Med flere ulike kanaler for informasjon (nettsider, app, e-post) er det tungvint og uoversiktlig Ã¥ holde styr pÃ¥ hva slags informasjon som blir gitt hvor og nÃ¥r. Informasjon som er vesentlig f... ãã£ãšèŠã
En sÃ¥ lenge har jeg bare funnet et feriehus som eg har betalt en delsum pÃ¥. Det er ikke sÃ¥ mye Ã¥ si om det. HÃ¥per bare at resten av dealen gÃ¥r i orden sÃ¥n at det stÃ¥r et hus og venter pÃ¥ oss i Novishk... ãã£ãšèŠã
Hei, huset sto absolutt til forventningene. Flotte og romslige rom, to store bad og et godt utstyrt kjÞkken med alt man trenger. Stor terrasse med grill og hagemÞbler, perfekt for koselige kvelder. HÞ... ãã£ãšèŠã
Vi har funnet Ciudad Qesada som et godt sted Ã¥ feriere og med mange gode utleie produkter. Vi har tidligere leid privat men valgte Novasol nÃ¥ dette Ã¥ret og har ogsÃ¥ booket hus via Novasol neste Ã¥r. P... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er Europas fÞrende udlejer af sommerhuse- og ferieboliger. Vi sender hvert år flere tusinde danskere afsted på ferie i Danmark samt til vores mange europÊiske destinationer.
ÃstensjÞveien 14, 0661, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- novasol.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Enkelt og greit å bestille.
Enkelt og greit å bestille.
Savner mulighet for Ã¥ bestille for andre dager enn kun fra lÞrdag til lÞrdag. ð
Ankom den 26 dec til iskoldt hus - Novasol er ligeglade
Vi ankom den 26. december til et feriehus, der var gennemkoldt (6â8 grader), fordi radiatorerne var skruet helt ned. IfÞlge Novasols egne lejebetingelser skal der vÊre mindst 14 grader ved ankomst â det var der tydeligvis ikke.
FÞrste nat var derfor reelt ikke beboelig. Alligevel nÊgter Novasol at yde kompensation og gemmer sig bag deres âafhjÊlpsretâ, selvom problemet allerede var til stede ved ankomst og ikke kan betragtes som noget, der âlÞste sig selvâ.
Kundeservicen har vÊret prÊget af bortforklaringer og manglende ansvarstagen frem for reel forståelse for situationen som gÊst.
Meget skuffende oplevelse â bÃ¥de som kunde og i mÃ¥den sagen er blevet hÃ¥ndteret pÃ¥.
Mareritt garanti
Her burde skalaen gå til minus.
HOLD DERE UNNA DETTE FIRMA hvis dere Þnsker gode ferieminner.
Jeg har brukt den 2 ganger fÞr og nÃ¥âŠ
Jeg har brukt den 2 ganger fÞr og nå blir det for tredje gang. De svarer raskt på spÞrsmål og har ikke hatt problemer av noe slag
Bestilte hytte og betalte
Bestilte hytte og betalte, men Novasol kansellerte bestillingen mye ekstraarbeid for meg. Fikk et alternativ, spurte om pris, ikke hÞrt et krd
God presentasjon av leieobjektet
God presentasjon av leieobjektet og troverdige tilbakemeldinger fra tidligere leiere
Rask hjelp og hyggelig.
Jeg opplevde rask hjelp ved min bestilling og konkret svar ved det jeg lurte på. Litt problem med innbetaling pga systemfeil, men ikke så veldig lenge.
HÃ¥per det blir like bra med boligen i ferieperioden.
Alt var greit
Vi ( 5 par ) har brukt NOVASOL flereâŠ
Vi ( 5 par ) har brukt NOVASOL flere ganger i lÞpet av 10 år og er veldig fornÞyde med sommerhusene som blir tilbudt. De holder det de lover.
Rimelig enkelt å manÞvrere seg på nettsidene. Og at prisene er i NOK.
God sommer ( når den kommer )
Asle
Novasol har drakoniskeâŠ
Novasol har drakoniske avbestillingregler. Tar 25% av leieoppholdet selv om det avbestilles 6 måneder i forveien. I tillegg gjelder det en helg (Skarvrennet) hvor dere garantert får lei ut på nytt.
Liker hvor enkelt det er og bestilleâŠ
Liker hvor enkelt det er og bestille feriehus. Oversiktlig side og navigere på. Anbefales
Raskt og enkelt
Vi har hatt en flott opplevelse her iâŠ
Vi har hatt en flott opplevelse her i leiligheten i Strandklit 94. Flott leilighet og beliggenhet, som svarte til forventingene. Vi har vÊrt her tidligere, om ikke akkurat den samme leiligheten. Fin leilighet, ryddig og alt godt tilrettelagt. Deilige rom med god ro. å vÊre i!
Dette blir vÃ¥r andre booking hosâŠ
Dette blir vår andre booking hos Novasol i Danmark, enkelt og greit system. Var veldig fornÞyd i år, satser på at neste sommer også blir bra