レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har bestilt den 7/5 - fÃ¥r bekrÊftelse med det samme. Paulas trÊkker penge med det samme. Dog der kommer ingen varer. Jeg prÞver at ringe ind. HÊnger pÃ¥ linjen i flere omgange- pludselig hedder de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg elsker produkterne fra Paulas choice. FÃ¥ andre produkter gÞr sÃ¥ stor og synlig forskel for min hud. Herudover er det en kÊmpe bonus, at alt er parfumefrit, da min ansigtshud ikke tÃ¥ler parfume.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Modtog de fire produkter jeg havde bestilt lige til dÞren og rigtig fint pakket ind i en kasse. Jeg havde et spÞrgsmÃ¥l angÃ¥ende et produkt, sÃ¥ jeg skrev en mail til deres kundeservice og fik lynhurtig... もっず芋る

䌁業が回答したした

VIRKELIG INGEN KUNDESERIVCE! Jeg har nu i over en uge prÞvet at fÃ¥ fat i Paulas Choice kundeservice pga. at deres hjemmeside lavede en fejl, da jeg skulle bestille en ordre, hvilke betÞd at den samme... もっず芋る

䌁業情報

1. 化粧品店
  2. 矎容補品提䟛業者
  3. 矎容甚品店
  4. 化粧品産業
  5. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

SKØNHED BEGYNDER MED SANDHEDEN Du fortjener intelligente hudplejevalg – uden al opreklameringen. De produkter, du anvender, skal uden undtagelse fungere og gÞre din hud godt. Baseret pÃ¥ vores erfaring inden for forbrugerrettigheder, er hver eneste af vores formler effektive, sikre og understÞttet af citeret forskning. Vi afslÞrer sandheden om hudpleje og deler faktum med dig hele vejen – for det bÞr ikke vÊre et mysterium, at holde din hud sund. + SMART + SIKKER + EFFEKTIV + IKKE-IRRITERENDE + ALDRIG TESTET PÅ DYR

2.9

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

41件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Fantastisk hudpleje og god kundeservice

Fantastisk hudpleje og god kundeservice.
Min mor, sÞster og jeg har vÊret kunder i mere end 5 år og er alle super tilfredse. Det er den bedste hudpleje vi har fundet, og vi har prÞvet mange af serierne og forskellige produkter.
Hvis der har vÊret noget med en pakke såsom en manglende gave, har kundeservice vÊret behjÊlpsomme.

2024幎7月29日

Paula's Choice Danmark からの回答

Mange tak for den positive feedback.

Vi er glade for at hÞre, at I alle er tilfredse med vores produkter og kundeservice.

Med venlig hilsen, Sara fra Paula's Choice

INGEN KUNDESERVICE

INGEN KUNDESERVICE
Jeg bestilte en pakke via hjemmesiden, der kom et tracking link frem der ikke virkede. Jeg kontakede adskilige gange via deres "chat", email, sad i kÞ på telefonen. Ingen af tingene gav pote. Jeg kunne kun få kontakt via deres AI (kunstige) chat, og kom aldrig videre.
De vÊlger dog at trÊkke pengene alligevel, selvom de ikke kan bekrÊfte at min ordre er på vej. VÊrste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Meget Êrgerligt når produktet er godt, men man ikke tÞr besitlle det, i frygt for at blive snydt.

2024幎6月7日

Paula's Choice Danmark からの回答

KÊre Nanna. Jeg er ked af at hÞre om din seneste oplevelse med vores service og de problemer, du oplevede med din pakkelevering.

Vi forstår, hvor frustrerende det kan vÊre, og sÊtter pris på din tålmodighed. Jeg er glad for at kunne bekrÊfte, at du har vÊret i kontakt med vores kundeserviceteam. Du kan vÊre sikker på, at du talte med vores dedikerede teammedlemmer, som er forpligtet til at yde personlig og opmÊrksom assistance, ikke et AI-system.

DesvÊrre opstår der nogle gange uventede problemer under leveringsprocessen på trods af vores bedste indsats for at forhindre dem. Som vi har meddelt dig privat, har vi sÞrget for, at din pakke bliver sendt til dig igen for vores regning, og vi har givet dig de nye sporingsoplysninger. Vi håber, at dette lÞser problemet til din tilfredshed. Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller bekymringer, så tÞv ikke med at kontakte os. Tak for din forståelse. Med venlig hilsen, Ipek fra Paula's Choice.

