Nordic Basketball レビュー

1,303
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Dårlig leveransetider. Bestilt 29e juli o skulle ikke få skoene 24e Aug. Endret til 17e etter men de sa at det er flod i Kina. Man tror bare for det står "nyhed" så finns skoene på lager men de bestil... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Bestilte isspray. D 15 august til hjemmelevering.. Bor i Norge. Men fik melding fra GLS Danmark. At den vil blive levert til nærmeste indleverings butik. Nu har jeg snakket med Nordic Baskeball og d... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg kan ikke rose Nordic Basketball nok!! Alt fungerer bare perfekt - hver gang! Hurtig pakning/levering. Sød og venlig information undervejs. Og ved henvendelse utrolig hurtig response retur. Tak!... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk firma. Jeg tastede en fejl i min E-mail adresse så min pakke røg retur - firmaet betalte for at sende det retur trods det var min egen fejl - det kalder jeg SERVICE

企業情報

1. スポーツウェア店

当該企業による記述

Velkommen til Nordic Basketball på Trustpilot. Vi før opmærksom på at vi desværre ikke har mulighed for at invitere alle kunder til at lave en anmeldelse, da Trustpilot tager en høj betaling for invitationer. Det gør derfor at anmeldelserne ikke viser det fulde billede af vores generelle gode service. I stedet henviser vi til at se vores egne indsamlede anmedelser, både af vores mange kunders generelle oplevelse, men også af produkterne de køber. Her får ALLE vores kunder en invitation til at give os en anmeldelse. https://nordicbasketball.dk/anmeldelser

ほぼ満足

(1,303)

過去12か月のレビュー数: 77

レビューを書く

Absolute BS company

Absolute BS company. Be aware when you order from them, and especially if you need to return something.

I got my shoe order (around 120€) but had to return them as they were little too small for me. As I returned them, I got charged with 15€ of shipping back to them. After they received my return, they added ANOTHER 20€ (for reasons unknown) to the amount I need to pay them for returning items to them.

Now I need to pay them 35€ euros juat for returning something to them, which is almost one third of the amount of the actual order.

2025年11月20日

Hi Marko

I dont know why its so hard to understand?

You payed 118 euro for the shoes. The return shipping costs 15 euro.

Meaning you will have 103 euro in refund. Which you got!

5つ星のうち4の評価

Leveringen tog lang tid

Leveringen tog lang tid, men vi blev tilbudt en lignende varer (som vi dog takkede nej til) og fik så en gave med som plaster på såret, da den endelig blev leveret. Det var en positiv overraskelse.

2025年11月6日
5つ星のうち1の評価

Mangelfuld kundeservice og kompensation.

Vi har købt en My Hood Basketball Kurv Mobil Basketstander "Junior Pro" hos Nordic Basketball.
Pga dårligt vejr med blæst og regn lå basketkurv og stander usamlet både i papæsken og senere samlet, men stadig liggende pga blæst.
Dette i kun 14-16 dage efter købet. Her rustede backboardet så meget på de 14 dage, at det lavede rustpletter på vores belægning i indkørsel.
Altså et udendørs produkt, der ikke kan holde til at være udendørs i KUN 14 dage (liggende).
Det er helt uacceptabelt.

Da vi kontaktede firmaet blev vi oplyst fejlen var vores, da vi har haft det opbevaret liggende.

Vi har har forsøgt at ringe til Nordic basketball i åbningstiden 4 gange og telefonen bliver ikke besvaret, selvom det er i deres åbningstid.

Når vi mailer med firmaet svarer de at fejlen er vores og at de ikke ønsker at kommunikere med deres kunder mundtligt, men kun på skrift, når det drejer sig om klagesager.

Selvom vi beder 4 gange om at blive ringet op, ignorerer Nordic Basket vores mails.

Kundeservicen er mangelfuld, firmaet ønsker ikke at kommunikere med kunderne over telefonen og Nordic Basketball finder ikke fejl på egne produkter, fejlen ligger udelukkende hos kunden.

Held og Lykke til jer, der nogensinde vil bruge jeres penge i dette firma.

2025年10月10日

Hej Majken

Vi snakker meget gerne i telefon med vores kunder.

Men mit indtryk var desværre ikke at vi kunne finde en løsning med jer.

Jeg har oplyst de muligheder vi kunne tilbyde jer for at løse jeres udfordring, men det har du takket nej til.

Derfor har jeg ikke tænkt der var nogen idé i at tage nogen videre snak om det.

Jeg holder stadig fast i at det er jeres egen fejl at i har haft basketkurven liggende så den har stået under vand, og dermed givet rustproblemer. Altså forkert anvendelse.

Hvis vi skal garantere at alle produkter kan holde til uforudsigeligt brug som ikke er efter hensigterne, så skulle produkterne koste 3 gange så meget.

Til info så har vi solgt +1000 af netop den model du har købt, og aldrig før hørt om nogle former for rustproblemer.

Du er naturligvis stadig velkommen til at ringe/skrive hvis du er interesseret i en af de løsninger jeg har foreslået dig.

Mvh Casper

5つ星のうち5の評価

Nem handel med hurtig levering

Jeg har købt basketball stander som blev leveret i pakkeshop direkte i emballagen, og jeg har ikke pakket den ud af æsken fordi det er en gave. Så jeg håber at alt er intakt - men overordnet set var det en fin købsoplevelse med nem handel og hurtig levering

2025年10月30日
5つ星のうち1の評価

Tog alldeles för lång tid att få…

Tog alldeles för lång tid att få varorna.

2025年9月2日

Hej Tina,
Tack för din recension och för att du delar din upplevelse.

