Det er veldig fint Ã¥ ha noen som bevarer og passer pÃ¥ at fysiske og gamle spill fortsatt gir verdi I Norge. Jeg fikk en Þdelagt disk men det var sÃ¥ lett som Ã¥ bare si ifra sÃ¥ fikk jeg en ny en pÃ¥ null... ãã£ãšèŠã
Bedre opplevelse fÃ¥r du lete lenge etter! Fra bestilling til levering, null stress. Fikk dessverre problem med produktet etter levering, men, sendte en e-post pÃ¥ en Fredag ettermiddag. Tross f... ãã£ãšèŠã
Wii 2 HDMI-adapteren som jeg bestilte kom etter 3 virkedager og den fungerer som den skal. Den fiksa det uskarpe bildet pÃ¥ TVen Þyeblikkelig. Innpakningen var meget profesjonell. Jeg fikk ogsÃ¥ en slik... ãã£ãšèŠã
ĶjÞpte xÌbox one fÃ¥r den ikke til Ã¥ virke fnner iÄ·ke wifi.Derfor kjÞpte jeg en ny idag .Ä¥ar 5gtv men jort er jort Sender den anre til bake til dere Jeg har hatt xbox 360i mange Ã¥r utenproblemer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Retrospillkongen er en helnorsk nettbutikk drevet av et engasjert team som tilbyr nÞye utvalgte nye og brukte videospill, konsoller, tilbehÞr og reservedeler fra vårt eget lager. Vi er stolte av våre strålende kundeomtaler og setter kundeservice i hÞysetet, med grundig restaurering, rengjÞring og testing av alle brukte produkter. Vi samarbeider med PostNord for å sikre lynrask og pålitelig levering av bestillingene dine. Betal trygt med Klarna, Vipps, Visa eller Mastercard. Utforsk vårt sortiment ved å avtale en visning eller benytte vår praktiske Klikk & Hent-tjeneste. Vi er tilgjengelige hver dag mellom 10:00 og 20:00. La Retrospillkongen hjelpe deg med å finne de skattene som gjÞr spillhverdagen komplett og veilede deg mot spillherredÞmme!
HÞstbakken 11, 1793, Halden, ãã«ãŠã§ãŒ
- +47 47 64 17 32
- post@retrospillkongen.no
- retrospillkongen.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super kundeservice med knallbra ogâŠ
Super kundeservice med knallbra og kjapp dialog ððœð€© Skulle Þnske jeg hadde vÊrt enda mer nerdete pÃ¥ mine yngre dager, sÃ¥ det var mer jeg "trengte" i dag ð. 5 stjerner, uten tvil!
Prisene dem oppererer med er ulovelige.
Prisene dem oppererer med er ulovelige.

Trygg og pålitelig nettbutikk
Trygg og pålitelig nettbutikk. Stor variasjon i produkter.
Så klart de billigste produktene er nettopp det, billige. Da kan du ikke forvente premium kvalitet. Har du en realistisk forventning til det du betaler for, får du mye for penga.
Knallgod service
Knallgod service. Rask tilbakemelding. Rask leveranse.
Jeg kjÞpte en brukt Nintendo Switch tilâŠ
Jeg kjÞpte en brukt Nintendo Switch til datteren min sin bursdag. Det viste seg at den ene kontrolleren ikke ville lade. Jeg sendte da en melding til Retrospillkongen angående saken og de spurte meg da om jeg ville ha en helt ny kontroller eller sende inn den som ikke ville lade slik at de byttet batteri. Min datter fikk en helt ny kontroller i posten i dag, så når hun kommer hjem fra skolen i dag blir det nok endelig litt spilling. Kundeservicen er top noch! :)
Jeg vil si at dette var veldig bra kjÞpâŠ
Jeg vil si at dette var veldig bra kjÞp jeg angrer virkelig ikke Pakken kom veldig fort i posten veldig braððŒððŒððŒ
Stor fornÞyd!
Både solgt og kjÞpt på Retrospillkongen! Topp service i alle ledd! Handler herfra 10/10 ganger igjen! :-)
Dette gikk helt knirkefritt
Dette gikk helt knirkefritt. Kjapp levering av spillene jeg kjÞpte til min gamle xbox. ð
Ikke kast bort tida di!
Dem skriver pÃ¥ egen nettside at de KJÃPER dine gamle spill osv. Sendte 2 mail med vedlegg(les bilder) over hva jeg ville selge og etter en stund mÃ¥tte jeg fÞlge opp og hÞre om det var av interesse? Da fÃ¥r jeg til svar at dem aldri har fÃ¥tt noen bilder pÃ¥ mail, selv om jeg er 109% sikker pÃ¥ at dette ble sendt. Sender da pÃ¥ nytt, men hÞrer fremdeles ingenting. Hva er da poenget??
UseriÞs aktÞr, og veldig uproft firma..STYR UNNA

