SkÞn hjemmeside, som har vÊret en rigtig god hjÊlp ift. at finde de rigtige stofbleer, da de skriver en masse vejledning pÃ¥ hjemmesiden. Vil helt klart anbefale Pusleriet og vi kommer helt sikkert til... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft en virkelig god og nÊrvÊrende oplevelse hos Pusleriet. Man fÞler sig set og taget seriÞst som kunde, og bÃ¥de levering og kundeservice var helt i top. Min bestilling kom hurtigt, og hele f... ãã£ãšèŠã
I had a wonderful experience with pusleriet. I ordered the trial-pack with nappies, I knew which brands I was looking for to try and they suggested me some other brands I didn't know about, that en... ãã£ãšèŠã
Varerne blev afsendt hurtigt, postnord var lidt langsomme. Men Jeg fik mine ting relativt hurtigt. Produkterne er jeg super glad for, de virker over forventning. Jeg kan sagtens anbefale pusleriet.dk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Her kan du finde moderne stofbleer, Þkologiske bleer, og pusletilbehÞr til din baby, hvor omdrejningspunktet er naturlige og bÊredygtige materialer uden skadelig eller unÞdig kemi. Du kan finde genanvendelige bleer og Þvrige low-waste eller zero waste produkter til baby, mor og hjemmet, såsom menstruationsprodukter og vaskemidler i bÊredygtige og Þkologiske materialer.
Ãrtelandsvej 13, 3400, HillerÞd, ãã³ããŒã¯
- info@pusleriet.dk
- pusleriet.dk

Pusleriet ããã®åç
Alltid bra bemötande och god kvalitet
Alltid så bra bemötande! Allt jag köpt Àr av bra kvalitet och snabb leverans!

Pakken kom..
Pakken kom... Men indholdet ligner ikke dét pÃ¥ siden... PÃ¥ siden var de tre trusseindlÊg i forskellige farver, hvilket jeg gik efter, men de som kom, var alle i den kedelige blÃ¥ farve... For nogen er det lige gyldigt, men ikke for mig! ÃV. sÃ¥ finder dem et andet sted nÊste gang!!!

Virkelig god kundeservice
De var Sà behjÊlpelige med det rigtige valg af bleer, da det godt kan virke uoverskueligt. Dem de anbefalede til vores sÞn, er vi blevet virkelig virkelig glade for! De er så sÞde til at hjÊlpe og fortÊlle hvordan de forskellige fungere og ting man skal huske at få med.

Personlig og god betjening
Altid personlig og virkelig god betjening. Kun gode oplevelser med pusleriet. Jeg har fået alle de vÊrktÞjer jeg skal bruge for at springe ud i at bruge stofbleer. Takket vÊre Manar som har vÊret så sÞd at svare på alle mine mange mails.
Jeg har bestilt et par gange
Jeg har bestilt et par gange fra Pusleriet. Det er nemt og varerne er blevet leveret hurtigt eller jeg har fået en e-mail om hvornår det ville ske.
Den ene levering måtte jeg aflevere tilbage fordi det var et wetbag der ikke passede til min blespand. Min målefejl. Her gik der noget galt med tilbagebetalingen, men der var god og venlig kontakt til Pusleriet lige indtil tilbagebetalingen lykkedes.
2. og 3. gang jeg bestilte kÞrte det hele på skinner og det lykkedes mig at bestille de ting jeg havde til hensigt.
Rigtig god og hurtig rÃ¥dgivning pÃ¥âŠ
Rigtig god og hurtig rådgivning på Facebook. Fine produkter og hurtig levering.
Good service as always
Good service as always! The only reason I don't give them an extra star, is because regardless of what I have spent, I still need to pay for the shipping expenses myself.
Jeg fik hvad jeg bestilte
Jeg fik hvad jeg bestilte i lÞbet af nogle dage. Fin service
Har kÞbt moderne stofbleer fraâŠ
Har kÞbt moderne stofbleer fra pusleriet, efter vejledning over chat.
Det var venlig personale der var meget hjÊlpsom og derefter har jeg modtaget bleerne som virker til at vÊre i god kvalitet.
100% tilfreds
Aflevering var god men produktet varâŠ
Aflevering var god men produktet var det ikke. Jeg bestilte bodyforlÊnger som virker ikke rigtigt.

Mega tilfreds med servicen
Mega tilfreds med servicen, de sendte som forventet og var super hurtige til at svare på spÞrgsmål