vidaXLレビュー

4,167
TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zamówiłam dwie szafki kuchenne. Towar jest wykonany bardzo solidnie, po skręceniu szafek jestem bardzo zadowolona z efektu, ładne, estetyczne wykonanie. Wszystkie części spakowane perfekcyjnie. Każdy... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nie polecam, to zwykły plastik zamówiony pewnie z Chin. Elementy nie pasują do siebie, trzeba się mocować, nacinać nożem za takie pieniądze nie wart swojej ceny. Składanie idzie beznadziejnie wszystk... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Otrzymałam niekompletny i wcześniej otwierany produkt kupiony przez EmpikPlace. Reklamowałam od razu u sprzedającego VidaXL - otrzymałam maila automatycznego i przez 7 dni nikt nie raczył się ze mną s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Błyskawiczna reakcja ze strony VidaXL po zgłoszeniu problemu z otrzymanym produktem. Otrzymałam również bardzo grzeczne i szczere przeprosiny. Wszystko zostało sprawnie załatwione, a ja cieszę si... もっと見る

企業情報

1. 雑貨屋

当該企業による記述

vidaXL to międzynarodowy sklep internetowy w którym znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do domu, ogrodu, garażu i majsterkowania. Nasza konc epcja opiera się na oferowaniu szerokiej gamy produktów, które pozwalają ludziom „cieszyć się życiem za mniej”. Stosując proste rozwiązania obniżające koszty, które nie wpływają negatywnie na jakość sprawiamy, że nasze produkty są dostępne dla jak największej liczby osób. Od rozwoju produktu i zakupów, przez marketing i sprzedaż, po logistykę i obsługę klienta, wszystkie procesy są obsługiwane przez nas, dzięki czemu mamy pełną kontrolę nad funkcjonalnością, jakością i ceną naszych produktów.

連絡先

(4,167)

過去12か月のレビュー数: 299

レビューを書く

Dla mnie tragedia

Dla mnie tragedia. Dostalam inny kolor niz zamawialam. Probowalam zglaszac ale mam wrazenie ze rozmawiam z botem i za kazdym razem odpowiada kto inny i co innego. Od kilku tygodni krece sie w kolko i pogodzilam sie ze nie otrzymam prawidlowego produktu. Zwrot nie wchodzi w gre bo to donica ktora jest zostala zlozona i nie ma szans zeby rozlozyc. Zreszta przy takiej obsludze watpie ze by sie udalo.

2026年6月12日

Dzień dobry.

Dziękuję za podzielenie się swoimi doświadczeniami. Rozumiem, jak rozczarowujące musiało być otrzymanie produktu w innym kolorze niż zamówiony – zwłaszcza po wielu tygodniach prób rozwiązania problemu i poczuciu braku jasnych odpowiedzi.

Cieszę się, że ostatecznie udało nam się znaleźć rozwiązanie tej sprawy. Twoja opinia jest dla nas cenna i doceniamy możliwość odniesienia się do zgłoszonych przez Ciebie uwag.

Jeśli możemy w czymkolwiek jeszcze pomóc, zachęcam do kontaktu pod adresem feedback@vidaxl.pl. Z przyjemnością służymy pomocą.

Pozdrawiam serdecznie.

Oszustwo

To nie jest sklep tylko złodziejski proceder - jeśli klient jest zadowolony z otrzymanego produktu to ok, jeśli nie - nie ma szans na zwrot pieniędzy niezależnie od kwoty wyłudzenia. Ja zostałam oszukana na 1200zł, ale widzę w komentarzach, że takich osób jak ja jest więcej.
Sprawa zgłoszona na policję i do prokuratury, bo czas ten złodziejski sklep zamknąć w Polsce, a teraz poszukuję osób chętnych na pozew zbiorowy.

2026年4月30日

Dzień dobry.

Mam nadzieję, że wszystko u Pana/Pani w porządku.

Chciałbym nawiązać do naszej poprzedniej wiadomości, ponieważ nie otrzymaliśmy jeszcze od Pana/Pani odpowiedzi. W pełni rozumiemy, że bywa Pan/Pani zajęty/a, jednak chcielibyśmy kontynuować pomoc w Pana/Pani sprawie.

Jeśli potrzebuje Pan/Pani dalszej pomocy lub ma dodatkowe pytania, prosimy o kontakt pod adresem feedback@vidaxl.pl. Jesteśmy do dyspozycji i chętnie pomożemy.

5つ星のうち5の評価

Błyskawiczna reakcja ze strony VidaXL…

Wszystko zostało sprawnie załatwione, a ja cieszę się z otrzymanego produktu.

Jeszcze raz serdecznie dziękuję.

