Dårlig leveransetider. Bestilt 29e juli o skulle ikke få skoene 24e Aug. Endret til 17e etter men de sa at det er flod i Kina. Man tror bare for det står "nyhed" så finns skoene på lager men de bestil... もっと見る
企業が回答しました
Bestilte isspray. D 15 august til hjemmelevering.. Bor i Norge. Men fik melding fra GLS Danmark. At den vil blive levert til nærmeste indleverings butik. Nu har jeg snakket med Nordic Baskeball og d... もっと見る
企業が回答しました
Jeg kan ikke rose Nordic Basketball nok!! Alt fungerer bare perfekt - hver gang! Hurtig pakning/levering. Sød og venlig information undervejs. Og ved henvendelse utrolig hurtig response retur. Tak!... もっと見る
Fantastisk firma. Jeg tastede en fejl i min E-mail adresse så min pakke røg retur - firmaet betalte for at sende det retur trods det var min egen fejl - det kalder jeg SERVICE
Velkommen til Nordic Basketball på Trustpilot. Vi før opmærksom på at vi desværre ikke har mulighed for at invitere alle kunder til at lave en anmeldelse, da Trustpilot tager en høj betaling for invitationer. Det gør derfor at anmeldelserne ikke viser det fulde billede af vores generelle gode service. I stedet henviser vi til at se vores egne indsamlede anmedelser, både af vores mange kunders generelle oplevelse, men også af produkterne de køber. Her får ALLE vores kunder en invitation til at give os en anmeldelse. https://nordicbasketball.dk/anmeldelser
Glasmagervej 13, 4684, Holmegaard, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 90%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nordic basketball er et af de eneste danske sites med et stort udvalg af basketudstyr. Der er altid hurtig levering og god og hurtig service hvis der skulle være udfordringer. Det er ligeledes nemt at komme i kontakt med de venlige mennesker bag sitet.
(Ordrenr. #144026)

Nordic Basketball からの回答
Jeg giver nu en femstjernet anmeldelse, fordi Casper var god til at kommunikere og god til at håndtere manglede levering. Jeg er glad for mine modtagne produkter.

Nordic Basketball からの回答
Bestilte en trøje den 18.12.25 hvor der stod levering om 15-20 hverdage.
Skrev med dem da de 20 hverdage var gået (slut januar) får at vide at trøjens forventes leveret inden for en uge. Trøjen er endnu ikke kommet pg nu er der ingen svar på de mails/sms der er sendt. Man kan ikke komme i kontakt med dem via tlf. også uden for skolernes ferie. Er spændt på om trøjen overhovedet kommer eller om jeg er heldig at få pengene retur..

Nordic Basketball からの回答
Jeg hadde dessverre ikke god erfaring med Nordic basketball nettside. Jeg kjøpte et par basketball sko til min sønn, og de passet ikke. Fikk returlapp fra dem og sendte skoene tilbake. Pakken ble ikke hentet, og ble returnert til meg. Måtte betale både for sending og retur.

Nordic Basketball からの回答
Godt udvalg af produkter og priser. Et must-have til basketball.
Super god kundeservice, tak for det. Meget fine lækre ting.
Går inte att få status på paket och ingen svarar på kundtjänst. Usel AI chatt.

Nordic Basketball からの回答
Alt var også fint denne gang. Det er det altid hos NordicBasketball
Der var lidt problemer med at bestille via Ønskeskyen. Alt fungerede dog fra firmaets side.
Jeg bestilte en boldt d.3 november og der stod 1-3 dages leveringstid og dagen efter stod det pludselig 6-8 dages leveringstid så jeg skulle få den d.13 november og her d.2 december har jeg stadig ikke modtaget den og når jeg ringer bliver der ikke svaret

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。