Der var en god kemi lige fra start. NÃ¥r man nu skal beslutte Sà store ting som en mors sidste rejse, pÃ¥ kort tid, fungerede alt bare. KÊmpe ros til Helle Skovmand. Har aldrig givet en bedemand kramme... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores varmeste anbefaling Vi kan kun give Begravelse Danmark og isÊr Tina og Alice vores allerbedste anbefalinger. Da vores farmor gik bort og skulle transporteres fra Danmark til Montenegro... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej. Jeg vil gerne fremhÊve den venlighed vi fÞlte, da vi skulle organisere min mands bisÊttelse. Helle Nygaard-Lund, Begravelse Danmark, Haderslev, gav os fin information og var meget behjÊlpelig.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg giver hermed bededame Tina Ãstergaard, Ãsterbrogade, min varmeste anbefaling. Hun var yderst professionel i forbindelse med min stedmors dÞd. Der var intet kunstigt fÞleri, men nÞgtern forklaring... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Begravelse Danmark mÞder du erfarne og nÊrvÊrende bedemÊnd, som stÞtter dig i en svÊr tid. Vi er en landsdÊkkende kÊde af lokale begravelsesforretninger, og vi hjÊlper familier over hele landet med at planlÊgge og gennemfÞre bÃ¥de begravelser og bisÊttelser. Vores bedemÊnd tager hÃ¥nd om hele forlÞbet â fra de fÞrste praktiske opgaver til selve hÞjtideligheden â sÃ¥ du kan fÞle dig tryg og stÞttet hele vejen. Vi begynder altid med en personlig samtale, hvor vi lytter til dine Þnsker og hjÊlper dig med at skabe en afsked, der afspejler det liv, der er levet. Uanset om du Þnsker en traditionel begravelse, en enkel bisÊttelse, en ceremoni uden hÞjtidelighed eller en bÊredygtig lÞsning, stÃ¥r vi klar til at rÃ¥dgive og stÞtte dig. Vi hjÊlper ogsÃ¥ med dÞdsannoncer, blomster, mindesider og alt det praktiske papirarbejde, sÃ¥ intet bliver glemt i en svÊr tid. Begravelse Danmark er Danmarks Êldste landsdÊkkende bedemandskÊde med rÞdder helt tilbage til 1881. I dag er vi ejet af mere end 40.000 medlemmer gennem Begravelseskassen Danmark, og vi arbejder alle efter fÊlles faglige og etiske standarder. Det betyder, at du kan have tillid til, at vi leverer samme hÞje kvalitet og omsorg â uanset hvor i landet du mÞder os. Hos Begravelse Danmark kombinerer vi stÊrke traditioner med lokalt kendskab. Vores mÃ¥l er altid at skabe en vÊrdig og mindevÊrdig afsked, som giver ro og tryghed for de pÃ¥rÞrende.
Engager 2-4 st. tv., 2605, BrÞndby, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
En rigtig behagelig oplevelse både ved den telefoniske henvendelse samt mÞdet i forretningen. Professionel optrÊden i forbindelse med bisÊttelsen. Kan varmt anbefales til andre.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
Da min mor gik bort , fik jeg den bestem behandling og rigtig god vejledning
Og så var det en rigtig flot kiste pynt og rigtig flot borebuket

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
Fra det tidspunkt torsdag d. 25 september 2025 hvor Bedemand, Karina Christiansen trådte ind i vores hjem, fik jeg en ganske enestående hjÊlp og stÞtte.
Min mand Bjarne var dÞd ganske uventet dagen fÞr, formodentligt af hjertestop.
Et kÊmpe chock for mig, og en meget sÃ¥rbar og ulykkelig situation at befinde sig i.ðâ€ïžâð©¹
Men Karine tog hÃ¥nd om stor ser alt, og var hele tiden et skridt foran, og det pÃ¥ den mest omsorgsfulde mÃ¥de man kan tÊnke sig.â€ïžâð©¹ð
Det var helt ro på, og jeg fik lov til at fortÊlle og hvor Karina tog ordet ind imellem om de ting som man nu skal igennem i en sådan situation.
Alle mine Þnsker omkring ;
Mulighed for valg af rustvogn (den nye hvide ),
Obduktionen, ( husk anmodning af denne hos lÊgen )
BisÊttelsen i kirken, Jagt-tema & blomster,
MIndehÞjtidelighed i
forsamlingshuset, ( resavation af lokalet )
Valg af urnen ( mange muligheder ), HjÊlp til bestilling af gravsted i skoven på Clausholm. osv
Mange kram og stÞttende ord med pÃ¥ vejen. â€ïžâ€ïžâ€ïž
Jeg fik mulighed for at se min Bjarne hele 3 gange inden han blev kremeret. Det var en kÊmpe hjÊlp at få taget ordentligt afsked.
Tak for det. â€ïž
Jeg kan ikke forestille mig, at nogen kunne gÞre denne gerning mere professionelt, end Karina Christiansen. ð
Medgiver hende derfor min absolut bedste anbefaling â€ïžðð

