vidaXLレビュー

313
TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Prece pavisam noteikti neatbilda gaidītajam. Pirmkārt, kvalitāte noteikti nav tā, kuru gaidīju, otrkārt, lai saliktu puķu dobi, tika izmantoti daudzi citi papildus instrumenti, kā arī ikviens to nevar... もっと見る

5つ星のうち1の評価

We didn't have the best experience. We received all pieces and screws just dropped in a box, no order, no leads to what is what. We ordered two small couches, that consist from 2 separate chairs. We... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Опыт общения с компанией - отличный. Я заказала крышу для садовой палатки. Прислали в срок, именно то,что я заказывала. Претензий нет, одни благодарности. Прекрасный ассортимент товара. Нормальные, ад... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Prece ir lieliskas kvalitātes, atnāca solītajā laikā, esmu ļoti apmierināta. Tomēr nācās sazināties ar klientu servisu par kļūmi rēķinā, un tur vairs negāja tik gludi - problēmas ar komunikāciju, t.k.... もっと見る

企業情報

1. 雑貨屋

当該企業による記述

vidaXL ir starptautisks tiešsaistes mazumtirgotājs, pie kura varat atrast visu, kas nepieciešams jūsu mājai, dārzam, garāžai un dari-pats projektiem. Mūsu koncepta pamatā ir plaša produktu klāsta piedāvājums, kas ļauj cilvēkiem “dzīvot labāk, tērējot mazāk”. Izmantojot vienkāršus izmaksu samazināšanas risinājumus, kas negatīvi neietekmē produktu kvalitāti, mēs spējam padarīt mūsu produktus pieejamus pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam. Visi procesi - no produktu izstrādes un iegādes, mārketings un pārdošana, loģistika un klientu apkalpošana - ir mūsu rokās. Tādā veidā mēs pilnībā kontrolējam savu produktu funkcionalitāti, kvalitāti un izmaksas.

連絡先

(313)

過去12か月のレビュー数: 17

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Esmu apmierināta gan ar piegādes…

Esmu apmierināta gan ar piegādes ātrumu(ņemot verā, ka tajā laikā bija Jaunais gads) gan pašu produktu.

2023年12月28日

Sveiki,

Dėkojame, kad skyrėte laiko ir palikote atsiliepimą apie savo patirtį!

Labai džiaugiamės galėdami jums padėti ir vertiname tai, kad jūs pripažįstate mūsų paslaugas.
Džiaugiamės girdėdami, kad jums tai patinka. Mes nuolat plečiame savo gaminių asortimentą, kad atitiktume jūsų poreikius.

Mes visada noriai atsakysime į visus jums rūpimus klausimus. Visada nedvejodami susisiekite su mumis.

Pagarbiai,
Jeana – vidaXL

5つ星のうち4の評価

Man patīk visas preces kuras pie jums…

Man patīk visas preces kuras pie jums esmu iegādājusies.

2024年1月23日

Cienījamais klient!

Paldies par komentāru. Mūsu mērķis ir nodrošināt jūs ar augstas kvalitātes produktiem. Mēs ceram, ka mūsu produkts sniegs jums vēl skaistāku pieredzi. Novēlu jums ļoti patīkamu dienu.

Lisa – vidaXL

5つ星のうち3の評価

Delivery vs. quality

The delivery was a success. However, the construction of the item I bought was not consideted through, I think. First, there was no safe way for a cat to get down from the very upper floor. Second, one of the poles consisted of two parts with a bed in-between; the pole was so unstable, I totally remade the construction.

2024年1月18日

Cienījamā Jana M,
Paldies, ka veltījāt laiku, lai novērtētu mūsu vietni.
Atvainojamies par radušos situāciju un sagādātajām neērtībām.
Mēs sazināsimies ar jums tieši uz jūsu e-pasta adresi, lai mēs varētu jums palīdzēt.
Gaidu tavu atbildi.
Novēlam jauku dienu!

Mana prece atnāca bojāta☹️

2023年12月15日

Cienījamā Inga,
Paldies, ka sniedzāt mums atsauksmes par pasūtīto preci, un mēs atvainojamies, ka saņēmāt bojātu preci.
Informējam, ka šo problēmu atrisināsim pēc iespējas ātrāk un sazināsimies ar Jums.
Paldies par sapratni.
Jauku dienu!

drausmīga kvalitāte

drausmīga kvalitāte. Prece atnāca bojāta un salauzta. Baltā krāsa nokrāsota ļoti plānā kārtā, ka var redzēt koka skaidu plāksni. Neiesaku

2023年11月14日

Cienījamā Katja B,
Paldies, ka sniedzāt mums atsauksmes par pasūtīto preci, un mēs atvainojamies, ka saņēmāt preci, kas neatbilst jūsu cerībām.
Paldies par sapratni.
Jauku dienu!

Paldies!

Paldies! Piegāde ātra , kā solīts. Ar preci esmu apmierināta.

2023年12月28日

Cienījamais klient!
Paldies, ka dalījāties savā atsauksmē!
Prieks apzināties, ka jums ir bijusi pozitīva pieredze ar mums.
Mēs patiesi novērtējam jūsu atsauksmes un vienmēr priecājamies dzirdēt no mūsu klientiem.
Ceram uz drīzu atkalredzēšanos!
Jozefīne

alles gut und schnell

Immer schnell und gute qualitet

2023年12月26日

Cienījamais klient!