Manglende kundeservice i DK

Produkterne hos Paulas Choice er gode til prisen men desvÊrre er deres kundeservice i DK mangelfuld. Jeg kÞbte en pakke produkter dagen inden de kÞrte med 20 % pÃ¥ hele webshoppen. Derfor lavede jeg en ny ordre for at kunne fÃ¥ rabatten (pÃ¥ hjemmesiden stod der at kundeservice var lukket de selv samme dage som rabatten gjaldt, hvorfor jeg ikke havde mulighed for at kontakte og hÞre om jeg kunne fÃ¥ rabat pÃ¥ den ordre jeg havde lagt dagen forinden). Da begge pakker var modtaget, skrev jeg til kundeservice for at fÃ¥ aftalt retur samt hvor pakken skulle sendes hen.. Jeg mÃ¥tte rykke 2 gange fÞr jeg fik svar. Svaret var at jeg selv skulle kÞbe returforsendelse til Holland. Fair nok, det kostede 109kr men pakken blev afsendt med gls.. Da jeg undrede mig over at jeg intet havde hÞrt, tog jeg kontakt til gls som oplyste at pakken var afleveret til rette sted i Holland den 17 april
 Jeg har intet hÞrt.. Heller ikke selv om at jeg har rykket for svar 2 gange
 Det er piv ringe kundeservice..

2024幎4月17日

Paula's Choice Danmark からの回答

KÊre Penille. Vi beklager rigtig meget for ulejligheden! Vi vil kontakte dig omkring dette. Du vil modtage en email fra os hurtigst muligt. Vi Þnsker dig en god dag! Med venlig hilsen, Ipek fra Paula's Choice.

30% af produktets pris for at returnere en pakke

Jeg kÞbte en gave i til Black friday i november. Modtageren af gaven nåede at få den af en anden fÞrst, hvorfor jeg skal returnere min pakke. Paulas Choice har ingen mellemlokation i Danmark, og vil IKKE tilbyde returlabel. Det koster mig 30% af produktets pris at returnere fordi det skal til Holland! Og det er vel og mÊrke med DAO og GLS, de billigste muligheder.

Det er utroligt at man ikke kan tilbyde kunder en bedre service - produkterne er ikke billige som det er i forvejen.

2023幎12月14日

Paula's Choice Danmark からの回答

KÊre Andrea. Tak, fordi du deler din oplevelse. Vi beklager ulejligheden i forbindelse med returneringsprocessen. Hvis du kontakter os (https://www.paulaschoice.dk/da/contact-us) vil vi hjÊlpe dig med at undersÞge mulige alternative muligheder.
Bedste hilsner, Ipek fra Paula's Choice.

Bedste hudpleje nogensinde

Hurtig levering, virkelig gode produkter og gratis vareprÞver

2023幎10月12日

Paula's Choice Danmark からの回答

KÊre Asta! Mange tak for din feedback :) Vi Þnsker dig en dejlig dag!
Venlig hilsen, Ipek fra Paula's Choice.

Fantastisk kundeservice

Jeg modtog en defekt pumpe og med det samme jeg skrev til kunderservice sendte de en ny og den kom meget hurtigt - fantastisk kundeservice!

2023幎8月31日

Paula's Choice Danmark からの回答

KÊre Karen. Mange tak for din feedback! Vi Þnsker dig en god dag :)
Bedste hilser, Ipek fra Paula's Choice.

Hurtig levering, men produktet har gjort mine hudproblemer vÊrre end de var.

Fremover vil jeg ikke gÞre brug af Paulas Choice produkter.

2023幎8月18日

Paula's Choice Danmark からの回答

Hej Hans! Mange tak for din feedback. Vil du skrive en email til info@paulaschoice.dk? Så vil vi prÞve at hjÊlpe dig :)
Bedste hilser, Ipek fra Paula's Choice.

DÃ¥rlig oplevelse med produkter og kundeservice

Jeg har bestilt en serie som desvÊrre ligger sig dårligt på min hud. Jeg har forsÞgt i over 2 uger at få fat i kundeservice - på både mail og tlf. - uden at der bliver svaret tilbage.. desvÊrre rigtig skuffet over min oplevelse med Paulas choise.

2023幎7月26日

Paula's Choice Danmark からの回答

Hej Kathrine! Mange tak for din feedback. Vi er kede af at hÞre om din oplevelse. Vi beklager! Du er velkommen til at skrive til info@paulaschoice.dk vi vil med glÊde hjÊlpe dig!
Bedste hilsner, Ipek fra Paula's Choice.

Overraskende positiv oplevelse :)))

Skulle kÞbe en gave fra Paula’s Choice - og var lidt forbeholden, da jeg slet ikke kendte til hverken brandet eller webshoppen - men kunne se, at Trustpilot sÃ¥ fin ud, sÃ¥ sprang ud i det - og heldigvis: For ikke nok med, at varen kun kostede 98 kr - sÃ¥ var der ogsÃ¥ fri fragt - og pakken blev, pÃ¥ kun 2 dage, fornemt leveret af en venlig DHL fragtmand, som ringede op, da han ankom. Det var en meget, meget overraskende positiv oplevelse at handle hos Paula’s Choice :)))

2023幎5月18日

Paula's Choice Danmark からの回答

Hej Rikke! Mange tak for din feedback - det gÞre os helt glade at hÞre! Du mÃ¥ have en dejlig dag 😊

Lidt langsom levering

Lidt langsom levering, men ellers rigtig fint.

