Hurtig handel med kontorer (Martinðð») Total god service i InsbrÃŒck (Kayserð) SÞde og imÞdekommende guider pÃ¥ destinationen (Mathias & Freya ) som formÃ¥ede at skabe en herlig og rar ste... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En kammerat og jeg ville gerne spontant til Val Thorens i uge 5 â en uge, der kan vÊre svÊr at booke i sidste Þjeblik. Jeg kom i kontakt med Martin fra Skilink, og pÃ¥ bare 30 minutter fandt han en lÞs... ãã£ãšèŠã
Netop hjemkommet efter en fantastisk tur med Skilink i uge 11 DesvÊrre aflyst fly, pga. sne og strejke i Frankrig. Dog blev vi indkvarteret tÊt pÃ¥ lufthavnen og ombooket til andet fly nÊste morg... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ mangelfuld information at jeg oplever det som misvisende. Mangel pÃ¥ planlÊgning og koordinering - spild af tid. SÃ¥ mange spildte timer og sendt frem og tilbage mellem to byer, med bagage, for a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
â HVEM ER SKILINK â Skilink er indbegrebet af erfaring, kendskab til alperne og fokus pÃ¥ glade gÊster. Det er ogsÃ¥ en historie om venskab og opfordring fra gÊster, tidligere medarbejdere og samarbejdspartnere i alperne. â NÃSTEN 100 à RS ERFARING â Med et team bestÃ¥ende af de to oprindelige stiftere af Nortlander Skitours for over 30 Ã¥r siden samt flere tidligere medarbejdere, sÃ¥ er grundstenene lagt. Vi har nemlig valgt at drage ud pÃ¥ en ny (ski)rejse, hvor vi med vores enorme erfaring indenfor at drive rejsebureau fokuserer pÃ¥ at finde de bedste skiferier til vores gÊster. â KÃMPE UDVALG I ALPERNE â Vi tilbyder rejser til 23 store og snesikre destinationer i alperne. Vi har skiferier til bÃ¥de Frankrig, Ãstrig og Italien, og fÊlles for alle destinationer er at vi har et bredt udbud af indkvarteringer, sÃ¥ der er noget af vÊlge imellem. â Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3348
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ingen dagslys med Ski-link
Havde en pakke til Ischgl i uge 7 med Skilink. Et vÊrelse med opredning til 46.300 dkr, så tÊnkte hotellet vil vÊre lÊkkert. Men der var ikke dagslys i rummet, vinduet var ud til en beton vÊg, som at bo i en kÊlder. Hotel eller Skilink vil ikke give os et andet rum eller afslag. "Man kan ikke forvente dagslys i et hotel vÊrelse til 46.300 kr. for en uge", var beskeden fra Skilink. Booker ikke hos dem igen, det er jo praktisk at vide, på en skiferie, om solen skinner eller det regner !!
Lytter til vores Þnsker og leverer!
Lytter til vores Þnsker og leverer - endda i No time.
Fair pris!
God oplevelse med hurtig og effektivâŠ
God oplevelse med hurtig og effektiv betjening.
Super service!
God personlig betjening og svar
God personlig betjening og svar på specifikke spÞrgsmål vedr. ophold!
Masser af tilbud til enkelt rejsendeðð
Masser af tilbud til enkelt rejsendeðð
Andre rejse selskaber kunne ikke tilbyde noget i samme stil. Skal til Livigno i uge 4
2025.
Ikke sidste gang jeg rejser med Skilinkâ·ïž
God, professionel og personlig kontakt
God, professionel og personlig kontakt ved bestilling og godt udvalg af vÊlge imellem
Hurtig og relevant svar pÃ¥ forespÞrgselâŠ
Hurtig og relevant svar på forespÞrgsel - også på den med Êndringer.
Generelt god og og hurtig kommunikation
Hurtig reaktion og tilpasning til voresâŠ
Hurtig reaktion og tilpasning til vores Þnsker
Kundebetjening
Venlig og imÞdekommende behandling og gode råd om indkvartering og destination
Det var let at finde og bestilleâŠ
Det var let at finde og bestille skituren 2025 i god tid, og til en fornuftig pris på hjemmesiden.
God og hurtig service
Skilink bliver mit fÞrste valgâŠ
Min skiferie arrangeret af Skilink var en sand fornÞjelse! Jeg blev imponeret over deres professionelle og venlige tilgang til at hjÊlpe mig med at planlÊgge min rejse. Deres anbefalinger var spot-on, og alt fra transport til indkvartering var perfekt arrangeret. Jeg satte virkelig pris på den personlige service, jeg modtog, og jeg vil ikke tÞve med at booke min nÊste skiferie gennem Skilink igen. Tak for en fantastisk oplevelse!
KÊmpe anbefaling!
Min seneste skiferie arrangeret af Skilink var intet mindre end en fantastisk oplevelse!
Skilink's team var utroligt hjÊlpsomme og vidende. Jeg nÞd virkelig den personlige service. Jeg kan varmt anbefale Skilink, til alle der leder efter en problemfri og mindevÊrdig skiferieoplevelse. Tak til Skilink-teamet for at gÞre min skiferie uforglemmelig!
Bolig og transport under norm.
Bolig og transport under norm.
En ellers fin tur til Val Thorens med Skilink, hvor der var god service og hurtig respons forud for turen. Vi var nÞdt til at skifte lidt rundt på vores deltagere, og der var Skilink virkeligt gode til at hjÊlpe.
Hotellet, Les Chalets de Rosael, var dog nedslidt og med vanlig fransk arrogance og mangel på interesse i at fikse nogle ting.
Dampbadene var permanent slukkede, det samme var stÞvlevarmerne og de laminerede skilte viste både at det var et langtidsproblem samt at der ingen planer var om at levere det der var betalt for.
"pool" var lunken og loftpladerne var begyndt at falde ned, virkeligt noget forfaldent skrammel!
I lejligheden var der flere småting der var i stykker, og generelt fodkoldt - vi havde vel og mÊrke bedt om en "premium" lejlighed, så virkeligt godt at vi ikke havde bestilet en "normal" da det jo så virkeligt må vÊre skidt! I forhold til at der ville vÊre 3 eller 4 vÊrelser, så var der 3. Vi havde en lejlighed der havde "8 sengepladser" og det var heldigt at vi ikke havde brug for de to i stuen, det var IKKE en brugbar seng.
Ved udrejsen blev vi sat af 100 m fra hotellet så vi skulle slÊbe vores kufferter og ski op ad den stejle bakke. Det var sÊrt, når nu vi allerede var lÊsset over i en minibus der kunne have kÞrt os frem.
Ved hjemrejsen skulle vi afhentes endnu lÊngere fra hotellet, dog i samme by, så vi kunne gå gennem snevejret på de glatte isveje med bagagen. Igen, et sÊrt valg at man ikke vil kÞre gÊsterne til destinationen.
Bussen til og fra var "ok" - den er nok designet til små franskmÊnd da der ikke var fysisk plads til benene mellem sÊdets bagkant og sÊdet foran (180cm hÞj person).
Val Thorens er som det er: stort, gode pister, mange muligheder mv.
Men den samlede oplevelse bliver at vi er glade for at have set det, det gÞr vi ikke igen. Skilink ligeså.
Der skal vÊre mere kontrol med det man bestiller vs. det man får, og det er ikke gÊsternes opgave.
Hvis det var, så bestilte vi jo alle bare Airbnb og eget fly og billeje.
Ik bestil hos skilink hvis i har jeres tid kÊrt
Vi var en gruppe mennesker som skulle afsted på skiferie. Her faldt valget på skilink som ferieudbyder. Ingen problem på vej hen til ski-stedet. Da vi ankommer får vi så afvide at der går 11 timer fÞr vi kan få lov til at tjekke ind på den bolig vi havde lejet i den ene uge vi var afsted. Her stod vi trÊtte, magteslÞse og ingen steder at gå hen. Som en kriminel i Amerika der lige var blevet lÞsladt, blev taskerne smidt ud af taxaen fÞr der kunne udveksles ord om hvad byen havde at byde på, eller andet opholdssted i mellem tiden. Rens dine Þre, spids din blyant for gud hjÊlpe mig om de ikke også gÞr det samme igen da vi skulle hjem igen. En flok mennesker uden opholdssted igen, der skulle vente 12 timer på busafgang mod Danmark. Dette bliver nok sidste gang vi bestiller hos skilink. Kan varmt anbefales hvis man gerne vil bruge sin tid på at vente.
Mega dårlig
Da vi ankom med vores bus skulle vi vente i 8-10 timer på vi kunne check in.
De har snydt vores udlejer
De lod os vente i 12 timer på vores bus med alle vores ski ting.
DÃ¥rligste service ever
Virkelig skarpe priser og godâŠ
Virkelig skarpe priser og god rådgivning. Kan tydeligt mÊrke at det er erfarne rådgivere man snakker med, med stort kendskab til destinationer og lejlighederne. Boede lige i bunden af en piste, så vi kunne komme nemt på ski uden vi skulle fragtes med skibus til nÊrmeste gondol. Og godt vejr og god afterski.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