Bogensehotel レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dejligt med mÊrklÊgningsgardiner. Gode senge. Venligt vÊrtspar. Hotellet prÊget af at vÊre under renovering. KÞkkenet lukket. Spiste dejlig mad hos naboen Café’ Kysten. Da jeg bestilte opholdet, blev... もっず芋る

Havde kÞbt en deal til 10 personer, overnatning samt kaffe og kage og 3 retters menu + vinmenu Ankom og fik kaffe og kage som en del af dealen. Bogense hotel er overdraget af ny ejer og meget frems... もっず芋る

BesÞgte Bogense Hotel pÃ¥ et deal ophold. Forventninger var ikke skruet hÞjt op, da prisen for 2 pers. (1.200,00) indeholdt overnatning i dobbelt vÊrelse, eftermiddagskaffe med kringle, velkomstdr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Holdt fÊtter og kusine fest for 22 personer. Fine og rene vÊrelser. Maden var nogenlunde, der kunne nok gÞres mere ved de 2 smÃ¥ retter, mere spÊndende. En meget lyttende og medlevende ny hotelejer, me... もっず芋る

䌁業情報

レビュヌを曞く

Ekstremt skuffet
 Hvad er der sket med

Ekstremt skuffet
 Hvad er der sket med Bogense hotel!?
Har ellers vÊret der fast igennem mange år. Men havde ikke vÊret forbi i 5 år pga. flytning. Og nu skulle det vÊre, når vi nu var på Fyn.

Husker det kun som et hyggeligt sted med god dansk mad og rigeligt af det så man blev mÊt, + det smagte af hjemmelavet. FÞr i tiden kom min familie og jeg der altid for at kÞbe aspargessuppen, den smagte himmelsk!
Men aner ikke hvad der er sket (evt. nye forpagter?). Men suppen smagte af MOU aspargessuppe og brÞdene var kedelige. Dertil fik vi flÊskesteg og der var ikke meget. Retten bestod af 2-3 skiver meget seje stykker og 4 brune kartofler. Hold da op en skuffelse. Gad ikke sige noget da vi stod med lille baby og 3 Ã¥rige som var meget trÊtte og utÃ¥lmodige, da vi havde ventet over en time pÃ¥ maden
 Vi ville kort sagt bare vÊk derfra. Øv!

2024幎5月9日

Hej Ida Marie.
Tak fordi du har taget dig tid til og skrive til os. Vi er dog kede af din oplevelse hos os. Jeg vil bede dig kontakte mig telefonisk, så jeg kan hÞre nÊrmere om jeres besÞg.
Venlig hilsen Benedikte

Maden er virkelig blevet ringe👎😵‍💫 har

Maden er virkelig blevet ringe👎😵‍💫 har vÊret sÃ¥ glad for at besÞge at spise her. SÃ¥ sÞrgeligt. Ikke mere hjemmebagt brÞd. Totalt uspiselig tÞrt flÊskesteg. Virkelig dÃ¥rlige brunede kartofler. FlÊsken er sÃ¥ sejt som et bildÊk og sovsen er melet og kan stÃ¥ selv. RÞdvinen var god men 670 kr. Det var det absolut ikke vÊrd👎😳😳

2024幎5月9日

Hej Kent.
Tak fordi du har taget dig tid til og skrive en anmeldelse. Vi er dog rigtig kede af din oplevelse hos os - det er ikke det vi vil vÊre kendt for. Jeg håber du vil kontakte mig telefonisk, så jeg kan hÞre nÊrmere om dit besÞg.
Mvh. Benedikte

En Êrgerlig deal fået som gave

Vi havde fÃ¥et en deal af familie i fÞdselsdagsgave. Vi brugte denne deal den 16/6. Vi skulle ha vÊret af sted den 17/6, men hotellet ringede nogle dage fÞr og spurgte om vi kunne komme 1 dag fÞr, da de skulle ha plads til en busselskab. Det kunne vi godt. Da vi ankom til hotellet, fortalte jeg at vi havde hund med, det havde jeg ogsÃ¥ fortalt da jeg bookede. Jeg blev belÊrt om at det skulle jeg ha sagt da jeg bestilte og at det i Þvrigt kostede 100kr ekstra, hvilket jeg fik at vide da vi bookede. Stemningen var meget uvenlig. Vi fik dog et fint vÊrelse, vi havde bestilt opgradering. Grunden til de 2 stjerner er maden. Den var ubeskrivelig dÃ¥rlig. Deal kunder og andre kunder fik Ã¥benbart forskellige anretninger. Ærtesuppen var smagslÞs, fisken ligesÃ¥, den fik hunden. KalvekÞddet var sejt og saucen smagte stÊrkt af ingefÊr. (Skulle ha vÊret pebersauce) Der var kun 4 stk meget vÃ¥de glaskartofler pÃ¥ tallerkenen og andre kunder fik almindelige kartofler. Synes godt de ku ha givet os, samme menu som de andre gÊster, som tak for hjÊlpen. Vinen og morgenmaden var god. Da vi ankom var der kaffebord, men kun 1 stykke kringle til hver stod der pÃ¥ et skilt. Alt i alt en kedelig “fornÞjelse” Hunden blev dog glad for maden. Vi gav 600 kr ekstra fordi der var sommertillÊg pÃ¥ 300 kr Opgraderingen kostede 200 kr og Hund 100 kr. Ærgerlig at en gave skulle ende ud i en dyr og kedelig fornÞjelse. Det Þvrige personale var sÞde og venlige. Vi har ofte vÊret pÃ¥ deal andre steder, men dette var lavmÃ¥let. Havde maden vÊret i orden havde prisen vÊret ok. De ku lÊre noget af Slukefter Kro.

