Snushjem.no レビュヌ 293

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Enkel nettside. Lett Ã¥ starte og stoppe abbonoment. Service pÃ¥ Chat var sÊrs i topp klasse. Fikk tilsendt bilder, og orndet opp umiddelbart. Snushjem Anbefales om du skal snuse, men oppfordrer... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Veldig bra tjeneste som jeg har hatt bruk for flere ganger. Grei leveringstid og ingen problemer med produksene du mottar. Kan anbefales! gir 4 stjerner istedet for 5 fordi sporingen av pakkene ofte... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

SuperfornÞyd, kort leveringstid. 2-3 dager max. Jeg bruker instaboks. Tjenesten helt hjem er elendig pÃ¥ andre typer sendinger jeg har hatt, sÃ¥ ville ikke risikere pÃ¥ snus Abonere vil jeg etterhv d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Pass opp! BetalingslÞsningen TVINGER deg til Ã¥ opprette Klarna-konto, der informasjonen om deg og kjÞpene dine lagres! Dette selv om du vil betale med Vipps eller kort direkte. De pÃ¥stÃ¥r dette er for... もっず芋る

䌁業情報

1. タバコ屋

圓該䌁業による蚘述

Snushjem.no ble grunnlagt med et mål om å tilby en enkel og god måte å kjÞpe snus på. Siden oppstarten har vi vokst til å bli en av Norges ledende nettbutikker for snus, og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder en god handleopplevelse. Vi tilbyr et omfattende utvalg av snusprodukter fra alle kjente merker. Hos Snushjem.no setter vi kunden i fokus. Vi forstår at god kundeservice er nÞkkelen til en god handleopplevelse, og vi er alltid her for å hjelpe deg med spÞrsmål eller bekymringer du måtte ha.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

GÃ¥r for seint

Er superfornÞyd med selve produktene.
Merker frakt tiden går MYE tregere nå enn fÞr nyttår. Ser dere sender sporing og ingen bevegelse på flere dager. Tidligere kunne jeg få snusen i postkassen dagen etter bestilling.

2021幎3月3日

Snushjem.no からの回答

Tack för din feedback till oss !
Det Àr vÀldigt trist att höra att du upplever att våra leveranser börjat ta lÀngre tid- vi ska fortfarande kunna leverera direkt till din dörr från några timmar upp till 4 dagar ( beroende på vart i landet paketet ska) . Spårningen kan ibland ta lite tid innan den uppdateras men det ska absolut inte ta flera dagar,

Och du Àr varmt vÀlkommen att kontakta vår kundtjÀnst - så hjÀlper vi dig gÀrna och se vilket fraktalternativ som går snabbast till just din adress samt varför spårningen inte funkat.

5぀星のうち4の評䟡

Ikke fullt så relevant lenger

Det er ikke lenger så mye å spare etter avgiftsreduksjonen fra Staten. Det er ikke 20% å tjene her lenger.

2021幎2月1日

Snushjem.no からの回答

Hej Esbn & tack för din input!
I och med skattesÀnkningen sÀnkte vi vÃ¥ra priser , som mÃ¥nga andra . Men sjÀlvklart kommer vi fortsÀtta bevaka möjligheten till att hÃ¥lla lÀgre priser pÃ¥ snus 😉.

Till dig som vår kund så vill vi samtidigt sÀga att snus inte enbart handlar om pris, det handlar om fÀrskheten på snuset och det breda utbudet av produkter. Det handlar om information om produkterna och om vad som hÀnder inom kategorin, som vi ger våra kunder, på sajt och via vår kunniga kundtjÀnst.

Vi hoppas såklart du fortsÀtter att stötta oss genom dina snusköp Àven i framtiden !

/ Sandra Snushjem

Veldig fornÞyd

Veldig fornÞyd. Får alltid snusen samme dag som jeg bestiller den.

2021幎1月20日

HÀrligt att höra Daniel - kul att du Àr nöjd 😀😀
Och vi uppskattar din feedback ❀

/ Sandra Snushjem

DÃ¥rlig service

Merket at jeg hadde bestilt feil snus i det sekundet betalingen gikk igjennom. PrÞvde å ringe men tlf stengte 2 timer tidligere enn nettsiden sa. Sendte en melding om de kunne kansellere eller sende riktig snus. På nettsiden sto det at det pleide å ta få timer seinest 48 timer fÞr du fikk svar. Venter en uke og fikk snusen i posten fÞr noe som helst svar på melding. Nå må jeg vente på retur lapp i posten og så tar det 1-5 dager fÞr jeg fÞr pengene refundert. Jeg som permittert tenkte å spare litt penger på å bestille snus hjem. Men nå blir det til at jeg jeg må vente nesten 3 uker fÞr jeg kan bestille snus igjen. Forstår at det kan vÊre stor pågang for tiden men da synes jeg at de kunne opplyst bedre om dette. Gjerne gjort det litt enklere å kansellere en feilbestilling også.

2021幎1月13日

Hej Malin,
Det Àr mycket tråkigt att höra om din upplevelse gÀllande din order och att det tagit lång tid innan du kommit fått svar, felaktig information och lång tid innan du fått din retursedel.

SjÀlvklart vill vi inte att det ska ta så pass lång tid som det gjort i detta fall och vi tar till oss dina synpunkter och kommer se över vårt arbete samt förbÀttringsmöjligheter.

Vi skulle gÀrna vilja komma i kontakt med dig för att lite mer information kring Àrendet - så vi har skcikat ett separat mejl till dig .

Elendig service

Elendig service. Lang tid, mye bedre med maxsnus.no

2020幎12月25日

Hej Anders !
Det Àr vÀldigt tråkigt att höra att du inte Àr nöjd med den service du fått och att det tagit lång tid innan du fått svar ! Så som du beskriver ska det givetvis inte vara och vi tar till oss dina synpunkter - och kommer se över möjligheter till förbÀttring.

Vi skulle Àven gÀrna vilja se över om det finns något mer vi kan göra för dig och har dÀrför skickat ut ett separat mejl för några kontaktuppgifter.

Ingen klager

Aldri hatt noen problemer!
Bra utvalg, greie priser og rask levering.

2020幎5月22日

Tusen tack Anita för din fina feedback ❀

5぀星のうち4の評䟡

Veldig bra tjeneste som jeg har hatt

gir 4 stjerner istedet for 5 fordi sporingen av pakkene ofte ikke fungerer slik som den skal, dvs. jeg får ikke beskjed i posten appen når pakken er levert, vil derfor anbefale å sjekke postkassen når pakken står at den er ca to dager unna. Det funket iallfall for meg.

2020幎4月27日

Tack sÃ¥ mycket för din feedback, Isak! Dina ord Àr vÀldigt viktiga för oss 😊
VÀnligen,
Mikaela på Snushjem

5぀星のうち4の評䟡

Firmaet her gjÞr en utmerket jobb.

Firmaet her gjÞr en utmerket jobb, det skal de ha. De har Klarna som en trygg og solid betalingstilbyder, så man fÞler seg trygg slik sett. Og varene kommer alltids frem etter en stund. Det er dessverre noe med postgang og disse forsendelsene her, som gjÞr at leveringstiden fort blir en uke Halden-Oslo,
så når frakten er mer effektiv, gis gjerne samtlige 5 stjerner fra meg. Slik kan nettbutikken se på forbedringspotensialet, og hvilke leveringsalternativer som er mer optimale. takk. ellers bare gode ord om denne nettbutikken!

2019幎2月14日

Hei Martin,

Takk for din feedback.

Vi vil gjerne finne ut hvorfor det dras ut på leveringstiden.
Kontakt oss gjerne med ditt ordrenummer på en mail til info@snushjem.no sånn at vi kan se videre på dette.

Ha det godt!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス