Ajax Merchandising レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ajax thuisshirt besteld. Status is dat deze bij de logistieke partner ligt, waar geen enkel item afgeleverd wordt ivm security hack. Simpele oplossing om de bestelling te annuleren en geld terug te... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ich habe vor drei Wochen ein Trikot als Geburtstagsgeschenk für meinen Freund bestellt. Leider habe ich es bis heute noch nicht erhalten. Ich habe eine Nachricht erhalten, dass das Trikot am 01.09.... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Eind juli bij de release van het nieuwe uitshirt direct besteld via de officiële ajaxfanshop. Tot op heden (1 sep 2026) nog niks ontvangen. Al drie keer contact gehad met medewerkers van de fanshop me... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Eind juli 2 tenue’s voor mijn kinderen besteld. Speciaal thuis gebleven voor de levering. DHL zegt doodleuk zending geweigerd en wordt retour gestuurd naar Ajax. Sinds 4 augustus is deze al terug... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 14件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Een webshop die dingen beloofd maar…

Een webshop die dingen beloofd maar achteraf niet na komen en dan makkelijk denken en alleen geld terug storten en de schuld ergens anders neerleggen. De ene medewerker verteld wat andere dan een andere! Vervolgens de verbinding verbreken als het moeilijk wordt! Belachelijk!

2021年10月21日
5つ星のうち1の評価

Ordered 3 items on 25th September 2022…

Ordered 3 items on 25th September 2022 , no news about shipment .
Chat take hours of waiting Just to have chat closed One second After joining in.
No email replay , no way to contact customer support . No idea about when i LL receive my order .
Probably PayPal dispute Will help to get refunfund of 200 euro orders .
What a shame for such a big club and what a pity for a great marketing idea to have a collaboration with Marley.
Hope to hear news

2021年10月21日

Schamen Jullie, niet?????

Schamen Jullie, je niet?????

Maanden mensen laten wachten op hun Bob Marley Shirt en andere artikelen. En tot op heden nog steeds niks ontvangen. Sporadisch een mail met niks meer dan een sorry, update..want meer staat er niet in. De laatste mail van bijna 4 weken geleden zou een opvolgende mail krijgen na 1 week met de leverdatum. Nu 3,5 week later nog steeds niks gehoord of gezien. Een bedrag teruggestort gekregen, want ik zou wat teruggestuurd hebben. Ik weet van niks en heb jullie hierover gemaild, uiteraard weer geen reactie van jullie kant. Maar wel vrolijk op site doorgaan met het verkopen van de 2e batch Bob Marley shirts. Diep triest en zeer schaamteloos om zo om te gaan met jullie trouwe fans

2021年10月19日

Slechte klantenservice en levering

Mijn product heb ik pas na 7 weken gekregen terwijl er binnen 24 uur stond.
Slechte contact met klantenservice, uren in de wacht gestaan en daarna word je gewoon weggedrukt.
Dure verzendkosten en geen vergoeding voor de lange wachttijd.
Laatste keer dat ik hier heb besteld.

Jeffrey

2021年10月15日

Jairo

Afgelopen zaterdag zou eindelijk mijn shirt geleverd worden. Het shirt is niet geleverd. Wel heb ik een ontvangstbevestiging ontvangen van DHL inclusief een handtekening. Na navraag bij de buren ben ik bang dat er nooit een shirt is afgeleverd door de bezorger. Volgens DHL kan er alleen een onderzoek ingesteld worden als Ajax hier toestemming voor geeft. Contractueel zo bepaald. Dat is allemaal prima, maar dan de volgende vraag: hoe kom je in contact met Ajax? Telefonisch zijn ze niet te bereiken en ook de chat ligt er al dagen uit. Nu heb ik uit wanhoop Twitter maar weer eens aangeslingerd na het jarenlang niet meer gebruikt te hebben. Ook daar vooralsnog geen reactie.. Waardeloos zo.

2021年10月14日

Schandalige service

Waardeloze service van een van de grootste clubs/bedrijven van Nederland. 3e shirt is uiteindelijk 6 weken later geleverd dan beloofd. Ik heb begrip voor het feit dat ze problemen hebben met de leverancier, maar communiceer dit met de klanten. In de 6 weken tijd maar 2x een mail gehad met een update dat er problemen zijn met de leverancier, verder niks over hoe nu verder.

