Begravelse Danmark - Din lokale bedemand レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Der var en god kemi lige fra start. NÃ¥r man nu skal beslutte SÅ store ting som en mors sidste rejse, pÃ¥ kort tid, fungerede alt bare. KÊmpe ros til Helle Skovmand. Har aldrig givet en bedemand kramme... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores varmeste anbefaling Vi kan kun give Begravelse Danmark og isÊr Tina og Alice vores allerbedste anbefalinger. Da vores farmor gik bort og skulle transporteres fra Danmark til Montenegro... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hej. Jeg vil gerne fremhÊve den venlighed vi fÞlte, da vi skulle organisere min mands bisÊttelse. Helle Nygaard-Lund, Begravelse Danmark, Haderslev, gav os fin information og var meget behjÊlpelig.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg giver hermed bededame Tina Østergaard, Østerbrogade, min varmeste anbefaling. Hun var yderst professionel i forbindelse med min stedmors dÞd. Der var intet kunstigt fÞleri, men nÞgtern forklaring... もっず芋る

䌁業情報

1. 葬儀堎
  2. 葬儀瀟

圓該䌁業による蚘述

Hos Begravelse Danmark mÞder du erfarne og nÊrvÊrende bedemÊnd, som stÞtter dig i en svÊr tid. Vi er en landsdÊkkende kÊde af lokale begravelsesforretninger, og vi hjÊlper familier over hele landet med at planlÊgge og gennemfÞre bÃ¥de begravelser og bisÊttelser. Vores bedemÊnd tager hÃ¥nd om hele forlÞbet – fra de fÞrste praktiske opgaver til selve hÞjtideligheden – sÃ¥ du kan fÞle dig tryg og stÞttet hele vejen. Vi begynder altid med en personlig samtale, hvor vi lytter til dine Þnsker og hjÊlper dig med at skabe en afsked, der afspejler det liv, der er levet. Uanset om du Þnsker en traditionel begravelse, en enkel bisÊttelse, en ceremoni uden hÞjtidelighed eller en bÊredygtig lÞsning, stÃ¥r vi klar til at rÃ¥dgive og stÞtte dig. Vi hjÊlper ogsÃ¥ med dÞdsannoncer, blomster, mindesider og alt det praktiske papirarbejde, sÃ¥ intet bliver glemt i en svÊr tid. Begravelse Danmark er Danmarks Êldste landsdÊkkende bedemandskÊde med rÞdder helt tilbage til 1881. I dag er vi ejet af mere end 40.000 medlemmer gennem Begravelseskassen Danmark, og vi arbejder alle efter fÊlles faglige og etiske standarder. Det betyder, at du kan have tillid til, at vi leverer samme hÞje kvalitet og omsorg – uanset hvor i landet du mÞder os. Hos Begravelse Danmark kombinerer vi stÊrke traditioner med lokalt kendskab. Vores mÃ¥l er altid at skabe en vÊrdig og mindevÊrdig afsked, som giver ro og tryghed for de pÃ¥rÞrende.

優良

通垞2週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 92ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg vil gerne takke Sidsel iHelsingÞr

Jeg vil gerne takke Sidsel iHelsingÞr for en omsorgsfuld og behagelig samtale i forbindelse med min brors dÞd og kremering. Jeg har fÞlt mig tryg i denne svÊre tid .
Vh Grethe Hansen

2025幎7月12日

KÊre Grethe

Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du har fÞlt dig tryg i en svÊr tid, og at Sidsel fra vores forretning i HelsingÞr har kunnet give dig en omsorgsfuld og behagelig samtale.

Vi har naturligvis delt dine ord med Sidsel, og hun sÊtter stor pris på at have kunnet vÊre en stÞtte for dig.

Sidsel fra Begravelse Danmark i

Sidsel fra Begravelse Danmark i HelsingÞr hjalp med bisÊttelsen af min mor. Det var en svÊr tid, hvor man er har brug for lidt hjÊlp til alt det man ikke ved noget om i forbindelse med dÞdsfald og efterfÞlgende bisÊttelse. Sidsel hjalp til at det blev en god og tryg oplevelse, hvor jeg fÞlte at jeg kunne stille spÞrgsmål og få hjÊlp og, hvor der var styr på aftalerne.

