PoolTech.dk レビュー 106

TrustScore 5段階評価の4

3.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Pooltech. Efter aftale igennem feriepartner og en lovet pris for deres assistance har det virkelig kostet kasse at få dem til at hjælpe. Jeg har... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har for nogle år siden købt et vildmarkskar hos PoolTech. Bestilling og levering fungerede helt perfekt. Jeg skulle så bestille et nyt låg pga defekt (min fejl) . I den forbindelse opstod nogle f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Pooltech har lige sat varmepumpe op hos os . Alle aftaler vedr pris og dato for opsætning er gået fuldstændigt fantastisk og deres medarbejder Robert kom med gode råd og vejledning omkring vedligehold... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mit overstykke til sandfilteret fik en flænge og holdt ikke tæt mere. Ringede og spurgte om de kunne hjælpe med en ny. Der blev ringet til Sverige og bestilt i Holland - super service og løbende konta... もっと見る

企業情報

1. プール
  2. 屋内プール
  3. 公営プール
  4. スパ
  5. プール工事請負業者
  6. プール補修業

当該企業による記述

PoolTech er et firma med over 15 års erfaring med salg af swimmingspools, vildmarksbad og udespa som vores kerneområde. Vi er desuden specialister i renovering af eksisterende samt etablering af nye swimmingpool anlæg.

3.8

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Alt Ok på nær leveringstid

Alt Ok på nær lev. tiden. Når en vare står som værende på lager forventer jeg ikke at skulle vente flere uger.

2024年10月21日

PoolTech.dk からの回答

Hej Allan - jeg har lige fulgt op på din ordre, som er blevet afsendt til dig direkte fra vores leverandør. Normalt sender de fra dag til dag, men på grund af efterårsferien er din ordre først blevet afsendt nogle dage senere. Den er sendt fra lageret den 21. oktober og er indleveret i pakkeshoppen den 22. oktober, hvor den stadig ligger. Har du ikke fået notifikation fra GLS om, at du skal hente pakken? De bedste hilsner Claus fra poolTECH

5つ星のうち5の評価

Vi har brugt 5 måneder på et finde en…

Vi har brugt 5 måneder på et finde en leverandør og endelig gennem PoolTech fik vi det pool tag som vi havde brug for, til den rigtige pris og med meget kort leveringstid. Noget der især var fedt var at de kunne klare hele opgaven, inklusive altså at klargøre området omkring poolen hvor der skulle planeres. Super god kvalitet og service, det er vi glade for.

2024年10月4日

PoolTech.dk からの回答

Skønt at høre Jonas - det ser også super flot ud og jeg sørger for at bringe dine roser videre til montørerne. De bedste hilsner Claus

5つ星のうち1の評価

Hver gang man ringer kommer den ene…

Hver gang man ringer kommer den ene undskyldning efter den , syntes det er flovt de ikke vil komme og skifte det på den udvendige varmepumpe som kun er 3 år gammel ,vi startede med ringe midt i juli måned og igen i dag d 9 september og stadig kun undskyldninger ø

2024年7月26日

Kære Hanne

Vi arbejder på sagen og på grund af sommerferie kunne vi desværre ikke starte op på sagen med det samme. Vi har også haft en montør forbi, som kunne konstatere, at varmepumpen var defekt.

Varmepumpen er købt af den tidligere ejer den 15. juli 2021 og den normale reklamationsret hos os (og mange andre steder) er 24 måneder.

Det er ikke helt fair at forvente, at vi bare udskifte en varmepumpe, når den normale reklamationsret er udløbet for mere end et år siden. Vi har dog valgt at undersøge, om leverandøren tilbyder en udvidet garanti og i den forbindelse har vi brug for det serienummer, der står på varmepumpen. Vi har forsøgt at ringe til jer, men har endnu ikke hørt fra jer.

5つ星のうち1の評価

Jeg kan kun fraråde at bruge PoolTech

Jeg kan kun fraråde at bruge PoolTech. Sidste år lavede de en såkaldt “vedligeholdelsesfri” pool hos os og den har stort set ikke virket siden den blev etableret. Vi har selvfølgelig forsøgt at få dem i dialog, men de gør aldrig noget færdigt og har 1000 undskyldninger. Denne sommer har poolen virker næsten optimalt i ca. 14 dage….. Det er meget dyre 14 dage. Nu oplever vi at blive totalt ignoreret på vores henvendelser. Hvis det var en mulighed ville jeg levere vores pool tilbage, men er nu i stedet efterladt med en ubrugelig pool og en virksomhed der virker totalt ligeglad.

