Sanderum kÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan varmt anbefale Michael. Har en god evne til at forklare tingene pÃ¥ en rolig og klar mÃ¥de, hvilket gjorde hele processen bÃ¥de sjov og lÊrerig. Han var altid tÃ¥lmodig og opmuntrende, selv nÃ¥r je... もっず芋る

Fantastisk kÞreskole! Super fleksibel planlÊgning, sÃ¥ det var nemt at fÃ¥ teori og kÞretimer til at passe ind i hverdagen. KÞrelÊreren er utrolig sÞd, tÃ¥lmodig og god til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de... もっず芋る

Mega anbefaling til Sanderum kÞreskole! Fantastisk forlÞb hos Michael som resulterede i at jeg bestod begge prÞver i fÞrste hug indenfor 2,5 mÃ¥ned🀩 Samtidig et ekstremt effektivt forlÞb, med plads... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

KÞrekort til alm. bil (B) 13.999 kr Lovpakken 2022. + 600 kr bil til kÞreprÞve. Michael mobil 501 501 51 Sanderum, dalum odense SV

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

En varm anbefaling

Jeg kan klart anbefale Micheal og Sanderum kÞreskole. Micheal er en super rar og sympatisk person som ikke stresser dig under kÞrslen, men derimod hjÊlper og bekrÊfter dig i din kÞrsel. Jeg bestod både teori og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg, og ved begge fÞlte jeg mig rigtig godt forberedt. Jeg havde en rigtig god oplevelse med Micheal, så han kan varmt anbefales.

2024幎11月30日

100% en anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Michael. Har en god evne til at forklare tingene på en rolig og klar måde, hvilket gjorde hele processen både sjov og lÊrerig. Han var altid tålmodig og opmuntrende, selv når jeg lavede fejl, og hjalp mig med at bygge selvtillid bag rattet. Derudover var han altid fleksibilitet med tider og engagement i at sikre, at jeg var godt forberedt til kÞreprÞven, virkelig imponerende.

2025幎1月3日

Super god kÞreskole

Jeg kan anbefale Sanderum KÞreskole 100%. Michael er en super dygtig og rar kÞrelÊrer. Han formidler teorien super godt og er meget fleksibel med kÞretimer ift. skole og fritidsjob. Jeg var meget glad for at tage kÞrekort hos Michael 😊

2025幎1月3日

KÊmpe anbefaling til Sanderum

KÊmpe anbefaling til Sanderum KÞreskole. Jeg har haft fornÞjelsen af at have Michael som min kÞrelÊrer, og han har virkelig gjort hele forlÞbet til en positiv oplevelse. Michael er meget dygtig til sit arbejde og er meget fleksibel ift. skole og fritidsarbejde, hvilket har gjort det nemt for mig at finde tid til lektionerne. Det har vÊret en fantastisk oplevelse så hvis du overvejer at tage kÞrekort, så vÊlg helt klart Sanderum KÞreskole hos Michael.

2024幎12月12日

Jeg kan virkelig anbefale Sanderum

Jeg kan virkelig anbefale Sanderum KÞreskole! Michael er utrolig venlig og fleksibel, og det har vÊret muligt at komme uden om skoletiderne og fritidsjob. Det har overordnet vÊret en virkelig god oplevelse. Han er virkelig god til at lÊre ud og hjÊlpe en med at forstå forskellige ting. Kan helt klart anbefales.

2024幎12月12日

Fantastisk kÞreskole

Fantastisk kÞreskole! Super fleksibel planlÊgning, så det var nemt at få teori og kÞretimer til at passe ind i hverdagen. KÞrelÊreren er utrolig sÞd, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der gÞr det hele nemt at forstå. Jeg kom hurtigt og effektivt igennem, takket vÊre deres evne til at skaffe prÞver og forberede mig godt. Kan varmt anbefales!

2024幎11月14日

Sanderum KÞreskole 🚘

Rigtigt godt forlÞb hos Sanderum KÞreskole.
Michael er rigtig god til at lÊre fra sig og forklare alle de spÞrgsmål man må have undervejs.

Jeg kan klart anbefale denne kÞreskole, da alt har fungeret super godt. Både den fleksibilitet som der har vÊret i forhold til kÞretimer og samarbejdet mellem en selv og Michael.

Sanderum kÞreskole var det rigtige valg for mig og en klar anbefaling herfra 🚖

2024幎9月28日

Fantastisk KÞreskole

Fantastisk KÞreskole

Jeg tog kÞrekort hos Michael, og forlÞbet var fuldt ud fantastisk. En erfaren kÞrerlÊre, der er super god til at undervise, samtidig med at han er venlig og fleksibel når det kommer til kÞretimer.

Sanderum KÞreskole kan varmt anbefales til alle der kunne tÊnke sig et kÞrekort, hvor man både har hyggelige og lÊrerige teoritimer, og en dygtig kÞrelÊrer der er god til at lÊre fra sig.

10/10

2024幎8月29日

KÊmpe anbefaling!

Samtidig et ekstremt effektivt forlÞb, med plads til humor, lÊring og selvstÊndighed - samt ikke mindst en god opbygning af selvtillid i fÊrdslen ude på vejene. Michael tager hÞjde for elevens hverdag med skolegang, arbejde, osv. når der planlÊgges kÞretimer.
Sanderum kÞreskole var det helt rigtige valg for mig!💪🏌

2024幎9月10日
Sanderum kÞreskole ロゎ

Sanderum kÞreskole からの回答

Tak 🙂

Klar anbefaling herfra

Min oplevelse hos Sanderum kÞreskole har vÊret fantastisk, og takket vÊre Michael bestod jeg både teoriprÞven og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. Hurtigt og effektivt forlÞb med fleksible kÞretimer. Dygtig og rar kÞrelÊrer, som tager hensyn til elevernes hverdag og skolegang. Kan kun anbefales :)

2024幎4月17日

Super kÞreskole

Super god kÞreskole med en dygtig kÞrelÊrer.
Bestod teori og den praktiske prÞve på fÞrste forsÞg uden problemer.
Michael er super dygtig, og han er god til at lÊre fra sig.
100% en anbefaling her fra :D

2024幎2月28日