レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har prÞvet RiddleMystery Aarhus 27 juli 2021. Vi blev meget positivt overraskede. SpÊndende opgaver - nogle ogsÃ¥ lidt udfordrende. Vi mÃ¥tte desvÊrre bruge “cheet-sheet” 2 gange. Der var fÃ¥ steder h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Colombian Hideout var en fed oplevelse og faktisk ret svÊr! SÞde mennesker som personale og hjÊlp undervejs, viste os efterfÞlgende hvad vi manglede at lÞse for at have klaret mysteriet helt. Kommer... もっず芋る

Fantastisk oplevelse. Kan stÊrkt anbefales som team-building event. Stor tak til Helene, vores Game Master ! Hun var super professionel, forklarede reglerne pÃ¥ flydende engelsk inden vi skulle "... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min kÊreste og jeg var inde og prÞve midnight train to progue. Det blev reklameret som et stille og roligt nostalgisk oplevelse med fokus pÃ¥ oplevelse istedet for svÊre gÃ¥der. Lige prÊcist det fik vi... もっず芋る

䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Vi er Riddlehouse, din gateway til uforglemmelige Escape Room-oplevelser i Danmark. Med vores lokationer i både det centrale KÞbenhavn og i det nu nedlagte VridslÞselille StatsfÊngsel (nu Porten), skaber vi unikke eventyr, der udfordrer sindet og stimulerer sanserne. Vores mission er at bringe glÊde gennem leg, lÊring og opdagelse. Deltag i vores eventyr.

4.4

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Virkelig elendig service

Virkelig elendig service
Jeg kÞbte et gavekort til Riddlehouse escaperoom under corona for at stÞtte dem. Nu er tiden så kommet til at få det brugt og jeg bestiller et rum. Allerede et par timer efter går det op for mig at tidspunktet ikke passer alligevel og jeg vil derfor rykke tiden. Jeg skriver til dem at jeg gerne vil rykke tiden og får at vide at jeg skal betale 500kr for at få rykket min tid. Det synes jeg er et helt vanvittigt belÞb for at Êndre tiden og jeg fÞler at jeg bliver malket da det under ingen omstÊndigheder kan koste dem så meget at Êndre min tid.
Hvis det er sådan de behandler deres kunder, kommer jeg i hvertfald aldrig til at benytte dem igen eller at anbefale dem til nogen.

2021幎10月10日

Riddlehouse からの回答

Hej - vi har via Trustpilot forsÞgt at finde din e-mail for at komme i kontakt med dig - der er naturligvis sket en fejl hos vores kundeservice, og vi håber du vender retur så vi kan refundere dig de 500 kroner :) Vi samler kun på glade kunder. Vh Riddlehouse

Skuffende service og rum

Min oplevelse med Riddlehouse startede godt, men det er efterfÞlgende desvÊrre bare gået ned ad bakke.

Seven i KÞbenhavn - meget slidt rum. En del af teknikken virkede ikke, så vores "gamemaster" måtte afbryde os og finde det frem, vi skulle bruge for at komme videre. Mega Êrgerlig oplevelse, når man i forvejen ikke syntes, at rummet var sÊrlig gennemfÞrt. BÞr man give lidt rabat til kunden, når nu man tager 1.200 kr. for et rum, der ikke spiller 100%? Det kunne man gÞre, men det gjorde de ikke, og det er, hvad det er. Fejl kan ske.

Klip til en måned senere, hvor vi prÞver et af deres rum i Roskilde.

Professor Jones i Roskilde - det starter godt. Gode opgaver langt hen ad vejen. Men så kommer vi til en opgave, man simpelthen ikke kan lÞse med det antal vi er ved hjÊlp af de informationer, man kan samle i rummet. Det vil sige, at vi kan kun lÞse det ved, at "gamemaster" skriver direkte, hvad det er, vi skal gÞre. Det er da super Êrgerligt, men det var ikke det, der Þdelagde oplevelsen. Det var derimod, da vi ender med at finde en kode, som ikke passer nogen steder. Efter noget tid skriver "gamemaster" koden til os på skÊrmen, som er nogen helt andre tal, end dem vi har fundet. Vi prÞver dén kode i stedet, men den virker heller ikke. "Gamemaster" må stoppe tiden og komme ind i vores rum og må til sidst erkende, at han ikke har den fjerneste idé om, hvad koden er. Der bliver ringet lidt rundt, men ingen ved, hvad koden er. Så det ender simpelthen med, at vi ikke kan gennemfÞre rummet og må forlade det. Denne gang efterspÞrger vi kompensation og får at vide, at vi skal sende en mail med kontooplysninger. Det gÞr vi, og her en måned senere er der ikke sket noget som helst. Vi har rykket og får bare at vide, at vedkommende nok skal give beskeden videre til deres bogholderi. Igen 1.200 kr. lige ud ad vinduet.

Jeg står desvÊrre nu tilbage med den oplevelse af, at Riddlehouse er en pengemaskine, der ikke prioriterer god service.

Hvorfor 2 stjerner i stedet for 1? Ret skal vÊre ret. Der var nogen gode opgaver ind imellem, men jeg vil ALDRIG nogensinde anbefale Riddlehouse til andre. Jeg kan komme med en lang liste over andre escape rooms, der er mere vÊrd at besÞge, og hvor service er i top.

God dag.

2021幎9月27日

Riddlehunt

Vi har prÞvet riddlehunt i HolbÊk og Ringsted og synes det er en super ide fyldt med oplevelser og ny viden om byerne 🀗 Skal bestemt prÞve flere.
NÃ¥r det sÃ¥ er sagt, synes jeg prisen mÃ¥ske er i overkanten, i forhold til det man fÃ¥r og de udgifter, der kan vÊre forbundet med det. MÃ¥ske skulle man overveje at tage 75 kr pr tur i stedet for pr person? Et A4 ark og en slikkepind/diplom kan umuligt koste mere 🥎 Bare en tanke.

2021幎9月20日
自発的なレビュヌ

Fantastisk god oplevelse med mine bÞrn

Fantastisk god oplevelse med mine bÞrn på 14 og 20 år. Vi havde fået udskudt vores tur flere gange på grund af Corona, men endelig lykkedes det - helt uden problemer fik vi booket med kort varsel. Og det var en supergod oplevelse. Vi vil alle gerne prÞve det igen...

2021幎9月20日

Helt i top ...

Vi var 2 hold bestående af i alt 6 personer, det besÞgte Riddlehouse i KÞge.vi havde valgt at booke 2 rum og dette kunne arrangeres,på samme tid
Det var alle pengene vÊrd, en sjov og herlig time .
Tak til de 2 sÞde unge mennesker, der guidede os fint igennem 👍
Riddlehouses i Roskilde og KÞbenhavn skal helt klart også besÞges.
Hilsen Jul Egholm

2021幎9月2日
自発的なレビュヌ

Virkelig dårlig service og bondefangeri!

Virkelig dårlig service!
Vi havde booket et arrangement (fÞdselsdagsgave til mig fra min sÞn), som blev aflyst pga corona. Vi vil gerne stÞtte dem og krÊver ikke pengene tilbage. Heller ikke, da arrangementet af samme grund bliver udskudt flere gange efterfÞlgende. Så vi har haft pengene stående hos dem i over et år. Nu hvor vi så selv har brug for at flytte tiden til en anden, skal vi give 600 kr for det!!! Så er man pludselig ikke large den anden vej. Virkelig dårlig service!!

2021幎8月31日

Riddlehouse からの回答

Hej - det er en intern fejl i vores kundeservice. I skal naturligvis ikke betale for at flytte en eksisterende udskudt Corona booking. Ud fra jeres profilnavn har vi ikke kunnet finde jeres booking, så skynd jer endelig at skrive til os direkte på hello@riddlehouse.dk - vi har også bedt Trustpilot om jeres brugerinfo, således at vi kan skrive direkte til jer, så I ikke skal betale. Vi er nemlig glade for at I har beholdt jeres booking - og naturligvis går den goodwill begge veje. Vi beklager misforståelsen hos vores kundeservicemedarbejder.
Vh Riddlehouse

Professor Jones

SÃ¥ fed. Helt igennem en god oplevelse. SvÊr for os nybegyndere men da vi fÞrst kom igang gik det fint. Helt sikkert vi kommer til at besÞge nogle af de andre rum 🙋🏌‍♂🙋🏌‍♂🙋🏌‍♂🙂

Riddlehouse からの回答

Hej Lars, hvor er det dejligt at hÞre. Vi glÊder os allerede til at få besÞg af jer en anden god gang i et af vores mange rum. Tusind tak for anmeldelsen og hav en dejlig aften. Vh Riddlehouse

Ekstremt skuffet..

Jeg er virkelig skuffet over jeres escaperoom.. sys godt nok de er dyre, når man tÊnker på at rummene er små (jeg mener ikk man skal vÊre mere end 3-4 personer, da man ellers går ind i hinanden hele tiden) vi var 5 og blev hurtigt irriterende at gå ind i hinanden.. og når man tÊnker på at man skal betale for 250kr for at vÊre en person mere i et rum hvor der ikk er plads til det.. vi har prÞvet flere rum.. og vi er meget skuffede.. ud over at rummene er mega små, så er der virkelig mange ting der ikk virker ordentligt (fx Jones-når man skal holde billedet for Þjnene), i se7en er der VILDT mange ting man ikk må rÞre ved, også er det squ svÊrt at hvide hvad der skal bruges, når der fx er et skilt med ikk rÞr på manden, men man skal alligevel stikke en ske i munden på ham..

I giver også lÞsningerne, og ikk hints.. et hint er en hjÊlp til selv at regne den ud.. i giver lÞsningen.. fx hold for Þjnene, flyt skabet, osv.. det Þdelagde desvÊrre rigtig meget vores oplevelser hos jer..

Nu ser jeg også lig hvordan i kommenterer andre der har vÊret skuffet og haft en dårlig oplevelse.. i bliver lig nÞd til at acceptere at der også kan vÊre andre end gode oplevelser, også skriv til folk er i er kede af den oplevelse.. i stedet for nÊrmest at angribe folk, for at det må vÊre en falsk anmeldelse og at folk lyver herinde..
Det er simpelthen dårlig stil fra jer..
Og ja, i må gerne brokke jer over min anmeldelse, men det Êndre ikk min holdning..

JEG VÆLGER FREMOVER ALLE ANDRE ESCAPEROOMS.!

Held og lykke med jeres fremtidige rum..

Riddlehouse からの回答

Sikke et pudsigt sammentrÊf med to identiske falske anmeldelser på same dag :) Utroligt at I er nået hele vejen fra Roskilde og til KÞbenhavn - og vi har slet ikke haft de pågÊldende spil i nÊvner :) Så undskyld vi morer os over jer - falske anmeldelser fra konkurrenter er ikke ualmindeligt, men vi håber I har en hyggelig aften ved tasterne.
OG: Normalt er kunderne konge hos os; vi svarer altid pÊnt, giver erstatningsspil, gavekort og lÊgger os fladt ned med undskyldninger. Hvis man scroller gennem de få anmeldelser, hvor vi ikke har fået top karakter lÊgger vi os altid fladt ned og siger undskyld. Men falske anmeldelser bruger vi ikke unÞdige bekymringer på.

Ikke imponerende desvÊrre

Har prÞvet flere af jeres rum nu og synes ikke det har vÊret wow i nogle af dem desvÊrre. I er alt for hurtige til at give hints.. man når dårligt nok at prÞve at tÊnke selv fÞr I har givet et hint. Har prÞvet det flere gange og lige i det man faktisk kommer på lÞsningen giver I hintet.. her taler vi måske 10-20 sekunder.. kunne forstå hvis der var gået flere minutter. Jeres hints er alt for prÊcise og ikke noget man ville kalde et hint. I giver nÊrmest bare lÞsningen i jeres hints "I har glemt noget i kasse 1" eller "I kan rykke reolen".. det er jo ikke rigtige hints.

I flere rum er der ting der ikke virker eller er gået i stykker og så er der alt for meget man ikke må rÞre ved. Til prisen skal tingene vÊre i orden. Og så er rummene bare virkelig små når man er 4-5 mennesker.

Jeres personale er generelt ret upersonlige, har vÊret 3 steder nu og det er det samme alle steder. I KÞbenhavn havde man dårlig nok tid til vores gruppe og de rendte rundt flere steder fordi der var flere grupper inde.

Når der er halv pris tilbud, så er oplevelsen kun OK, men til normal prisen er det slet ikke pengene vÊrd i forhold til hvad konkurrenterne kan levere.

*** EXTRA
Jeg kan se Riddlehouse efterfÞlgende har svaret på min anmeldelse at det er en falsk anmeldelse jeg har lavet. Hvis det var det, så tÊnker mit logiske jeg at jeg så nok havde givet dem 1 stjerne.
Jeg kiggede lige deres besvarelser igennem her på trustpilot fra folk der som jeg ikke har vÊret tilfredse og man kan jo kun konstatere at Riddlehouse ikke kan tåle kritik - virkelig dårlig stil!

Riddlehouse からの回答

Vi formoder desvÊrre dette er en falsk anmeldelse baseret på usande udsagn. Vores hints er kryptiske - vores rum oftest stÞrre end kollegernenes (vi har besÞgt dem alle) - og heldigvis er 100-vis af Þvrige brugere på denne og Þvrige platforme med til at understÞtte hvorfor vi har vundet DKs bedste Escaperoom to år i trÊk - og er kåret som et af de 10% bedste rejsesteder i verden. Men ellers godt forsÞgt - regner med at alle kan se gennem din falske anmeldelse. Men hey - du får point for forsÞget.

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse! Rigtig spÊndende og udfordrende rum, samt utrolig behjÊlpelig personale:)

2021幎8月21日

Hej Jacob!

Tusind tak for den skÞnne feedback. Vi er glade for at I har haft en god oplevelse og håber på at se jer igen til endnu en uforglemmelig gådefuld oplevelse.

De bedste hilsner
Riddlehouse

the Ring rummet

Vi var i the Ring rummet. Det var rigtig godt lavet, og det var både spÊndende og svÊrt. Både René, Eva og Aura gjorde et fantastisk stykke arbejde, vi blev ihvertfald skrÊmt fra vid og sans.

2021幎8月21日

Highly recommend Riddle house NÊstved

Super cool 😎. Highly recommend Riddle house NÊstved 💚. In our group we were a teenager, a 20-something and a 50-plus 😁. Really something for all ages 🌈

2021幎8月8日

Riddlehouse からの回答

Thanks for your review - we really appreciate it :)
Best regards Riddlehouse

Indiana jones er god oplevelse

Vi har i dag vÊret i riddlehouse Roskilde og afprÞve Indiana jones. 4 voksne. Det var 1. Gang for os. Vi syntes bestemt det var en god oplevelse med spÊndende udfordringer. Vores gamemaster Nikolaj og Asger var gode til at hjÊlpe os igang nÃ¥r vi gik i stÃ¥ 👍👍.
Det er ikke sidste gang vi har prÞver det👍 1 time gÃ¥r virkeligt hurtigt nÃ¥r man er igang 😂

2021幎8月7日

Hej Helle
Det er vi utroligt glade for at hÞre, og det var dejligt at i havde en god og spÊndende oplevelse! Vi giver rosen videre til Nikolaj og Asger :) Vi glÊder os til at se jer igen, forhåbenligt meget snart!

Slaugterhouse i Roskilde

PrÞvede Slaugterhouse i Roskilde. Vi havde aldrig prÞvet det fÞr og er meget tydeligt heller ikke "gamere". Holy smokes, det var dÊleme svÊrt. Det er tydeligt at man skal vÊre inde i en bestemt tankegang for at kunne se mulighederne. Game-master måtte vÊre med mange gange med flere clues fÞr vi kunne lÞse bare lidt af det.
Helt sikkert sjovere hvis vi havde vÊret "klogere" :-)
Lidt til den dyre side da det kostede knapt 1000 kr for en time - for en familie på 4.

2021幎8月5日

Hej Anja,
SlaughterHouse er et middelsvÊrt rum, og for alle - og man må i escaperooms forvente at modtage et vist antal ledetråde undervejs som del af spillet; kun meget, meget få kommer gennem et escaperoom uden hjÊlp, og det er derfor der er gamemasters til rådighed som overvåger jeres spil. Vores pris på de 1000,- kr. ligger lige i midten af markedet, og vi synes faktisk ikke de 3 stjerne er fortjent - men kan trÞste dig fra vores mange, mange stamkunder med at det fÞrste rum altid er det svÊreste - det bliver kun lettere fra nu af :)

Rigtig fed tur rundt i SÞnderborg

Rigtig fed tur rundt i SÞnderborg.
Vi er familie med 3 bÞrn (4-7-10) og mor og far. Gode opgaver, der ikke tager alt for lang tid eller er for indviklede og lÊkker by, at komme rundt i.
Dejlig tÃ¥lmodighed pÃ¥ turistbureauet, da vi kom tilbage, da det var meget svÊrt, at vÊlge hvilket “gevindst”, mam mÃ¥tte fÃ¥ med sig hjem 😃
Turen tog et par timer for et par korte ben og med en enkelt madpakke undervejs.
Mht pris, som jeg kan se et par andre har skrevet om
 ja, hvis du ser det som en pris for en slikkepind, sÃ¥ er det dyrt. Men hvor SÞren fÃ¥r man lige en oplevelse pÃ¥ et par timer med en rigtig fin byvandring i bÞrnehÞjde for 300,- for en hel familie ???
Synes bestemt prisen er acceptabel 👏🏻

2021幎7月31日

Riddlehouse からの回答

Hej Line, tak for den fine anmeldelse. Og ja det er en oplevelse man kÞber - ikke slikkepinden. Tusind tak for dit input - og fortsat skÞn sommer.

vh Riddlehouse

Go For Jones!

Vi var fire der prÞvede "Professor Jones". Vi var fra 16 til 50 år og det var en virkelig god oplevelse for os alle!
SpÊndende og flot indrettet rum. Gode detaljer. Sjove og udfordrende gåder. Og så klarede vi "den"! - hvilket selvfÞlgelig gjorde det endu sjovere, da vi troede at vi havde valgt en let udgave, men fik at vide til sidst at det var én af de svÊre og at kun lidt under halvedelen består :D

2021幎7月28日

Hej Bettina
Hvor er I seje!
StÊrkt gået at I klarede den!
Vi bestrÊber os på gÞre alle vores rum flotte og autentiske og fylde dem med spÊndende gåder!
Vi håber I har lyst til at komme igen og måske prÞve et endnu svÊrere rum ;)
GÃ¥defulde hilsner
Riddlehouse