レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Colombian Hideout var en fed oplevelse og faktisk ret svÊr! SÞde mennesker som personale og hjÊlp undervejs, viste os efterfÞlgende hvad vi manglede at lÞse for at have klaret mysteriet helt. Kommer... もっず芋る

Fantastisk oplevelse. Kan stÊrkt anbefales som team-building event. Stor tak til Helene, vores Game Master ! Hun var super professionel, forklarede reglerne pÃ¥ flydende engelsk inden vi skulle "... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min kÊreste og jeg var inde og prÞve midnight train to progue. Det blev reklameret som et stille og roligt nostalgisk oplevelse med fokus pÃ¥ oplevelse istedet for svÊre gÃ¥der. Lige prÊcist det fik vi... もっず芋る

䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Vi er Riddlehouse, din gateway til uforglemmelige Escape Room-oplevelser i Danmark. Med vores lokationer i både det centrale KÞbenhavn og i det nu nedlagte VridslÞselille StatsfÊngsel (nu Porten), skaber vi unikke eventyr, der udfordrer sindet og stimulerer sanserne. Vores mission er at bringe glÊde gennem leg, lÊring og opdagelse. Deltag i vores eventyr.

4.4

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

RiddleMystery Aarhus

Vi har prÞvet RiddleMystery Aarhus 27 juli 2021. Vi blev meget positivt overraskede. SpÊndende opgaver - nogle ogsÃ¥ lidt udfordrende. Vi mÃ¥tte desvÊrre bruge “cheet-sheet” 2 gange. Der var fÃ¥ steder hvor vi ikke synes opgaverne var helt godt beskrevet, men det var alligevel en virkelig god oplevelse. Helt klart ikke sidste gang vi har prÞvet en city escape. Vi var heldige at fÃ¥ et intro tilbud. Mere af den slags, tak.

2021幎7月27日

Riddlehouse からの回答

Tusind tak for de rosende ord og anmeldelsen, Marie. Vi gÞr alt hvad vi kan for hele tiden at forbedre vores kunders oplevelser!
Rigtig god sommer

Alt for dyrt!!

Vi (far, mor og to bÞrn på 9 og 12 år) kÞbte Riddle Hunt i Odense den 22. juli.
Helt kort: fint nok, men for let og alt, alt for dyrt! Som anmeldelsen for KÞge skriver lÊngere nede, så fremgår det ved kÞbet ikke, at man sagtens kan nÞjes med at betale for én person, og ikke fire!
4 x 75kr = 300kr faktisk for ingenting! Det er en fin måde at se Odense og 12 statuer i byens parker, og så få en slikkepind til sidst ved målet, men det er jo en vild pris for en slikkepind og et kopieret svar-ark.
NÞjes blot med at booke for én person; det gÞr ingen forskel - og det burde fremgå ved booking, det andet er ikke godt nok!

2021幎7月22日

Riddlehouse からの回答

Hej Jan tak for input som vi naturligvis tager til os. Man skal betale pr. person - ellers vil man også blive opkrÊvet v/ udlevering, så det kan ikke betale sig at snyde :)
Man betaler for at lÞse et mysterium som har taget måneder at både researche og udvikle gåder til - og vores hunts ligger prismÊssigt på lidt under det halve af de Þvrige hunts/gådejagter du finder rundt om i landet. Så vi synes selv prisen ligger i den gode halvdel - og hos vores kolleger skal man booke til min. 4 spillere; hos os kan en enlig mor sagtens nÞjes med at betale 2 x 75 kr. for 2 deltagere :)
Man ser vist også meget andet end statuer i Odense - og mange spÊndende opgaver og koder der skal knÊkkes i byens mysterium. Hvis dine bÞrn synes det var let så giv dem et stort skulderklap - for blandt de 100-200 gÊster vi sender igennem hver dag, plejer svÊrhedsgraden at passe :)
Du Þnskes den bedste sommer herfra

Perfekt som oplevelses-gave

Sjov oplevelse - Perfekt som gave. Vi prÞvede krÊfter med Ragnarok i KÞge. Her var massere af fede gåder og opgaver i et yderst gennemfÞrt tema. HÞj svÊrhedsgrad, men der var passende hjÊlp at hente fra vores vÊrt Luna

2021幎7月22日

Hej Ide-Marie
Dejligt at I havde en sjov oplevelse! Det er vi rigtig glade for at hÞre.
- Vores gamemastere er altid gode til at give en hjÊlpende hånd.
Vi håber vi får fornÞjelsen af at se jer igen en anden gang :)
Dbh Riddlehouse

Super fedt sted og en rigtig fed

Super fedt sted og en rigtig fed gamemaster i René. Ville komme tilbage

2021幎7月20日

Hej Mass
Det er dejligt at hÞre!
Vi strÊber altid efter at give vore kunder den bedste oplevelse, med de bedste gamemastere!
Vi ser frem til at tage imod dig og dit team igen!

Super dag

Vi har i dag, prÞvet riddlehouse; Slaget om Nakskov. Virkelig god oplevelse. Super initiativ med udendÞrs aktivitet med byvandring koblet på.
Tak for det

2021幎7月16日

Hej Sita
Det glÊder os at hÞre!
Selv tak for at besÞge os.
GÃ¥defulde hilsner
Riddlehouse

Vi har efterhånden haft mange gode

Vi har efterhånden haft mange gode oplevelser i Riddlehouses Escape rum og også oplevet en utrolig god og imÞdekommende dialog, når der har vÊret brug for dette.

Det er guf for hjernen og slår altså med afstand en tur i biffen, uanset om det er med familie eller venner :)

Hej Mads
Mange tak for din anmeldelse - og jeres mange besÞg hos os.
Vi vÊrdsÊtter altid gode dialoger, da dette fremmer kunder som dig (og din gruppe) - Vi lever jo trods alt af glade kunder, og det er I vist et tydeligt bevis på :)
Vi ser frem til at byde jer velkommen igen i fremtiden.

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse. Vi prÞvede Slaughterhouse. Den var svÊr og mega god.
Vores vÊrt Benjamin var super god 😀

Hej Anja
Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at I havde en god oplevelse - og slap ud af Slaughterhouse med livet i behold :)
Vi håber vi får fornÞjelsen af jeres selskab igen i fremtiden.
Rigtig god dag

Serviceminded personale

Serviceminded personale, fed live-performance, vi havde booket "the ring" som var det svÊreste rum og vi nåede heller ikke ud i tide, men det var en sjov oplevelse

Hej Peter
Tusinde tak for den fine anmeldelse!
Vi lever af glade kunder og ELSKER gode oplevelser!
Jeg håber meget vi får fornÞjelsen af at se jer igen en anden gang :)
Rigtig god dag

Helt vidt sjovt

Helt vidt sjovt Maria :0)
Vi har prÞvet en del escape room’s og det her var toppen 👍
Super sÞde gamemaster.
Ungerne var vilde med det :0)
Mvh Dennis

2021幎7月13日

Hej Dennis
Det er vi meget glade for at hÞre!
Vi lever jo af glade kunder, så det er helt klart en top-anmeldelse for os - tusinde tak :)
Jeg håber, vi får fornÞjelsn af dig (og dine bÞrn/team) igen en anden gang.
David, kundeservice

Dyr rundtur i KÞge

Vi prÞvede en Riddlehunt i KÞge, og jeg synes desvÊrre ikke at prisen stod mål med oplevelsen.
FÞrst og fremmest, så er det prissat pr. person, men leverancen lader til at vÊre den samme, uanset om du er 1 eller 10 deltagere. Du får en bog og et svarark, og skal så vandre omkring i byen og svare på en rÊkke lette observationsspÞrgsmål, hvor enkelte kunne besvares blot ved at betragte billederne i bogen.
Den bedste post var ved kirken, for her skulle man rent faktisk lede efter et objekt der ikke var helt åbenlyst at finde. Det aktiverede bÞrnene.
Ved mållinjen fik bÞrnene en slikkepind, men for 75,- pr. nÊse, var det den dyreste slikkepind jeg har kÞbt i lang tid.
Denne aktivitet bÞr prissÊttes pr. hold.

2021幎7月10日

Riddlehouse からの回答

Ja det er ligesom i biografen: Uanset om du er 1 eller 10, så kÞrer filmen, og man skal betale for at se den :) Og det er byvandringen man betaler for - og ikke en slikkepind til 1 kr.

Rigtig god koncept

Rigtig god koncept
Men det ville vÊre en rigtig god ide at i oplyser i mail som i sender efter kÞbte, at man skal have det fysiks sundhedskort med. For at fÃ¥ udleveret materiale til gÃ¥den 😉🙏

2021幎7月9日

Luna reddede dagen

Troede ikke at en oplevelse som ‘escape room’ kunne vÊre sÃ¥ autentisk og udfordrende! Det var skisme lidt uhyggeligt
gamemaster Luna holdt dog fast i os, nÃ¥r vi var alt for overrumplede, og guidede os til en topfed oplevelse
.med kant! Men vi tÞr nu godt komme igen. Man fÃ¥r lidt blod pÃ¥ tanden 😜

2021幎6月21日

Hej Eva.
Det varmer vores gudefulde Riddlehouse-hjerte, når I fortÊller I har haft en autentisk og udfordrende oplevelse <3
Vi er enormt glade for at vi ikke har skrÊmt livet helt ud af jer, og vi glÊder os meget til at give jer endnu en uhyggeligt-god oplevelse en anden gang.
Spooky hilsner

Manglende service

Jeg ved ikke hvor jeg skal starte...

