レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super stemning - vores tjener var fantastisk. Jeg var ikke til ost som var på anretningen, så fiksede tjeneren noget sÞdt i stedet. Maden var super lÊkker og rigeligt af den.

Var på Ravelinen med kunder(25 pers.) for at spise en frokost, og vi havde en fantastisk eftermiddag og aften med rigtig god mad og service. Personalet var super sÞde.

Nem bestilling, god modtagelse og meget fin betjening under hele frokosten. Maden var rigtig god og blev serveret så man kunne nyde oplevelsen hele vejen igennem

Vi havde nok forventet lidt bedre mad ift pris. Vi fik den lille frokostplatte, som bestemt ikke hÊvede sig over hvad man kan fÃ¥ bedre og billigere andre steder. Traditionel og lidt kedelig anrettet... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Restaurant Ravelinen er dansk kÞkken med kÊrlighed og gode rÃ¥varer. SÃ¥ hvis du holder af klassisk dansk mad tilberedt med eftertanke, er Ravelinen et besÞg vÊrd. Restaurant Ravelinen ligger idyllisk placeret lige pÃ¥ Christianshavns Vold med indgang fra Torvegade - 100 meter fra Christianshavns Torv med Metro station. Fra Ravelinens kÊmpe udendÞrs terrasse er der en smuk udsigt over Stadsgraven og Voldene. NÃ¥r vejrgudernes lune er mindre mildt, kan du sidde ude pÃ¥ terrassen, som kan overdÊkkes og forsynes med varmelamper. Restauranten er stemningsfuldt indrettet i det historisk gule bomhus fra 1728, og bygningen er i dag fredet. Den smukke og centrale beliggenhed med den maleriske udsigt over de blÃ¥ kanaler og de grÞnne volde, gÞr Ravelinen til et oplagt sted at fejre livets mÊrkedage. SÊsonen strÊkker sig fra Dronningens fÞdselsdag d. 16. april frem til og med 20. december, hvor der er Ã¥bent til frokost og aften, for a la carte og selskaber – bÃ¥de ude eller inde.

• Torvegade 79, 1400, KÞbenhavn, デンマヌク

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

Vi holdte brylluo sep 2020 for 32

Vi holdte brylluo sep 2020 for 32 mennsker på Ravelinen ..

Preben som er forpagter er så ubehagelig at samarbejde med. Vi aftaler mÞde som han ikke dukker op til. Da han endelig mÞder os snakker han så meget ned til os.

Efter brylluppet for jeg sendt en mail om at give feedback. Jeg giver feedback ud fra vores oplevelse og modtager efterfÞlgende en mail fra Preben sÃ¥ er “uenig” i vores feedback og bliver sÃ¥ sur Over vores delte mening at han give os en del “ord” med pÃ¥ vejen.

Ravelinen har god mad og skÞn beliggenhed men at holde stÞrre arrengement ville jehg ikke anbefale så lÊnge Preben driver det.

Jeg skriver denne anmeldelse sent da jeg kan se pÃ¥ “Amager” Facebook mange har lign oplevelser og Þnsker derfor at bidrage med feedback til andre i fremtiden

2022幎9月8日

11 mennesker uden julefrokost

Ravelinen har lige Þdelagt den årlige julefrokost for vores frivilligforening :'(
Fordi de ikke synes de tjener nok på os.

Jeg har bestilt bord til julefrokost for flere måneder siden til 2nd PAW, der er en lille non-profit genbrugsbutik for hunden. Vi arbejder alle sammen frivilligt.
Ravelinen bekrÊfter og alt er godt.

Der er en del af vores frivillige der er vegetarer, og en uge inden julefrokosten skriver jeg at vi skal have 3 vegetarmenuer og 8 små julefrokostplatter.
Ikke fordi vi er blevet bedt om at forudbestille, men fordi jeg ikke vil risikere der sidder tre frivillige vegetarer der ikke kan få noget at spise.

Det skulle jeg ALDRIG have gjort!

Herfra begynder Preben fra Ravelinen at se om han kan sÊlge os noget mere: Velkomstdrinks, kaffe, dessert og kander vand til bordet.

2nd PAW er en lille frivilligforening, julefrokosten er en kÊmpe udskrivning for os, og som regel giver foreningen én drikkevare, og resten er for egen regning. Derfor kan jeg ikke bestille drikkevarer til hele bordet.

Jeg siger vi ikke skal have velkomstdrinks, og at vi bestiller drikkevarer ved ankomst.
Så svarer Preben at det ikke er en mulighed. Vi skal bestille nogle kander Þl, for personalet har ikke tid til at tage imod vores bestillinger for drikkevarer på selve dagen.
Han skriver at der SKAL stå kander med Þl på bordet når vi kommer, Þvrige drikkevarer kan vi bestille på dagen efter behov.

Hvordan kan de have tid til at give os Þvrige drikkevarer på dagen, men ikke drikkevarer til at begynde med?
Det har ikke noget som helst med travlhed at gÞre, det er fordi de vil tjene max på vores bord.

Men der er to dage til, vi kan ikke finde et bord til 11 nogen andre steder, så jeg bestiller to kander Þl, så de af os der drikker alkohol kan få et glas Þl.
Preben svarer, at det er ikke nok.
Hvis ikke vi forudbestiller fire kander Þl, vil han annullere vores bestilling.

Jeg aner ikke hvor mange af de frivillige der overhovedet kan lide Þl, og jeg ved der er flere der slet ikke drikker alkohol.
Desuden har vi frivillige der er under 18 år. Vi skal have en hyggelig julefrokost, ikke en abefest. Vi skal ikke have fire kander Þl stående på bordet.

Her ringer jeg til Ravelinen, og får fat i en sÞd pige, Dui, der forsikrer mig at vi ikke behÞver bestille drikkevarer på forhånd, og at det aldrig er et krav fra Ravelinen at man bestiller drikkevarer på forhånd.
Jeg takker hende mange gange, og skriver til Preben jeg har fået afklaring over telefonen.

Preben svarer:
"Det bliver desvÊrre nÞdt til at vÊre som jeg skriver og jeg er ked at at du har fået en enden melding telefonisk. "

Det er afpresning!
Af Ravelinen bestillingsbekrÊftelse fremgår det at man ikke skal bestille hverken menuer eller drikkevarer på forhånd, og slet ikke noget om drikkevarer.

Det der sker er, at da Preben finder ud af at vi kun skal have den lille juleplatte (388 kr.) og vegetarmenuen (386 kr) og ikke den store julemenu (515 kr.) prÞver han at sikre sig et mersalg, så han alligevel kan tjene max på vores bord.

Der er to dage til. Vi kan ikke få plads nogen andre steder til 11 personer med to dages varsel :'(
Det kan de simpelthen ikke vÊre bekendt.

2022幎12月7日
自発的なレビュヌ

Bedste ris a’la’mande i byen

Vi ville bare sige stor tak for en mulighed at holder vores arrangement sammen med jer.
Maden var simpelthen så fantastisk, og i kunne imÞdekomme alle Þnsker og behov.
Vores team bekrÊfter at jeres ris a’la’mande er den bedste vi har nogenside smakt! 😊 Kudos to your chef!!

2022幎11月24日
自発的なレビュヌ

Herlig aften med tidligere kolleger

Herlig aften med tidligere kolleger. Maden er hjemmelavet og smager sådan. PrÞv isÊr Ravelinens wienerschnitzel. Den har lidt mere hÞjde end en traditionel schnitzel. Det betyder, at den kan serveres rosa-stegt og byder på mere kÞdsmag og mindre panering. Ravelinens vinkort er omfattende og meget spÊndende. Vi på opdagelse blandt Êldre vine fra både Frankrig og Italien til meget rimelige priser. Kan varmt anbefales

2022幎11月4日

Restaurant RAVELINEN

Vi fik i dag den lÊkreste frokostplatte I Ravelinen med lÊkre friske rÃ¥varer og alt hjemmelavet fra remoulade til syltede agurker. De hyggelige omgivelser og den sÞdeste betjening satte prikken over i’et og priserne var rimelige. Vi skal selvfÞlgelig snart derhen igen!

