レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Grójecka. Personel nigdy nie wita klientów, natomiast normalne jest chodzenie za nimi krok w krok, jakby kaÅŒdy był podejrzany o kradzieÅŒ. Zdarzyła się nawet sytuacja, kiedy pracownica wybiegła za... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zakupy online. Paczka nie dociera poniewaÅŒ zostaje uszkodzona przez firmę kurierską ale chcę zaznaczyć ÅŒe równieÅŒ źle zabezpieczona przez Rossmann. Zaczyna się batalia o zwrot środków . Sklep Rossma... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Co firma robi dobrze
. Zatrudnia fajnych ludzi. Zawsze pomogą i są miłe. I mają anielską cierpliwość do klientów. Gdzieś tu w komentarzach padła propozycja aby było info na drogeriach dotyczące zasad... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

ZłoÅŒyłem proste zamówienie przez stronę Rossmanna, 3 pozycje. Jedną były okulary do czytania. Osoba realizująca zamówienie na pewno ma podgląd zdjęć asortymentu, jednak spakowała damskie okulary z opr... もっず芋る

1.6

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Zła obsługa

Rossmann, Warszawa, ul Broniewskiego.
Fatalnie.
Brak uprzejmości i kultury. NIechęć do wskazania gdzie znajduje się towar. Kierowniczka trzyma z pracownikami. Pouczanie klienta, fałszywe kreowanie spójności zespołu, ponad właściwą obsługę klienta.

2024幎11月2日
5぀星のうち1の評䟡

Rossmann sklep internetowy - nie polecam

Rossmann sklep internetowy przestał być dla mnie opcją do wyboru od kiedy wysyłka moÅŒliwa jest jedynie za pośrednictwem kuriera DPD. Na ostatnie 6 złoÅŒonych zamówień kaÅŒda paczka zawierała przynajmniej jeden uszkodzony produkt. O ile w 4 pierwszych przymknęłam oko na rozlane jedno mydło czy ÅŒel pod prysznic, o tyle dwie ostatnie to była jakaś kpina. Wszystkie produkty nadawały się do wyrzucenia do kosza - mydła były porozlewane w całości, podobnie jak i ÅŒele, nawilÅŒane chusteczki aÅŒ lepiły się od płynów. Jedna paczka przepakowywana przez DPD (produkty znajdowały się w ich torebkach z logo firmy kurierskiej) zawierała w sobie porozrywane opakowania a rzeczy walały się dosłownie po całym kartonie. Na zamówienia opiewające na kwotę ok 400 zł kaÅŒde, to jest absurdalne ÅŒeby większość produktów musiała być wyrzucana do kosza. Tak jak wcześniej wspomniałam - to nie była jednorazowa sytuacja. Sama obsługa klienta Rossmann niestety nie cieszyła się responsywnością - poinformowałam ich, ÅŒe pudełka przeciekają i nie tylko brudzą moją podłogę w mieszkaniu, ale boję się o ich kondycję, w związku z czym proszę o informację czy ktoś przyjedzie i ją zabierze, czy mam wynieść wszystko do kosza na śmieci, przy czym na odpowiedź czekałam półtora dnia. Dopóki drogeria internetowa nie zaoferuje innej alternatywy dla usług kurierskich, nie planuję wrócić i robić tu zakupów. Szkoda mi jest moich nerwów oraz czasu na sprzątanie bałaganu powstałego po transporcie paczek przez DPD.

2024幎9月25日
5぀星のうち5の評䟡

Uczciwość

Uczciwość, to jest to, za co bardzo chcę podziękować paniom ekspedientkom Rossmana z Placu Wolności we Włocławku. Znalazły mój złoty łańcuszek, który wypadł mi przy płaceniu przy kasie samoobsługowej. Nie byłam pewna gdzie mogłam go zgubić. Bardzo dziękuję za uczciwość, takie panie w sklepie to skarb.

2024幎9月20日
5぀星のうち1の評䟡

Nie trzeba gapić się na klienta i łazić za nim po sklepie

Zwracam uwagę, ÅŒe klient, który wchodzi do sklepu sam potrafi odnaleźć produkt i nie potrzebuje nachalnej pomocy. Nie potrzebuje takÅŒe ochrony personelu sklepu zanim wyjdzie ze sklepu. Nie napisałem zanim wybierze i zakupi produkty bo nie kupiłem. Ciągle łaÅŒenie za klientem, gapienie się i czekanie na co?. Czułem się jak złodziej. Normalnie. Rozumiem, ÅŒe pewnie złodzieje są, ale naleÅŒy monitorować sklep w sposób mniej rzucający się w oczy. Dramat. Brak kultury czy obycia. Kupowałem często tylko w Rossman, teraz nie będę. Przychodzę, zostawiam forsę, mam się czuć jak złodziej bo Pani z Rossman gapi się na mnie i łazi za mną po sklepie. Dziadostwo. Amatorstwo. Będę robił w innym sklepie zakupy.

2024幎10月9日

Brak szacunku

Cały Rossmann działa tak, jak moje zamówienie w sklepie internetowym. Paczka, którą zamówiłem, w środku była cała brudna, klejąca się od popękanych musów i budyniu. Z zewnątrz była w porządku, więc to raczej nie kurier, a coś podczas pakowania się "nie udało". Połowa produktów (spoÅŒywczych, dla dziecka) była do wyrzucenia. Kiedy napisałem wiadomość do Rossmanna w tej sprawie, (po kilku przypomnieniach) otrzymałem odpowiedź, ÅŒe ich to nie obchodzi. Brak zainteresowania, odrobiny empatii czy poczucia odpowiedzialności za wysyłany produkt. Szkoda... To juÅŒ moje ostatnie zakupy w tym sklepie

2024幎8月18日
5぀星のうち2の評䟡

Zakupy w sklepie

Rossman ma duÅŒy wybór produktów, ale niestety doświadczenia z obsługą klienta pozostawiają wiele do ÅŒyczenia. Często napotykałam problemy z dostępnością personelu, a takÅŒe z jakością obsługi. Ponadto, niektóre produkty były wadliwe lub przeterminowane. Nie polecam.

2024幎3月27日
5぀星のうち1の評䟡

Bardzo na minus brak moÅŒliwości oceny

Bardzo na minus brak moÅŒliwości oceny produktów Rossman i obsługi.
Napiszę więc tutaj
COCO GLAM PAP+ ten produkt do wybielania zębów to ściema. Nie działa! Nie wybiela! Jeśli marzycie o zębacz jaśniejszych i bielszych o 3 odcienie, zapomnijcie o kupowaniu takich wynalazków. Po tygodniu uÅŒytkowania złoÅŒyłam reklamację, a do zwrotu towaru w ciągu 14 dni miałam prawo, została rozpatrzona negatywnie. Sprzedają bubel za 130 zł. Nie kupujcie!!

2024幎3月12日
5぀星のうち1の評䟡

Zamówiłam dla córki czerwoną parasolkę

Zamówiłam dla córki czerwoną parasolkę z unicornem, a dostałam niebieską z potworami. Próbuję od 4 dni skontaktować się ze sklepem, ale bezskutecznie. Wiadomo, córka nie chce tej parasolki. Mogli juÅŒ jej nie wysyłać, skoro nie mieli na stanie, teraz jest problem. Dzisiaj mÄ…ÅŒ podjedzie do sklepu stacjonarnego, ale nie sądzę, ÅŒe coś zdziała. Obsługa sklepu online tragedia i długi czas oczekiwania na paczkę. Jak zamawia się do sklepu to jest trochę szybciej.
EDIT: MÄ…ÅŒ stacjonarnie wymienił na docelową parasolkę.

2024幎3月19日

Z racji tego ÅŒe na stronie Rossmann nie

Z racji tego ÅŒe na stronie Rossmann nie mogę ocenić produktu, robię to tutaj. Od wielu lat kupuję rolki do ubrań 3M - te z kotkiem na etykiecie. Niestety jakość rolek bardzo się popsuła. Klej nie jest tak mocny jak kiedyś i rolki nie czyszczą ubrań tak dobrze. To juÅŒ zupełnie inny produkt niÅŒ kiedyś.

2024幎2月8日

Firma oszukuje

Czuję się oszukana przez firmę. ZłoÅŒyłam zamówienie na kilkadziesiąt sztuk produktów i jednego nie otrzymałam w zamówieniu. ZłoÅŒyłam reklamację i dostałam odpowiedź, ÅŒe prześledzono proces pakowania i ÅŒe wszystko było w zamówieniu. Więc wiem, ÅŒe nie prześledzono, poniewaÅŒ jednego produktu nie otrzymałam, zostałam zwyczajnie olana przez firme. Dostałam odmowę reklamacji, więc dosłałam zdjęcia paczki w jakim stanie przyszła, miała rozerwane taśmy po obu stronach. I mimo to reklamacja nie została uwzględniona. Firma oszukuje, reklamacje rozpatruje bez sprawdzenia czy jest zasadna czy nie. Nie polecam tej firmy, to jest zwyczajne oszustwo.

2024幎1月10日

ZłoÅŒyłam zamówienie 06.01.24r.

ZłoÅŒyłam zamówienie 06.01.24r., do dziś jest w realizacji. Napisałam maila z prośbą o anulowanie, ale jak na razie nikt nie pofatygował się, ÅŒeby potwierdzić przyjęcie anulacji. Dramat! Tak ogromna sieć jak Rossmann, nie powinna sobie pozwalać na taki poziom obsługi klienta i realizacji zamówień. W porównaniu do konkurencji, wypadacie naprawdę słabo. Nie polecam.

2024幎1月11日
5぀星のうち2の評䟡

Zamówienie przez sklep online na około

Zamówienie przez sklep online na około 300 złotych i nawet pół próbki nie dali 😆, dla porównania, jeśli odbiór jest osobiście w sklepie, mnóstwo próbek nawet przy mniejszych kwotach. Nie jest to najwaÅŒniejsze, ale jest to miły akcent. Dodatkowo olejki w szklanych butelkach wrzucone bez zabezpieczenia🀊, więc los decyduje czy dojadą całe 😅😆. Postarajcie się trochę bardziej 👍

2023幎12月29日

Zamówiłam paczkę 12 listopada jest 23

Zamówiłam paczkę 12 listopada jest 23, a paczki nadal nie ma. Informacja na mailu tylko taka, ÅŒe jest "w drodze" a ÅŒadnej paczki w drodze nie ma.. nie polecam, a zamówiłam tylko jedną rzecz.. Zero jakiejkolwiek informacji, ÅŒe nawet nie mają tego produktu na stanie w magazynie.

2023幎11月12日
5぀星のうち1の評䟡

Tydzień temu zamówiłam paczkę która

Tydzień temu zamówiłam paczkę która została podzielona na 2 paczki i oczywiście ta mniejsza mi doszła a zamawiałam 33 produkty a druga została uszkodzona przez nadawcę czyli Rossmann i kurier odesłał paczkę ale ÅŒeby odzyskać produkty lub pieniądze musiałam zadzwonić do Rossmanna ale oni nie odpowiadają. Nie polecam !!!!

2023幎9月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