レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SkÞn hjemmeside, som har vÊret en rigtig god hjÊlp ift. at finde de rigtige stofbleer, da de skriver en masse vejledning pÃ¥ hjemmesiden. Vil helt klart anbefale Pusleriet og vi kommer helt sikkert til... もっず芋る

Jeg har haft en virkelig god og nÊrvÊrende oplevelse hos Pusleriet. Man fÞler sig set og taget seriÞst som kunde, og bÃ¥de levering og kundeservice var helt i top. Min bestilling kom hurtigt, og hele f... もっず芋る

I had a wonderful experience with pusleriet. I ordered the trial-pack with nappies, I knew which brands I was looking for to try and they suggested me some other brands I didn't know about, that en... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店
  2. ベビヌ服店
  3. マタニティ ストア
  4. トむレタリヌ店
  5. 䞋着店

圓該䌁業による蚘述

Her kan du finde moderne stofbleer, Þkologiske bleer, og pusletilbehÞr til din baby, hvor omdrejningspunktet er naturlige og bÊredygtige materialer uden skadelig eller unÞdig kemi. Du kan finde genanvendelige bleer og Þvrige low-waste eller zero waste produkter til baby, mor og hjemmet, såsom menstruationsprodukter og vaskemidler i bÊredygtige og Þkologiske materialer.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

131件のレビュヌ

Meget god produkt

Hurtigt levering og meget god produkt 😊👍🏻

2023幎10月23日

Hej Manahil

Tusinde tak for din feedback!

Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og produkter :)

Vi ser frem til at handle med dig igen!

Manar

Hurtig levering og god kundeservice som

Hurtig levering og god kundeservice som hjalp mig hurtigt med at Êndre en leveringsadresse. Super💫

2023幎10月17日

Hej Christina

Tak for din tilbagemelding!

Vi er glade for at du er tilfreds med vores service, og håber ligeledes at du bliver tilfreds med dit kÞb :)

Manar

Mangel på kompensation ved modtagelse af forkert vare

Bestilte en bambus natdragt, men modtog et natsÊt i stedet. Da jeg kontaktede deres kundesupport beklagede de fejlen og sagde, de ville sende en returlabel, så jeg kunne sende det forkerte tÞj tilbage.

Personligt forventede jeg kompensation for det ekstra besvÊr, det nu vil vÊre for mig at kÞre til en pakkeshop igen, pakke den forkerte vare ned og sende retur. Jeg synes det er dårlig kundeservice ikke at give en rabat på varen eller en rabatkode til femtiden, når det nu er mig der skal bruge tid og energi på at rette deres fejl. Jeg vil ikke handle der igen.

2023幎10月14日
自発的なレビュヌ

Hej Sophie

Tak for din feedback!

Du har vÊret i kontakt med os, og vi har både sendt den korrekte vare og en returlabel for den forkerte vare. Derudover, har vi tilbudt dig en rabatkode på din nÊste ordre.

Hvor er det Êrgerligt at ovenstående ikke er kompensation nok for dig.

God kvalitet

Jeg kÞbte nogle bambus vaskeklude der levede op til mine forventninger.
Og der var hurtigt levering. Vil helt sikkert handle der igen.

2023幎9月18日

Hej Lene

Mange tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at vaskekludene levede op til dine forventninger :)
Vi glÊder os til at handle med dig igen!

Varerne blev afsendt hurtigt

Varerne blev afsendt hurtigt, postnord var lidt langsomme. Men Jeg fik mine ting relativt hurtigt. Produkterne er jeg super glad for, de virker over forventning. Jeg kan sagtens anbefale pusleriet.dk og handler der gerne igen😊

2023幎8月16日

Hej Carina

Mange tak for din fine anmeldelse og anbefaling!

Dejligt at du er glad for dit kÞb :) Vi glÊder os til at handle med dig igen!

Toppen!

SÃ¥ bra service pÃ¥ alla sÀtt och snabb leverans 🙌

2023幎8月5日

Hej Jenny

Tak for din gode anmeldelse!

Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og levering :)

Super 👍

Fin og hurtig levering. 👍

2023幎8月5日

Hej Linda

Tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at du er tilfreds med dit kÞb og leveringen. Vi glÊder os til at handle med dig igen :)

1 md. leveringstid + forkerte vare leveret

Jeg ventede fra d. 25. april til d. 9. juni på at modtage mine varer fra Pusleriet. Det vil sige over en måned. Da jeg endelig modtog pakken var indholdet forkert. Jeg bestilte 12 stk. LittleLamp lommebleer. Pusleriet oplyser på deres hjemmeside, at hvis man Þnsker specifikke farver det angives som en note til bestillingen. Det var nemt at se hvor noten skulle skrives og det var vigtigt for mig ikke at få mÞnstrede bleer, derfor skrev jeg nemt en note til bestillingen. Da jeg modtog pakken var der ingen af de Þnskede farver i forsendelsen. NÊsten alle bleerne er i gyselige dyreprint.

Pusleriet hÊvder at der ikke er sket en fejl, men jeg ved jeg har noteret de Þnskede farver ved bestillingen. Min veninde, som hjalp mig vÊlge farverne, kan bekrÊfte det. Det var vigtigt for mig at få de rigtige farver. Derfor gjorde jeg mig umage med at skrive noten.

Pusleriet nÊgter at have modtaget noten og vil ikke rette op på deres fejlforsendelse. Jeg skal derfor selv betale fragten tilbage til Danmark (vi er fra Nuuk) + ekstra fragt for at få tilsendt de rigtige varer.

Jeg kan se på deres hjemmeside, at de har udsolgt af de farver jeg har bestilt. Jeg tror ikke de gider at rette op på deres fejl fordi de ikke har, og måske aldrig har haft, de Þnskede bleer på lager.

2023幎6月12日
自発的なレビュヌ

Hej Kristine
Vi har vÊret i kontakt over mail og telefon forud for din anmeldelse, hvor vi har forsÞgt at hjÊlpe dig så godt vi kunne.

Leveringstiden til GrÞndland er desvÊrre lang med skib (som er den billigste leveringsmetode). Dette står oplyst, når man checker ud inden betaling. Vi kontaktede alligevel Postnord og fulgte op på din pakke, så snart du kontaktede os, indtil vi sikrede os at pakken var fremme hos inden den skulle tages i brug.

Når du bestiller en blepakke med rabat, bliver bleerne som udgangspunkt pakket i assorteret print/farver, med mindre at man har angivet bestemte Þnsker ved bestilling. Dette er tydeligt angivet i produktbeskrivelsen. Da vi ikke har modtaget bestemte Þnsker til print/farver, har vi pakket bleerne tilfÊldigt ud fra hvad vi havde på lager på davÊrende tidspunkt. Det er Êrgerligt at udvalget ikke har levet op til dine forventninger.

Vi har gjort os umage i at undersÞge din sag. Vi har sendt dig dokumentation fra vores interne shop-system, hvor det tydeligt ses at der ikke har vÊret indsendt en note til din ordre og at der heller ej har vÊret tekniske fejl i perioden. Det passer derfor ikke at vi skulle have sendt dig forkerte varer - hverken bevidst eller ubevidst.

Pakken kom lynhurtigt

Pakken kom lynhurtigt, og jeg fik alle de oplysninger om produkterne jeg skulle bruge på deres hjemmeside, så jeg fik valgt de helt rigtige produkter, som bare er super gode!

2023幎5月30日

Hej Jakob
Mange tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at lÊse at vores produktudvalg og service lever op til dine forventninger :)

De bedste hilsner

Fantastisk kundeservice!

Har handlet her 3 eller 4 gange og de sidste 2 gange har jeg vÊret i kontakt med dem pga. noget lagerbeholdning og de har vÊret hurtige til at kontakte mig og også holde mig opdateret. Jeg er meget tilfreds og handler 100% her igen!
Desuden har de en vildt god og informativ hjemmeside.

2023幎3月23日

Hej Nethe
Tak for din Êrlige og gode anmeldelse! Det sÊtter vi stor pris på!
Vi glÊder os til at handle med dig igen :)
Dbh

Gode produkter

Jeg ledte efter en wetbag i mellem str , og fandt deres small str som var helt perfekt til det jeg ledte efter og prisen var fantastisk.
Det ikke svÊrt at passe pÃ¥ miljÞet nÃ¥r priserne er sÃ¥ gode 😁

2023幎3月9日

Hej Maria
Dejligt at du fandt det du skulle bruge! Og tak fordi du gÞr en forskel for miljÞet :)
Tak for din anmeldelse :)
Dbh

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。