レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super stemning - vores tjener var fantastisk. Jeg var ikke til ost som var på anretningen, så fiksede tjeneren noget sÞdt i stedet. Maden var super lÊkker og rigeligt af den.

5぀星のうち5の評䟡

Var på Ravelinen med kunder(25 pers.) for at spise en frokost, og vi havde en fantastisk eftermiddag og aften med rigtig god mad og service. Personalet var super sÞde.

5぀星のうち5の評䟡

Nem bestilling, god modtagelse og meget fin betjening under hele frokosten. Maden var rigtig god og blev serveret så man kunne nyde oplevelsen hele vejen igennem

5぀星のうち2の評䟡

Vi havde nok forventet lidt bedre mad ift pris. Vi fik den lille frokostplatte, som bestemt ikke hÊvede sig over hvad man kan fÃ¥ bedre og billigere andre steder. Traditionel og lidt kedelig anrettet... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Restaurant Ravelinen er dansk kÞkken med kÊrlighed og gode rÃ¥varer. SÃ¥ hvis du holder af klassisk dansk mad tilberedt med eftertanke, er Ravelinen et besÞg vÊrd. Restaurant Ravelinen ligger idyllisk placeret lige pÃ¥ Christianshavns Vold med indgang fra Torvegade - 100 meter fra Christianshavns Torv med Metro station. Fra Ravelinens kÊmpe udendÞrs terrasse er der en smuk udsigt over Stadsgraven og Voldene. NÃ¥r vejrgudernes lune er mindre mildt, kan du sidde ude pÃ¥ terrassen, som kan overdÊkkes og forsynes med varmelamper. Restauranten er stemningsfuldt indrettet i det historisk gule bomhus fra 1728, og bygningen er i dag fredet. Den smukke og centrale beliggenhed med den maleriske udsigt over de blÃ¥ kanaler og de grÞnne volde, gÞr Ravelinen til et oplagt sted at fejre livets mÊrkedage. SÊsonen strÊkker sig fra Dronningens fÞdselsdag d. 16. april frem til og med 20. december, hvor der er Ã¥bent til frokost og aften, for a la carte og selskaber – bÃ¥de ude eller inde.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

Dejlig mad!

Dejlig mad!
Et stort udvalg af lÊkker mad og altid veltilberedte portioner i fornuftige mÊngder gÞr at man aldrig går sulten fra Ravelinen. Kan stÊrkt anbefales.
Stor ros til kÞkkenet og betjeningen.
Tak for mad!

2023幎10月27日

Rigtig godt spisested

Rigtig godt spisested.
Super hyggelig atmosfÊrde, dejlig udsigt, enormt servicemindet personale. God god mad, men lidt store portioner når man skal have 3 retter ;)
Introretten satte scenen - out of this world - send gerne opskriften ;)

2023幎8月22日

Smuk oplevelse.

Vi havde bestilt i god tid og havde bedt om et vinduesbord. Vi havde en dame på 92 år med, og hun havde aldrig fÞr vÊret på Ravelinen. Vi fik et bord med den smukkeste udsigt og meget professionel og venlig betjening. Maden var virkelig god. Fem stjerner til Ravelinen.

2023幎7月9日
5぀星のうち5の評䟡

Ikonisk spisested med meget smuk udsigt

Ikonisk spisested med meget smuk udsigt over vandet ved Christianshavns vold.

Fik nye ejere for nogle år siden, som fik lÞftet kvaliteten af kÞkkenet gevaldigt. Også altid hÞflig og nÊrvÊrende betjening.

Vi bor i nÊrheden og kommer der jÊvnligt. Kan varmt anbefales.

2023幎6月8日
5぀星のうち1の評䟡

Really bad service

really bad service. we were a party of 12. had to order from a very limited selection 2 days ahead and still had to wait an hour for our food. had to leave before we had finished to make our next appointment.

2023幎6月13日
5぀星のうち5の評䟡

Aftensmad på en oase på Amager

Vi spiste aftensmad på Ravelinen onsdag d. 10.5.23. Bordbestillingen var online og gik nemt med hurtig tilbagemelding fra restauranten.
Kl. 17.30 blev vi venligt modtaget af en tjener, der oven i kÞbet havde lÊst vores kommentar om, at vi skulle vÊre fÊrdige senest 19.30, hvor vi skulle af sted til en forestilling i Operaen. Den venlige tone fortsatte, og vi fik lavet en bestilling - 2 hovedretter, 2 glas vin og vand - der stod på bordet kl.18.00.
Maden var veltillavet og velsmagende - god, Êrlig mad lavet af gode råvarer. Prisen for de to retter samt vin var absolut rimelig. Der var tid til at nyde mad, vin og kaffe og drage mod Operaen i god tid.
Ravelinen er på den gode måde et lidt specielt sted - en oase på det yderste Amager, hvor man kan nyde sin mad vÊk fra Torvegades trafik og larm og med en smuk udsigt over Christianshavns vold. Med 5 minutters gang til nÊrmeste metro ligger den centralt i forhold til stort set alt, hvad vi foretager os i KÞbenhavn.
Vi kommer igen!

2023幎5月10日
5぀星のうち1の評䟡

Meget lille Tartelet STOR pris

God betjening og udsigt. Fik en roastbeef Der var super fin. KÊresten fik til gengÊld noget der lignede Danmarks mindste tartelet til kr. 168, hvis der havde vÊret 2 stk. i den stÞrrelse, havde det vÊret rimeligt !!
Hilsen Rene

2023幎4月16日

Fantastisk restaurant!

Har spist på Ravelinen utallige gange (skal igen i dag) og det både som familie og i stÞrre selskaber og det har hver eneste gang vÊret en sublim oplevelse. - Ravelinen er efter min mening et af KÞbenhavns ypperste spisesteder, hvor alt spiller - både musik, mad og service!

2022幎12月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