Veldig bra!
Veldig bra packet, veldig bra service og enkelt og greit!

Har sendt dem mail ang en N64 omformer
Har sendt dem mail ang en N64 omformer, og de har enda ikke svart. En uke siden mailen ble sendt. Blir ikke mailene besvart så går saken videre.

Retrospillkongen ããã®åç
Salg av en liten spill samling.
Etter litt om og men sÃ¥ valgte eg og selge mesteparten av spill samlingen min, tok kontakt med retrospillkongen og det var en meget smertefri prosess ð
Nå må man vÊre fullt klar over at når man selger retro spill/konsoller så får du ikkje eBay samler pris fra en butikk.
SÃ¥ sett deg inn i markedet ellers er det fort og bli skuffet.
RengjÞr gjenstander på utsiden (la vÊr og åpne konsoller for og rengjÞre viss du ikke har peiling), ta gode bilder og beskriv gjenstanden slik den er spesielt feil og mangler, pakk det inn skikkelig.
Da fÃ¥r du solgt alt pÃ¥ en gang temmelig fort, ut av syne ut av sinn+en god slant med cash pÃ¥ konto veldig fortð
NÃ¥r vi hadde avtalen i boks og pakken var levert og godkjent av retrospillkongen sÃ¥ var pengene pÃ¥ konto dagen etter ð
God service og kommunikasjon hele veien, så 5stjerner er velfortjent!
SÃ¥ takker for en meget hyggelig handel og gleder meg til Ã¥ se spillene mine pÃ¥ butikk siden, bla en seald kopi av Haunting Ground ð

Veldig positivt overrasket
Veldig positivt overrasket. BÃ¥de rask frakt og varene var godt pakket. 10/10

Retrospillkongen ããã®åç
Jeg er alltid fornÞyd med service ogâŠ
Jeg er alltid fornÞyd med service og levering av varer.
Denne gangen har jeg vÊrt litt uheldig.
KjÞpte X6 PRO retrokonsoll
PÃ¥ skjermen er det streker pÃ¥ venstre side. Vet ikke om dette er en svakhet pÃ¥ disse konsollene? GÃ¥r fint an Ã¥ spille pÃ¥ den, sidesynet mitt ser strekene ð
Har sendt mail. Venter spent pÃ¥ tilbakemelding. ð

Skrutrekker sett
God kvalitet og nyttig å ha til de som er intressert i retrospill

Retrospillkongen ããã®åç
SvÊrt fornÞyd med mitt kjÞp av PokemonâŠ
SvÊrt fornÞyd med mitt kjÞp av Pokemon White.
Rask levert, enkelt å betale.
Håper at Black 2 eller White 2 blir tilgjengelig en dag, da kjÞper jeg det også.
Handlet der 3 ganger på meget kort tid
Handlet der 3 ganger på meget kort tid. Konkurranse dyktige priser. Rask ordrebehandling, pent pakket varer og god stand på varer kjempe fornÞyd.