Med flere ulike kanaler for informasjon (nettsider, app, e-post) er det tungvint og uoversiktlig Ã¥ holde styr pÃ¥ hva slags informasjon som blir gitt hvor og nÃ¥r. Informasjon som er vesentlig f... ãã£ãšèŠã
En sÃ¥ lenge har jeg bare funnet et feriehus som eg har betalt en delsum pÃ¥. Det er ikke sÃ¥ mye Ã¥ si om det. HÃ¥per bare at resten av dealen gÃ¥r i orden sÃ¥n at det stÃ¥r et hus og venter pÃ¥ oss i Novishk... ãã£ãšèŠã
Hei, huset sto absolutt til forventningene. Flotte og romslige rom, to store bad og et godt utstyrt kjÞkken med alt man trenger. Stor terrasse med grill og hagemÞbler, perfekt for koselige kvelder. HÞ... ãã£ãšèŠã
Vi har funnet Ciudad Qesada som et godt sted Ã¥ feriere og med mange gode utleie produkter. Vi har tidligere leid privat men valgte Novasol nÃ¥ dette Ã¥ret og har ogsÃ¥ booket hus via Novasol neste Ã¥r. P... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er Europas fÞrende udlejer af sommerhuse- og ferieboliger. Vi sender hvert år flere tusinde danskere afsted på ferie i Danmark samt til vores mange europÊiske destinationer.
ÃstensjÞveien 14, 0661, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- novasol.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Rask og pålitelig
Vi har brukt Novasol og dette sommerhus i over 10 år. Rask og pålitelig kommunikasjon. Hyggelig betjening.
Raskt og enkelt
Booket feriehus i Italia
Booket feriehus i Italia, Arezzo. Fint sted og som beskrevet. Litt dårlige bilder, slik at feriehuset fremsto mye bedre i virkeligheten enn på bildene.
Det var også supert vertskap der vi bodde, snakket bra engelsk og hadde gode lokalkunnskaper.
Enkle å bestille igjennom
Enkle å bestille igjennom. Får bra hjelp visst det er noe med bestillingen, men vanskelig å få hjelp utenom åpningstid visst det skulle vÊre noe, eller det oppstår noe.
Leie hus i Ciudad Quesada
Vi har funnet Ciudad Qesada som et godt sted å feriere og med mange gode utleie produkter. Vi har tidligere leid privat men valgte Novasol nå dette året og har også booket hus via Novasol neste år. Produktet,huset, vi leid var veldig bra, god uteplass, fint kjÞkken og stue men soveplasser var ikke tilpasset 4 godt voksne personer.
Plassering av huset fÞrst å fremst
Plassering av huset fÞrst å fremst. Enkelt å navigere på hjemmeside.
Det var oversiktlig nÃ¥r riktigeâŠ
Det var oversiktlig når riktige kriterier var lagt inn. >Lett å bestille.
Tidligere lettere å sÞke på område
Tidligere lettere å sÞke på område, f. eks NordsjÊlland oppdelt i flere områder med byer.
Dårlig at det ikke er et telefonnummer du kan ringe til Novasol, hvis det oppstår et problem.
Begge dele har vÊrt på Novasol sin hjemmeside, men finns ikke lenger
FÞrste booking/ bestilling ble avlystâŠ
FÞrste booking/ bestilling ble avlyst uten grunn og uten etterspurt begrunnelse i avtalen. Det tok lang tid å svare å få noe svar fra Kundeservice og depositum ble tilbakebetalt lang tid etter Booking.
2 booking har så langt gått fint.
For dyre
For dyre. Liker AirB bedre. Billigere, sengetÞy og håndklÊr på plass. Bare å nyte
GOD KOMMUNIKASJON OG RASK SERVICE.
Enkel nettside og mange gode hus tilâŠ
Enkel nettside og mange gode hus til leige.
Enkel booking prosess.
Totalinntrykket gjÞr at Novasol blir brukt fleire gongar.
Vi har i mange Ã¥r leiet feriehusâŠ
Vi har i mange år leiet feriehus gjennom Novasol. De er alltid hjelpsom og vi har aldri hatt noen problemer. Rask og god service.
enkelt og greit