レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Grójecka. Personel nigdy nie wita klientów, natomiast normalne jest chodzenie za nimi krok w krok, jakby kaÅŒdy był podejrzany o kradzieÅŒ. Zdarzyła się nawet sytuacja, kiedy pracownica wybiegła za... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zakupy online. Paczka nie dociera poniewaÅŒ zostaje uszkodzona przez firmę kurierską ale chcę zaznaczyć ÅŒe równieÅŒ źle zabezpieczona przez Rossmann. Zaczyna się batalia o zwrot środków . Sklep Rossma... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Co firma robi dobrze
. Zatrudnia fajnych ludzi. Zawsze pomogą i są miłe. I mają anielską cierpliwość do klientów. Gdzieś tu w komentarzach padła propozycja aby było info na drogeriach dotyczące zasad... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

ZłoÅŒyłem proste zamówienie przez stronę Rossmanna, 3 pozycje. Jedną były okulary do czytania. Osoba realizująca zamówienie na pewno ma podgląd zdjęć asortymentu, jednak spakowała damskie okulary z opr... もっず芋る

1.6

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち2の評䟡

Fatalny sklep internetowy

Zamówienia są realizowane z ogromnymi opóźnieniami. Sklep internetowy pełen błędów. Produkty w koszyku potrafią się mnoÅŒyć albo nagle widnieje przy nich status "niedostępne",który znika po odświeÅŒeniu strony. Produkty z promocji zwykle niedostępne.

Na moje pytanie czemu realizacja zamówienia trwa juÅŒ tydzień otrzymałem odpowiedź ÅŒe to normalny czas oczekiwania. Dwa dni temu otrzymałem powiadomienie o wysyłce zamówienia i numer śledzenia. No cóŌ - wedle kuriera paczka nie została nawet jeszcze nadana.

Nie rozumiem jak takie podmioty mogą funkcjonować w 2023 roku. To są standardy obsługi zamówień z początków internetu w późnych latach 90-tych

2023幎6月13日
5぀星のうち1の評䟡

Obsługa jak w "garaÅŒowym sklepiku"

Online zamówiłem 2 róŌne produkty. Wieczorem, podczas składania zamówienia oba były dostępne. Następnego dnia dostałem info o tym, ÅŒe jeden z nich jest niedostępny i muszę albo zaakceptować niepełne zamówienie albo je anulować. Trzeciej moÅŒliwości aby zaczekać na jego skompletowanie nie dostałem. Biorę co dają albo "do widzenia". Zupełnie jak w czasach słusznie minionych. Czyli sprzedają towar, którego nie posiadają. Zupełnie jak GARAÅ»OWE FIREMKI. Tylko wspomnę jeszcze o jednym szczególiku. Produkt był dostępny zarówno podczas składania zamówienia jak i równieÅŒ następnego dnia gdy dostałem informację o jego braku. Ponadto moment składania zamówienia był ostatnim dniem jego promocji. Przypadek? Od "przemiłej" pani gdzie odbierałem zamówienie (duÅŒa galeria handlowa na Białołęce w Warszawie) dowiedziałem, się ÅŒe widocznie zamawiałem gdy aktualizowana była dostępność towarów i akurat wtedy go nie było. Trwa to podobno 15 min. Gdybym wiedział, ÅŒe mogę mieć takie niesamowite szczęście to zagrałbym w totka, teraz pławiłbym się w luksusach i nie musiałbym korzystać z TAKICH promocji. Na koniec kilka słów o obsłudze klienta przy odbiorze osobistym. Na moje uwagi odnośnie sposobu realizacji zamówienia pani z drogerii miała tylko jedne wyjaśnienie - osławione 15 minut. Zero prób rozwiązania problemu. A sklep poznaje się po tym jak je rozwiązuje (bo problemy zawsze mogą się pojawić) a nie po tym, ÅŒe sobie radzi ale tylko wtedy gdy kupujący nie zgłaszają ÅŒadnych uwag. Na odchodne podczas odbioru NIEPEŁNEGO zamówienia dostałem AROGANCKI I LEKCEWAŻĄCY "prezent" od "przemiłej" ekspedientki, przeznaczony tylko i wyłącznie dla kobiet. Jeśli komuś nie zaleÅŒy na obsłudze klienta i musi tam kupić bo np. ma blisko to niech kupi ALE naprawdę w dobie olbrzymiej konkurencji moÅŒna wybrać INNĄ drogerię a Rossmann niech nauczy się traktować klienta powaÅŒnie i z naleÅŒytym szacunkiem. Tym bardziej, ÅŒe nie robi tego za darmo a prowadzi sprzedaÅŒ i na tym zarabia.
PS: Dlaczego sklep jest nieobecny na najpopularniejszych portalach, w których moÅŒna dodać opinię? A był tam dopóki miał pozytywne opinie.

2023幎5月15日
5぀星のうち3の評䟡

Doświadczenie z dwu lat z kilku sklepów

Doświadczenie z dwu lat z kilku sklepów z róŌnych miast w Polsce: To nie ten Rossmann, który był kilka lat temu, gdy zaistniał w Polsce.
Panie pracują "za karę". Odbierając przesyłkę w sklepie stacjonarnym za zakupy w internetowym sklepie dowiaduję się, ÅŒe "nie moÅŒe mi teraz wydać, bo jest kolejka i mam się ustawić w kolejce". Chyba nie po to zamawiałam online, ÅŒeby potem stać w kolejce do kasy?!
Podchodząc do kasy Pani powiedziała, ÅŒebym sobie poszła do kasy samoobsługowej odwracając się do mnie tyłem. Bez wyjaśnienia, bez uprzejmości.
Gdy poprosiłam o pomoc przy kasie - Pani była wyraźnie zniecierpliwiona i niechętnie udzielała informacji.
Źle się dzieje, Rossmann. Bardzo źle.
A jeszcze niedawno sądziłam, ÅŒe zakupy w Rossmann, to wyÅŒsza kultura....

2022幎6月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