Skuffende service og rum
Min oplevelse med Riddlehouse startede godt, men det er efterfÞlgende desvÊrre bare gået ned ad bakke.
Seven i KÞbenhavn - meget slidt rum. En del af teknikken virkede ikke, så vores "gamemaster" måtte afbryde os og finde det frem, vi skulle bruge for at komme videre. Mega Êrgerlig oplevelse, når man i forvejen ikke syntes, at rummet var sÊrlig gennemfÞrt. BÞr man give lidt rabat til kunden, når nu man tager 1.200 kr. for et rum, der ikke spiller 100%? Det kunne man gÞre, men det gjorde de ikke, og det er, hvad det er. Fejl kan ske.
Klip til en måned senere, hvor vi prÞver et af deres rum i Roskilde.
Professor Jones i Roskilde - det starter godt. Gode opgaver langt hen ad vejen. Men så kommer vi til en opgave, man simpelthen ikke kan lÞse med det antal vi er ved hjÊlp af de informationer, man kan samle i rummet. Det vil sige, at vi kan kun lÞse det ved, at "gamemaster" skriver direkte, hvad det er, vi skal gÞre. Det er da super Êrgerligt, men det var ikke det, der Þdelagde oplevelsen. Det var derimod, da vi ender med at finde en kode, som ikke passer nogen steder. Efter noget tid skriver "gamemaster" koden til os på skÊrmen, som er nogen helt andre tal, end dem vi har fundet. Vi prÞver dén kode i stedet, men den virker heller ikke. "Gamemaster" må stoppe tiden og komme ind i vores rum og må til sidst erkende, at han ikke har den fjerneste idé om, hvad koden er. Der bliver ringet lidt rundt, men ingen ved, hvad koden er. Så det ender simpelthen med, at vi ikke kan gennemfÞre rummet og må forlade det. Denne gang efterspÞrger vi kompensation og får at vide, at vi skal sende en mail med kontooplysninger. Det gÞr vi, og her en måned senere er der ikke sket noget som helst. Vi har rykket og får bare at vide, at vedkommende nok skal give beskeden videre til deres bogholderi. Igen 1.200 kr. lige ud ad vinduet.
Jeg står desvÊrre nu tilbage med den oplevelse af, at Riddlehouse er en pengemaskine, der ikke prioriterer god service.
Hvorfor 2 stjerner i stedet for 1? Ret skal vÊre ret. Der var nogen gode opgaver ind imellem, men jeg vil ALDRIG nogensinde anbefale Riddlehouse til andre. Jeg kan komme med en lang liste over andre escape rooms, der er mere vÊrd at besÞge, og hvor service er i top.
God dag.
2021幎9æ27æ¥