Voor de 2e keer op rij in korte tijd is onze Nutribullet vastgelopen/vacuÃŒm gezogen. Diverse mails naar de Klantenservice gestuurd, maar weinig tot geen reactie of oplossing hiervoor mogen ontvangen.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij hebben de Nutribullet RX (zowel warme als koude dranken). We maken enkel gebruik van de koude dranken maken. Ontzettend fijn apparaat, snijdt alles goed en maakt de lekkerste smoothies! Na verloop... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Juicer gekocht, snel geleverd. Was wel beetje verwarring over n model, in USA is er n pro versie, had ik liever gehad. Paar min puntjes plus opmerking. Snoertje vind ik kort, pulpgedeelte is snel vol... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nutribullet is marktleider in Nederland op het gebied van blenders en wereldwijd de nr. 1 op het gebied van personal blenders. Onze blenders onderscheiden zich door een trendy design en optimaal gebruiksgemak tegen een aantrekkelijke prijs. Nutribullet is Americaâs best-selling blender. Wereldwijd zijn er al meer dan 80 miljoen nutribullets en magic bullets verkocht.
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 82ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Makkelijk in het dagelijkse gebruik.
Prima om een smoothie te mee te maken.

Nutribullet NL ããã®åç
Toen het onderdeel eenmaal binnen was, was het ook zo in huis!

Nutribullet NL ããã®åç
I ordered a Nutribullet product on 13 May 2024, which was 2 weeks ago via their website however Nutribullet added the delivery address wrong, and product looks delivered to the wrong address. I contacted to delivery firm and they wanted Nutribullet to contact them. Been 2 weeks and I am still waiting a solution. Nutribullet is terrible, didn't even inform me on the following procedure and I am not sure if they are trying to fix it even - also didn't receive any refund so far.

Nutribullet NL ããã®åç
I bought an acessorie here and is to little dosnt fit yo my blender,I wanted to change to take the correct size but no one replied my email.

Nutribullet NL ããã®åç
Ik weet niet zeker of de recensie betrekking heeft op de correspondentie met betrekking tot mijn vraag over mijn Nutribullet-saldo - dit was geweldig!
Indien gerelateerd aan de aankoop van de nieuwe Nutribullet Pro 900 - ik ben niet zo blij met dit model omdat het kwetsbaar lijkt en zelfs de onderkant niet echt blijft plakken

Nutribullet NL ããã®åç
Bij mijn bestelling heb ik duidelijk en correct mijn bezorgadres en factuuradres ingevuld. Na levering heb ik ze verzocht mij een factuur te sturen aangezien ik het product zakelijk heb gekocht en ook met een zakelijke rekening heb betaald. Vervolgens krijg ik een factuur met mijn naam ( die op het bezorgadres stond) en het adres van het factuuradres. Vervolgens heb ik gevraagd om de factuurnaam te wijzigen zoals omschreven bij mijn bestelling maar dat kon niet meer vanwege evt fraude werd gezegd. De fout ligt duidelijk bij Nutribullet. Ik ga nu het product retourneren, enkel en alleen vanwege de slechte service waarbij men de eigen gemaakte fout niet wil herstellen.

Nutribullet NL ããã®åç
Het duurde heel lang voor ik mijn bestelling binnen had. Ruim 3 maanden. Ik heb verschillende keren zowel telefonisch als mailcontact gehad. Hierbij werd verschillende informatie gegeven over de levertijd. Ik wist hierdoor niet waar ik aantoe was. Gelukkig is mijn bestelling na 4 maanden alsnog ontvangen.

Nutribullet NL ããã®åç
Ik heb in Februari een bestelling gedaan en het is in Mei geleverd. De communicatie was verder prima, en de geleverde spullen ook, maar waarom zet je iets in je web shop als het niet leverbaar is????

Packet never received
I was reimbursed without the delivery costs
Update June 10
Reimbursement received following this message

Nutribullet NL ããã®åç
Bevalt zeer goed in het gebruik. Ijsblokjes worden lekker gecrunchd en maken een smoothie tot een feestje. Makkelijk schoon te maken en blijft dankzij de zuignapjes onder de voetjes goed op zijn plek staan.
Het product vond ik goed en duidelijk omschreven. De verzendtijd keurig en de verpakking ook. De gebruiksaanwijzing is prima!
Heerlijk compact en multifunctioneel doordat het een blender en foodprocessor in 1 is. Tot nu toe alleen het blender gedeelte gebruikt. Dit is echt geschikt voor 1 persoon gezien de hoeveelheid ingrediënten die erin past. Super makkelijk schoon te maken met weinig afwas. Wel viel het me tegen dat er geen ijsblokjes / bevroren stukjes in mogen, dit had wel iets explicieter op de site mogen staan.

Nutribullet NL ããã®åç
Super great quality blender, powerful and easy to clean. Very happy with my purchase. Yes of course it is a bit noisy when you use it, but it's a blender, it's normal. :)
Though i was buying something and it end up being something else. Which is not even usefull and i just cant return!!

Nutribullet NL ããã®åç
Gemakkelijk besteld en vlot geleverd. Ik wilde het juiste hebben en werd in de webshop hierin begeleid als je het type filtert heel handig.
Bestelling geplaatst en vrij snel geleverd. Product was netjes verpakt.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã