Hurtig handel med kontorer (Martinðð») Total god service i InsbrÃŒck (Kayserð) SÞde og imÞdekommende guider pÃ¥ destinationen (Mathias & Freya ) som formÃ¥ede at skabe en herlig og rar ste... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En kammerat og jeg ville gerne spontant til Val Thorens i uge 5 â en uge, der kan vÊre svÊr at booke i sidste Þjeblik. Jeg kom i kontakt med Martin fra Skilink, og pÃ¥ bare 30 minutter fandt han en lÞs... ãã£ãšèŠã
Netop hjemkommet efter en fantastisk tur med Skilink i uge 11 DesvÊrre aflyst fly, pga. sne og strejke i Frankrig. Dog blev vi indkvarteret tÊt pÃ¥ lufthavnen og ombooket til andet fly nÊste morg... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ mangelfuld information at jeg oplever det som misvisende. Mangel pÃ¥ planlÊgning og koordinering - spild af tid. SÃ¥ mange spildte timer og sendt frem og tilbage mellem to byer, med bagage, for a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
â HVEM ER SKILINK â Skilink er indbegrebet af erfaring, kendskab til alperne og fokus pÃ¥ glade gÊster. Det er ogsÃ¥ en historie om venskab og opfordring fra gÊster, tidligere medarbejdere og samarbejdspartnere i alperne. â NÃSTEN 100 à RS ERFARING â Med et team bestÃ¥ende af de to oprindelige stiftere af Nortlander Skitours for over 30 Ã¥r siden samt flere tidligere medarbejdere, sÃ¥ er grundstenene lagt. Vi har nemlig valgt at drage ud pÃ¥ en ny (ski)rejse, hvor vi med vores enorme erfaring indenfor at drive rejsebureau fokuserer pÃ¥ at finde de bedste skiferier til vores gÊster. â KÃMPE UDVALG I ALPERNE â Vi tilbyder rejser til 23 store og snesikre destinationer i alperne. Vi har skiferier til bÃ¥de Frankrig, Ãstrig og Italien, og fÊlles for alle destinationer er at vi har et bredt udbud af indkvarteringer, sÃ¥ der er noget af vÊlge imellem. â Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3348
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Skilink bringer deres gÊster i fare
Skilink booker for små busser til antallet af passagerer og den baggage, de har betalt for at medbringe. Således blev baggage placeret ved nÞdudgangen, på trods af at der blev gjort opmÊrksom på hvilken fare dette kan udgÞre, hvis der skulle ske en ulykke. Da bussen måtte nÞdbremse på motorvejen, flÞj taskerne gennem midtergangen, hvilket meget godt illustrerede problemet.
Det er anden gang vi rejser med skilink, og anden gang at dette sker, på trods af at vi efter fÞrste gang fik at vide, at det var en ekstraordinÊr situation.
Dette blev desvÊrre sidste gang, vi rejste med skilink.
SKILINK gambler med deres gÊsters sikkerhed under transfer
SKILINK gambler med deres gÊsters sikkerhed under transfer fra Alperne til lufthavnen.
Vi - 2 familier - har rejst med SKILINK til Val Thorens i 2023 og 2024 - og kommer desvÊrre ikke til at vÊlge SKILINK nÊste år, idet vi nu på 2 ud af 4 transfer har oplevet, at der mod alle regler - og fornuft - stables ski eller kufferter i bussens midtergang og på trappearealet ved bussens udgang/nÞdudgang.
I 2023 forklarede guiden og senere Martin Iversen hos SKILINK, at der var tale om en helt ekstraordinÊr situation som fÞlge af en bus, der var gået i stykker. Martin Iversen bedyrede på skrift, at det bestemt ikke var praksis på deres transfer.
I går d. 2. marts 2024 opstod samme situation imidlertid igen ved afgang fra Val Thorens - for mange kufferter, der derfor stables i midtergangen og på trappetrin ved bussens nÞdudgang. Da vi påpeger, at det er helt uacceptabelt, får vi af guiden at vide, at så kan vi stå af og selv finde til lufthavnen i Lyon. Der findes af medpassagerer en nÞdlÞsning med at stable de fleste overskydende kufferter ind på få frie sÊder.
SKILINK sÊtter deres passager og helt unge guider i en helt urimelig situation;
Guiden får ingen hjÊlp til at lÞse situationen forsvarligt og i overensstemmelse med lovgivningen, da hun ringer sin nÊrmeste chef op, men blot besked om, at vi skal kÞre mod lufthavnen med kufferter inde i bussen.
BuschauffÞren stresses helt unÞdigt, da der opstår diskussion om bagagen i bussen med guiden og blandt passagererne, og passagerne skal selv finde en nÞdlÞsning, og der opstår en meget anstrengt stemning i bussen, da faren, potentielle lÞsninger og Þnsket om, at gÊldende lovgivning fÞlges, vurderes meget forskelligt af passagerne.
Da bussen på turen mod Lyon må bremse hårdt op på motorvejen, skrider flere kufferter i hÞj fart igennem midtergangen, og dette illustrerer meget tydeligt, hvilken fare sådan en pakning af bussen udgÞr, hvis der opstår en kollision og tunge genstande kastes rundt eller bussen skal evakueres.
Så en meget Êrgerlig afslutning på en dejlig uge, og et endeligt farvel til SKILINK, som åbenbart har det som forretningsmodel at booke busser med for lidt bagagekapacitet, skÞnt de prÊcist ved, hvad hver passager har BETALT for at medbringe.
HjÊlpsom og ihÊrdig
Meget hjÊlpsom og ihÊrdig i arbejdet med at finde den rigtige rejse til os.
Vi var sent ude, men vi fandt alligevel hotellet i den by, hvor vi helst ville på skiferie.
Meget tilfreds
Skilink optimerar inte resorna efterâŠ
Skilink optimerar inte resorna efter sina gÀster, utan gör det så billigt och enkelt för dem sjÀlva.
Vi köpt en resa till val-disere från Köpenhamn. Vi betalade extra för flyg mellan Köpenhamn och Lyon. Mellan Lyon och val-disere Àr det 210km.
Skilink optimerar transfern så att vi måste lÀmna val-disere redan 0515 nÀr vårt plan går 15.45. Detta Àr 10h innan planet skall gå!!! Det tog ca 3h att köra 210km. Vi fick vÀnta på flygplatsen i 7h!!!!!! Vi missade vår goda och fina frukost på hotellet.
NÀr vi bokade resan sa skilink att det skulle vara 3h transfer. Men de lurade .
Vi rekommenderar inte skilink. Det Àr bÀttre att boka flygbiljetter, hotel och transfer sjÀlva. Man får ingen service från skilink. På resan till val-disere, gick bussen sönder, det kan så klart hÀnda, men ingen från skilink var med på bussen, så ingen visste vad som skulle hÀnda. Vi blev 12h försenade utan kompensation. Det finns bÀttre researrangörer Àn skilink. Skilink har en fin hemsida och många sÀljare. Men ingenting mer.
FÞrste gang vi rejste med ski link menâŠ
FÞrste gang vi rejste med ski link men bestemt ikke sidste ð
God service super vejledning fair priser
Dejlig velkomst af guider på destination la RosiÚre dejligt ophold på Residence alpen lodge.
Alt var bare perfektð
Kan varmt anbefales
Virkelig god ferie med topklasse hjÊlp fra guiderne fra Skilink
Jeg kan varmt anbefale Skilink til andre som Þnsker en behagelig ferie med gode guider.
Netop på vej hjem fra en fantastisk skiferie i Val Thorens med Skilink som rejsebureau.
En vÊsentlig årsag til vores fantastisk oplevelse med Skilink skyldes helt klart guiderne på destinationen. Vi har gennem hele rejsen fra vi ankom til Val Thorens fÞlt os i gode hÊnder og de episoder hvor der har vÊret brug for hjÊlp fra guiderne har de leveret den bedste hjÊlp mulig. Guiderne har enorm godt kendskab til området og mÞder gÊsterne i ÞjenhÞjde så de på den måde levere en professionel rejse fra start til slut. Vi har på sin vis vÊret i kontakt med alle guiderne fra Skilink i lÞbet af vores rejse og uanset hvem af dem vi har fået kontakt til har det vÊret samme gÊstfrihed og venlighed som vi har oplevet. Det giver bestemt en fÞlelse af at hele guideholdet i Val Thorens supplere, hjÊlper og stÞtter hinanden med gÊsten som centrum.
Der er ingen tvivl om at guiderne og omgivelserne lever op til den grandiositet som forventes.
Jeg gider generelt ikke at skrive anmeldelser og har i denne anmeldelse svÊrt ved at skjule min begejstring, men jeg mener bestemt også en god rejse og god service fortjener anerkendelse!
Tak Skilink og guider, det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med jer!
Uacceptabelt
Uacceptabelt
Vi ankommer til Grenoble lufthavn og bliver af guiden informeret om at der er 3 timers transfer til destinationen (val dâIsere). Efter 2 timers kÞrsel informerer guiden at chauffÞren nu skal have 45 min pause. 4 timer senere bliver vi sat af i en rundkÞrsel og fÃ¥r af vide at vi nu skal videre med taxa. Vi venter pÃ¥ taxaen og guiden har ingen ide om hvornÃ¥r den kommer. Efter 7 timer er vi fremme pÃ¥ hotellet. (Det var det guiden sagde ville tage 3 timer). Fair nok der var trafik, men helt uacceptabel information fra guiden i forhold til virkeligheden. Jeg Lan ikke pÃ¥ nogen mÃ¥de anbefale Skilink!
DÃ¥rlig oplevelse med Skilink
Vi bookede en grupperejse til Val Thorens igennem skilink, som en bekvemmelighed, for at spare os tid og krÊfter. Dette skulle vise sig at vÊre en dårlig beslutning, eftersom vi udelukkende har brugt tid og krÊfter på at rette de fejl som Skilink havde lavet i forbindelse med vores ophold.
Liste af fejl:
- Manglende bus chauffÞr ved afhentning i lufthavn hvilkede resulterede i forsinkelse.
- Bussens radiatorer havde sat sig fast på fuld varme, hvilket en fyldt bus skulle gennemleve på en 6 timers lang bustur. På trods af dette fik alle stadig besked fra Skilink om, at dette var den eneste lÞsning som var blevet stillet til rådighed.
-Udlevering af forkerte liftkort i bussen som ikke dÊkkede hele området, på trods af, at vi havde bestilt dette. EfterfÞlgende blev vi fortalt, at vi selv skulle stille os i kÞ nÊste morgen til nye liftkort, eftersom skilink ikke havde tid til at rette op på fejlen.
- Ved ankomst om natten i Val Thorens vidste Skilink ikke hvor vores lejlighed var placeret. Dette resulterede i, at de ved ankomst om natten, gav os nÞglerne, og sagde at vi på egen hånd, selv måtte finde den. De begrundede dette med at *Guiderne havde andre opgaver*
- Manglende sengetÞj, linneder håndklÊder mm. ved ankomst om natten til lejligheden. Dette resulterede i at vi fÞrste nat var nÞdsaget til at sove uden sengetÞj mm.
- FÞlgende dag taler vi med den franske ansvarshavende for lejligheden. Hun beretter at lejligheden ifÞlge reglementet, slet ikke må udlejes til ungdomsgrupper som os, eftersom det er en stille bygning med bÞrnefamilier, og at hun ikke forstod, hvordan dette var sket.
Vi har fået god hjÊlp og vejledning.
Endnu en gang en god oplevelse
Rigtig god service
Rigtig god service. SÞde guider og betjening da vi bookede vores ferie.
Der er lige er par ting ang. hotelvÊrelset. Brusehovedet på vÊrelse 2 virkede ikke, og der var ingen skraldespand på vÊrelset til kvinders hygieine. Ellers er rigtig fint hotel med morgenmad og nem adgang til lift og bus.
hurtig og effektiv
KÞbte i dag skistÞvler og ski og fik enâŠ
KÞbte i dag skistÞvler og ski og fik en super service.
Kan varmt anbefales
God service!
I forbindelse med forespÞrgsel på skiferie og de tilbud jeg har modtaget, er jeg fuldt ud tilfreds med den service Skilink har givet mig.
God service og hjÊlpsom
Super rådgivning
Super rådgivning, personlig planlÊgning for relevante behov og fin pris.
Snyder deres kunder
Vi er en familie på 2 voksne og 2 teenagepiger på hhv. 13 & 15. Vi havde bestilt 2 dobbeltvÊrelser, men da vi ankom til hotellet fik vi i stedet en suite med ét sovevÊrelse, ét toilet og en opredning på en sovesofa.
Hotellet sagde at Skilink havde lavet en fejl men Skilink sagde at de blot ville opgradere os....Vi bedte om at få det vi havde betalt for, men det kunne ikke lade sig gÞre. Vi havde netop bestilt 2 dob. vÊrelser så vi kunne sove godt alle sammen og have hvert vores toilet. Guiderne var ikke til meget hjÊlp da de lovede at vende tilbage, men vi hÞrte ikke mere fra dem så da vi kom hjem kontaktede jeg Skilink for at bede om en kompensation for vores foringelse af opholdet. Efter 3 uger svarede de tilbage, men der var ingen forståelse da de mente vi havde fået en opgradering. Til sidst ville de give os et gavekort på kr. 1000 til den nÊste rejse hos dem.... men hvem gider at rejse med dem igen når de snyder deres kunder?
Dertil måtte vi selv bede om refusion af turistskatterne da vi både havde betalt Skilink og skulle betale dem på hotellet. Jeg kan lÊse at andre har haft samme problem.
Nemt at bestille
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