Jeg var inde i den super flotte Pico-butik på Østerbro for at finde en fødselsdagsgave til min niece, og det var en rigtig god oplevelse. De søde og hjælpsomme ekspedienter, tog sig tid og viste mig m... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Toimitus kesti viisi päivää. Kun se saapui, huomasin, että yksi tuote oli väärän värinen, laitoin siitä viestiä, johon kesti kolme päivää saada vastaus, ja lopputuloksena he ilmoittivat, että eivät lä... もっと見る
企業が回答しました
Min kæreste elsker sin "Rosalia"taske fra Pico, så jeg tænkte, at en i en anden farve ville være den perfekte fødselsdagsgave. Bestillingen gik nemt, og tasken kom allerede dagen efter, hvilket var e... もっと見る
企業が回答しました
Fejl på hjemmesiden hvor man ikke kunne købe varen og man skulle vente 5 min og prøve igen. Prøvede i 3 dage. Skrev til sidst til support og fik hurtigt en fif og så kunne jeg købe. Måske kunne ma... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Dansk design siden 2004 og e-mærket webshop. Hos Pico Copenhagen er din tryghed vores prioritet, og vi er stolte af vores certificering støttet af Dansk Erhverv og Forbrugerrådet Tænk. Vi forener kreativt håndværk med sikker e-handel og en saglig kundedialog. Siden 2004 har vi skabt accessories og smykker med fokus på farver og personlig stil. Fra vores ikoniske hårklemmer til vores tasker arbejder vi hver dag på at levere god kvalitet og en ordentlig oplevelse. Vi har været e-mærket siden 2021 og bliver løbende kontrolleret af juridiske eksperter. Det er din garanti for, at vi altid overholder dansk købelov og beskytter dine data. Vi værdsætter al feedback og bruger den aktivt til at forbedre vores service. Se vores officielle certifikat og høje score hos e-mærket her: https://certifikat.emaerket.dk/picocopenhagen.com
デンマーク
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig service
Jeg kontaktede dem vedrørende et armbånd jeg har købt ved dem, der gik i stykker efter 4 måneder. De var super effektive, så nu er der et nyt på vej i posten:)

Pico Copenhagen からの回答
Meget smukke smykker og super fin…
Meget smukke smykker og super fin indpakning! Og så endda til en overkommelig pris :-)
Her handler jeg hjertens gerne igen, især med deres venlige hjælp fra kundeservice!
5 stjerner herfra!

Pico Copenhagen からの回答
Mega god kundeservice og hurtig…
Mega god kundeservice og hurtig levering.
Bestilte en ørering, men modtog en anden. Kontaktede kundeservice og fik en super god behandling af Tanja. Modtog 2 dage senere den rigtige ørering. Super tilfreds med produktet, servicen og leveringen.

Pico Copenhagen からの回答
God service i jeres butik i Århus
God service i jeres butik i Århus, dog synes jeg ikke helt at kvalitet lever op til pris.

God kvalitet, dårlig hjemmeside
Jeres produkter er af god kvalitet. Dog synes jeg jeres hjemmeside er elendig. Den virker aldrig synes jeg og så fryser den bare og man kan ikke komme videre.

Dårlig kvalitet og kundeservice
Jeg var så heldig at få Coquille ringen i fødselsdagsgave i slutningen af august i år. Jeg nåede at bruge den nogle få gange og var rigtig glad for den.
Jeg har ringen på en aften i oktober (dvs. jeg har haft ringen i små to måneder), hvor den desværre går i stykker, mens jeg tog min mobiltelefon op af min lommen. Den knækker simpelthen midt over, hvilket jeg aldrig har oplevet før. Min søster har samme ring, og hun har haft samme oplevelse med, at den knækkede (hvilket siger noget om kvaliteten). Hun indleverede den og fik at vide, at den ikke kunne repareres, så hun fik en helt ny ring i stedet. Jeg ville derfor gøre det samme. Jeg får indleveret min ring, og den bliver sendt til reparation. Efter fire uger får jeg en besked om, at de ikke kunne lave min ring, og jeg kan hente den i butikken. Jeg går derfor ned i butikken i Aarhus, da jeg selvfølgelig troede, at jeg ville få en ny ring. Men nej, jeg kunne hente min ødelagte ring, da de vurderede at det var selvforskyldt, at ringen var gået i stykker. Jeg blev meget chokeret og spurgte om det virkelig kunne passe - for det var det bestemt ikke. Og det kunne det. Det undrede mig meget, da præcis det samme var sket for min søster, og hun havde (som man selvfølgelig forventer, når kvaliteten svigter) fået en ny ring. Så for mig har hele denne episode både været spild af tid, da jeg skulle ned i butikken gentegnende gange for først at indlevere ringen og igen for at få at vide, at skaden er selvforskyldt. Samtidig har det også været penge ud af vinduet, da jeg nu står uden en ring.
Så min pointe med dette opslag er at gøre andre opmærksomme på særligt to ting:
1) Nu har både min søster og jeg oplevet at Coquille-ringen er gået i stykker efter kort tid. Så overvej nøje om det er en ring, du faktisk vil investere i, da det ikke er sikkert, du får noget ud af din reklamation, hvis uheldet er ude - og kvaliteten er ikke særlig god.
2) Det er åbentbart Picos leverandør, der bestemmer, hvorvidt der er sandhed i den reklamation - hvilket for mig indikerer, at de ikke vælger at lytte til deres kunder. Så hvis uheldet er ude, så er det ikke sikkert, at Pico vil behandle det i overensstemmelse med reklamationsretten.
Alt i alt har jeg været rigtig glad for at handle i Pico før i tiden,ø, men det her var sidste gang, jeg nogensinde ville handle der.
Jeg håber, dette både vil få Pico til at reflektere over deres måde at håndtere ødelagte produkter grundet dårlig kvalitet. Og samtidig håber jeg, at det kan få andre potentielle kunder til at overveje, hvorvidt de vil handle hos Pico, da denne oplevelse for mig både har været spild af tid, penge og godt humør.
PS. Personalet i Pico-butikken i Aarhus er rigtig flinke, og jeg ved, at de gør bare deres job. Min bekymring går derimod på, at man sender ødelagte produkter tilbage til en leverandør, som åbentbart uden kontekst kan vurdere, hvorvidt skaden er selvforskyldt eller ej…

Dårlig kundeservice/kundeoplevelse
Jeg har fået en Rylee-halskæde af min kæreste d.25/6, og tager den derefter i brug. 17/8 aflevere jeg den i butikken, da ringen som låsen sidder fast i er ved at knække af/ledet er svagt. 28 dage senere får jeg besked på, at jeres guldsmed har vurderet at halskæden ikke kunne fikses, og stempler det som slid. Da jeg henter den i butikken, og får forklaret at jeg ikke helt kan forstå hvordan det er hændt på så kort tid, da jeg har taget den af og på inden bad og sengetid, ergo ikke noget unormalt.
Spørger derefter om det er muligt at få en ny fra jer, da der er gået under 3 måneder, og halskæden ikke burde fejle noget. Jeg bliver mødt med at i gerne vil se på den igen, når stykket er faldt helt af/den er gået i stykker. Men efter netop denne oplevelse forventer jeg samme svar fra guldsmeden, ergo ingen hjælp/håndsrækning.
Synes det er en underlig form for kundeservice, som jo ikke opfylder mit behov for at kunne gå med en pæn og holdbar halskæde. Jeg går derfra uden nogen form for hjælp, selvom jeg havde undværet halskæden i tre uger, og forventede at mit problem var løst/der var en løsning på problemet. Ærgerligt, da jeg havde et bedre indtryk af Picos kvalitet og kundeservice

Kundeservice i topklasse
Helt igennem en god oplevelse; så fine produkter, fantastisk indpakning, super hurtig levering og ikke mindst sublim kundeservice.

Fem stjerner!
Har bestilt hos Pico et par gange nu, og der har bare været super hurtig levering hver gang og meget sød kundeservice!

Mega god kundeservice
Mega god kundeservice! Havde en anmodning om at få en note med i pakken, da den er en gave og jeg er i udlandet. Det gjorde de til UG. I skal have tusind tak.

Rigtig gode smykker
Rigtig gode smykker, der holder guldfarven længe og rigtig god kundeservice.
Jeres hjemmeside fungerer ikke optimalt, og så har I også nogle mærkelige bytteregler, hvor man ikke kan få penge retur eller bytte, hvis det er købt online. Det er eneste minus

Elsker Picos skønne univers
Elsker Picos skønne univers! ❤️ Har kun gode erfaringer med jeres smukke smykker til overkommelige priser 🤩

Jeg elsker pico
Jeg elsker pico!
Jeg har altid haft gode oplevelser ved køb ved pico. Både god service i butikken og hurtig levering ved bestilling over nettet.
Jeg har altid været meget glad for de smykker og hårpynt jeg har købt, som er meget smukke, men også til en god pris.
Jrg giver derfor en kæmpe anbefaling og 5 ⭐️

Virkelig ringe service
Virkelig ringe service. Hvis man reklamere med åbningstid til kl. 18. Så lukker og låser man ikke døren 17.55 og står og taler i mobiltlf. I butikken. Man lukker døren kl. 18. Og afslutter de ekspeditioner der er.

Flotte smykker og indpakning
Tak Pico for altid at være et sikkert valg til min datter - hun elsker Pico, altid god service og flot indpakning.

Fantastisk service
Jeg har fornyligt modtaget min pakke fra Pico Copenhagen og jeg må bare sige, fantastisk hurtig levering og topklasse service.
De er super hjælpsomme uanset hvad jeg skulle have hjælp til ;-)
Kan klart anbefale dem til andre.
Derudover har jeg før handlet i deres fysiske butikker, I København og de er virkelig flotte og hyggeligt indrettet.

Pico Copenhagen からの回答
Virkelig dårlig kvalitet og service!!
Købte en ring til min kæreste i julegave. Hun har haft den på 5 gange og det meste af guldbelægningen er allerede røget af!! Hun kontakter PICO og de siger at det er almindlig slid og der intet er at gøre. Det kan ikke være rigtigt, at man kun kan bruge sin ring få gange før den er ødelagt. Køb ikke her!!

Pico Copenhagen からの回答
Sød service og fine produkter
Var forbi Pico i Grønnegade og skulle købe en gave til min niece. Fik den sødeste hjælp til at finde et par smukke øreringe og de blev pakket så flot ind.
Sådan en god oplevelse

Pico Copenhagen からの回答
Fine smykker og hårklemmer af høj…
Fine smykker og hårklemmer af høj kvalitet til fornuftige priser. Elsker deres indpakning og hurtig levering.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。