2024年9月3日

Hej Cilie
Jeg skal beklage, at jeres projekt gik lidt skævt undervejs, men jeg håber også, at I er tilfredse med de udbedringer og løsninger, der er blevet fundet og lavet undervejs.

Jeg har lige brug for at komme i kontakt med dig, men har ikke din mail adresse. Vil du sende mig en mail på cro@pooltech.dk?

5つ星のうち1の評価

Virkelig ubehagelig tone og optræden…

Virkelig ubehagelig tone og optræden fra PoolTech.

(OPDATERING 1.10.2024)
Der er intet sket i sagen!

Godt være at Pooltech oplever mig som en utrolig irreterende og træls kunde, men det bør ikke give anledning til at være ubehøvlet, tale grimt og ikke være imødekommende for at rette deres egen fejl.

Heldigvis går det længe mellem tilsvarende oplevelser andre steder.

Jeg har modtaget forkerte varer, fair nok, der skal jo bare løses. Men jeg har valgt, alene på baggrund af sælgerens helt igennem forfærdelige optræden i flere omgange, ikke at handle med PoolTech mere, det er grænser for hvilken tone man skal finde sig i.

Nu afventer jeg, om Pooltech kan løse opgaven med at betale mig det jeg har betalt for meget, for de forkerte leverede varer, kontra de varer de har faktureret for.

Hvis/når de har løst den opgave, vil jeg opdatere beskrivelsen og vurderingen.

2024年8月30日

Hej Bent

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Vi bestræber os hver dag på at hjælpe vores kunder og helst med et smil på læben.

Det gjorde vi også i sommers, hvor sælgeren på kontoret, som ikke normalt har noget med hverken webshop eller lager at gøre, prøvede efter bedste evne at finde de dele, du skulle bruge til din pool. Han kontaktede også en af vores montører på ferie for at få lidt hjælp og input.

Desværre fik du en forkert del med hjem og det beklager vi naturligvis. Og den kan naturligvis også sagtens byttes, hvis du bare lige skriver direkte til vores lager på lager@pooltech.dk, som sælgeren forsøgte at forklare dig i fredags.

Jeg kan dog forstå, at du har talt med vores direktør og der skulle være styr på tingene nu. I modsat fald hører vi naturligvis gerne fra dig ...

5つ星のうち5の評価

Købte en poolrobotog den fungere til UG…

Købte en poolrobotog den fungere til UG kan virkelig anbefale den scooby Lux, hedder den. Tøb ikke med at køb den hvis du har en pool, den gør det hele meget nemmere

2024年8月15日

Hej Morten

Dejligt at høre - så kan du jo også bruge tiden på noget andet, mens poolrobotten arbejder.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering. Varer som beskrevet.

2024年8月6日

Hej Simon

Jamen så kan man ikke bede om mere. Tak for handlen og god fornøjelse med varerne.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering

2024年7月16日

Hejsa

Vi plejer at være tilfredse med hurtig levering, så lynhurtig levering er jo helt fantastisk. Tak for handlen.

Fin samtale

Fin samtale og rigtig god behandling og god pris på produkter

2024年6月25日

Hej Kurt

Selv tak for snakken. Vi håber du bliver tilfreds med produkterne og du er altid velkommen igen, hvis du har brug for andet.

5つ星のうち1の評価

De har nu holdt os som gidsler i 2…

De har nu holdt os som gidsler i 2 måneder og bliver ved med at sige kommer om 2 dage ,,de lyver og er ligeglade med kunder , vil på det kraftigste anbefale at finde andet firma

2024年6月20日

PoolTech.dk からの回答

Det er svært at identificere, hvad din dårlige anmeldelse her på Trustpilot handler om, da du skriver anonymt. Din eneste anden anmeldelse er en dårlig anmeldelse af Trustpilot, så det virker ikke helt seriøst. Vi har udbedt os yderligere informationer fra dig via Trustpilot - indtil da kan vi desværre ikke hjælpe nærmere.

