企業が回答しました
Jeg har blitt ekspedert to ganger denne måneden av Kristoffer på Support i deres forretning på Gjøvik. Han er en fantastisk kundebehandler, alltid blid og hyggelig, og har en fantastisk produktkjennsk... もっと見る
企業が回答しました
Leveransen var som forventet,rask . Produktet er veldig bra. Kundeservicen var bedrøvelig. Det var hverken et hei eller et takk for handelen fra ansatt i butikken. Han smilte ikke engang. Det var i... もっと見る
企業が回答しました
Utrolig hjelpsomme og blide karer jeg hadde med å gjøre. Gjorde sitt beste for å fikse min retursak. MEN må si at jeg er lite imponert over at jeg måtte bytte inn hele komplette blenderen fo... もっと見る
Stampeveien 13, 2827, Hunndalen, ノルウェー

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg bestiller kun plukk og hent da servicen i butikken på Gjøvik ikke fungerer, Har vært der ved flere anledninger og butikken er tom. Stod der i 30 minutter en gang uten å se et menneske. Også kunnskapsnivået er ekstremt lavt. Jeg leser tester og anmeldser på nett før jeg bestiller. Altså jeg bruker ikke butikken.

Rask betjening
Munnstykket fungerer mye bedre en det som fulgte med støvsugeren ny

Power.no - Gjøvik からの回答
Har egentlig ikke ord for å beskrive hele kundeopplevelsen. I butikken var det uerfaren sommervikar. Hørte ikke etter noe gjentok feil flere ganger. Måtte få hjelp av annen selger. Heller ikke den beste men fikk kjøpt det jeg skulle.
Men hjemlevering var min værste kundeopplevelse i hele mitt liv. Attpåtil i mitt eget hjem! Uhøflige skrikende og ødeleggende. Hele nabolaget hørte dem. Reaksjoner har jeg fått høre i ettertid. Gammel vaskemaskin ble dratt over dørstokken så gnistspruten stod. Striper av lakk skubba av på gangen. Da de endelig dro etter banning og sverting stod maskinen fortsatt og vinglet. Hjelp privat måtte jeg skaffe meg. Sjokkert av hele opplevelsen. Gruer meg til neste gang noe ryker og jeg må kjøpe nytt. Dette sitter i lenge

Power.no - Gjøvik からの回答
Strålende service. Kort ventetid, meget hyggelig og behjelpelig personale.

Power.no - Gjøvik からの回答
Det ble kjøpt en Ninebot KickScooter i april 2025 hos Power på Gjøvik. Ønsket ny lader, reiste derfor til Power på Gjøvik og de bestilte en ny. Når den kom, var den feil. Regnet da med at de refunderte kostnaden, det gjorde de også etter noe om og men. De mente at jeg sto ansvarlig når deler ble bestilt fra det de benevnte som 3.part. De ville ikke bestille ny lader uten at jeg sto ansvarlig dersom den ikke var riktig. Da gikk jeg ut av Powers lokaler, og kommer ikke til å sette mine ben der igjen.

Syns det gikk altfor tregt - sto omtrent 30 min i kø for å hente en tlf

Power.no - Gjøvik からの回答
God service ved henting av tv og anbefalt kalibrering . Merkbar forskjell.

Power.no - Gjøvik からの回答
Omtrent ingen betjening. Alt på nett mht fungerte, men ved henting, mye frem/ tilbake.
Når jeg nå skulle trykke på link hvor jeg ikke ønsket….,, fungerte ikke. Går sur, sletter alt når det ikke er på stell. Kjøpt maskin, fikk hjelp mht noe oppsett til mus, men logi tastaturet fikset de ikke. Ved neste anledning om elektronikk eller annet; ikke Power !!!

Power.no - Gjøvik からの回答
Jeg møtte en sympatisk og kunnskapsrik kundeveileder. Et godt og trygt kjøp av ny mobiltelefon.

Power.no - Gjøvik からの回答
Support ansatt Kristoffer Hagen ga mer en forventet hjelp. 999999/10 stjerner for han

Power.no - Gjøvik からの回答
Leveransen var som forventet,rask . Produktet er veldig bra.
Kundeservicen var bedrøvelig. Det var hverken et hei eller et takk for handelen fra ansatt i butikken. Han smilte ikke engang. Det var ingen hyggelig følelse jeg forlot butikken med. Kommer ikke til å handle der igjen.

Power.no - Gjøvik からの回答
Vi fant produktet vi ønsket oss og fikk hyggelig oppfølging i kassa.

Power.no - Gjøvik からの回答
Får alltid super god hjelp og service hos Kristoffer og Adrian i support bua Gjøvik Power. 👏👏👏👏🙌

Power.no - Gjøvik からの回答
Support gutta får jeg bestandig god hjelp av. Adrian og Kristoffer bør belønnes.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。