Den absolutt beste plassen å kjøpe snus hos, raskere levering tror jeg ikke man kan få. Jeg bestilte ca kl 14.55 torsdag 28.mai, 5 min etterpå fikk jeg sms at pakken var sendt. Å idag 29.mai fikk jeg... もっと見る
企業が回答しました
Har tidligere skrevet en dårligere anmeldese av snuslageret, men nå kan en velge mer selv fraktselskapet og da har opplevelsen vært fenomenal. Bare nylig hadde jeg ikke troen dere skulle klare å få l... もっと見る
Utvalget, priser og valgmulighetene for sending er helt topp. Det som drar ned er at når man skal velge sender og betalingsløsning så henger nettsiden noe helt vannvittig og det er nesten umulig å få... もっと見る
企業が回答しました
Har pr i dag 24 ordre hos snuslageret.no, siste i dag og de fortjener en ny anmeldelse syns eg. Alltid ekstrem rask levering, stort sett klart til sending etter max 2-3 timer etter bestilling. Aldri... もっと見る
企業が回答しました
Norges største butikk for snus. Alltid gratis frakt og med Vipps! Vårt mål er at alle kunder skal være så fornøyde som mulig. Er det noe du lurer på om oss eller våre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi har snus til lave priser og et stort utvalg av snusmerker. Vi kan tilby den ferskeste snusen - med en lang holdbarhet.
Sandstuveien 70G, 0680, Oslo, ノルウェー
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Forholdsvis fornøyd med denne leverandøren, helt til det gitt galt med en levering. Sendt flere mailer, svarer ikke!! Velger å avslutte min fremtidige handel hos dem og heller bruke noen som ønsker å yte service og lojalitet til sine faste kunder.

Snuslageret.no からの回答
Utrolig rask levering av varene med Porterbudy. Levert sammen dag som eg bestilte.

Snuslageret.no からの回答
Brukt de mange ganger. Problemfri handel og rask levering hver gang 🙏🏼

Snuslageret.no からの回答
God pris og rask levering.
Synd dere har sluttet med betaling gjennom Klarna...

Snuslageret.no からの回答
Hei. Hva er det som skal til før dere eventuelt velger å svare på mailen jeg har sendt ? Har bestill og mottatt feil snus ? Ønsker gjerne å få byttet det mot den jeg bruker ..

Snuslageret.no からの回答
Styr unna! Utrolig frekk kundeservice og svært lite villig til å hjelpe deg som kunde når ting går galt.

Snuslageret.no からの回答
Handler herfra jevnlig og aldri hatt noen problemer. Varene kommer alltid etter ett par dager, men også mulighet til å få levert dagen etter. Billigere varer enn om man skulle kjøp tilsvarende i butikk.

Snuslageret.no からの回答
De bruker et 800 betaling tlf nr når en ringer de. Du får ikke forandret bestilling selv om det er 4 min siden en bestilte. Pluss er hyggelig kundebehandling.

Snuslageret.no からの回答
Har handlet her en stund uten problem, så derfor det ikke blir 1 stjerne :)
Fikk feil snus sist bestilling, skulle ha Skruf - men fikk G3. Tok kontakt på telefon og mail på mandag, og de skulle fikse det raskt. Fint, tenkte jeg, siden jeg skal ut å reise på søndag og ønsket den korrekte snusen innen da. Det er nå fredag og likevel om jeg har purret på, har jeg ikke hørt noe.
Oppdatering: Tok en hel uke, men mandagen etterpå ble jeg kontaktet på telefon av kundeservice. Fikk ordnet opp og vi kom til en god løsning.

Snuslageret.no からの回答
Jeg har handlet snus fra snuslageret i noen år å vært veldig fornøyd, fram til nå. Bestilte feil snus, så sendte det i retur 26.08. Fikk mail 02.09 om at snusen var kommet fram, å at jeg skulle få tilbakebetalt innen 5 dager. Det har nå gått 24 dager å jeg har fortsatt ikke fått tilbakebetalt. Har sendt flere mail uten å få svar.

Snuslageret.no からの回答
Fikk helt feil snus to av to ganger, det står til og med en helt annen type snus på bestillingen enn den jeg la opp begge gangene. De må ordne systemene sine og få orden på ansatte som roter det til. Ingenting er mer irriterende, dere får en sjanse til. Roter dere det til igjen så kommer jeg til å slutte å bestille herfra.
Til Mikaela: Har sendt mail for flere dager og uker siden. Dere svarer ikke, bare løgn. Gidder ikke bestille mer.
Har fortsatt ikke fått svar 10.oktober, nå er vi i februar……
3 år etter sender de falske regninger på snus som aldri er kjøpt hos dem, anbefaler advokat om de har sendt brev. Ikke se på det, bare anmeld. Du får pengene tilbake for måten de svindler folk på.

Snuslageret.no からの回答
Jeg skulle fått snusen min på mandag, Nå er det torsdag kveld og jeg har ikke fått informasjon eller svar på mail jeg har sendt dem. Dette lukter svindel og jeg vil fraråde alle å handle hos dette firmaet👎

Snuslageret.no からの回答
Bare positivt så langt! Fint å kunne bestille på reisefot og hente ved nærmeste poststed😁

Snuslageret.no からの回答
Utrolig dårlig kunde oppfølging, fikk tilsendt snus som gikk ut på dato samme dag som den ble mottatt, noen som gjenspeilet kvaliteten. Har sendt flere mailer til kundeservice uten noe svar. Er nok siste gang vi bruker snuslageret.

Snuslageret.no からの回答
For en måned siden hadde jeg gitt Snuslageret 5 stjerner, men etter å ha oppdaget at de sensurer dårlige anmeldelser på nettsiden sine, samt skjuler prisøkning på produkter med å skifte navn på snusen og redusere innholdet i boksen for så å beholde den opprinnelige prisen så skiftet jeg leverandører. Anbefaler dere å gjøre det samme, det er mange tilbydere det ute.
Takk for svar,, men anmeldelser som jeg ga i mai og juni er per juli ikke å se. Og Snusdirect.no selger snusen for 59.- mot Snuslagerets 69,-.Enkelt valg!

Snuslageret.no からの回答
Fikk kun 1 av 6 bokser som eg bestilte, sendt inn 2 mails til dem uten noe som helst svar. Sikkert sjeldent att noe slikt skjer men styr unna i tilfelle.
Edit: Etter svar fra snuslageret nedom sendte eg inn info, men de har ikke kontaktet meg videre. Det har nå vært snart 3 uker siden eg sendte inn bestilingen.

Snuslageret.no からの回答
Fantastisk utvalg av fersk og rimelig kvalitetsmerker levert rett i postkassen!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。