Ik diende een verzoek in voor spuitwerk aan mijn Aixam (brommobiel). Ik werd meteen met open armen ontvangen. Er werd niet moeilijk gedaan met excuses zoals 'geen tijd', 'kan niet' of 'te moeilijk'. Z... もっと見る

企業が回答しました
De heren aan de balie waren vriendelijk, serieus, vakbekwaam, rustig, namen de tijd en servicegericht. Toen ik, toevallig vandaag, terugging voor iets wat ik constateerde werd er wederom serieus t... もっと見る
Goede en tijdige informatie vooraf via e-mail. Bij aflevering auto snel en goed geholpen en begeleid naar leenauto. Eigen auto was al op 2e dag gerepareerd en ik werd daar netjes telefonisch over inge... もっと見る
企業が回答しました
Het schadeherstel en spuitwerk waren van zeer hoogwaardig niveau. Plaatselijk directeur dhr Rachid is ook iemand die men helpt en adviseert alsof het zijn eigen auto is. Ik blijf in ieder geva... もっと見る
企業が回答しました
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goed service en geholpen netjes te woord gestaan en perfecte afhandeling

Van Mossel Autoschade Groep からの回答
Alle afspraken die gemaakt worden kloppen gewoon en de reparatie is perfect uitgevoerd

Van Mossel Autoschade Groep からの回答
De schade is netjes hersteld voor zover ik dat kan beoordelen. Echter de communicatie is bar slecht.
Bij de intake werd gezegd dat er een nieuwe bumper op moest en daarna moest alles gekalibreerd worden.
Toen ik de auto voor de herstelafspraak bracht, stelde een andere medewerker dat daarvan geen sprake was, bumper zou worden hersteld en opnieuw gespoten. Wel of niet gekalibreerd? Zal wel aan mij liggen maar ik weet het niet zeker.
Afgesproken werd dat de auto de volgende dag in de namiddag kon worden opgehaald, garage zou tot 18 u.open zijn.
Diezelfde dag echter werd ik gebeld door Van Mossel maar ik kon niet meteen opnemen. Daarom meteen zelf teruggebeld en een dame (van de centrale?) vertelde me dat de auto diezelfde dag nog nog kon worden opgehaald. Ik was verbaasd maar oké. Vervolgens zag ik dat ik ook een voicemailbericht had van Van Mossel, hierin stelde de garagemedewerker dat mijn auto de volgende dag (!) om 16.30u. kon worden opgehaald en dat de garage tot 17u. open zou zijn 🤔
Zelf weer teruggebeld, kreeg een andere dame (weer Centrale?) en zonder enige excuses voor de verwarde berichtgeving werd bevestigd: morgen om 16.30u.
Bij het brengen vd auto werd ook gezegd dat de auto zou worden gepoetst, zelfs het interieur zou netjes worden afgeleverd. Bij het ophalen bleek dat de auto niet was gepoetst, integendeel: ik trof heel wat stoffige voetafdrukken op de mat en de deursponning en zelfs een paar flinke vegen aan de binnenkant van het portier. Ik ben niet te beroerd om mijn auto zelf weer schoon te maken, maar ga dan niet roepen dat je auto spic en span wordt afgeleverd. Dit allemaal had ik niet verwacht van een Bovag garage!

Van Mossel Autoschade Groep からの回答
Ondanks drukte vanwege hagelschade,ben ik toch er tussendoor geholpen met een probleem aan mijn achterklep
Dat was erg urgent,dank daarvoor !!!!!

Van Mossel Autoschade Groep からの回答
Eigen risico doorbelast gekregen op een "schade" op vervangend vervoer welke met het blote oog niet te zien is. Daarbij vraag ik me af of deze schade er niet ook al zat. Hierbij kan je je ook afvragen of het bedrag van het eigen risico niet veelt e hoog is voor de betreffende schade, welk met aanzienlijk minder kosten is te herstellen.
Mijn eigen auto had ook een kras kwam ik later achter die ik zelf niet eerder heb gezien, blijft dan woord tegen woord.
Het is dat ik met een lease auto gebonden ben aan dit bedrijf maar ik zou hier anders niet naartoe gaan.
Na contact te hebben gehad met Klachten Coördinator van van Mossel, blijven ze bij hun standpunt en kunnen zich hier niet in vinden. Zegt genoeg en niet anders verwacht.
Als je zelf niet gebonden bent door bijvoorbeeld een lease maatschappij ga dan op zoek naar een alternatief.

Van Mossel Autoschade Groep からの回答
Zeer efficient werkende organisatie.
Goede back-office vooraf
Erg vriendelijke mensen in de garage
Schade is erg goed verholpen.

Van Mossel Autoschade Groep からの回答
Enorm goed en klantvriendelijk geholpen. De schade aan mijn auto is echt heel netjes hersteld, keurig binnen de afgesproken tijd.
Je hoopt natuurlijk nooit een schade herstelbedrijf nodig te hebben, maar als je dan toch ergens naartoe gaat, dan is van Mossel Noord zeer beslist het aanraden waard.

Van Mossel Autoschade Groep からの回答
Auto laten spuiten, echt vakwerk. Zeker een aanrader voor degenen die hun auto 100% netjes gespoten willen hebben.

Van Mossel Autoschade Groep からの回答
Het schadeherstel en spuitwerk waren van zeer hoogwaardig niveau.
Ik blijf in ieder geval terugkomen voor elk herstel dat nodig is.
Hartelijk dank meneer Rachid voor het prachtig eindresultaat.

Van Mossel Autoschade Groep からの回答
auto aanzienlijk sneller klaar dan verwacht. bij vervangend vervoer bleek een geluidje in de motor te zitten - ik ben meteen teruggekeerd naar betreffende garage en kreeg meteen nieuw vervangend vervoer. Uitermate vriendelijke en beleefde medewerkers gedurende hele traject. Dank!

Van Mossel Autoschade Groep からの回答
Ik heb hier mijn auto laten repareren na lang getwijfeld te hebben. Prachtig spuitwerk en advies gekregen van Rachid.
Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en mijn auto voelt weer als nieuw.

betrouwbaar goede garage ,schadehersteller
niet zoveel problemen met hun werk

Van Mossel Autoschade Groep からの回答
Fijn geholpen. Snel een afspraak kunnen maken. Uitstekend werk en alles volledig volgens afspraak

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。