2023幎4月12日

Paula's Choice Danmark からの回答

Hej Camilla! Mange tak for din feedback. Beklager vores forsinkelse på din ordre. Vi ser frem til at se dig igen! Bedste hilsner, Ipek fra Paula's Choice.

Virkelig god service og hurtig levering!

Fin webside med virkelig brugbar info og “artikler” om de forskellige produkter og hvordan de bruges og kombineres. KÞbte i fÞrste omgang en serie som ikke passede til min hud, og ringede og fik rigtig god hjÊlp af kundeservice + fik pengene tilbage for de fÞrste produkter. Har nu bestilt fra websiden 4 gange, og alle gange er pakket kommet lynhurtigt og uden problemer.

2023幎4月7日

Paula's Choice Danmark からの回答

KÊre Mai. Mange tak for at dele dine erfaringer - det gÞr os glade! :) Med venlig hilsen, Ipek fra Paula's Choice.

Jeg bestilte en PC4Men nighttime

Jeg bestilte en PC4Men nighttime repair, modtod pakken men da jeg åbnede den var den sku TOM!
Virkelig uacceptabelt for sådan et dyrt produkt, jeg stoler ikke på dem lÊngere...

2023幎3月10日

Paula's Choice Danmark からの回答

Hej Jacob! Tak for din henvendelse. Vil du venligst kontakte os via vores hjemmeside https://www.paulaschoice.dk/da/contact-us? Vi vil med glÊde hjÊlpe dig. Med venlig hilsen, Ipek / Paula's Choice.

Masser af ekstra gaver og hurtig levering

Nem og overskuelig hjemmeside! Jeg fik en super vejledning fra deres kundeservice og blev overrasket over hvor gode GWP'er man får med. Jeg fik to rejsestÞrrelser med mit kÞb så jeg er super glad. Derudover modtog jeg produkterne allerede efter et par dage! :)

2023幎1月17日

Paula's Choice Danmark からの回答

KÊre Line. Mange tak fordi du deler dine erfaringer :)
Med venlig hilsen Ipek fra Paula's Choice.

god service og gode produkter

man får altid gratis produkter med, og altid rabat på de ting man kÞber

2023幎1月5日

Paula's Choice Danmark からの回答

Hej Line! Tak, fordi du deler dine erfaringer :) Med venlig hilsen, Ipek fra Paula's Choice

TRUKKET PENGE 2 GANGE OG ELENDIG KUNDESERVICE!

Jeg bestilte nogle produkter fra Paula’s choice i slutningen at Juli. Jeg logger ind pÃ¥ min netbank, og kan herefter konstatere at mine penge er trukket 2 gange fra min konto. Jeg skrev med en fra kundeservice allerede fÃ¥ minutter efter min ordre, og hun ville herefter rette op pÃ¥ fejlen, og sende mine oplysninger vidre. Der skete aldrig noget. Jeg skrev igen 2 mÃ¥neder efter, hvor de beklagede sig rigtig meget, og gav mig en rabatkode pÃ¥ 10 eller 15%. De livede at mine penge ville vÊre synlige pÃ¥ min konto efter 10 dage, nu er det decemeber, og de er stadig ikke pÃ¥ min konto! Jeg har vÊret alt for tÃ¥lmodig

2022幎7月16日

Paula's Choice Danmark からの回答

Hej! Jeg er meget ked af at hÞre om din oplevelse! For at hjÊlpe dig yderligere bedes du kontakte vores kundeservice. Her er der et link til siden https://www.paulaschoice.dk/da/contact-us. Med venlig hilsen, Ipek fra Paula's Choice.

Dårlig kundeservice - eller mangle på samme.

Jeg har ellers handlet der fÞr og det har gået nogenlunde med leveringen, men denne gang har jeg ventet på mine produkter siden 29. november 2022 og nu er det 16. december 2022 og jeg har stadig ikke modtaget min varer. Pengene er trukket og de er umulige at komme i kontakt med hverken på mail eller telefon. Chat funktionen er også fjernet.
Jeg kan se på tracking, varerne stadig er i transit. Mit shipment nr. er JVGL08368896CB9551761603.

2022幎12月15日

Paula's Choice Danmark からの回答

Hej Dorthe! Jeg er meget ked af at hÞre om din oplevelse! For at hjÊlpe dig yderligere bedes du kontakte vores kundeservice. Her er der et link til siden https://www.paulaschoice.dk/da/contact-us. Med venlig hilsen, Ipek fra Paula's Choice.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。