2024年5月23日

Hej Brian

Tak for anmeldelsen - vi bestræber os på at få ekspederet ordrene hurtigt og dejligt at vores fragtpartnere også er hurtige :-)

5つ星のうち5の評価

Varen var som forventet i orden…

Varen var som forventet i orden Desværre billigere end fragten men pyt

2024年5月22日

Hej Erik

Tak for de positive ord. Og ja, fragten bliver jo hurtigt den dyre del ved mindre produkter i en webshop :-)

Manglende varer

Har bestilt liner rens sammen med varmepumpe for 14 dage siden. Pumpen kom, liner rens var “glemt”. Lovede højt og helligt at sende ASAP. Glemte det dog i en uge, og lovede at sende det med en anden ordre. Den anden ordre kom, men liner rens er stadig “glemt”. Vi har forsøgt at få vores penge tilbage, men bliver blot lovet at det bliver sendt samme dag. Dette er ikke sket, trods utallige påmindelser. Useriøst! Pas på hvad du bestiller ved dette firma!

2024年5月10日

PoolTech.dk からの回答

Hej Lisa. Vi beklager, at du ikke har fået din linerrens som lovet. Der er desværre sket nogle uheldige kiks undervejs: Vores kære chef havde glemt at give lageret besked om, at den skulle sendes med varmepumpen i første omgang. Chefen forsøgte at rode bod på fejlen med det samme og sendte dig pakken med Clear Water OG linerrens søndag aften, men kom ved en fejl til at genbruge den pakkelabel, som vores afløser på lageret havde lavet tidligere, da han sendte din webordre med Clear Water. Derfor afviste GLS chefens pakke, og du modtog kun webordren med Clear Water. Chefen har talt med jer og fundet en løsning, og så beder jeg chefen om at holde sig væk fra lageret :-)

God kundeservice

God kundeservice. Hurtige svar.
Løsningsorienteret og ved hvad de taler om. Super service.
Kan varmt anbefale Pooltech 👍

2024年2月26日

Hej Kenneth

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores gode service.

Rigtig god dag til dig.

Udskiftning af spabad

I forbindelse med hærværk i vores sommerhus har vi fået skiftet vores spabad af firmaet Pooltech.
Vi har ifm. denne proces været i gennem et forløb på ca. 8 måneder, hvor indgåede aftaler slet ikke er blevet overholdt, og hovedparten af det det arbejde, der er blevet udført har som udgangspunkt måtte laves om.
Reklamationer på på det monterede spabad er ikke blevet besvaret, og som afslutning hav vi været i gennem et juridisk efterspil.
Trods tilbagebetaling af en del af oprindelig krav fra Pooltech, kan dette slet ikke kan kompensere for vores tab.
Montering af defekt/forkert ventil på spabad, har som afslutning kostet os et ikke ubetydeligt beløb for ekstra forbrug af vand.
På baggrund af denne oplevelse bruger vi aldrig Pooltech igen.

2023年5月5日

Hej Kenny

Vi er kede af, at projektet hos dig ikke er gået som du ønskede, men din fremstilling af sagsforløbet er meget ensidig og du udelader en række væsentlige oplysninger.

For det første indgik vi et forlig for at lukke sagen, da vi måtte konstatere, at vi ikke kunne stille dig tilfreds uden at sætte urimeligt mange penge til på projektet. Du accepterede forliget, men vælger alligevel at give os en dårlig anmeldelse på Trustpilot.

For det andet fik du en pris på udskiftning af et spabad, hvor det efterfølgende viste sig, at rørene var støbt ind i en væg. Det kunne vi ikke se, da vi besigtigede opgaven første gang og har ikke været tydelige nok i vores tilbud om, at vi naturligvis tager forbehold for ting, vi ikke kan se. Du kunne have valgt at meddele dette til dit forsikringsselskab, men vælger i stedet at holde os ansvarlige for at genopbygge murværket.

For det tredje har du klaget over vores pris på selve spabadet og fremsendt priser på almindelige badekar til sammenligning – den sammenligning giver ingen mening. Faktum er, at du har set vores kostpris på spabadet og det er stort set den pris, du har betalt for det.

Vi har hele vejen igennem forløbet forsøgt at løse opgaven og gøre dig tilfreds, men vores største fejl var nok, at vi ikke takkede nej til opgaven tidligere i processen.

Vi håber, at du har fundet en god løsning, selvom du nok bliver svær at gøre helt tilfreds.

5つ星のうち5の評価

Jeg har for nogle år siden købt et…

Jeg skulle så bestille et nyt låg pga defekt (min fejl) . I den forbindelse opstod nogle forviklinger / misforståelse og jeg fik ikke det rigtige . Også her beviste PoolTech at de har kundefokus og går langt for at få tilfredse kunder. Giver dem de bedste anbefalinger.

2024年1月5日

Hej Svend

Tak for din fine anmeldelse og dejligt, at vi fik løst dit problem trods et par forviklinger.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。