Tak for hjÊlpen 😊

2025幎6月16日

KÊre Morten

Mange tak for din anmeldelse og for de fine ord om Sidsel.

Det glÊder os at hÞre, at du har fÞlt dig trygt hjulpet gennem en svÊr tid, og at bisÊttelsen af din mor blev en god og rolig oplevelse, hvor der var styr pÃ¥ det hele. Vi har naturligvis delt din anmeldelse med Sidsel – det betyder meget for hende at vide, at hun har kunnet gÞre en forskel.

Tak til Maria fra Strandens bedemand I Greve

Jeg vil gerne takke Maria fra Strandens bedemand i Greve for hjÊlp til min fars begravelse, hun var sÞd professionel og tog bare rigtig godt imod hele familien i svÊr og trist situation, så begravelsen blev lige i min fars ånd - tusind tak Maria ❀

2025幎7月11日

KÊre Caroline

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os at hÞre, at I har fÞlt jer godt modtaget og stÞttet i en svÊr tid – og at begravelsen blev, som din far kunne have Þnsket den. Vi har naturligvis delt dine ord med Maria fra Strandens Bedemand i Greve, og det glÊder hende meget at vide, at hun har kunnet gÞre en forskel for jer.

Omsorgsfuld stÞtte

Min mor Þnskede en enkel og stilfuld bisÊttelse. Jeg Þnskede professionel stÞtte i en stund, hvor alt bliver overvÊldet af afsked og sorg. Jeg kontaktede Maria, og hun forstod med det samme. På hendes omsorgsfuld og rolige måde gav hun mig den venlige tryghed og stÞtte, som jeg havde behov for. Og min mor fik sin smukke bisÊttelse, helt som hun havde Þnsket.

2025幎6月10日

KÊre Maryanne

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre, at du har fÞlt dig trygt stÞttet i en svÊr tid, og at din mor fik den bisÊttelse, hun Þnskede – enkel og smuk.

Vi har naturligvis delt dine ord med Maria, og det glÊder hende at have kunnet vÊre en stÞtte i en stund prÊget af afsked og sorg.

Tak til Maria

Tusind tak til Maria Synnestvedt for hendes hjertelige og dygtige hjÊlp til mig og min familie i en svÊr tid. Jeg kan kun give Maria min varmeste anbefaling.

2025幎5月30日

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi har sendt dine ord videre til Maria, og hun er meget glad for at hÞre, at hun har kunnet vÊre en hjÊlp for dig og din familie i en svÊr tid.

Det betyder meget for os, at du har fÞlt dig trygt og omsorgsfuldt mÞdt.

Varm anbefaling af Jan. Han er en virkelig empatisk bedemand

Vi vil gerne have lov at takke bedemand Jan Christensen for den nÊre og varme hÃ¥ndtering af hele situationen, man som pÃ¥rÞrende pludselig stÃ¥r i, nÃ¥r man mister én af sine kÊre. Jan var simpelthen sÃ¥ omsorgsfuld og tillidsvÊkkende. Vi fÞlte os vigtige og prioriteret og Jan var dygtig til at fÃ¥ “ting til at ske”. Samtidig er Jan et meget lunt og humoristisk menneske, hvilket er en stor hjÊlp, og lettelse, nÃ¥r man stÃ¥r midt i sorg og forvirring. Vores aller varmeste anbefalinger gÃ¥r til Jan. Tak Jan, du gjorde en stor forskel for os ❀

2025幎6月2日

KÊre Mellanie

Tusind tak for din varme og rÞrende anmeldelse. Det betyder meget for os – og ikke mindst for Jan – at hÞre, hvilken forskel han har gjort for jer i en svÊr tid. Vi har naturligvis delt dine fine ord med ham, og han blev meget taknemmelig.

At I har fÞlt jer set, prioriteret og hjulpet, er netop det, vi tilstrÊber i mÞdet med pårÞrende.

Vi sender de bedste Þnsker til dig og din familie.

De varmeste hilsner fra Begravelse Danmark.