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
Stor ros til Bedemand Kåre fra Haderslev. Top professionel og medfÞlende.
Med hele vejen. Dejligt at man også kunne sende SMS til ham som han svarede på.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
I forbindelse med min fars dÞd og bisÊttelsen fik min mor, sÞster og jeg den allerbedste behandling man kan fÃ¥ af bedemand Sidsel Baltzer. Hun var meget rolig, empatisk, indlevende. Vi blev âholdt i hÃ¥ndenâ gennem hele processen, og kontaktet flere gange for at hÞre om alt var vel. Vi kan kun give Din lokale bedemand i HelsingÞr de allerbedste anbefalinger og vil helt sikkert bruge dem igen.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
Alt er gået efter planen, og vi har vÊret meget glade for forlÞbet, så vi kan varmt anbefale dem :-)

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
Jeg er blevet set, hÞrt og mÞdt i den svÊreste tid efter min mors dÞd. Meget respektfulde og professionelle mennesker. Alt er taget hånd om.
Min stÞrste anbefaling

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
Begravelse Danmark i Greve ved Maria Synnestvedt.
Der var velorganiseret bisÊttelse af min mand.
Vi takker for hjÊlpen og god stemning.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
Sober og reel, meget fin behandling af Henrik Brinels, som var med på "linjen" de sidste timer, inden det blev aktuelt, trods weekend, hvor han ikke havde vagt, men gode kollegaer, der tog over. Alt i alt en god oplevelse trods omstÊndighederne.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
Vil gerne anbefale bedemand Jan Christensen fra Begravelse Danmark i Odense. En meget behagelig og omsorgsfuld mand at få i rÞret, da jeg ringede morgenen efter at min kÊre sÞster var gået bort. Man fÞler sig i meget trygge hÊnder i en svÊr tid, og Jan var meget professionel, venlig og empatisk i hele forlÞbet. Desuden meget nem at kommunikere med når man havde spÞrgsmål - og hvis han var optaget ringede han altid tilbage så hurtigt som muligt. En stor og varm anbefaling herfra til Jan.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
Vi siger tak for en venlig og professionel indsats
SÊrlig tak til Helle Nygård Lund for hendes rolige og venlige måde hun arrangerede min mands bisÊttelse
Venlig hilsen Kahl

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
Bedemand Birgit Mortensen er erfaren, indsigtsfuld og nÊrvÊrende i sin bistand og vejledning. Selve hendes arbejde er tillige professionelt udfÞrt. Kan på det kraftigste anbefale forretningen i HillerÞd.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
Yderst professionel, respektfuld og nÊrvÊrende behandling helt start til slut af Maria. Hun hjalp gennem en rigtig svÊr tid og vi kan meget klart anbefale hende og Begravelse Danmark i Greve. Mange tusind tak for jeres hjÊlp og stÞtte.

Tak. Bare tak.
Karina var en virkelig god stÞtte omkring min mors dÞd. Både på selve dagen og i udformningen af dÞdsannoncer. Alt var klart og blev forklaret udfÞrligt, og Karinas nÊrvÊr og ro i situationen var uvurderligt.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
Vi fÞlte os mÞdt fra allerfÞrste kontakt. Stor hjÊlp hele vejen igennem. Og efterfÞlgende tlf. Opkald, med stor respekt og indlevelse . En jyde har fået alle sine fordomme om kbh. Sat til vÊgs.

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
Meget sÞde og venlige medarbejdere der også virkede meget proffessionelle.
Jeg var meget tilfreds med behandlingen af hele forlÞbet

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
Stor tak til Tina Ãstergaard ved Begravelse Danmark | Ãsterbrogade 91, 2100 KÞbenhavn Ã. for hendes store arbejde ved min kones dÞd.
Alt papir arbejde og selve bisÊttelsen var jeg meget glad for Tinas store arbejde. Mange tak.
KÊrlig hilsen Morten Frederiksen

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
Vi havde et samarbejde med Karina , sÊrdeles kompetent, sÞd og rar
Hun fik alt til at gå glat , så vi ikke skulle tÊnke på noget som helst .
Incl råd og vejledning .
Tak Karina

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand ããã®åç
Vi havde Nastasia som sÞrgede for vores mors bisÊttelse, hun var virkelig dygtig og sÞd, og alt gik som det skulle. Altid til at fÃ¥ fat i hvis der var spÞrgsmÃ¥l. Min varmeste anbefaling og 5 store â€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïž til Nastasia

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã