Power.no - Alnabru レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Smalvollveien 65, 0667 Oslo, NO

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Kjøpte skriver outlet. Jeg spurte om blekkpatronene medfulgte og fikk ja. Vel hjemme og nesten ferdig med installering oppdages at blekket var inntaket. Tilbake for å få nye, dere hadde ikke. Hjem ett... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kom over ett veldig bra mobiltilbud som kom på epost. Butikken hadde produktene, vi var 3 i samme følge som kjøpte hver vår. Selgeren var veldig snill, blid, kundevennelig og hjelpsom. Vi hadde... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ble møtt av en hyggelig dame straks jeg satte foten inn på avdelingen, vi fant fort ut av hva slags vare det gjaldt. Varen måtte hentes på lageret. Takk for en glimrende jobb og hyggelig betjening

5つ星のうち5の評価

God og effektiv service på power alnabru, med henting av nytt kjøleskap og innlevering av det gamle. Positiv og hyggelig fyr i skranken som også leverte ut varer, tror han heter Andreas

企業情報

1. 電子機器店

当該企業による記述

連絡先

• Smalvollveien 65, 0667, Oslo, ノルウェー

• 21004000
Promotion box for Power.no - Alnabru

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 9,295

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Ingen spurte om jeg ville ha hjelp

Ingen spurte om jeg ville ha hjelp. Lang kø i kassen og kun 1 person var i kassen. For dårlig på en vanlig lørdag formiddag.

2026年7月12日

Hei Ruben,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik et besøk hos POWER Alnabru skal føles, spesielt når ingen tar kontakt for å hjelpe og køen i kassen blir så lang på en vanlig lørdag formiddag. 😊

Tilbakemeldingen din er allerede sendt videre til varehuset, slik at de kan gå gjennom både bemanning i kasseområdet og rutinene for å møte kunder ute i butikken. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og innspillet ditt er viktig for å forbedre opplevelsen i butikk. Vi håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang. 🤗

Hei Fazil,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk gode forslag og en god opplevelse hos POWER Alnabru. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

5つ星のうち2の評価

**Bra butikk, men elendig personale**

Power Alnabru er en butikk som ellers er helt ok, men personalet er forferdelig.

2026年7月9日

Hei Amir,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik et besøk hos POWER Alnabru skal føles, og det er leit å høre at møtet med personalet var så dårlig. 😊

Tilbakemeldingen din er nå sendt videre til butikken, slik at de kan gå gjennom serviceopplevelsen og rutinene sine nærmere. 💬

Vi setter pris på at du sier ifra, fordi slike tilbakemeldinger er viktige for å forbedre opplevelsen i butikk. Vi håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang. 🤗

Bra butikk

Selgeren var veldig snill, blid, kundevennelig og hjelpsom. Vi hadde en vanskelig kunde foran oss, og det løste selgeren på en bra, profesjonell måte.

Butikken var fin, oversiktlig, ryddig og hadde bra utvalg.

2026年7月3日

Hei Anne Britt Dahl,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fant et godt mobiltilbud, at butikken hadde varene klare, og at besøket ble så positivt.

Ekstra kjekt er det å lese at dere opplevde god hjelp i butikken, og at situasjonen ble håndtert på en profesjonell og vennlig måte. Det setter vi stor pris på.

Så fint også at Alnabru oppleves som ryddig, oversiktlig og med godt utvalg. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Hei Janne,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelpen du trengte hos POWER Alnabru.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi kan hjelpe like godt neste gang også.

Good service

Good service. Helpful staff.

2026年6月29日

Hi Randhir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og hjelp av de ansatte på Alnabru.

5つ星のうち3の評価

jeg likte egentlig servicen derers

jeg likte egentlig servicen derers, bortsett fra prisen på hjemkjøringen av TVn. Utgangspunktet var at jeg skulle få en privat sjåfør og hente det selv. Men han knuste ankelen sin i en ulykke like før vi skulle dra. Så jeg måtte bestille hjemkjøring fra dere. Og det kostet!! 1250 kroner. Det er jeg skuffet for

2026年6月29日

Hei helge,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er hyggelig å høre at du likte servicen hos oss, selv om hjemleveringen av TV-en ble dyrere enn du hadde sett for deg.

Vi forstår godt at det føles skuffende når en uventet situasjon gjør at man må velge en løsning som koster mer.

Takk for ærlig tilbakemelding. Den setter vi pris på, og den tar vi med oss videre.

5つ星のうち5の評価

Fikk god hjelp til det jeg hadde tenkt…

Fikk god hjelp til det jeg hadde tenkt å kjøpe

2026年7月1日

Hei Knud,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp med det du hadde tenkt å kjøpe.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Alnabru.

5つ星のうち3の評価

Litt for lite kundebehandlere ved…

Litt for lite kundebehandlere ved disken for LYD og MOBIL. MEN GOD OG HYGGELIG SERVICE NÅR DET KOM NOEN.