Vi beklagar att leveransen tog lite längre tid än förväntat. Din order var en beställningsvara med en uppskattad leveranstid på upp till 10 arbetsdagar, och vi förstår att det kan vara frustrerande när detta överskrids. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveransprocesser och uppskattar verkligen ditt tålamod.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om det är något mer vi kan hjälpa dig med.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Vänliga hälsningar,

Casper

Fed oplevelse

Fed oplevelse, god service og hurtigt action. Bolden jeg havde bestilt i god tid var desværre ikke tilgængelig efter 14 dage. Hurtig action ved et opkald reddet et ung 15 årigs fødselsdagsgave med en anden lige så fed bold. tak for super service igen.

2025年10月15日
5つ星のうち1の評価

The order was placed on September 23rd…

The order was placed on September 23rd and was cancelled on October 6th. The item was out of stock, but the delivery time was stated as 7-10 days. 13 days passed, and when I asked when they would ship it, they replied, "Wait another week."
What are you smoking there? "It's not our fault." Remove products you don't have in stock from your website. Don't promise what you can't deliver!!! It's your fault!!!

2025年10月6日

Hi

Thats right. You ordered a product that was not in stock, which is also mentioned pretty clear on the website and in you order confirmation.

And yes there has been some delays from this supplier, which is not our fault.

We didnt write "Wait another week". We write that there has been delays and it should come next week.

It was your own choose to cancel the order, after this message, which we totally understand.

Have a nice day

Best regards

Casper

Varning för detta företag

Varning för detta företag
Fick ingen orderbekräftelse.
Försökte kontakta företaget via mail/telefon och chattar men får inget svar när jag skulle få basketboll som var betald i förskott via klarna. Beställningen gjordes 12/9 2025.

2025年10月3日

Hej Anette

Vi har skickat flera mejl till dig, inklusive orderbekräftelsen. Vi har svarat dig varje gång du har skrivit till oss. Så jag tror att ditt problem måste ligga i din mejladress!

Du hade beställt en vara som inte fanns i lager, som vi skulle ha beställt hem, och den skickades också till dig förra veckan.

Du kan inte nå oss via vår chatt, eftersom det är en AI-chatbot, som vi också skriver till.

Med vänliga hälsningar Casper

5つ星のうち5の評価

Bra produkter till riktigt schyssta…

Bra produkter till riktigt schyssta priser. Dessutom är personalen trevlig och kunnig!! Ska snart köpa ny boll. Då vet jag vart jag ska gå!

2025年8月4日

Hej!

Stort tack för din fina recension 🙏 Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd både med våra produkter och vår service. Vi ser fram emot att hjälpa dig när det är dags för en ny boll – du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Vänliga hälsningar
Casper, NordicBasketball

5つ星のうち1の評価

My Hood Basketball Kurv på stander "Champion"

Bestilte en basketkurv til 3.500 (sat ned fra 5.500)
Leveringen gik som sådan ok, tog en uges tid som planlagt. Men så skulle den samles og sikke da en forfærdelig vejledning (Bemærk I skal være 4 voksne for at samle denne) Vi gik i gang, men da sidste del skulle klares - Falder der løsdele ud. Der står intet om disse del i vejledningen, så jeg forsøger at "chatte" og ringe til NordicBasketball. Det kunne man ikke! - Derfor blev vi ikke færdige (4 mænd) og jeg måtte skrive en mail i stedet for. Vi er ramt af sygdom, så telefon og chat er lukket, vil du sende billeder? Jeg sender billeder, men det er som om at JEG skal forklarer hvad der mangler (foreslog endda at de kunne ringe til producenten og få den til at fortælle præcis hvad der mangler) - Jeg fik eftersendt noget efter at have rykket (Det tog så også 1 uge) - Montererede det, men igen hjalp det intet. Nu er jeg sgu ved at være lidt frustreret og harm. Skal igen forklarer mig og sende billeder, hvorefter de beder mig om at prøve igen og løsne lidt i skruerne - Det gjorde vi også - Trods at der er fejl i produktet, så det hjalp naturligvis heller ikke. Jeg foreslår at de sender en ny"stamme" med alt tilbehør (Da den er defekt, hvilket jeg gjorde opmærksom på fra dag 1) - Nu er der så gået en uge igen og jeg har intet hørt fra NordicBasketball - Hvad gør man som kunde nu? Håber dette opslag kan hjælpe?! Vh en MEGET frustreret kunde!

2025年10月3日

Hej Allan,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse – og ikke mindst for din tålmodighed. Jeg vil gerne starte med at give en oprigtig undskyldning for den længere svartid og forløbet generelt. Vi har desværre været ramt af sygdom, hvilket har gjort vores support langsommere end normalt, men det skal selvfølgelig ikke gå ud over dig som kunde.

Jeg kan virkelig godt forstå din frustration over den besværlige samlevejledning og de udfordringer, du er stødt på undervejs. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have. Som nævnt har jeg foreslået at sende dig de nye dele, du efterspørger, så vi kan få løst problemet, og jeg følger personligt op, indtil vi har basketkurven helt på plads.

Det har været lidt svært for os helt at forstå problemet ud fra de første informationer du har givet. Men efter din seneste mail har vi dog bedre klarhed over hvor fejlen ligger, en fejl som vi øvrigt aldrig før har set på denne model.

Tak igen for din tålmodighed og for at dele din oplevelse – det hjælper os til at blive bedre.

Mvh
Casper, NordicBasketball

God oplevelse!

God og brugervenlig hjemmeside med godt udvalg. Der var hurtig afsendelse og levering. Vi er meget tilfredse meget tilfredse med vores køb:D

2025年9月20日

Trustpilot エクスペリエンス