Jeg havde booket the ring til 8 personer. Vi finder desvÊrre ud af i gruppen, at vi skal vÊre 9 så jeg ringer og ringer, men ingen kontakt til Riddlehouse. Jeg skriver så en mail, hvor jeg beder om at blive ringet op og ingen ringer og jeg skal bede personen om at ringe 3 gange inden ringer tilbage så der ikke sker flere misforståelser/fejl.

Intet kunne så lade sig gÞre og det er jo vores egen fejl, men har stadig ikke forstået hvorfor det ville vÊre så stort et problem at skifte et par personer ud lÞbende.

På dagen skal man komme fÞr tid, hvilket vi gjorde. Men i var så forsinkede...

Inde i rummet er der alt for varmt men rummet i sig selv var dog en oplevelse.

2021幎6月20日

Riddlehouse からの回答

Da vi modtager over 100 henvendelser hver dag, har vi ikke telefonisk kundeservice, og det fremgår også tydeligt på vores hjemmeside.
Og da spillet er lavet til 8 personer, kan du naturligvis ikke få 9 personer med - akkurat som fx et fodboldhold er lavet til 11 personer.
At foreslå udskiftninger undervejs i spillet svarer til at lave udskiftninger under en biograffilm eller en teaterforestilling - det tre vi også godt selv du kan se ikke vil fungere.
Vi hÊfter os ved at du har haft en fed oplevelse i selve rummet - det er vi glade for.
vh Riddlehouse

Slaughterhouse i Roskilde

Slaughterhouse i Roskilde
FÞj for den en scary oplevelse på den helt rigtige måde!
Vi er en flok veninder der efterhånden har prÞvet flere rum, men det her var så cool.
GennemfÞrt Tema og svÊre gåder. Baggrundsmusik gjorde det ekstra stressende. Helt perfekt aften

2021幎6月19日

Hej Katrine
Hvor er det dejligt at hÞre, at I havde en skÞn oplevelse, og at I kan lide vores rum.
Vi lever af glade kunder, så det er altid fantastisk at hÞre om jeres oplevelser!
Vi håber, at når uhyggen har lagt sig lidt, at vi får fornÞjelsen af at se jer igen.

Slaughterhouse var feeedt

Jeg besÞgte Riddlehouse med nogle veninder forleden. Vi var i Slaughterhouse som var et mega fedt, lidt creepy rum. Melika gav os en genial introduktion, lige i vores ånd. Tusind tak!

Hej Thilde
Ja, Slaughterhouse kan godt vÊre lidt creepy (mildt sagt) :)
Men vi er glade for I trods uhyggen havde en rigtig god oplevelse!
HÃ¥ber vi ses igen!

Vildt fed oplevelse

Vildt fed oplevelse, Alberte var en god gamemaster

Hej Kirstine
SkÞnt at I havde en 'vildt fed oplevelse'! Det er vi utrolig glade for at hÞre!
Vi håber at vi har vÊkket din interesse for gåder og mystik, og håber vi får fornÞjelsen af at byde dig og dit team velkommen igen en anden dag :)

Det var sjovt

Jeg anede ikke hvad et escape room var, da vi ankom. Det gÞr jeg nu og det er jeg glad for. Tak til Melika. Det må vi prÞve igen en anden gang

Hej Einar
Dejligt at hÞre du ikke alene er blevet klogere på konceptet, men at du også fandt det interessant!
Vi lever af glade kunder og håber at vi får fornÞjelsen af dig og dit team igen en anden dag :)

Played The Last Passenger in Copenhagen

Played The Last Passenger in Copenhagen when visiting with Melika controlling the game. Really nice escape room that are worth trying.

Hi Masu
So nice to hear you had a good experience!
We love giving our costumers a great time.
Really hope to see you and your team again another time.
Best wishes Riddlehouse

Familietur i Riddlehouse kan anbefales

Familietur i Riddlehouse kan klart anbefales! Det var en super god tur med ungerne og bÞrnebÞrnene, hvor vi blev delt op i to hold. Tak til Melika for at give os en skÞn dag sammen.

Hej Hanne
Hvor er det dejligt at hÞre, at I havde en god oplevelse!
Vi elsker glade kunder og håber at få fornÞjelsen af jer igen en anden gang i fremtiden.
Mange tak for den flotte anmeldelse.
Dbh Riddlehouse, kundeservice

Vi hyggede os mega meget i Riddlehouse

Vi hyggede os mega meget i Riddlehouse Roskilde i dag. SÅ sjovt. Tusind tak til Melika, som gjorde et fantastisk stykke arbejde!

Hej Maia
Det er super skÞnt at hÞre, at I havde en hyggeligt dag i vores afdeling i Roskilde.
Mange tak for den fine anmeldelse.
Jeg håber vi ses igen engang i fremtiden :)
Mvh Riddlehouse, kundeservice

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。