Drogi Kliencie,

Dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię. Cieszymy się, że zgłoszony problem został szybko rozwiązany oraz że jest Pani zadowolona z otrzymanego produktu. Bardzo doceniamy Pani zaufanie i wsparcie.

Elyn

Zła jakość

Zła jakość, mebel przyjechał cały w wiórach bez zabezpieczeń. Wszystko porysowane. Do tego instrukcja kiepska

2026年5月13日

Hello.

I hope you're doing well.

I wanted to follow up regarding our previous message, as we have not yet received a response from you. We completely understand that things can get busy, but we would like to continue assisting you with your case.

In case your concern has already been resolved, we would also appreciate it if you could let us know.

If you need any further help or have additional questions, please feel free to contact us at feedback@vidaxl.pl.

Kind Regards.

5つ星のうち3の評価

Markiza słabej jakości

Można bardziej uważnie dbać o jakość sprzedawanych produktów. Markiza kupiona przez Państwa portal bardzo słabej jakości - wygina się, materiał przetarty na złączeniach

2026年6月11日

Cześć.

Dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam, że rozczarowała Cię jakość markizy, szczególnie w zakresie zginania i zużycia połączeń – rozumiemy, jak niepokojące to musi być.

Wysłaliśmy do Ciebie e-mail, aby zająć się Twoją sprawą i przyjrzeć się bliżej problemowi. Prosimy sprawdzić swoją skrzynkę odbiorczą (i folder ze spamem) i odpowiedzieć na nią, abyśmy mogli Państwu pomóc.

Jesteśmy wdzięczni za zwrócenie nam na to uwagi.

Dziękuję.

Serdeczne pozdrowienia.

zespół vidaXL

Wszystko ok

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię. Cieszymy się, że wszystko spełniło Twoje oczekiwania. Doceniamy Twoją opinię.

5つ星のうち1の評価

Nie wysłano ustalonego kodu rabatowego

Produkt wadliwy. Ustalony kod rabatowy nie dotarł.

2026年5月15日

Witam,

Dziękuję za zgłoszenie tej sytuacji. Skontaktowałam się z Państwem prywatnie i zaproponowano rozwiązanie dotyczące tego zamówienia.

Z pozdrowieniami,

Świetny produkt warty polecenia

Świetny produkt warty polecenia
Szybko sprawnie

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z produktu oraz szybkiej i sprawnej obsługi.

5つ星のうち1の評価

Firma vidaxl ma problem ze zwrotem…

Firma vidaxl ma problem ze zwrotem kosztów za zwrócony towar. Komunikacja jest wysoce utrudniona, przeciąganie sprawy to mało powiedziane, napisałabym więcej ale wycisza moje komentarze że względu na ich "szkodliwość". Wszystko jest w porządku gdy nie trzeba zwrócić towaru. Już kolejny tydzień czekam na zwrot ponad 2000 zł. Nadal jestem na etapie otrzymywania obietnic. Sprawa zgłoszona do organizacji konsumenckiej, zostało wysłane wezwanie do zapłaty.

2026年6月8日

Witam!

Dziękujemy za Państwa komentarz. Przykro nam z powodu tej sytuacji. Nasz dział obsługi skontaktował się już z Państwem i zaproponował rozwiązanie, ale w razie potrzeby nadal pozostajemy do Państwa dyspozycji.

Życzymy miłego dnia!

5つ星のうち1の評価

Od ponad 2 tygodni czekam na zwrot…

Od ponad 2 tygodni czekam na zwrot pieniędzy (przesyłka odebrana przez firmę 21.05.26r.). Obawiam się,że zostałam oszukana

2026年5月21日

Witaj,

Dziękujemy za opinię i przepraszamy za problem, który napotkałeś/aś z tym zamówieniem.

Nasz zespół rozwiązał problem i dziękujemy za współpracę.

5つ星のうち5の評価

Solidna firma i dobry towar

2026年5月30日

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z jakości produktów oraz współpracy z naszą firmą. Państwa zaufanie jest dla nas bardzo ważne.

Towar zgodny z opisem

Produkt zgodny z opisem, wszystko przebieglo super, serdecznie polecam!!!!

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania i że cały proces przebiegł pomyślnie. Dziękujemy również za polecenie.

5つ星のうち1の評価

Produkty nie dotarły, zupełny brak kontaktu

24 maja złożyłam zamówienie na meble ogrodowe, część zamówienia dotarła błyskawicznie,część nie dotarła wcale - brakuje całej sofy ogrodowej. Przyszła natomiast paczka zawierająca jakieś elementy konstrukcyjne na pewno nie będące częściami sofy ogrodowej. Firma nie odpowiada na maile, na infolinię nie da się dodzwonić. Proszę o kontakt na numer telefonu podany przy składaniu zamówienia, którego numer został podany w formularzu do wystawienia opinii lub ewentualnie drogą mailową.

