企業が回答しました
Opel combo gekocht, Wilde exact de zelfde als 5 jaar geleden. Alleen deze keer een benzine auto. Alles wat er mis kon gaan is dan ook echt gebeurd. Nul communicatie naar de klant , auto beste... もっと見る
企業が回答しました
Wilden een reparatie uitvoeren die na second opinion absoluut niet nodig was. Toen wij geen akkoord gaven lieten ze ons nog extra lang wachten voordat de rekening van de uitgevoerde beurt werd gegeven... もっと見る
当該企業による記述
Minervum 7001A, 4817 ZL, Breda, Nederland, オランダ

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vriendelijke ontvangst. Goede afspraken en levering van de auto conform afspraak.

Van Mossel Opel - Breda からの回答
Alles wat er mis kon gaan is dan ook echt gebeurd.
Nul communicatie naar de klant , auto besteld die niet nagekeken was door de vesteging directeur en klakkeloos besteld. Gevolg was een incomplete auto. Erg frustrerend om zo behandeld te worden.
Echter is er nu een frisse wind door het bedrijf aan het gaan.
Klant wordt weer gehoord.
Is nieuwe vesteging directeur en nieuwe verkopers.
Klachten worden serieus genomen en er wordt geluisterd naar de klant.
Klachten zijn naar tevredenheid opgelost en ben er erg gelukkig mee.
Dankjewel !

Van Mossel Opel - Breda からの回答
Demo Corsa-E gekocht bij Ramon den Otter. Voelden ons uitstekend geholpen met juiste advies en creatieve ideeën voor hetgeen wij zochten. Ramon kwam al zijn toezeggingen en afspraken zorgvuldig na en was erg aangenaam in het contact. Gebakje bij het afhalen was leuk en gezellig. Na aflevering waren er een paar kleine puntjes die snel werden opgelost door Ramon. Service zoals je het graag wilt!

Van Mossel Opel - Breda からの回答
Ik belde voor een terugroepactie op mijn auto, en de week erop kon ik al terecht.
Goede uitleg en goed geholpen door Rutger.

Van Mossel Opel - Breda からの回答
Heel goed: tijdige start van onderhoudsbeurt en extra aandacht voor geurklacht. De beurt werd bovendien betrekkelijk snel uitgevoerd.
Jammer is dat toegezegde korting niet is toegepast, in afwijking van vorige jaren. Helaas zelf te laat gezien.

Van Mossel Opel - Breda からの回答
Zeer goed geholpen bij van Mossel occasion in Breda.
Erg tevreden over het gehele proces.
Menno top gedaan 👍

Van Mossel Opel - Breda からの回答
Zijspiegel van mijn Ampera was door een aanrijding defect. Onderdeel was niet meer leverbaar. Auto zou er op afgekeurd kunnen worden. Medewerkers zijn tot het uitgegaan naar het vinden van een oplossing, en dat is ze gelukt. Fijn om te ervaren dat ze echt om auto's en klanten geven. Ja, er hangt een stevig prijskaartje aan, maar het is het waard.

Van Mossel Opel - Breda からの回答
Goede ontvangst en naar mijn idee zijn zorgvuldig de werkzaamheden uitgevoerd.
Vriendelijke goede service, alleen contact naar klant na vraag slecht. Ook na onderhoudsbeurt meldingen in auto. Aangegeven maar geen reactie terug.
Ik kom daar voor diagnose en nadat problem werden geconstateerd werden gelijk onderdeel besteld terwijl ik aan het wachten en zo gezegd zo gedaan.
Ik hoefde geen afspraak te maken voor het reparatie van mij Opel Astra.
*SUPER PLUS*
AUTO GOED, IK OOK BLIJE KLANT.

Van Mossel Opel - Breda からの回答
Goed geholpen. Kon wachten met een kop koffie. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Van Mossel Opel - Breda からの回答
Een nieuwe elektrische auto en nog niet 1 keer volledig kunnen opladen.
Reparatie duurde 5 weken omdat er slechts 1 monteur is die er aan mocht komen en die was met vakantie.
Werd prima geholpen door vriendelijk en deskundig personeel

Van Mossel Opel - Breda からの回答
Alles was punctueel in orde.
Baliemedewerker is geïnteresseerd en behulpzaam.
Auto is op tijd gereed.

Van Mossel Opel - Breda からの回答
Top bedrijf. Prima uitleg en service. Had banden met te weinig profiel bij. Kreeg gelijk nieuwe auto mee Ommen ander setje te halen. Goed geregeld

Van Mossel Opel - Breda からの回答
Ik heb mijn auto gebracht voor een grote service en thermostaat vervangen, de zij dat waterpomp moet ook vervangen ok. En ik heb de monteur verteld dat het slang van het thermostaat is kapot gegaan en ANWB heeft het gemaakt.
Ik heb mijn gebracht, krijg het terug, ik ging een week later naar België om te tanken, zie rook uit mijn motorkap komen, ik ga kijken wat is gebeurd blijk dat ze hebben thermostaat vervangen maar het oude slangen hebben ze terug gemonteerd. En ik heb de monteur verteld dat schakelen gaat moeilijk wat is de oorzaak hij heeft op een brief geschreven wat kan het zijn. Hij zij dat het de koppeling plaat en de massavliegwiel is kapot.
Nou ik heb het bij een particulier garage laten maken, het blijk het is geen koppeling schijf en ook geen massavliegwiel, is de oorzaak.
Voor mij is dit de beste dealer waar ik ooit een auto heb gekocht, zeer klantvriendelijk, en mocht er wat zijn, ze geven je altijd tijd, goeie top monteurs, auto nog in de bovag, mocht er wat zijn wordt kosteloos diagnose gesteld, gerepareerd en mocht het lang duren krijg je een leenauto mee.
Heb alleen lof voor dit bedrijf, echt top bedrijf, je word netjes gebeld en geïnformeerd. Bij dit bedrijf kan je zonder hoofdpijn een auto kopen, want je bent in goede handen.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。