2022幎10月9日
自発的なレビュヌ

Dejligt lokalt sted mellem ChrHavn og Amager med udsigt og charme

Jeg og en god ven var til en super Havefest sÞndag eftermiddag, det var super sjovt og hyggeligt, vi glÊder os til nÊste gang! :-)
I forÃ¥ret havde vi vores hustruer ned til “aspargesfest” og jeg holdt ogsÃ¥ en lille og virkelig skÞn julefrokost med min hustru pÃ¥ Ravelinen i december 21. 3/3 gange succes’s fsa mad, betjening og atmosfÊre. Vi kommer igen :-)

2022幎9月25日

Farvel og ... ja farvel.

Tirsdag den 28-6 gik jeg og min lille familie på Ravelinen, det var en fejl.
Der var mere end halvtomt, alligevel var det med vanskelighed at et bord blev fundet, ikke en optimal start. Vi bestilte og fik fÞrst der besked om at der var ting kÞkkenet havde Êndret i forhold til menukortet, det tog vi med godt humÞr og indrettede os derefter.
Efter at have vantet en 25-30 minutter i restauranten med de meget få gÊster, spurgte jeg til vores bestilling. Jeg blev "sat på plads" af den unge dame der betjente os, med beskeden om at man måtte regne med ekstra tid når der var tale om kÞd der skulle steges????
10 minutter senere spÞrger min Êldre far hvordan det står til med den mad vi stadig ventede på, igen blev vi, lidt vel kÊkt, fortalt at den nok skulle komme - men. vi kunne da få en kop kaffe som kompensation, hvis vi ville.
Jeg rejser mig for at gå på toilettet, undervejs passerer jeg kÞkkenlugen, hvor jeg kan hÞre jeg selv og mit selskab blive talt hÞjlydt om - den unge dame beretter til kok og andet godtfolk om hvordan hun har lagt mig ned ved at vÊre "overdrevent" sÞd, kokken/manden hun taler med replicerer med, "det ville han aldrig have fundet sig i og at hun måtte vÊre en engel siden hun kunne håndtere det så enestående godt.
Needles to say, det spolerede min aften.
Min konklusion er desvÊrre at der ikke bliver flere besÞg på Ravelinen for min familie.
Et sted der unden blusel trash-talker deres gÊster, ovenikÞbet ganske uretmÊssigt, skal ikke belemres med vores besÞg eller penge.
Trist

2022幎6月29日

8 studenterkammerater årgang 1965

8 studenterkammerater årgang 1965 skulle en tur ned ad Memory Lane og fejre, at det i år er 57 år siden, vi fik huen på. Sikke en dag. Bordplacering, menu (6 x let sommerplatte og 2 x 2 stk. individuelt smÞrrebrÞd), skÞn IPA Krenkerup Þl og iskolde snapse sad lige i skabet og levede til fulde op til vore forventninger. Den sÞde tjener var stedse opmÊrksom på vores muntre selskab, så nye bestillinger blev hurtigt serveret, inkl. 2 glas velvoksne skÞn Riesling. Ravelinen er en perle af de sjÊldne og anbefales på det varmeste.
J. Dalgaard

2022幎6月22日

Vores fÞrste besÞg

Vores fÞrste besÞg. Hyggeligt sted med god stemning, smuk udsigt. Maden var rigtig god, sidst men ikke mindst, fik vi en meget fin betjening, venlig, imÞdekommende, godt humÞr, og en god diskret sÊlger, ham i godt give lÞnforhÞjelse. Mv Annie & Tom KÞhlert

2022幎6月13日

God mad og betjening

Jeg har vÊret på Ravelinen to gange - en gang til frokost og en anden til aftensmad. Begge oplevelser med fantastisk god mad og hurtig betjening. Dejligt at der er mulighed for at sidde udendÞrs når solen skinner.

2022幎6月3日

God hjemmelavet mad.

Vi var to der var nede på Ravelinen og bestilte noget smÞrrebrÞd. Fantastisk mad, man kan virkelig smage at ALT er hjemmelavet. Servicen er virkelig god og der er en god atmosfÊrer samt en god udsigt til sÞen. Kan varmt anbefales.

2022幎5月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