Nu wil ik mijn shirt retourneren wegens een te kleine maat. Op de pakbon staat dat je de retourzending moet aanmelden omdat de retour anders niet in behandeling wordt genomen. De optie om de retour aan te melden is nergens te vinden op de website. Ook is er op geen enkele mogelijkheid contact te leggen met de klantenservice (WhatsApp-service is niet beschikbaar en voor de chat geldt een minimale wachttijd van 93 minuten???)

Ajax, schaam jullie diep. Mooiste club van Nederland, maar een slechtere service heb ik vooralsnog niet meegemaakt. Dit nooit meer.

2021年10月13日

Fanshop Ajax 1 ster is nog teveel

20 aug direct derde shirt besteld voor de verjaardag van mijn zoon op 29 augustus. Eind september is hij zelf maar naar de fysieke winkel gegaan, waar het shirt gewoon op voorraad was om het daar te kopen. De lopende order is met geen mogelijkheid te annuleren. Er is nergens een optie om met een klantenservice in contact te komen. Op mails wordt niet gereageerd, ook niet op DM's via Social Media. Nu is het eindelijk afgelopen week afgeleverd. dus ik wil het retourneren, maar nu staat er op de site dat de bestelinformatie niet actueel is en dat het nog niet afgeleverd zou zijn, dus kan ik het ook niet als retour aangeven... 1 ster is nog te veel voor deze waardeloze service.

2021年10月12日

Bob Marley shirt

De rijkste voetbalclub van het land gaat onbeschoft om met haar betalende fans.

Nu 2 maanden na dato heb ik mijn online gekochte shirt nog steeds niet. contact 0, communicatie 1, schijt aan de klant 10!

2021年10月11日

Contact opnemen is onmogelijk

Er is echt geen contact met ze te krijgen voor vragen of update van je bestelling. Via de telefoon krijg je melding dat men je niet te woord kan staan, via de chat ben je nummer 64 met 35 minuten wachttijd en een email adres is er ook niet. Echt niet klantvriendelijk...

2021年10月8日

Tenue vertraging

Zoals de rest mijn derde tenue nog steeds niet binnen, contact gezocht gaat ook niet makkelijk. Na 2 maanden zou je denken je pakje wel te krijgen..

2021年10月6日

3e home shirt besteld en betaald

3e home shirt besteld en betaald, al op de dag van release, 20 aug om 13 uur Smiddags. Shirt zonder naam en zonder rugnummer. Ofwel inpakken en verzenden, zou je denken.

E-mail zelfde dag ontvangen : “We verwachten je bestelling 20-08-2021 te verzenden. Je ontvangt een e-mail met een track and trace zodra het onderweg is.

Alvast veel plezier ermee!

AFC Ajax”

Ik wacht nog steeds :-(

Contact opnemen vrijwel onmogelijk :-(

GS

2021年10月1日
5つ星のうち1の評価

Net als de rest van de reviews het 3e…

Net als de rest van de reviews het 3e tenue besteld en niks ontvangen behalve een paar zogenaamde updates.

Waardeloze excuses en de schuld bij Adidas neerleggen met zogenaamde leveringsproblemen.

Ga gewoon eens accepteren dat jullie teveel orders hebben aangenomen met te weinig voorraad. De verkoop had veel eerder gesloten moeten worden.

Beperkte bereikbaarheid van Fancare slaat echt de plank volledig mis. Er word na weken nog niet op de meeste mails gereageerd. Ga eens goed personeel aannemen en schop het volk dat er nu zit er uit want die zijn rond uit incapabel om dit werk te doen.

Eind volgende week krijgen we meer te horen. En ik neem aan dat iedereen al kan raden wat dat is.
Word geleverd in Januari tegelijk me de Pre orders die nu lopen.

Als dat het geval is kan die hele zooi geannuleerd worden, Mij zie je niet meer terug als klant in de onlineshop gewoon ronduit schandalig deze hele afhandeling.

Drie keer niks

Drie keer niks. Slechte service, valse beloften. Maar ja, shirt zal vast binnen zijn voordat het volgend seizoen begint

niet verwacht van ajax

ben echt heel erg teleurgesteld, heb het derde tenue de eerste dag dat het kon besteld bij de fanshop. nu zijn we al weer een maand en 10 dagen verder en niks ontvangen maar dan laatste paar weken niks op mail.

5つ星のうち1の評価

How Can a club This Big have so bad…

How Can a club This Big have so bad customer service! No Way to get in contact what so ever! Order two 3 kit jersey’s with name for 3 weeks ago!! Haven’t been shipped or got an answar on e-mail - Telefon and in chats they just Cut me off! NEVER ORDER FROM THIS WEBSHOP!!!!!!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。