レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig handel med kontorer (Martin👍🏻) Total god service i InsbrÃŒck (Kayser😁) SÞde og imÞdekommende guider pÃ¥ destinationen (Mathias & Freya ) som formÃ¥ede at skabe en herlig og rar ste... もっず芋る

En kammerat og jeg ville gerne spontant til Val Thorens i uge 5 – en uge, der kan vÊre svÊr at booke i sidste Þjeblik. Jeg kom i kontakt med Martin fra Skilink, og pÃ¥ bare 30 minutter fandt han en lÞs... もっず芋る

Netop hjemkommet efter en fantastisk tur med Skilink i uge 11 DesvÊrre aflyst fly, pga. sne og strejke i Frankrig. Dog blev vi indkvarteret tÊt pÃ¥ lufthavnen og ombooket til andet fly nÊste morg... もっず芋る

SÃ¥ mangelfuld information at jeg oplever det som misvisende. Mangel pÃ¥ planlÊgning og koordinering - spild af tid. SÃ¥ mange spildte timer og sendt frem og tilbage mellem to byer, med bagage, for a... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇

圓該䌁業による蚘述

❄ HVEM ER SKILINK ❄ Skilink er indbegrebet af erfaring, kendskab til alperne og fokus pÃ¥ glade gÊster. Det er ogsÃ¥ en historie om venskab og opfordring fra gÊster, tidligere medarbejdere og samarbejdspartnere i alperne. ❄ NÆSTEN 100 ÅRS ERFARING ❄ Med et team bestÃ¥ende af de to oprindelige stiftere af Nortlander Skitours for over 30 Ã¥r siden samt flere tidligere medarbejdere, sÃ¥ er grundstenene lagt. Vi har nemlig valgt at drage ud pÃ¥ en ny (ski)rejse, hvor vi med vores enorme erfaring indenfor at drive rejsebureau fokuserer pÃ¥ at finde de bedste skiferier til vores gÊster. ❄ KÆMPE UDVALG I ALPERNE ❄ Vi tilbyder rejser til 23 store og snesikre destinationer i alperne. Vi har skiferier til bÃ¥de Frankrig, Østrig og Italien, og fÊlles for alle destinationer er at vi har et bredt udbud af indkvarteringer, sÃ¥ der er noget af vÊlge imellem. ✔ Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3348

4.0

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg var på tur til Val D'isere med

Jeg var på tur til Val D'isere med nogle venner i uge 5. Fin bustur hen til byen, men vi blev bedt om at stå af bussen og tage en anden bus med alt vores udstyr, fordi bussen åbentbart kun måtte kÞre til La Daile - Klokken var fÞr 22, så den må godt kÞre ind til Val D'isere, så det var ikke korrekt. Vi blev ikke guidet videre og endte på en forkert bus og det tog tid hvor vi selv måtte finde vores bus. Guiderne var slet ikke tilstede.

Vi havde bestilt morgenmad med pakken, men skilink havde ikke korrigeret med hotellet, så det var der ikke. Det blev der undskyldt for og pengene blev returneret.

Selve stedet var rigtig godt. Et rigtig godt udstyret kÞkken, dejlig stille lokation, virkelig behagelige senge og generelt super. Det var ikke rigtig noget personale eller nogen service fra skillink.

Guiderne virkede mest som om de enten ikke havde tid til os, eller de bare gerne ville hygge sig med de andre guider. Guide var der ikke meget af i hvert fald. Vi mÞdte en anden guide fra Nortlander som var super flink at give os tips og faktisk hjalp os på hotellet.

Hjemturen var en ren katestrofe. Vi skulle med bussen så vi var i lufthavnen 3,5 timer fÞr flyafgang. At medregne forsinkelse er fin, men det var måske lige i overkanten. Der havde vÊret jordskred (ikke jeres skyld), så vi endte med at sidde i 12 timer i en bus som havde aflåst toilet og man måtte ikke spise i bussen. Kunne vÊre rart hvis I sÞrgede for at toiletterne var åbne på jeres busser. Vi blev omdirigeret til Lyon og sat på et andet fly, så det var super godt af skillink!

Jeg vil sige, jeg savnede lidt mere service fra guiderne og at man kan komme på toilettet på busserne. Det er trods alt - normalt - en tur på 3,5 timer i bus. Men 12 timer uden toilet i kÞ, det er ikke okay.

2025幎1月25日
自発的なレビュヌ

Trygt for forÊldre at sende unge afsted selv

Jeg skriver som mor til en ung mand og hans kammerat der var afsted med jer i marts. Vi forlangte fordi de er under 18 at der var guider på stedet og valget faldt på jer. Det fortrÞd vi ikke! Efter at vores sÞn havde stået på ski i ca. 3 timer, ringer han hjem og spÞrger om vi har rejseforsikring, og det kunne jeg fortÊlle ham at vi havde. Det var ikke noget alvorligt men han skulle lige en smut forbi sygehuset og syes, da hans ene ski havde lavet en flÊnge ved knÊet. Guiderne vurderede at det skulle syes og 2 af dem tog med. De var der hele tiden og hjalp de unge gutter, og på vejen hjem smuttede de lige forbi Mc Donald for at få lidt hygge ud af turen. Det var trygt for os som forÊldre at vide, at nogen hjalp og var der tak til Mai og Viktoria. Det skal lige siges at servicen også var i top inden turen, jeg har kun positivt at sige om Skilink.

2025幎3月15日

Er på ski ferie uge 10 i wagrain

Er på ski ferie uge 10 i wagrain. vi er 7 herre der gerne vil på ski picnic og vores rejseselskab er usynlige, så vi mÞdte de sÞde guider fra skilink og vi måtte gerne komme med hos dem, helt igennem fantastisk god oplevelse og super service, så det kan da godt vÊre det blive skilink i 2026 Superguider

2025幎3月4日

Passo Tonale

Hjemvendt fra endnu en fantastisk ferie med Skilink❀. Vi nÞd ferien på det fantastisk hotel Orchidea med lÊkker mad, afterski på Magic Bar alle dage, hyggelig picnic med underholdning, skilÞb i masser af sne og de sÞde og dygtige guider Freya og Mathias❀

2025幎2月8日
自発的なレビュヌ

Stikord: UtrovÊrdige oplysninger fra salgspersonale. UtrovÊrdig beskrivelse af hotel. Guide der udeblev fra aftale.

Jeg havde bestilt en rejse for 3 personer Hotel Simader, Bad Gastein, Østrig i uge 4.
Pga. jobskifte blev den ene deltager forhindret i deltage i uge 4.

Den 30/10 ringede jeg til Skilink for at hÞre om muligheder for at Êndre rejsen til uge 6. Jeg talte med en kvinde, husker ikke hendes navn. Det eneste hun kunne tilbyde var at ombooke os til uge 7 eller 8 mod en merpris pÃ¥ hotel Simader. Hun sagde desuden, at alt var udsolgt pÃ¥ Hotel Simader i uge 3 og uge 6. Det viste sig ikke at vÊre sandt. Jeg kunne pÃ¥ Skilinks hjemmeside se, at der var ledigt for en rejse som vores. For at vÊre sikker bestilte jeg et tilbud pÃ¥ en rejse indeholdende samme bestilling som det, jeg havde modtaget og kÞbt. Der kom et tilbud med nÞjagtigt samme indhold, et dobbeltvÊrelse og et enkeltvÊrelse i uge 6

Jeg opfattede, at hun prÞvede at tage fusen på mig ved kun at foreslå en dyrere rejse i uge 7 eller 8 som eneste mulighed, selvom der var ledigt på Hotel Simada i uge 6.
Jeg talte den 5. november med Marcus. Det, han kunne tilbyde, var navneÊndring og afbestilling af en rejsedeltager eller afbestilling for alle rejsende med tab af depositum. Han kunne ikke Êndre rejsen til en anden uge og forstod ikke, at jeg tidligere havde fået den besked fra hans kollega.

Jeg afbestilte rejsen.
Skilink, ved Tobias Bruun, spurgte, hvorfor jeg havde afbestilt, og jeg gav ovenstående forklaring. Han skrev blandt andet:
Jeg håber, du på et andet tidspunkt kunne have mod på en revanche

så kan du evt. spÞrge direkte efter mig.
Vi fik efterfÞlgende en lovning på 500. kr. i rabat/person, hvis vi turde bestille hos Skilink igen.
Vi tog chancen og bestilte en rejse i uge 6 til Hotel Simader. Hvilket vi fortrÞd. Efter hjemkomst fik jeg tilsendt et spÞrgeskema.

4) Hvordan var din oplevelse af indkvarteringen (Hotel "Simader")? Som vi valgte på grund af beskrivelsen, der dog viste sig at vÊre usand på de vÊsentlige punkter.
Fra Skilinks hjemmesides beskrivelse:
Her fÃ¥r I et godt klassisk Þstrigsk hotel beliggende i rolige omgivelser. Et foto viser en typisk hyggelig Østrigsk restaurant med trÊmÞbler, fint dÊkket op med hvid dug osv. Virkeligheden var en helt anden. SmÃ¥ kvadratiske ”plastikborde” med tilhÞrende stole. Det ligner allermest interiÞret fra et polsk motorvejscafeteria. Ingen hygge her.
Morgenmadsbuffeten var i orden. Kaffemaskinen, med forskellige valgmuligheder, var utrolig langsom. En morgen ventede jeg 7 minutter på at få en kop kaffe, fordi spildbakken skulle tÞmmes og rengÞres. Hvis der endelig skal vÊre forskellige tilbud på kaffe, så kÞb dog en maskine beregnet til en restaurant med run på, og ikke en som mange vil kÞbe til hjemmebrug. Desuden manglede der tit rene kopper ved kaffemaskinen.
Aftensmaden serveres kun mellem 18:30 og 19:30, hvilket er et noget snÊvert tidsrum.
Aftensmaden var meget lidt Østrigsk, nok mest i stil med husmandskost, som jeg har oplevet i fx Polen. Jeg har vÊret i Østrig mange gange i lÞbet af de sidste 53 Ã¥r, og aldrig har jeg oplevet, at der ikke pÃ¥ et eller andet tidspunkt blev serveret Wienerschnitzel pÃ¥ de hoteller, vi har boet pÃ¥. Men ikke her, prÊfabrikeret kÞd i tern eller et fladt stykke kÞd med enten kartofler eller ris og noget sovs. Smagen var mest neutral. Portionerne var til den lille side og slet ikke nok efter en lang dag pÃ¥ ski. Jeg prÞvede vegetartilbuddet en dag. Noget klÊbrigt pasta med noget salat lagt oven pÃ¥. Det ville klÊde stedet, at der evt. kom en kok indover tilberedningen. Personalet i restauranten gjorde, hvad de kunne, men mangler tydeligvis erfaring.
Jeg fik et nyrenoveret vÊrelse. Det var fint og godt indrettet. Der manglede lidt finish her og der. BadevÊrelset var stort, dog manglede der mekanisk udsugning, hvilket betÞd at der blev meget fugtigt. Toilettet var helt nyt, men med et toiletbrÊt der ikke passede, og desuden sad lÞst. Blev ikke ordnet i ugens lÞb.
Guider: Unge, der virkede meget nye på stedet. Vi aftalte at tage på en guidet pistevisning mandag den 3/2 2025 kl. 10:00. På vej op til mÞdestedet sendte jeg en sms om, at vi var på vej. Da vi kom op til mÞdestedet spejdede vi efter guiden, men fandt igen. Efter et stykke tid tikkede en sms fra guiden ind, Guiden var desvÊrre syg og måtte aflyse pistevisningen. Det kan ske, men så skal information naturligvis ikke komme efter det aftalte tidspunkt, men så snart guiden finder ud af, at vedkommende er syg.

22 02 2025. Kan se at Skilink nu har Êndret billeder fra Simader, så der nu vises foto fra restauranten med "plastikborde" og ikke de hyggelige trÊborde med hvid dug osv. der var da jeg bestilte..............

2025幎2月1日
自発的なレビュヌ

Vores oplevelse med Skilink har vÊret

Vores oplevelse med Skilink har vÊret en kÊmpe skuffelse. Det, vi blev lovet, var slet ikke det, vi fik. Internet var ubrugeligt, wellness-faciliteterne var ikke som beskrevet, og guiderne var hverken hjÊlpsomme eller imÞdekommende. Da vi forsÞgte at fÃ¥ lÞst problemerne, blev vi mÞdt med arrogance og ignorering. Det er decideret falsk markedsfÞring at sÊlge en rejse med visse faciliteter, som sÃ¥ ikke er tilgÊngelige. NÃ¥r man betaler mange penge for en rejse, forventer man ogsÃ¥ at fÃ¥, hvad der er lovet. Meget dÃ¥rlig oplevelse – hold jer langt vÊk!

2025幎1月11日

Hej Victor, Mads, Matias, Marius,

Vi er kede af at jeres rejse til Wagrain ikke har levet op til jeres forventninger.
Vi har haft dialog med Matias og har svaret udfÞrligt på jeres klage.

Nu har I skrevet 4 anmeldelser om samme rejse.
Vi anser at vi har besvaret jeres klage korrekt og tilbudt korrekt kompensation.

Er i ikke tilfredse med svaret på jeres reklamation er I velkomne at sende det til PakkerejseankenÊvnet.

Toke, Skilink

DÃ¥rlig oplevelse med skilink

Koefod:
Jeg har aldrig oplevet sÃ¥ ringe service fra et rejsebureau fÞr. Vi betalte for en skiferie med ordentlige faciliteter, men fik noget helt andet. Wi-Fi virkede ikke overhovedet – vi kunne ikke engang sende en simpel besked. Da vi klagede, fik vi enten ingen svar eller nedladende kommentarer fra guiderne. Saunaen, som vi havde booket rejsen ud fra, viste sig ikke at vÊre inkluderet alligevel – men det fik vi fÞrst at vide pÃ¥ de sidste dage, hvor vi sÃ¥ "bare selv kunne betale og fÃ¥ det refunderet". Hvad hjÊlper det, nÃ¥r vi havde glÊdet os til det hele ugen? Utrolig uprofessionelt, og jeg vil pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale Skilink til nogen.

2025幎1月11日

Hej Matias,

Jeg har tidligere forsÞgt at svare professionelt på jeres klage på mail.

Som jeg ser det kan jeres klage koges ned til 3 punkter.

1. DÃ¥rligt internet
2. Manglende Guideservice
3. Misinformation i forbindelse med bestilling /Udgifter til Sauna.

FÞrst må vi fastholde fakta, som også dokumenteres af vores korrespondance. I skriver at I fÞrst havde booket et sted med wellness hvilket er faktuelt forkert og det ved du også godt. Du har lavet en forespÞrgsel på et lejlighedskompleks via vores hjemmeside, som desvÊrre ikke var muligt. Det informerer jeg dig om og tilbyder jer en anden lejlighed, som jeg sender billeder af til dig samt link til deres hjemmeside. Det fremgår både af hjemmesiden og vores dialog at dette hus er uden wellness, men at I har gratis adgang til Wasserwelt, som er et stort badeland der ligger midt I byen, hvor der er diverse swimmingpools og Saunaer mv. Det er helt korrekt at jeg ikke var klar over at sauna adgang koster penge, derfor har vi tilbudt jer at kompensere de udgifter I har haft til at gå i Sauna.

Jeg var i Wagrain umiddelbart efter jer og fik at vide fra guiderne at I var utilfredse med internettet i lejligheden. Derfor besÞgte jeg huset og snakkede med ejeren. Ejeren sagde at de ikke havde haft problemer med deres wifi og heller ikke modtaget klager fra andre gÊster omkring dette. Jeg loggede selv på deres wifi og det virkede fint. Jeg hverken up eller downloadede ting, men kunne sende emails og gå på internettet uden problemer, hvilket vores guider også kunne da de besÞgte jer i lejligheden. Det er beklageligt at I ikke kunne bruge internettet i lejligheden til jeres behov, men det virkede trods alt omend ikke med den Þnskede hastighed, hvilket også fremgår af jeres klage. Langsomt internet er aldrig noget som har resulteret i Kompensation.

Det er beklageligt at I kom sÃ¥ dÃ¥rligt ud af det med vores personale pÃ¥ stedet, men fordi I er betalende gÊster giver det jer ikke ret til at behandle vores guider sÃ¥dan. Naturligvis er det ikke noget vi eller vores guider finder pÃ¥, at I har kaldt en af guiderne for ”Klam”. Det vil altid vÊre pÃ¥stand imod pÃ¥stand, men sÃ¥dan noget opstÃ¥r ikke ud af det blÃ¥ og jeg kender vores guider godt nok til at de ikke selv finder pÃ¥ sÃ¥dan noget. Den omtalte guide blev naturligvis rigtig chokeret og ked af det. NÃ¥r man opfÞrer sig sÃ¥dan overfor personale der forsÞger at gÞre deres job, skal I naturligvis ikke forvente alverden fra dem.

FÞr du takkede ja til rejsen, blev du både af mig og det link jeg sendte dig informeret om at der ikke var wellness der hvor I skal bo, men at I har gratis adgang til Wasserwelt som ligger midt i byen hele ugen, hvilket også er helt korrekt. Jeg kan godt se af vores korrespondance, at det kan forstås som om at Sauna adgang er inkl. og gratis for jer, Dette vedkender jeg 100% fordi det troede jeg faktisk. Derfor har vi tilbudt jer at refundere de udgifter I har haft til at komme i Sauna. Det er omvendt ikke noget som kompenseres for såfremt I har valgt ikke at gÞre brug af Sauna mv, da I så ikke har haft udgifter/tab i den forbindelse.

Jeg er oprigtig Êrgerlig over denne klage. Jeg synes vi har haft en fin dialog i forbindelse med bestilling af rejsen mm og kan godt forstå jeres frustration over langsomt internet.

Som opsummering kan I som nÊvnt sende mig jeres udgifter til Sauna, samt reg. og kontonummer. Så dÊkker vi naturligvis dette. Jeres krav om kompensation for langsomt internet og manglende guideservice er desvÊrre ikke noget vi kan kompensere.

Er I utilfredse med dette kan I indbringe afgÞrelsen for pakkerejseankenÊvnet.

Lasse, Skilink

Rigtig dårlig oplevelse med Skilink

Rigtig dÃ¥rlig oplevelse med Skilink. Da vi ankom til vores ophold, virkede internettet ikke, hvilket var et stort problem, da vi havde brug for det til at arbejde. Vi klagede flere gange og fik beviseligt ingen reel hjÊlp – guiderne ignorerede os bare eller sendte spydige svar. Det samme skete med wellness-faciliteterne, som slet ikke levede op til det, vi var blevet lovet. Det vÊrste var dog Skilinks hÃ¥ndtering af det hele – i stedet for at tage ansvar og rette op pÃ¥ deres fejl, ignorerer de klagerne og nÊgter at finde en ordentlig lÞsning. Hvis I overvejer at booke en skiferie, sÃ¥ vÊlg en anden udbyder, der rent faktisk stÃ¥r ved det, de lover!

2025幎1月15日

Hej Maruis, Matias, Mads, Victor

Vi har haft dialog med Matias og har svaret udfÞrligt på jeres klage.

Nu har I skrevet 4 anmeldelser om samme rejse.

Toke, Skilink

Casa Alpina Saalbach

Bestilte lejlighed på Casa Alpina I Saalbach. Resten af min gruppen skulle bo på Berger Sportshotel som ligge i centrum. Jeg fik at vide at min lejlighed lå lige bag de andre og i forhold til Skilinks hjemmeside så er der kun 350 m til centrum. Det kunne jeg leve med, Det viste sig dog at der var 800 m og det er noget af en over sÊlgning som ikke er i orden. Hjemmesiden siger også 0 m til skibus, her var afstanden 350 m. Jeg kontaktede de lokale guider som bekrÊftede afstandene. Da jeg kom hjem prÞvede jeg at ringe til Martin hos skilink men her blev telefonen ikke taget så jeg sendte ham en mail hvor jeg har bedt om en kompensation fra skilink. 2 dage senere får jeg en mail hvor jeg bliver totalt afvist. Dårligt firma der ikke tager ansvar for deres fejl.

2025幎1月25日

Hej Robert,

Her kommer et kortere svar hvorfor det ikke er kompensations berettiget.

Du rejste med nogle andre som havde betalt dobbelt så meget som dig, for at bo midt i centrum, da du Þnskede den lavest mulige pris, har jeg med bedste formåen fundet noget så tÊt så muligt på centrum til dig.
Det er rigtig der er omkring 800 meter til der hvor dine venner boede, dog starter centrum ikke der hvor dine venner bor men der hvor butikker osv. starter fra.
I har begge fået rejsebeviser tilsendt inden afrejse med adresse og lokation på jeres boliger og jeg har på intet tidspunkt sagt at der skulle vÊre 350 meter mellem jeres boliger, men har derimod flere gange sagt at denne bolig var den billigste der overhoved var i nÊrheden af centrum og jeg har givet dig en ekstra rabat inden afrejse på 3100,-dkk for at komme i nÊrheden af jeres budget.

Til slut vil jeg sige, jeg selvfÞlgelig er ked af at dette er din oplevelse men jeg fÞler jeg har gjort at hvad jeg kunne for at hjÊlpe jer inden afrejse med at finde noget så alle havde råd til at komme med på turen.

Martin, Skilink

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。