Paldies, ka veltījāt laiku šīs atsauksmes rakstīšanai.
Jūsu kompliments ir mūsu piegādes pakalpojuma apstiprinājums.
Gaidīsim nākamo reizi.
Novēlam jums ļoti jautru dienu.

Ar vislabākajiem novēlējumiem,

Ātra piegāde!

2023年11月13日

Cienījamais klient!

Paldies, ka veltījāt laiku šīs atsauksmes rakstīšanai.
Jūsu kompliments ir mūsu piegādes pakalpojuma apstiprinājums.
Gaidīsim nākamo reizi.
Novēlam jums ļoti jautru dienu.

Ar vislabākajiem novēlējumiem,
Komanda Lisa Vidaxl

Good price and quality

Good price and quality, fast shipping

2023年11月11日

Dear customer,
Thank you for taking the time to leave a feedback about your experience!
We appreciate your compliment and are delighted to hear about your satisfaction with our services.
We wish you a great day!

5つ星のうち2の評価

Problems with VAT returns

The product was ordered to a Latvian company, a VAT payer. The VAT paid has still not been returned within 2 months.

2023年10月24日

Dear Ilga Kalēja,
Thank you for giving us your feedback.
We would like to inform you that we will resolve this issue as soon as possible and will contact you at your personal email address.
Thank you for the understanding.

Izlietnei ir neliels defekts

Izlietnei ir neliels defekts ! :(

2023年10月18日

Cienījamais klient!
Liels paldies, ka dalījāties ar mums savā pieredzē.
Mēs turpināsim pielikt pūles un darīsim visu, lai sniegtu jums labāku pieredzi ar mums. Mēs esam šeit, ja jums kaut kas nepieciešams!
Novēlu jums ļoti patīkamu dienu.

5つ星のうち4の評価

Return of goods was wiht littl misunderstanding

Everything was consumed

2023年10月31日

Dear customer,
We can’t thank you enough for the kind words about our service.
Your review means a lot to us and lets us know we’re on the right track.
Looking forward to seeing you again soon and thanks again!

Fast shipping

Fast shipping, good peace.

2023年10月11日

Dear customer,
Thank you for shopping at vidaXL.
We are very happy that everything went well.
We look forward to seeing you next time.

terrible quality of goods

2023年10月9日

Dear Viktorija Bakaja,
Thank you for giving us your feedback on the product you ordered and we apologize that you received an item that did not meet your expectations.
We would like to inform you that we will resolve this issue as soon as possible and will contact you.
Thanks for understanding.

5つ星のうち2の評価

Высокий шкафчик для обуви

Боковины шкафчика не цельные, а состоят из трёх частей, скручивание и складывание всех частей никак не делает шкафчик стабильным, всё болтается, дырки под шурупы широкие, прокручиваются. Вставленные в готовые отверстия оькидные дверцы имеют кривые щели. Не было пластмассовой пробки в одной досочке под деталь номер А. Приобетала шкафчик так как в описании было указано "лёгкая сборка". Сборка оказалась совсем не лёгкой. Собранный шкафчик болтается. Хоть упаковка было целая, но две пластмвссовые чёрные детали(боковины дверц) были треснутые и обломанные концы. Покупкой недовольна. Не знаю сколько он прослужит...

2023年9月29日

Дорогая Ilona,
Благодарим вас за то, что нашли время оценить наш продукт.
Ваш комментарий очень важен для нас, и мы стремимся улучшить качество и производительность нашей продукции.
Сожалеем, что товар Вас не удовлетворил.
Мы связались с вами по вашей личной электронной почте.
Мы ждем ответа.

Желаем вам хорошего дня!
Цвета vidaXL

5つ星のうち5の評価

It is nice product and it did arrived…

It is nice product and it did arrived unexpectedly fast.

2023年8月26日

Dear customer,
Thanks for leaving us such a wonderful review!
We are happy to hear that you are satisfied with the product and the delivery.
We look forward to catering to more of your needs in the future!

5つ星のうち1の評価

сделали заказ Возврат(отдано курьеру 04,07,23)

сделали заказ, не подошел, с большим трудом! отправили назад, еще 04,07,23, А деньги назад так и не получили... Не солидно. Больше покупать не буду и друзьям не рекомендую!

2023年9月6日

Дорогая Марина Синодальцева!
Нам жаль, что вы разочарованы нами.
Мы связались с вами по личной электронной почте и будем рады вам помочь.
Мы будем ждать вашего ответа.
Желаем вам хорошего дня!

Цвета vidaXL

Aivars

Laba komunikācija, serviss, piegādes ātrums.

2023年8月15日

Cienījamais klient!
Paldies, ka dalījāties savā atsauksmē!
Mēs ar prieku palīdzēsim ar jebkādiem jautājumiem, kas jums varētu rasties nākotnē, tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mums un paziņojiet mums.
Jozefīne

Sols-kaste

Kvalitatīva prece. Ātra piegāde

2023年8月8日

Dārgais klient!
Paldies, ka veltījāt laiku atsauksmēm par savu pieredzi!
Mēs novērtējam jūsu komplimentu un priecājamies dzirdēt par jūsu apmierinātību ar mūsu pakalpojumiem.
Novēlam jums lielisku dienu!
Gaivons

Atsauksme

Ātra pasūtījuma apstrāde un preces nosūtīšana

2023年8月6日

Cienījamais klient!
Paldies, ka veltījāt laiku atsauksmēm par savu pieredzi!
Novēlam jums lielisku dienu!
koumi

Trustpilot エクスペリエンス