Mohamad er en meget tÃ¥lmodig og imÞdekommende mand, han formÃ¥r at gÞre bÃ¥de teori og praksis nemt at forstÃ¥. O-Town's lokaliteter er hyggelige og der bydes pÃ¥ masser af sodavand og snacks. Mohamad... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kan 100% anbefale Otown kÞreskole. Fantastisk kÞrelÊrer, som er altid er i godt humÞr, hvilket gÞr undervisningen underholdende, sjov og ikke mindst lÊrerig. Mohamad fik igennem pÃ¥ 1,5 mÃ¥ned, hvilket... ãã£ãšèŠã
Helt vildt hvor meget jeg lÊrte hos O-town kÞreskole. Bestod begge prÞver i fÞrste hyg, det alene er bevis pÃ¥ at Mohamad har styr pÃ¥ at lÊrer sine elever de bedste metoder til at bestÃ¥. Han... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft den fedeste og mest uforglemmelige oplevelse hos O-town KÞreskole. Teoritimerne var langt fra kedelige, kÞretimerne var sjove, og jeg fÞlte mig 100% klar bÃ¥de til teoriprÞven og kÞreprÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
O-town kÞreskole i Odense - din vej til kÞrekortet! Vi skaber en tryg og lÊrerig oplevelse, hvor du bliver klar til at erobre vejene. Kom og kÞr med os!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fremragende kÞrelÊre
Fremragende kÞrelÊre, tolmodigt sÞrger for at man lÊre og er klar 100% til trafikken, det var en fornÞjelse, absulot anbefales.
Tusind Tak Modi
Den bedste kÞreskoleee
Den bedste kÞreskoleee! ðð¥
Jeg er stadig i gang med mine kÞretimer, men snart fÊrdig â og allerede nu kan jeg sige det her er seriÞst den bedste kÞreskole!
Undervisningen er bÃ¥de lÊrerig og underholdende, og man fÞler sig 100% tryg ude i trafikken. KÞrelÊreren er mega chill, forklarer tingene tydeligt og skaber en afslappet stemning bÃ¥de til teori og kÞrsel. Man fÞler sig aldrig dum, og der er plads til grin â og fejl!
Og ja⊠der er SLUSH ICE til teoriundervisningenð§
Det siger alt om stemningen â hyggeligt, sjovt og professionelt pÃ¥ samme tid.
Hvis du vil tage kÞrekort et sted, hvor du både fÞler dig sikker og godt tilpas, så vÊlg ham!!
Ikke Mr. Dive ð€·ðœââïž
O-Town kÞreskole får kÞrekortet i hus!!!
O-Town kÞreskole har vÊret en vild oplevelse, med meget nyttig viden. Men stadig gode og sjove timer. Starter man hos O-Town har man allerede sikret sig et kÞrekort og en god oplevelse. ððð
O-town kÞreskole is the one!
Fantastisk kÞreskole med en dygtig og tÃ¥lmodig kÞrelÊrer! Undervisningen er bÃ¥de grundig og letforstÃ¥elig, og der er altid en god stemning. Jeg fÞlte mig tryg bag rattet fra dag 1 og blev godt forberedt til bÃ¥de teori- og kÞreprÞven. Kan varmt anbefales! âïž
Min oplevelse hos O Town KÞreskole varâŠ
Min oplevelse hos O-Town KÞreskole var fremragende. Fra dag et fÞlte jeg mig i trygge og kompetente hÊnder. KÞrelÊreren var både engageret og tålmodig, hvilket afspejlede sig i hans velstruktureret og lÊrerig undervisning, der sikrede, at jeg bestod begge prÞver på fÞrste hug og på kort tid. Jeg kan varmt anbefale O-Town KÞreskole til alle, der Þnsker en professionel og personlig kÞreundervisning.
Fantastisk kÞre skole kan stÊrktâŠ
Fantastisk kÞre skole kan stÊrkt anbefale man for lÊrt det man skal og man får god kÞrsel med ind også
Bedste kÞrelÊrer og kÞreskole
Han er en rigtig god kÞrelÊrer, isÊr når det kommer til at forklare teorien. Han er letforstående som gÞr undervisningen bliver meget godt. Man fÞler sig tryg og godt informeret, hvilket er en stor fordel, når man skal ud og kÞre.
Bedste kÞreskole i Odense!!
Jeg kan varmt anbefale kÞreskolen! Mohamad var utroligt tålmodig, professionel og rigtig god til at forklare både teori og kÞrsel.
Timerne var altid sjove, og han gav mig en tryghed bag rattet, som gjorde en stor forskel. Takket vÊre hans undervisning bestod jeg både teoriprÞven og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg, og efter cirka to måneder stod jeg med mit kÞrekort i hånden.
Så hvis du vil have et kÞrekort ved en kÞrelÊre som altid er i godt humÞr og hvor timerne aldrig er kedelige, så ville jeg virkelig anbefale O-Town kÞreskole.
Fantastisk oplevelse hos Otown KÞreskole
Jeg kan varmt anbefale Mohamad som kÞrelÊrer! Han var utrolig professionel, tålmodig og dygtig til at forklare både teori og praksis på en måde, der gav en ro bag rattet.
Takket vÊre ham bestod jeg både teoriprÞven og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. Mohamad gjorde hele processen nem, tryg og en positiv oplevelse.
Hvis du vil have en kÞrelÊrer, der er bÃ¥de professionel, sjov og super rar, sÃ¥ vÊlg Mohammed â du vil ikke fortryde det!
Fantasik kÞrelÊrer og rar person
Fantasik kÞrelÊrer og rar person
Alle terio timer og kÞretime var skide sjovt, og man lÊrte altid noget nyt, virklig god til ar lÊre fra sig
Han har svart til alt du kunne finde på!
Kan klar anbefale
Bestod begge prÞver i fÞrste hyg
Helt vildt hvor meget jeg lÊrte hos O-town kÞreskole.
Bestod begge prÞver i fÞrste hyg, det alene er bevis på at Mohamad har styr på at lÊrer sine elever de bedste metoder til at bestå.
Han gav rigtig god feedback hver gang vi var ude og kÞrer så man altid blev bedre.
Udover Mohamad's evner til at lÊrer er lokalerne rene, fyldt med sjove ting, drikkelse og snacks.
10/10 oplevelse herfra, kan kun anbefalde O-town kÞreskole.
Kan 100% anbefale Otown kÞreskole
Kan 100% anbefale Otown kÞreskole. Fantastisk kÞrelÊrer, som er altid er i godt humÞr, hvilket gÞr undervisningen underholdende, sjov og ikke mindst lÊrerig. Mohamad fik igennem på 1,5 måned, hvilket man ik får andre steder. Så tag til Otown kÞreskole hvis du skal have et kÞrekort
Bedste kÞreskole i odense!!!!!!!!!
Jeg kan ikke anbefale OtownkÞreskole og min kÞrelÊrer, Mohammed, nok! Fra fÞrste dag fÞlte jeg mig velkommen og godt taget imod. Mohammed var utrolig tÃ¥lmodig og forklarede alle aspekter af kÞrsel pÃ¥ en mÃ¥de, der var let at forstÃ¥. Han var altid positiv og opmuntrende, hvilket gjorde hele lÊringsprocessen meget sjovere og mindre stressende. Hver kÞretime var en mulighed for at lÊre noget nyt og blive en bedre bilist. Jeg fÞlte mig altid tryg og sikker, og det er tydeligt, at Mohammed virkelig brÊnder for at lÊre fra sig. Hvis du leder efter en kÞreskole, hvor du fÃ¥r en personlig og positiv oplevelse, sÃ¥ er OtownkÞreskole det helt rigtige valg!âºïž
Den bedste kÞreskole i O-town
Jeg vil uden at tÞve anbefale O-Town KÞreskole til alle, der skal tage kÞrekort. Mohamad er en ufatteligt dygtig, organiseret og empatisk kÞrelÊrer, som er yderst engageret i at få en trygt gennem forlÞbet. 100000/5 stjerner herfra.
Sublimt forlÞb.
Jeg har lige siden starten af mit forlÞb fÞlt mig i gode hÊnder hos O-Town KÞreskole.
Mohamad er en utrolig dygtig kÞrelÊrer, og han danner trygge rammer for et sjovt og lÊrerigt forlÞb.
KÊmpe anbefaling herfra!
Fantastisk kÞreskole med den bedsteâŠ
Fantastisk kÞreskole med den bedste underviser og kÞrelÊre kan klart anbefale det! ð»
Yderst kompetent og hyggelig kÞreskole
Yderst kompetent og hyggelig kÞreskole. Mohamad har hele vejen igennem vÊret opmuntrende og empatisk, en dygtig underviser og klÊdt mig godt på til både teori og kÞreprÞven. Tror roligt man kan sige, at det er Odenses bedste kÞreskole. Jeg kom igennem hele forlÞbet på 2 måneder med begge prÞver bestået i fÞrste forsÞg. Tak for altid godt humÞr, trygge rammer og skarp undervisning.
Odenses bedste kÞreskole!
ForlÞbet hos Mohamad ved O-town kÞreskole, har vÊret fantastisk trygt, sjovt og lÊrerigt! Mohamad fik mig igennem pÃ¥ 2 mÃ¥neder uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvalitet. Jeg giver mine stÊrkeste anbefalinger til et fedt forlÞb hos Odenses bedste kÞreskole og hvis jeg kunne, havde jeg givet 6 stjerner! ð€©
Oplevelse i O-Town KÞreskole
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med denne kÞreskole. Undervisningen foregik i et roligt tempo uden stress, hvilket gjorde det meget behageligt at lÊre. KÞrelÊreren var utrolig tålmodig og meget organiseret. Jeg kan varmt anbefale denne kÞreskole til andre.
Min oplevelse med O-Town kÞreskole
Min oplevelse med Mohamad har vÊret utrolig positiv. Han er ekstremt tålmodig og behagelig, hvilket har gjort processen meget behagelig for mig. Han skaber en afslappet atmosfÊre under kÞretimerne, hvilket har hjulpet mig med at fÞle mig tryg bag rattet. Jeg kan varmt anbefale O-Town kÞreskole til alle, der Þnsker en dygtig og behagelig kÞrelÊrer
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã