tangled.se レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mina bestÀllda produkter kom vÀldigt snabbt o levererades direkt i brevlÃ¥dan vilket var vÀldigt bekvÀmt.De passade ocksÃ¥ bra helt rÀtt nyans för mitt hÃ¥r,det enda som drar ner betyget Àr (dÃ¥ jag har... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

TyvÀrr sÃ¥ passade inte fÀrgerna mitt hÃ¥r. Jag vÀntar nu pÃ¥ att returen ska registreras och fakturan annulleras. Jag hoppas att det kan komma fler nyanser- i mitt fall vit/ ljusgrÃ¥. DÃ¥ skulle jag absol... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Var nöjd med enkel bestÀllning, snabb leverans - MEN sedan har min retur gÃ¥tt sÀåååååå lÃ¥ngsamt! Fick en returetikett, lÀmnat original kartong pÃ¥ en BringdepÃ¥, fÃ¥tt kvitto pÃ¥ att den Àr skickad och se... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

AlltsÃ¥- jag trodde jag var blondare i mig sjÀlv och fast ni rÃ¥dde mig sÃ¥ gjorde jag fel. Men ni hjÀlpte mig utan krÃ¥ngel och sen lyssnade jag pÃ¥ erat rÃ¥d. Super nöjd! Det ser naturligt ut och jag fÃ¥r... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛髪補品店

圓該䌁業による蚘述

Alla ska kunna skapa en snygg frisyr helt sjÀlva oavsett hårtyp, det Àr vår ambition. Det ska Àven vara enkelt att få till den salongssnygga looken. Vi Àr frisörer i grunden och drivs av att ta fram snygga håraccessoarer som gör din vardag roligare och enklare.

たあたあ

過去12か月のレビュヌ数: 58ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Toppen!

Snabbt svar från kundtjÀnst vid mailkontakt. Tillmötesgående.

2023幎5月28日

Hej Jenny,

Tack för att du uppskattar vår service 🥰

5぀星のうち5の評䟡

Det får mit tynde hår til at fylde

Det fÃ¥r mit tynde hÃ¥r til at fylde meget mere sÃ¥ det ser tykt ud ☺

2023幎5月28日

Hej Anitha,

Det er prÊcis, hvad vores scrunchies er beregnet til!😍 Hvor dejligt, at du fÃ¥r en fyldig og flot frisure med din hestehale! Tak for din fine anmeldelse 😊

Med venlig hilsen

Fattig inte fyllig

Fattig inte fyllig, fÀstet syns och inte vart 400kr med frakten. Dessutom kör dom med fake testimonials på Facebook, tog bort annonsen nÀr jag påpekade det!

2023幎6月5日
自発的なレビュヌ

Hej Mika,

Vad tråkigt att du blev missnöjd med din bestÀllning! Vi har 30 dagar öppet köp om du inte Àr nöjd och vill returnera din produkt så jag förstår inte riktigt varför du lÀmnar en dålig recension nÀr du helt enkelt kan skicka tillbaka varan och få återbetalning.
Vi anvÀnder inte fake testimonials . TvÀrtom har vi haft många kunder som Àr jÀttenöjda med sina hårprodukter och har skrivit om sin positiva upplevelse på våra sociala medier.
Du Àr fortfarande inom de 30 dagar- tidsramen sÃ¥ mejla oss gÀrna och pÃ¥börja din retur om du vill fÃ¥ pengarna tillbaka 😊

Fina produkter

Fina produkter, bra kundservice och enkla returer!

2023幎5月25日

Hej Pixie,

Vad roligt att du haft en bra upplevelse hos oss!🥰
Tack för ditt fina omdöme!

Tangled Crew

5぀星のうち3の評䟡

Bra och snabb service.

Bra och snabb service men fÀrgen på löshåret var inte helt korrekt och produkten halkar av håret.

2023幎5月24日

Hej Jessica,

Tack för din positiva feedback om vÃ¥ran service!🥰 Du kan fortfarande returnera din vara, mejla oss igen sÃ¥ hjÀlper vi dig med att pÃ¥börja din retur :)

Tangled Crew

Ingen retur möjlighet

Ingen retur möjlighet
Ni svarar inte på mail med förfrågningar om returen
DÃ¥ligt!!!

2023幎5月24日

Hej Rosalie,

Vi svarade på ditt mejl dagen dÀrpå men fick inget svar från dig. Vi skrev t o m två gånger utan svar. I mejlet fick du information om hur du ska göra en retur.
Du kan fortfarande returnera din bestÀllning sÃ¥ tveka inte att höra av dig igen om du vill fÃ¥ Ã¥terbetalning 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Riktigt bra kvalitet och Àkta kÀnsla i

Riktigt bra kvalitet och Àkta kÀnsla i jÀmförelse med andra jag provat.
VÀl vÀrt de extra pengarna!

2023幎4月23日

Hej Fia,

Vad kul att du uppskattar kvaliteten pÃ¥ vÃ¥ra produkter!🥰 Tack för din hÀrliga recension!

Serviceinriktade

Fick fel fÀrg men inga problem med att byta.
HÀstsvansen Àr supersnygg och sitter sÀkert.

Hej Lena,

Vad roligt att du Àr nöjd med din hÀstsvans och har haft en bra shoppingupplevelse 😊

Tangled team

Alt ok

DesvÊrre er der ingen farver, der passer mit gråstribede hår. Så jeg måtte sende det fine hår tilbage. Håber, der kommer en farve, der matcher, eller mit eget bliver mere ensartet. Tilbagebetalingen gik hurtigt.

tangled.se からの回答

Vi beklager at hÞre, at vores produkter ikke passede til dit grÃ¥stribede hÃ¥r. Vi forstÃ¥r, hvor vigtigt det er at finde den rigtige farve, og vi arbejder konstant pÃ¥ at udvide vores farveudvalg.🥰

5぀星のうち5の評䟡

Perfekt att ta pÃ¥ sig nÀr hÃ¥ret inte

Perfekt att ta på sig nÀr håret inte ser så okey ut .. Det blir så snygg att sÀtta upp håret med en "fuskknut"

Hej Kristina,

Tack för ditt fina omdöme. Det du skriver Àr ju vÃ¥rat koncept och vi Àr glada att du tycker om din hÃ¥rtofs 😎

Efter 14 dage havde jeg stadig ikke

Efter 14 dage havde jeg stadig ikke modtaget min vare. Jeg skrev til jer og I lovede at fremsende ny vare, det er god service. :)

Hej Susanne,

Vi er så glade for, at du har fået en god behandling fra vores kundeservice. Tak for dine fine ord 🥰

Usel kvalitet på scrunchien

Usel kvalitet pÃ¥ scrunchien! Den lossar hÃ¥r hela tiden! TyvÀrr köpte jag 3 st

Hej Jeanette,

Mejla vår kundtjÀnst så hjÀlper vi dig och skickar nya hårtofsar helt kostnadsfritt för dig.
Skriv gÀrna till info@tangled.se

Vi har som mål att alla våra kunder ska ha en fantastisk shoppingupplevelse hos oss. Om någon får en trasig vara skickar vi alltid en ny utan kostnad för kunden, alternativt återbetalning.

5぀星のうち2の評䟡

Varan såg inte ut som på bilden och hur

Varan såg inte ut som på bilden och hur jag Àn försökte så satt den inte bra runt mitt eget hår. Orkar inte skicka tillbaka, men det Àr lite sura pengar.

2023幎3月27日

Hej Helene,

Vad tråkigt att du inte blev nöjd med din hårtofs. Vi hade kunnat hjÀlpa dig att hitta en matchande fÀrg om du hade mejlat vår kundtjÀnst. Vi strÀvar efter att hitta en lösning och om kunden inte Àr nöjd så har hen 30 dagar för att returnera varan.
Hoppas att vi gör dig nöjd nÀsta gÃ¥ng 🙂

5぀星のうち5の評䟡

RÀtt fÀrgval ger Àkthet och elegans

RÀtt fÀrgval Àr det svÃ¥raste tyckte jag. FÀrgen mÃ¥ste verkligen matcha annars ser man vÀldigt fejk ut. KundtjÀnsten hjÀlpte mig, jag skickade foto pÃ¥ mitt hÃ¥r och fick fin och snabb mailkontakt med dem innan köp. Jag köpte först 1 stycken scrunchie. NÀr jag fick den beslöt jag köpa 2 till i olika nyanser, eftersom min hÃ¥rfÀrg skiftar lite under Ã¥ret och jag tonar det ibland. Jag fick snabbt reglerat av kundtjÀnst att bara betala för 2 (köp 3 betala för 2). Resultatet blev perfekt för mitt hÃ¥r. Jag kÀnner mig alltid sÀker och elegant med rÀtt fÀrg, jag fÃ¥r fina komplimanger av kollegorna. HÃ¥ruppsÀttningen med tangled scrunchie passar mig som Àr medelÃ¥lders tycker min tonÃ¥rsdotter. Jag hÃ¥ller med. Tangled’s produkter framhÀver kvinnlighet.

tangled.se からの回答

SÃ¥ underbart att höra att ni Àr sÃ¥ nöjd med era Scrunchies och att kundtjÀnsten var till hjÀlp nÀr ni behövde hjÀlp med fÀrgval! 🀩Tack för att ni delar era positiva erfarenheter med Tangleds produkter, och vi hoppas att ni fortsÀtter att njuta av dem framöver!🥰

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。