugt flittigt på hans værelse hvor han har en basketballkurv. Desværre begyndte bolden at fnulre en del efter en lille måneds tid. Der lå bittesmå orange stykker skum på gulvet overalt. Skrev til kundeservice som sendte en ny straks. Desværre skete det samme igen og ved kontakt til dem flere gange ignorerede de mine beskeder.

2026年3月17日

Hej Cecilie

Jeg kan desværre ikke se du har haft kontaktet os via vores support system, som vi ellers giver besked om når man sender mails til os. Så det er egentlig grunden til du ikke har hørt noget, da vi kører al support i gennem der.

Jeg har lige fundet dine mails nu her, og kigget det igennem.

Du skriver din dreng bruger bolden stort set hverdag flittigt, så min vurdering er egentlig nu, at det er pga slidtage at de to bolde du har fået er blevet nedbrudt.

Vi har solgt nu over 2000 af dem, og kun fået ganske få "klager" over dem. Så skulle være utroligt du lige har 2 der var "dårlige".

Jeg beklager hvis i havde en forventning om en bedre holdbarhed på dem, men må også bare sige at det er jo skumgummi, så de har en begrænset holdbarhed.

Jeg sender dig lige en email også.

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. La inn bestilling som skulle være til en bursdag, etter 2 uker er den enda ikke behandlet eller sendt. Prøver å komme i kontakt på telefon, chat og e.post uten å få svar.

2026年6月1日
5つ星のうち5の評価

God hjemmeside og fede produkter

God hjemmeside og fede produkter.
Gode tilbud og hurtig levering OG Mega nem returnering.
Det hele fungerer bare!
Jeg bestilte først en Basketkurv på plade, men fortrød og bestilte efterfølgende en på stativ pga. fleksibilitet 🙂

2026年5月6日

Tusind tak Jesper 👌

Det er vi super glade for at høre.

5つ星のうち5の評価

God, nem og høj kvalitet

Det er en god hjemmeside hvor jeg nemt fandt hvad jeg søgte til en god pris. Bestillingsprocessen var enkel og intuitiv. Dertil kom at afsendelsen var hurtigt. Alt i alt en super oplevelse

2026年4月28日
5つ星のうち4の評価

Venter på vare eller kommunikation

Har bestilt en bold og pumpe til min søn - begge dele på lager ifølge hjemmesiden. Forsendelse skulle ske samme dag, hvis bestilt inden kl. 12 - ellers i løbet af 1-3 hverdage, hvilket ikke er sket. Har forgæves forsøgt at få kontakt via telefon og sms, da sønnike venter spændt.
Har ikke noget mod at vente, men savner kommunikation og status på ordren.
Der kan selvfølgelig være legale årsager til "forsinkelsen" og jeg ændrer gerne min vurdering, såfremt der kommunikeres eller ordren sendes indenfor kort tid.

Opdatering d. 5. maj - Har været i kontakt med Nordic Basketball via deres support side, hvor jeg fik hurtige svar, tak. Kontakten har været positiv og informerende - og blev også tilbudt et alternativ til oprindelige ordre, da denne midlertidigt ikke var på lager. Valgte dog at beholde oprindelige ordre, som nu også er modtaget.
Har ændret min bedømmelse fra 2 til 4 stjerner.
Havde hjemmesiden været bedre opdateret, ville bedømmelsen have været 5.
Tak for handlen!👍

2026年4月28日

Hej Claus

Har lige tjekket din ordre, og det skyldes desværre at vi var løbet tør den bold der. Regner med den kommer på lager igen torsdag forhåbentlig.

Ellers er du velkommen til lige at skrive her https://nordicbasketball.dk/support

Og beklager du ikke har hørt noget fra os, vi har måttet slukke telefonen de sidste par dage, da vi slet ikke har haft tid til at være ved den desværre 😕

Det aller bedste er at skrive til os via supporten da vi så kan følge op på henvendelserne når det passer ind i løbet af dagen.

Meget dårlig kundeservice

Meget dårlig kundeservice. Pengene blev trukket med det samme.
Varen blev forsinket, jeg skrev om at få den annulleret, dette blev ikke besvaret.
Varen endelig leveret, jeg sendte straks retur - efter 20 dage var der stadig ikke returneret penge.
Generelt meget utilfreds

2026年4月27日

Hej Birgitte

Ved ikke lige hvor kommunikationen med dig er gået galt. Du havde bestilt en vare som var forudbestilling, og da vi kun kan reservere et beløb i 8 dage med Nets, så er vi nødt til at trække betaling med det samme.

Jeg har gennemrodet vores support og kan ikke se nogen besked fra dig om en annullering, så det forstår jeg ikke. Vi har et rimeligt skarpt system, så vi ikke kan misse nogle henvendelser.

Vedr. din retur, så sker det desværre af og til, da GLS bare sætter pakker af hos os, så nogengange bliver de sat et lidt sjovt sted, hvor vi ikke lige har set dem.

Så godt du kontaktede os, og så er der kommet styr på din returnering med det samme.

Vi gør hvad vi kan, men vi kan naturligvis altid blive bedre, så tak for din feedback herom. :)

5つ星のうち1の評価

Jeg anbefaler ikke at handle hos Nordic basketball

Jeg anbefaler ikke at handle hos dem.
Jeg bestilte nogle varer for snart en måned siden, men har stadig ikke modtaget dem. Pengene blev trukket med det samme, men ordren er aldrig blevet sendt. Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange, men svartiden er lang. Nu har jeg bedt dem om at annullere min bestilling men nu uden respons. Meget utilfredsstillende oplevelse.

2026年4月16日

Hej Sahar,

Tak for din besked - og først og fremmest en stor undskyldning for den lange leveringstid og den oplevelse, du har haft hos os.

Vi har nu annulleret din ordre, og beløbet vil naturligvis blive refunderet til dig hurtigst muligt.

Vi vil samtidig gerne beklage, at du har haft svært ved at få fat i os. Vi har gennemgået vores system og kan desværre ikke se, at vi har modtaget tidligere henvendelser fra dig, men vi tager selvfølgelig din feedback alvorligt og kigger på, hvordan vi kan forbedre vores svartider.

Endnu en gang undskyld for forløbet - og tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Casper

5つ星のうち5の評価

Jeg var på udkig efter et par nye basketball sko

Jeg var på udkig efter et par nye basketball sko og fandt udvalget hos Nordic Basketball interessant. Både hvad angår mærker og priser. Det var nemt at handle på hjemmesiden og finde et par spændende sko. Og det er fedt at handle på et site og så modtage vårene dagen efter! Det er der mange der kan lære noget af!!!

2026年4月8日

Modtager ikke varen

Får ikke varen , og ingen kommunikation

2026年3月21日

Hej Henning

Jeg kan desværre ikke finde noget på dit navn i vores system, og ej heller at du har skrevet til os.

Du må meget gerne skrive til mig på kontakt@nordicbasketball.com

Med dit ordrenummer, så skal jeg nok lige undersøge hvad der lige er op og ned i det.

Opdatering 6/8.

Vi har endnu ikke fået nogen henvendelse fra denne person, og personen har ej heller svaret på vores anmodning om flere oplysninger via Trustpilot. Vi må derfor konstatere at denne anmeldelse ikke er reel.

5つ星のうち1の評価

Simpelthen for dårligt at pengene hæves…

Simpelthen for dårligt at pengene hæves med det samme fordi de fra eget lager sende en bold og pumpe. Størstedelen af ordren er en stander til 2400,- som de ikke trods henvendelse kan svare på om er sendt. Egentlig ligeglad med at pengene er hævet men det ville være ordentlig at svare på, hvor langt ens ordre er, når man har hævet pengene. Chat i morges men ingen svar tilbage fra dem.
Det er anden gang og nu sidste gang vores basket udstyr købes her.

2026年3月27日

Hej Rune

Tak for din anmeldelse, og vi er selvfølgelig kede af din oplevelse.

Vi vil gerne forklare, at vi desværre ikke har mulighed for at opdele betalingen på en ordre. Beløbet bliver trukket samlet, når vi begynder at afsende dele af ordren fra vores lager.

I dit tilfælde er en del af ordren allerede sendt, og derfor er betalingen trukket. Den resterende del, basketstanderen, er også afsendt, men vi har først fået besked fra vores leverandør om dette i dag, hvilket er årsagen til, at vi ikke har kunnet give dig en opdatering tidligere.

Vi forstår godt, at det er frustrerende ikke at få svar med det samme, og det beklager vi. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Hvis du stadig mangler information, er du meget velkommen til at kontakte os igen, så sørger vi for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Casper fra Nordic Basketball

Trustpilot エクスペリエンス