Den varmeste anbefaling af Nastasia

Den varmeste anbefaling af Nastasia Tami Jensen! 🫶
Vi stod i den ulykkelige situation at vi mistede både min mors mand og vores far med 9 dages mellemrum. Nastasia greb os med det samme, lige da vi havde brug for det. Hun har hele vejen vÊret professionel men også menneskelig og omsorgsfuld. Hun gav os al den tid vi havde brug for, til at finde de rigtige ord, finde ting som var vigtige for os kom med i kisten, plads til at grÊde og ikke mindst viste hun en interesse for hvem de var som mennesker. Det har vÊret et meget tryg og godt samarbejde med god dialog, nogle gange dagligt. Nastasia har stået klar med rådgivning og vejledning.

Af hjertet TAK for al din hjÊlp Nastasia ❀

2025幎5月12日

KÊre Tea

Tusind tak for din rÞrende anmeldelse. Vi har naturligvis delt dine ord med Nastasia, og hun blev meget glad for at hÞre, at hun har kunnet vÊre en stÞtte for jer i en svÊr tid.

At I har fÞlt jer trygge og mÞdt med både omsorg og forståelse, er netop det, vi Þnsker at give videre til de familier, vi hjÊlper.

Vi sender de varmeste tanker til dig og din familie.

Virkelig god service

Virkelig god service, meget lydhÞr og omsorgsfuld. Vi kunne få der lige som vi ville have det. God og behagelig bedemand men en afslappet jargon.
De bedste anbefalinger herfra.

2025幎5月15日

KÊre Mette
Mange tak for din anmeldelse og de sÞde ord. Vi har givet rosen videre til vores bedemÊnd i Otterup, der blev meget glade for at hÞre, at I var tilfredse med deres service.

Birgit var meget empatisk

Birgit var meget empatisk, engageret og hun hjalp til at det blev en smuk og sÊrdeles vellykket begravelse.

2025幎4月27日

KÊre Martin og Lisbeth
Mange tak for din anmeldelse og de sÞde ord. Vi har givet rosen videre til Birgit, der blev meget glad for at hÞre, at I var tilfredse med hendes service.

God og respektfuld

Jan fra Begravelse Danmark Odense, hjalp os utroligt meget hele vejen ifm min mors bisÊttelse i påsken. Pga. helligdagene, lÞb vi ind i nogle udfordringer, bla. at låne et sted for at få en fremvisning og blomsterbutikker bringer ikke kistepynt ud.
Men alt det fixede Jan, hvor han kontaktede kapellet og fik lov til at låne en sidebygning, og Jan skaffede en kontakt til en blomstermand, der ville levere kistepynt på 2. påskedag. Telefonen bliver taget og sms besvaret- han guidede os godt igennem processen, på en meget venlig og respektfuld måde.
Kan kun varmt anbefale Begravelse Danmark Odense.

2025幎4月16日

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand からの回答

Mange tak for din anmeldelse og de sÞde ord. Vi har givet rosen videre til Jan, der blev meget glad for at hÞre, at I var tilfredse med hans service.

De bedste hilsner fra Begravelse Danmark.

Dette firma har et fantastisk vÊrdisÊt

Dette firma har et fantastisk vÊrdisÊt og det hele fungerer perfekt ned til mindste detalje
Faglig dygtig og meget kompetent bedemand ( Maria Synnestvedt ) med hjertet på rette sted

2025幎4月10日

Begravelse Danmark - Din lokale bedemand からの回答

Mange tak for din anmeldelse og de sÞde ord. Vi har givet rosen videre til Maria, der blev meget glad for at hÞre, at I var tilfredse med hendes service.

BedemÊnd Karina Christensen og Hans

BedemÊnd Karina Christensen og Hans Henry hjalp vores familie igennem en svÊr tid. Med god vejledning, gode til at lytte og fangede “de smÃ¥ ting” som gjorde bisÊttelsen yderst personlig og smuk.

Vi takker for deres hjÊlp!
Og kan på det varmeste anbefales.

Vh. Familien JÞrgensen

2025幎3月21日

KÊre Thomas
Mange tak for din anmeldelse og de sÞde ord. Vi har givet rosen videre til Karina og Hans Henry, der blev meget glade for at hÞre, at I var tilfredse med deres service.

Tak til Maria Synnestvedt for en

Tak til Maria Synnestvedt for en omsorgsfuld behandling i en svÊr tid. Maria sÞrgede for alt, og tog også billeder fra kirken som jeg bagefter sÊtter stor pris på at have.
Lene

2025幎3月6日

KÊre Lene

De bedste hilsner fra Begravelse Danmark.

Jeg stod i en svÊr tid hvor jeg havde

Jeg stod i en svÊr tid hvor jeg havde brug for stÞtte og vejledning hvor Maria Synnestvedt endnu engang (2023 og 2025) var en uvurderlig hjÊlp. Fra fÞrste kontakt blev jeg mÞdt med omsorg, respekt og stor professionalisme.
Maria hjalp mig igennem hele processen med stor forståelse og tålmodighed. Alle detaljer blev håndteret med omtanke og jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem.
Ceremonien blev prÊcis som jeg Þnskede, smuk , vÊrdig og personlig.
Jeg kan varmt anbefale Maria til alle, der har brug for en kompetent og empatisk bedemand.

2025幎3月21日

KÊre Gitte

Jeg brugte begravelse Danmarks

Jeg brugte begravelse Danmarks Frederiksberg afd. til min fars bisÊttelse.

Her kan jeg kun mere en skamrose den allerbedste Sidsel som varetog hele forlÞbet til ende.

Hun var SÅ professionel hele vejen igennem, i denne svÊre tid der er nÃ¥r en rejser forvejen.

Hun og begravelse Danmark kan kun varmt anbefales herfra.

Endnu engang tusind tak til Sidsel

2025幎2月19日

KÊre Karina
Mange tak for din anmeldelse og de sÞde ord. Vi har givet rosen videre til Sidsel, der blev meget glad for at hÞre, at I var tilfredse med hendes service.

Tak til Begravelse Danmark Odense

Jeg gjorde brug af Jan Christensen fra Begravelse Danmark til min fars bisÊttelse. Fra fÞrste mÞde fÞlte jeg mig mÞdt, lyttet til og forstået af Jan, der både var meget professionel og nÊrvÊrende i sin stÞtte. Jeg fÞlte mig meget tryg i hele forlÞbet. Og vigtigst af alt, så gjorde Jan en stor indsats, så vi fik en fin afsked med min far.

2025幎1月22日

KÊre Pernille

5 velfortjente stjerner

5 velfortjente stjerner og tak til Nastasia Tami Jensen i Roskilde afdelingen for en meget professionel håndtering af min mors bisÊttelse d. 03.12.2024. Vi fÞlte os i MEGET gode hÊnder igennem hele forlÞbet og oplevede at blive mÞdt med en stor empati. Den stÞrste anbefaling herfra!

2024幎12月3日

KÊre Lotte
Mange tak for din anmeldelse og de sÞde ord. Vi har givet rosen videre til Nastasia, der blev meget glad for at hÞre, at I var tilfredse med hendes service.

5 stjerner til Pernille Rasmussen

Pernille fra Herlev afd. stod for bisÊttelsen af vores sÞn Og det gjorde hun helt fantastisk, i en meget svÊr tid for os.
Pernille fik os igennem det med sin hjertevarme måde at takle det hele på , hun opfydte vores Þnsker til fulde og mere til, herfra kÊmpe ros til Pernille

2024幎12月16日

KÊre Ulla
Mange tak for din anmeldelse og de sÞde ord. Vi har givet rosen videre til Pernille, der blev meget glad for at hÞre, at I var tilfredse med hendes service.

Venligt personale

Nem at kontakte.

2024幎12月2日

KÊre Karin
Mange tak for din anmeldelse og de sÞde ord. Vi har givet rosen videre til vores afdeling i Otterup, der blev meget glade for at hÞre, at I var tilfredse med deres service.

Vi Þnsker dig og din familien alt det bedste.

De bedste hilsner fra Begravelse Danmark.

Lige fra fÞrste kontakt havde vi en god

Lige fra fÞrste kontakt havde vi en god fornemmelse af kompetance, et indtryk, som resten af forlÞbet af min sÞsters bisÊttelse kun forstÊrkede.
Vi vil ikke tÞve med at anbefale ‘bedemanden i Greve’!

2024幎11月19日

KÊre Hugo