レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Voor de 2e keer op rij in korte tijd is onze Nutribullet vastgelopen/vacuÃŒm gezogen. Diverse mails naar de Klantenservice gestuurd, maar weinig tot geen reactie of oplossing hiervoor mogen ontvangen.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben de Nutribullet RX (zowel warme als koude dranken). We maken enkel gebruik van de koude dranken maken. Ontzettend fijn apparaat, snijdt alles goed en maakt de lekkerste smoothies! Na verloop... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Juicer gekocht, snel geleverd. Was wel beetje verwarring over n model, in USA is er n pro versie, had ik liever gehad. Paar min puntjes plus opmerking. Snoertje vind ik kort, pulpgedeelte is snel vol... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Heerlijk compact en multifunctioneel doordat het een blender en foodprocessor in 1 is. Tot nu toe alleen het blender gedeelte gebruikt. Dit is echt geschikt voor 1 persoon gezien de hoeveelheid ingred... もっず芋る

䌁業情報

1. 家電郚品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Nutribullet is marktleider in Nederland op het gebied van blenders en wereldwijd de nr. 1 op het gebied van personal blenders. Onze blenders onderscheiden zich door een trendy design en optimaal gebruiksgemak tegen een aantrekkelijke prijs. Nutribullet is America’s best-selling blender. Wereldwijd zijn er al meer dan 80 miljoen nutribullets en magic bullets verkocht.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ik wilde 1 deksel

Ik wilde 1 deksel voor mijn nutribullet. Vreemd dat deze er niet automatisch bij geleverd wordt, dat ten eerste. Nu moest ik er twee bestellen en ontving ik er vier!!
Wat moét ik ermee? Overbodig!

Goedemorgen Els,

Wij hebben u geprobeerd te bellen naar aanleiding van uw review, maar helaas kregen wij geen gehoor.
De gepaste oplossing hebben wij gemaild naar u.

5぀星のうち5の評䟡

Gewoon prima alles op tijd geleverd!

2024幎4月25日

Beste Derk,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering.

Wij wensen u veel plezier met de Nutribullet 1200 Combo.

Good

Good. I like it.

2024幎4月25日

Dear Lilli,

Thank you very much then for your positive review.

Nice to hear that you are satisfied with Nutribullet.

We hope you enjoy your order!

easy and efficient

2024幎4月24日

Dear Mr./Mrs. Tucker,

Thank you very much for your review.

Great to hear that you are satisfied!

We hope you enjoy your order.

5぀星のうち5の評䟡

Op een makkelijke manier een lekkere

Op een makkelijke manier een lekkere smoothie maken

2024幎4月15日

Beste Judith,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de nutribullet Pro 900 Champagne.

Wij wensen u veel plezier met de blender.

5぀星のうち2の評䟡

Het duurde een week voordat we

Het duurde een week voordat we eindelijk onze bekers opgestuurd kregen. Verder vond ik het ook erg jammer dat de eerste bekers binnen een maand stuk waren. De pinnetjes breken erg snel af.

Beste Karel,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te vernemen dat u problemen heeft ondervonden met de levering van uw bekers en dat ze binnen een maand stuk waren. Dit is uiteraard niet de bedoeling.
Mocht er in toekomst iets zijn met uw blender of accessoires dan hoor ik u graag terug.

Onze welgemeende excuses.

5぀星のうち3の評䟡

MAAKT ZOVEEL LAWAAI

Beste Simo,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te vernemen dat uw nutribullet 1700 RX power blender veel lawaai maakt. Dit is uiteraard niet de bedoeling.
Graag ontvangen wij een filmpje van de blender, hiermee kunnen wij kijken naar een gepaste oplossing.

Het filmpje kunt u mailen naar: info@nutribulletretail.com

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb nog steeds mijn blender niet

Ik heb nog steeds mijn blender niet ontvangen. Meerdere keren gemaild met de servicedesk. Geen nuttig antwoord gehad. Ik ben nu een week verder en nog steeds geen blender in zicht. Track and trace geeft aan dat het pakketje vertraagd is? Daar staat het nu al een week op. Twee avonden thuis gebleven om de blender in ontvangst te nemen, helaas voor niks. Meerdere keren om een update gevraagd maar geen nuttig antwoord gehad.

Vandaag een mail gestuurd om mijn geld terug te krijgen. Ben nu al meerdere dagen bezig om duidelijkheid krijgen en nu is mijn geduld op.

2024幎4月16日

Beste Dexter,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te vernemen dat u geen bestelling heeft ontvangen.
Om onbekende redenen is het pakket geretourneerd, wij hebben het pakket onbezorgbaar retour ontvangen.
Het aankoopbedrag wordt binnen enkele dagen teruggestort op de rekening waarmee betaald is.

5぀星のうち5の評䟡

Fijn dat het mogelijk is om messen los te kopen.

Makkelijke website, snel verzonden, goede kwaliteit. Ik gebruik mijn Magic Bullet al jaren bijna dagelijks en met de beker is nog niks mis, maar er ontstond lekkage bij de messen. Fijn dat ik dat los kon vervangen zonder een hele nieuwe blender aan te schaffen.

2024幎4月15日

Beste Lotte,

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze website, verzendservice en de kwaliteit van onze producten.

Wij wensen u veel plezier met de Magic Bullet.

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering. Nog niet uitgepakt, dus over het product zelf kan ik nog niets melden.

2024幎4月3日

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw reactie.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering.

Zeer fijn apparaat

2024幎4月10日

Beste Ineke,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de Nutribullet Pro 900 Champagne.

Team Nutribullet.

5぀星のうち5の評䟡

Vlot besteld en geleverd.

Hi Linda,

Hartelijk dank voor de 5-sterren review.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de Nutribullet.

Wij wensen u veel plezier met uw blender!

Snelle service/ levering

Snelle service/ levering.
Goed product. Werkt naar behoren.

Beste Monique,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de Nutribullet Pro
Champagne.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop

Super snel ontvangen!

Super snel ontvangen!

Beste Jannie,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de Nutribullet Pro 900 Champagne.

Team Nutribullet.

5぀星のうち5の評䟡

Snel geleverd en prima producten

Snel geleverd en prima producten. Erg tevreden over nutribullet producten.

Hi Lisanne,

Goed om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle levering en onze Nutribullet producten!

Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.

Zeer tevreden

Zeer tevreden met mijn aankoop en met de service.

Beste Shazia,

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel je aankoop als onze service!

Wij wensen u veel plezier met de Nutribullet accessories.

Pakket is niet geleverd

Pakket is niet geleverd en heb nog steeds mijn geld niet en ook geen vervangend product, amateuristisch bedrijf.

2024幎3月26日

Beste Arjan,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over Nutribullet.
Na controle in ons systeem is het pakket onbezorgbaar retour gekomen, de retour is in goede orde ontvangen en verwerkt.
Het aankoopbedrag is 3 dagen later teruggestort op de rekening waarmee betaald is.

5぀星のうち1の評䟡

Kocht een blender van dit bedrijf bij Albert Heijn in Rijssen in de bonusaanbieding

Kocht een blender van dit bedrijf bij Albert Heijn en na een paar maanden deed het apparaat helemaal niets meer. En Kim Wessels van dat bedrijf verwees voor een reparatie naar hun outlet, kosten onderzoek en opsturen even zelf betalen. Dat is bij elkaar dus de helft van een nieuwe. Het apparaat is bijna niet gebruikt en ik heb fotos naar Kim gestuurd van het raderwiel, ze dacht dat het versleten was waarschijnlijk maar er zijn geen slijtage sporen te bekennen. De outlet blijk de hele maand gesloten wegens vakantie en u mag aansluiten achter in de rij. Verschrikkelijk irritant bedrijf en hele slechte service. Vole me echt bestolen. Voor mij nooit meer een apparaat van hun.

2024幎4月5日
自発的なレビュヌ

Beste Gert-Jan,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over nutribullet.

Na het horen van uw klacht hebben wij een gepaste oplossing aangeboden. De oplossing is om de blender op te sturen naar de nutribullet Outlet. Helaas was ten tijde van uw klacht de reparatie service met vakantie.

Mocht de blender niet gerepareerd kunnen worden, dan bieden wij een andere oplossing aan. U gaf aan de blender weggegooid te hebben, echter zonder blender kunnen wij niks voor u doen.

Team nutribullet

The worst Customer Service experience

The worst Customer Service experience in Nutribullet NL. I made an order back in March and since I wasn't at home, DHL decided to return the package to Nutribullet without an option to leave it at a pick up point. Considering that I should receive my refund shortly anyway, I made a new purchase for the same product that arrived with no issues.

Ever since the package went back to Nutribullet, the tracking code is not updating. I've reached out to Nutribullet Customer Service who keep sending the templates without addressing my concern and request for a refund. In the tracking link there is a legit proof that the package never reached me and it went back (and not on my request even). I've never had an experience like this and the most disappointing aspect of it all is that I'm not being heard and helped as a customer. Is it even legal to keep this payment without the product and no hope it will ever be delivered back. So disappointed, I wish I had made my 2nd purchase elsewhere.

2024幎4月12日
自発的なレビュヌ

Hi Gala,

Thank you very much for your review.

Annoyed to learn that you are not satisfied.
In order to process your complaint, I need your order number. With this I can look for an appropriate solution.

I await your response,

Perfect apparaat

Perfect apparaat. Gebruik hem dagelijks. Heel makkelijk in gebruik, schoonmaken gaat ook supersnel.

2024幎4月4日

Hi Dirk,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
We zijn blij te horen dat je het apparaat dagelijks gebruikt en dat het zo makkelijk in gebruik is.

Wij wensen u veel plezier met de blender.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。