2026年5月26日

Witaj,

Nasz zespół rozwiązał problem i dziękujemy za współpracę.

Aby ponownie skontaktować się z nami w sprawie tego zamówienia, prosimy o kontakt pod adresem e-mail feedbackback@vidaxl.pl.

5つ星のうち5の評価

Wszystko co kupiłam spełnia moje…

Wszystko co kupiłam spełnia moje oczekiwania. Jestem zadowolona

Szanowna Klientko,

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że wszystkie zakupione produkty spełniły Pani oczekiwania i jest Pani zadowolona. Doceniamy Pani opinię.

5つ星のうち5の評価

Śliczne kolory i świetny wygląd…

Śliczne kolory i świetny wygląd balkonu. Podobnie najśliczniejszy pokrowiec na moją łódź na naszym jeziorze.

Szanowna Klientko,

Bardzo dziękujemy za Pani pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z kolorów i wyglądu produktów oraz ich dopasowania do balkonu i łodzi. Doceniamy Pani feedback.

5つ星のうち5の評価

Mogę polecić z czystym sumieniem

Mogę polecić z czystym sumieniem, przysyłka dotarła bardzo szybko , zamówiłam dwa produkty, przyszły w osobnych paczkach dzień po dniu , towar bardzo dobrej jakości

2026年5月15日

Szanowna Klientko,

Bardzo dziękujemy za Pani pozytywną opinię. Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i że jest Pani zadowolona z jakości produktów. Doceniamy również Pani zaufanie i rekomendację.

5つ星のうち3の評価

Słaba jakość produktu

Przesyłka i proces zamówienia ok, ale... Kupiłam dwie szafki nocne (ponad 400 zł za sztukę) i oprócz tego, że ciekawy designe wszystko na nie. Bardzo zła jakość produktu. Płyty porysowane, brzegi obszczerbane, rogi szuflad również. Całość po złożeniu wygląda jak użytkowana kilka lat. Osie szuflad nie współgrają z bokami szafki przez co tworzą się paskudne szczeliny. Tylko środkowa szuflada otwiera się przez tip-on, z resztą trzeba sobie jakoś "radzić".. ogólnie pierwszy raz spotykam się z tak oszczędnym wykonaniem szafki. Nie polecam, żałuję zakupu, w porównaniu do cen tego typu szafek tanie nie były, więc spodziewałam się znaczenie lepszej jakości. W dodatku jakiś automatyczny translator zmienia treść mojej recenzji..

2026年6月4日

Witam!

Bardzo mi przykro, że spotkało Pana/Panią takie doświadczenie.

Chciałabym serdecznie podziękować za cierpliwość i współpracę podczas naszych rozmów. Dzięki temu udało nam się znaleźć rozwiązanie w sprawie kurnika i jestem za to bardzo wdzięczna.

Jeśli w przyszłości będziesz potrzebować naszej pomocy, nie wahaj się napisać do nas na adres: feedback@vidaxl.pl. Chętnie Ci pomożemy.

Życzę miłego dnia.

Wszystko ok

Wszystko ok, towar super zapakowany i ogrodzenie bardzo solidnemu eleganckie, polecam

2026年6月3日

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pan/Pani zadowolony/a z solidności ogrodzenia oraz starannego zapakowania towaru.

5つ星のうち5の評価

Zamówiłam stelaż pod umywalkę i pralke…

Zamówiłam stelaż pod umywalkę i pralke , zamówienie nie stworzyło żadnych komplikacji, towar dostałam bardzo szybko, świetnie zapakowany bez żadnej skazy, byłam miło zaskoczona całym przebiegiem zamówienia,bardzo dziękuję firmie oby takich więcej pozdrawia0 ok

2026年5月21日

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że zamówienie przebiegło bez komplikacji, dostawa była szybka, a towar dotarł starannie zapakowany i w idealnym stanie. Miło nam, że cały proces zakupowy spełnił Pani oczekiwania.

Problem ze zwrotem

Problem ze zwrotem, kilka dni walki o informacje, firma obniżyła zwrot pieniędzy za zwrócone zamówienie o kwotę 49,99 zł mimo, iż odesłałem towar na swój koszt.
Dramatyczna komunikacja i obsługa.Odradzam bardzo.

2026年4月16日

Witam,

Dziękujemy za zgłoszenie tej sytuacji. Skontaktowałam się z Państwem prywatnie i zaproponowaliśmy rozwiązanie w sprawie tego zamówienia. Jeśli będziemy mogli jeszcze w czymś pomóc, prosimy o kontakt pod adresem feedback@vidaxl.pl.

Życzę miłego dnia!

Z pozdrowieniami,