Havde ved en fejl fÃ¥et kÞbt turbÃ¥nd via deres hjemmeside til den forkerte dato, hvilket vi fÞrst opdagede da vi stod pÃ¥ bakken og skulle indlÞse turbÃ¥ndende. Bakken gÞr absolut intet for at imÞdeko... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
bakken er blevet lille og slidt venligheden i bla. vandrutchebanen er skidt. var oppe i nÊvnte i lÞrdags d. 11/7-2026 og sad fast 2 gange. Anden gang pÃ¥ toppen inden sidste nedkÞrsel. blev bedt at... ãã£ãšèŠã
Hold dig fra HumÞrkortet. Det er tyveri ved hÞjlys dag. Du kÞber angiveligt 44 kuponer, men der er ingen muligheder for at tjekke, hvor meget der er brugt pÃ¥ kortet. De meget unge mennesker ved forlys... ãã£ãšèŠã
Vi havde kÞbt 3 turarmbÃ¥nd hjemmefra. Da de skulle indlÞses fik vi at vide, at det ene âvar brugt/indlÞstâ, men at vi kunne gÃ¥ til et af de to steder inde pÃ¥ Bakken som solgte turarmbÃ¥nd og sÃ¥ kunne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Der er noget om snakken - der er sjovest på Bakken!
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi kÞbte turbånd til Black friday
Vi kÞbte turbånd til Black friday. Tilbuddet var 2 turbånd til 99kr - som også stod på vores tilsendte billetter.
Da vi kom var det Ã¥benbart kun et turbÃ¥nd pr billet selvom der stod 2 stk turbÃ¥nd. Personalet forklarede at det vist var en fejl og ville intet stille op. SÃ¥ efter en halv time i information kunne vi sÃ¥ fÃ¥ lov til at kÞbe de turbÃ¥nd vi mener vi havde kÞbt - en gang til ð¡ Har efterfÞlgende skrevet pÃ¥ mail til bakken men intet svar.
Virkelig dårlig service og arrogante chefer skal man nok lede lÊnge efter.
Vi kommer ikke igen.
Meget skuffende julelys og 80 kroner i parkering for 26 min.
Jeres julelys er meget skuffende. Vi parkerede og gik parken rundt på 26 min og betalte 80 kroner for parkering! For 26 min!? Lav dog jeres betaling om til pr. Time! Det der er at tage roeven på folk!
Jeg var pÃ¥ bakken med min familie forâŠ
Jeg var på bakken med min familie for at opleve jul på bakken , vi har vÊret på bakken fÞr til jul men denne gang kan man ikke prale af stedet nÊsten ingen boder med jul så det er fÞrste og sidste gang vi kommer til jul
Der var glat pÃ¥ parkeringspladsen sÃ¥âŠ
Der var glat på parkeringspladsen så man nÊrmest ikke kunne gå der uden at falde, når man giver 80kr så bÞr den del vÊre i orden⊠Bakken burde forbyde at Balkon51 får liv at vÊre der, Dårlig mad og alt bestik og tallerkner var beskidte, borde ikke rengjorte og maden var tÞr og virkede som kÞbt fÊrdigmad. En af os ville slet ikke spise, men kunne alligevel ikke få pengene igen for sin del. Meget dårlig service. Kommer der aldrig igen.
En skamplet for Bakken desvÊrre.
Vi har lige vÊret afsted
Vi har lige vÊret afsted. I kunne godt bruge tid på at gruse når det er glat. Havde et styrt på parkeringspladsen som man giver 80 kr for at holde på så der må vÊre penge til at sikre man ikke kommer til skade.
Grill og bÞfhus er den vÊrste madâŠ
Grill og bÞfhus er den vÊrste mad oplevelse jeg i mit liv har prÞvet! Koldt ulÊkkert, sorte hår i flÞdekartofler. Deres ene tjener er så uhÞflig og deres chef kok lige så da vi bedte om at tale med ham!!
snydt.
Har igennem flere år besÞgt bakken til jul og i sommer perioden. Dette er foregået med mine bÞrnebÞrn 4 ialt med turarmbånd. Også denne jul skal vi derud i dag den 25, og ser så at der er tilbud for halv pris ved at kÞbe i dag. Da jeg er medlem af mit bakken skulle jeg kÞbe 8 dage fÞr for at få 20 kroner rabat og ved henvendelse i dag kan jeg få de samme armbånd til 99 kroner. Ingen hjÊlp at hente og ingen mulighed for at få et tilgodebevis på de kÞbte armbånd til at bruge nÊste år. For at gÞre mig helt til grin gÊlder armbånd kÞbt i dag til resten af året. Virkelig en sviner mod faste kunder. Som pensionist ville vi kunne have givet vores bÞrnebÞrn noget at spise derude for forskellen. FÞj for en måde at behandle kunder på. Sidste gang vi kommer derud. Sidste år måtte vi betale fuld pris for armbånd selvom nÊsten halvdelen af de 21 forlystelser ikke kÞrte på grund af frost. Blev afvist i kunde center derude da jeg kontaktede dem, med oplysning om at de ikke kunne bestemme over vejret. Hvor er konduiten hende i det foretagende. Igen fÞj for en optrÊden overfor faste kunder. Hold jer vÊk.
Vi prÞvede blÊksprutten og Anna gjordeâŠ
Vi prÞvede blÊksprutten og Anna gjorde et fantastisk arbejde. Rigtig sÞd og serviceminded !
