Zamówiłam dwie szafki kuchenne. Towar jest wykonany bardzo solidnie, po skręceniu szafek jestem bardzo zadowolona z efektu, ładne, estetyczne wykonanie. Wszystkie części spakowane perfekcyjnie. Każdy... もっと見る
企業が回答しました
Nie polecam. Reklamacja jest praktycznie niemożliwa do załatwienia. Od kilku dni otrzymuję tylko automatyczne odpowiedzi niezwiązane z moim zgłoszeniem. Bardzo słaba obsługa klienta. Namiot opisany j... もっと見る
Nie polecam, to zwykły plastik zamówiony pewnie z Chin. Elementy nie pasują do siebie, trzeba się mocować, nacinać nożem za takie pieniądze nie wart swojej ceny. Składanie idzie beznadziejnie wszystk... もっと見る
Błyskawiczna reakcja ze strony VidaXL po zgłoszeniu problemu z otrzymanym produktem. Otrzymałam również bardzo grzeczne i szczere przeprosiny. Wszystko zostało sprawnie załatwione, a ja cieszę si... もっと見る
企業が回答しました
vidaXL to międzynarodowy sklep internetowy w którym znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do domu, ogrodu, garażu i majsterkowania. Nasza konc epcja opiera się na oferowaniu szerokiej gamy produktów, które pozwalają ludziom „cieszyć się życiem za mniej”. Stosując proste rozwiązania obniżające koszty, które nie wpływają negatywnie na jakość sprawiamy, że nasze produkty są dostępne dla jak największej liczby osób. Od rozwoju produktu i zakupów, przez marketing i sprzedaż, po logistykę i obsługę klienta, wszystkie procesy są obsługiwane przez nas, dzięki czemu mamy pełną kontrolę nad funkcjonalnością, jakością i ceną naszych produktów.
オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 98%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nie dostałem prawidłowo wystawionej faktury. Firma nie chce wystawić korekty.
Nr zamówienia 0048006237032

vidaXL からの回答
zamówiłam matę ochronną na stół okrągły 90 cm.
złożyłam reklamację załączając zdjęcia - mata ma 92,
w odpowiedzi otrzymałam:
Szanowny Kliencie,
Dziękujemy za cierpliwość podczas gdy wraz z naszym zespołem zajmującym się tą sprawą badaliśmy tę kwestię.
Pragniemy poinformować, że tolerancja wymiarowa na krawędziach produktu wynosi około 1–2 cm.
Wartość ta mieści się w dopuszczalnym zakresie tolerancji produkcyjnej i odnosi się do wymiarów podanych na stronie produktu.
Mamy nadzieję, że wyjaśnia to Państwa wątpliwości. Prosimy o kontakt, jeśli potrzebują Państwo dalszej pomocy.
Z poważaniem,
Dodam, że nie było informacji o tolerancji 2cm.

vidaXL からの回答
Długi okres oczekiwania na dostarczenie całego przedmiotu. Po pobraniu instrukcji montażu doniczki okazuje się że należy wykonać prawie fundamenty pod doniczkę.

vidaXL からの回答
zamawiałem krzesła ze szczególną uwagą by nogi były z drewna kauczukowego ,bo już takie posiadam ,ale przyszły z bukowymi ,(w innych oferowanych zestawach w opisie były wspomniane dwa rodzaje drewna ,ale w moim nie dlatego wybrałem dokładnie te. )

vidaXL からの回答
Zamówiony mebel jest słabej jakości i załączona informacja o ręcznym wykonaniu tego nie usprawiedliwia, jeśli to praca ręczna to wyjątkowo niestaranna. Wady- drzwi szafki na zdjęciach mają rozmieszczone ozdoby w różny sposób na skrzydłach, w produkcie który otrzymałam są 2 identyczne skrzydła, niektóre elementy były uszkodzone na rogach, jednej nóżki nie można dokręcić, bo się kręci w kółko, śrubki i gwoździe tak miękkie, że łatwo je uszkodzić, elementy trudno do siebie dopasować, szuflada się nie domyka. Poza tym ozdoby to pomalowana płyta pilśniowa a nie elementy ceramiczne jak możnaby sądzić po zdjęciach.

vidaXL からの回答
Od ponad miesiąca bezskutecznie próbuję zwrócić towar. Firma wielokrotnie zapewniała o zleceniu odbioru, jednak kurier ani razu się nie pojawił w wyznaczonym terminie. Każda kolejna próba kończy się tym samym – obietnice bez pokrycia i brak realnego działania.
Kontakt z obsługą nie rozwiązuje problemu, a jedynie przedłuża sprawę. Mam dość ciągłego przekładania terminów i braku kompetencji w zorganizowaniu prostego odbioru przesyłki.
Zdecydowanie nie polecam – strata czasu, nerwów i brak profesjonalizmu.

vidaXL からの回答
Ten sklep to jest jakiś dramat jeśli chodzi o zwroty !!!!
Kontakt żaden !!!! Rozmawia się z chatbotem lub konsultantem z zagranicy !!!! Są problemy żeby wysłali etykietę zwrotną ,a odzyskac pieniądze to jest "lot na Marsa "!!! Nigdy więcej zakupów !!!!!!

vidaXL からの回答
Szybka dostawa oraz rabatowanie przy większym zakupowaniu jest dużym plusem. Towar jak najbardziej odpowiada temu jak był przedstawiany na stronie

vidaXL からの回答
Nigdy więcej nie zamówię w waszym sklepie i powiem wszystkim, których znam: fatalna obsługa, kompletne oszustwo z dostawą!

vidaXL からの回答
Po wielu mailach i wylaniu mojej frustracji w komentarzu udało się uzyskać odpowiedź na pytanie. Następuje zmiana opinii na neutralną.

vidaXL からの回答
Produkt nie spełnia oczekiwań. Dramat, że coś takiego sprzedajecie

vidaXL からの回答
Tragedia wykończenie mebla,jeśli chodzi o reklamacje to jeszcze większą farsa. Zero kontaktu i piszesz z automatem!!!

vidaXL からの回答
Drzwiczki były uszkodzone po wysłaniu email brak kontaktu od sprzedawcy

Dostawa na czas i w ekologicznym Opakowaniu. Dziekuje

produkt zgodny z opisem,
dobrze zapakowany,
terminowa przesyłka choć w dwóch dostawach

vidaXL からの回答
Przede wszystkim posiadacie super stronę do zakupów. Bardzo prosta i przejrzysta. Sam produkt jest po prostu rewelacyjny Polecam każdemu

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。