2026年7月2日

Hei Irene,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er fint å høre at du fikk god og hyggelig service da du først fikk hjelp, selv om ventetiden ved LYD og MOBIL opplevdes litt lang.

Vi setter pris på at du peker på begge deler. Slike tilbakemeldinger er nyttige og tas med videre.

Rask og god service

2026年6月30日

Hei Gro,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask og god service hos POWER Alnabru. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

5つ星のうち4の評価

Denne gangen var det gid og hjelpsom…

Denne gangen var det gid og hjelpsom service, mellom betjeningen, ble rettlede til riktig person med en gang. Forrige gang fant jeg ingen som kunne hjelpe meg.

2026年6月25日

Hei Arne,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god og hjelpsom service denne gangen, og at du ble vist til riktig person med en gang.

Samtidig er det nyttig at du også nevner at det var vanskeligere å få hjelp sist. Slike tilbakemeldinger betyr mye og hjelper oss med å bli enda bedre.

Vi setter stor pris på vurderingen din og håper neste besøk blir minst like bra.

5つ星のうち5の評価

Fikk varen som ble bestilt for henting.

2026年6月23日
自発的なレビュー

Hei Lars,

Takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at henting gikk som forventet og at du fikk varen du hadde bestilt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

5つ星のうち1の評価

Har henta ut min ordre

Har henta ut min ordre. Slutt å sende påminnelse

2026年6月24日

Hei DH,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding!

Vi beklager for at du fikk tilsendt hentemelding/påminnelse om henting av din ordre i etterkant av at varen allerede var hentet, her skjedde det en glipp i våre systemer.

Håper du er fornøyd med ditt produkt og at vi ser deg igjen i fremtiden, hjertelig velkommen tilbake er du alltid.🧡

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

VIP service

VIP service

2026年6月18日

Hi Irfan,

Thank you for the 5-star review and for highlighting the VIP service at Alnabru.

It is great to hear that the experience stood out in such a positive way, and feedback like this is very much appreciated.

We hope to welcome you again.

Prisen var kjempebra

Prisen var kjempebra. Selgeren i telefonskranken var kjempebra.

Men damen i kassen var et komplett rot. Jeg kjøpte de svarte hodetelefonene, og damen spurte om jeg kunne få de hvite fordi hun ikke hadde lyst til å gå ned til lageret for å få de svarte.

2026年6月20日

Hei Andrzej,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er fint å høre at både prisen og hjelpen i telefonskranken traff godt.

Samtidig var dette ikke en god opplevelse i kassen. Det skal være enkelt å få den fargen man faktisk har valgt, og vi forstår godt at dette opplevdes frustrerende.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre og setter pris på at du sier ifra. Slike innspill er viktige for å forbedre opplevelsen i varehuset.

5つ星のうち5の評価

Fabelaktig hjelp fra butikkmedarbeider…

Fabelaktig hjelp fra butikkmedarbeider på Alna! Jeg hadde gjort feil med min profil på power.no. Han ordnet opp!

2026年6月18日

Hei Jensa,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk fabelaktig hjelp på Alnabru, og at profilen din på power.no ble ordnet opp på en god måte.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

5つ星のうち2の評価

Bestilte på klikk & hent

Bestilte på klikk & hent, fikk eposter og tekstmelding om at den var pakket og klar til henting. De fant ingen ting på nummeret for hentemeldingen.
Men de hadde fremdeles varen inne jeg skulle kjøpe.

2026年6月16日
自発的なレビュー

Hei Thomas,

Takk for at du velger å legge igjen en omtale av oss, dette setter vi stor pris på.

Forstår at det er kjedelig å motta hentemelding på en bestilling forså at de ikke klarer å finne frem til bestillingen din i butikk, her har det nok skjedd en teknisk feil i våre systemer og det beklager jeg for. Men jeg er glad for at de hadde varen din inne, og jeg håper du er fornøyd med produktet!

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

5つ星のうち5の評価

Det var ikke så mange som jobbet da vi…

Det var ikke så mange som jobbet da vi kom ,å måtte vente en god stund .Men da vi fikk hjelp ,da var det bare glede ,👍

2026年6月17日

Hei May,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er fint å høre at ventetiden ble veid opp av god hjelp og en hyggelig opplevelse da dere først fikk assistanse. Vi setter stor pris på både rosen og den ærlige tilbakemeldingen om ventetiden.

Håper vi får gleden av å ønske dere velkommen igjen.

Godt bemøtende og hjelpsom personal

Godt bemøtende og hjelpsom personal

2026年6月17日

Hei Mikael,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig fint å høre at du opplevde personalet på Alnabru som godt bemøtende og hjelpsomme.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Hi Rag,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både utvalget og prisene hos POWER Alnabru.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。