FÞrst var mit barnebarn og jeg inde ogâŠ
FÞrst var mit barnebarn og jeg inde og se Pinocchio musical , det var en super god oplevelse ð kan varmt anfalde forestillingenð€© bagefter hyggede vi pÃ¥ Bakken med de forskellige forlystelser og lykkehjul m m . Alt alt en super hyggelig og fod oplevelse .Malte og Mormor
Min nevÞ pÃ¥ 12 fik spÊrret sin Ã¥rskortâŠ
Min nevÞ på 12 fik spÊrret sin årskort fordi han havde glemt det og kom til at spÞrge om han kunne komme ind uden hvis han oplyste adr osv. Personalet på Bakken må virkelig gå med små sko mere uforskammet mennesker skal man lede lÊnge efter de krÊver 50 kr for at han må komme ind ham Mathias var ikke til at snakke med han får minus stjerner hvis man kunne det resten af kolleger var bare et stort spÞrgsmålstegn
Anbefaler IKKE deres Bubble tea.
Hyggeligt sted.
Men jeg anbefaler IKKE Bubble tea derfra! Man kunne ligeså godt drikke vand fra vandflasken, for det smager prÊcis det samme!
Jeg prÞvede og forklarer damen flere gange, at det smager af vand og det eneste hun kunne hjÊlpe med, var at putte sirup i. Der er altså kÊmpe forskel på smagen af tea og vand.
BÀsta stÀlletâïžâïžâïžâïžâïž
BÀsta stÀllet. Vi Àr frÃ¥n Göteborg och Àr vana vid Liseberg dÀr man bara köar och köar till Ã¥kturerna. HÀr har vi max stÃ¥tt i kö 10 minuter. Super god mat pÃ¥ l ae burger som fÃ¥r âïžâïžâïžâïž Helt fantastisk upplevelse har detta varit för hela familjen.
Fun and budget-friendly amusement park
There is a friendly atmosphere, very friendly staff, attractions for young and old and plenty of choices of restaurants to suit everyone's taste and budget. This amusement park proves that you don't have to spend a fortune on an amusement park to have a fun day.
UbehÞvlet betjening.
Bakkens forlystelser er ok. Men ubehÞvlet opfÞrsel fra personalet ved flere spisesteder. Vildt man tillader den form for opfÞrsel.
Glad for at vÊre sluppet af med denâŠ
Glad for at vÊre sluppet af med den klovn man kunne skyde i vandet. Det en fornÞjelse at kunne passere det sted uden og få råbt en sviner efter sig. UbehÞvlet og modbydelig i sit sprog. Godt vi er sluppet af med ham.
Max. 10 ture på turbånd
Skuffende at man med et turbåd er begrÊnset i antal gange man må prÞve en forlystelse.
Min sÞn på 3 år fik et mini tur bånd, men kunne pga hÞjde krav ikke prÞve flere af de 7 rutchebaner som det dÊkker.
Når han samtidig bliver afvist efter 10 ture i bakkeexpressen, så er der lige pludselig ikke meget ide i et turbånd.
Bakken er hvad bakken altid har vÊret
Bakken er hvad bakken altid har vÊret.
Men pÊnt og rent rundt omkring.
Hyggelig tur for hele familien.
Ingen forståelse i en Êrgelig situation!
Mine bÞrn har haft stand på BÞrneloppen hvor de har solgt deres gamle legetÞj og tÞj for at have råd til en familietur på Bakken.
Det var planlagt til i fredags hvor vi alle skulle have armbånd og spise aftensmad på Den hvide hest.
Vi ankom om eftermiddagen og desvÊrre bliver min mindste datter på 7 år pludselig slÞj og feberramt.
Vi når kun at vÊre der i 1 1/2 t. og prÞver 3-4 ting sammen.
Jeg går i informationen og spÞrger om de på nogen måde kan hjÊlpe os med et tilgodebevis el. lign så vi i stedet kan komme igen i nÊste uge.
Det kunne de ikke, men de ville gerne returnere armbÃ¥ndene og sÃ¥ kunne vi betale for de 4 ting vi havde prÞvet = 600 kr. ð³
Jeg sad tilbage med 2 meget triste og skuffede piger og selv en Êrgelig fÞlelse over at jeg altid render ind i regelryttere på den måde! Hvorfor kunne man ikke kunne have hjulpet os med 4 nye armbånd en anden dag. Hvor tit render de ind i sådanne situationer?!
Dette var deres svar på min skriftlige henvendelse efterfÞlgende:
Hej Christina, jeg kan godt forstå, at det er super Êrgerligt, at I må tage hjem efter kun at have prÞvet få forlystelser. Men så lÊnge turbåndene er indlÞste og brugte, kan vi desvÊrre ikke gÞre noget. Vi får dagligt flere henvendelser som dine, hvor folk Þnsker penge tilbage, tilgodebevis eller nye turbånd. Så vi bliver desvÊrre nÞdt til at fÞlge de givne regler. Mvh Sanne, Bakken
Jeg tvivler på at der er mange der henvender sig derude direkte i informationen efter 1 1/2 t. med et tydeligt sygt barn!
Vi kunne vÊlge at blive, men valgte i stedet at tage ansvar, da hun pludselig blev syg og med hÞj feber (der er jo stadig noget der hedder Corona!)
Heldigvis ikke Corona i denne omgang, men en slem infektion og hun er stadig syg.
Jeg er så ked af at de ikke vil hjÊlpe os i en ekstra ordinÊr situation, som jeg synes denne var.
TÊnker at jeg med denne besked blot vil informere andre om at det er den service de på Bakken synes er rimelig!
Det finns det mestadels lika mycket förâŠ
Det finns det mestadels lika mycket för barn som för vuxna.
För barn mat, karusell och för vuxna mat öl.
Finns mycket natur,skog för dem sol gillar.
Kanske inte det bÀsta men Bakken Àr helt OK.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