Er blevet ringet op fra kroen. De mente vi kunne ha klaget da vi var der. Ja, det kunne vi, men vi var så chokerede af den forskelsbehandling der var. Hun ville kompensere os med et nyt ophold, men med den oplevelse, takkede vi nej. Vi kunne osse ha fået 100 Kr i rabat for hunden, hvis vi havde sagt vi var utilfredse da vi tjekkede ud. Jo, jo, det var da storsindet.

2024幎6月16日

Det er en ommer kÞkken

GÊlder kun restauranten: meget sÞde unge service minded personale
 MEN sÃ¥ stopper det ogsÃ¥. Ventede 55 min pÃ¥ hovedret (Dansk national ret). Efter at have spurgt til og efter retten, yderligt 12 min. dvs serveres 3 min efter kÞkkenet lukkede? Aldrig set/smagt sÃ¥ skamferet flÊsk, smaglÞs og ualmindelig tyk sovs. Efterlod 3/4 dele (helt ualmindeligt for bÃ¥de ret og jeg)
 godt der var nye kartofler, ellers var det blevet Shawarma fra Cirkel K 🫣

2024幎6月6日

Bogensehotel からの回答

Hej Tommy. Tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget din oplevelse i vores restaurant. Det er ikke den standard vi er kendt for eller vil vÊre kendt for. Jeg vil bede dig tage kontakt til mig, så vi kan prÞve og rette op på din oplevelse.
Mvh. Benedikte

Rigtig positiv oplevelse

Ophold med 1 overnatning og tilkÞb af en ekstra.
Veltillavet og velsmagende 4 retters menu med udsÞgte vine den fÞrste dag, 2 retters menu på 2 dagen og morgenmads buffet begge dage.
Kan varmt anbefales, kommer gerne igen.

De 4 Midt og Vestjyder

2024幎5月27日

Hej Allan
Tak for din positive anmeldelse. Det glÊder os, at I havde et dejligt ophold hos os.
Benedikte

DYRT!

Var til 2 x 60 års fÞdselsdag, INTET manglede til festen. God betjening & lÊkkert mad.
Mange af gÊsterne havde booket vÊrelse for at undgå at skulle kÞre hjem.
Da arrangementet sluttede kl. 00.00 var vi flere af de overnattende gÊster, som havde aftalt at tage 2 x rÞdvin og en kasse blandede flaskeÞl med på vÊrelset.
INGEN SOM I INGEN havde dog forventet en regning på 1800,- for denne service.
Synes virkeligt at det er frÊkt at man tager SÅ meget for 2 vin og 30 Þl

SÃ¥ bestemt ikke en god anmeldelse herfra

2024幎5月19日

Hejsa.

Tak fordi du tager dig tid til at anmelde dit besÞg på Bogense Hotel.
Dog forstår jeg ikke helt !
I får en kasse Þl og 2 flasker rÞdvin med på vÊrelset som i skal betale for eller ?

Jesper, Bogense Hotel

Sikke en elendig service de har

Sikke en elendig service de har. Bestiller bord og bestiller fisk, og da vi kommer til dagen og skal have vores mad, beklager de at der er udsolgt.

Det er bare ikke i orden.

2024幎5月19日

Hejsa

Tak fordi du tager dig tid til at anmelde dit besÞg på Bogense Hotel. Vi beklager meget at vi ikke havde de forudbestilte fisk. Vi strÊber efter at bruge gode råvarer her på hotellet, og da det ikke var muligt at få leveret de Þnskede fisk på den pågÊldende dag, vil vi ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Marie, Bogense Hotel

Vi kommer gerne igen.

Vi har i pinsen vÊret på deal ophold Bogense hotel.
En dejlig oplevelse, hjÊlpsomt personale, dejlig mad med gode vine.
Bevares hotellet har et gammeldags look, det er jo en gammel bygning, men det kan også noget.
Alt var rent og pÊnt.
Vi kommer gerne igen.
Hilsen vÊrelse 50 og 51. Pinsen 24.

2024幎5月18日

Hejsa

Dejligt at hÞre at i har nydt jeres ophold, og i er mere end velkommende en anden gang.
NÊste gang i står og skal planlÊgge et par hyggelige dage i Bogense, kan i med fordel bestille et Naturperle ophold direkte gennem hotellet. LÊs mere om det på vores hjemmeside WWW.bogensehotel.dk.

Marie, Bogense Hotel

FÞdselsdagsfest

Vi holdt lÞrdag den 11. maj 2024 en helt igennem fantastisk fest (70 års fÞdselsdag) på Bogense Hotel.
Et uovertruffen arrangement som vi og alle vore gÊster roste til skyerne.
Tusind tak til ledelsen og personalet på Bogense Hotel
Mvh
Lissi og Poul Jacobsen

2024幎5月11日

Hej Lissi & Poul.
Tak fordi i giver jer tid til at anmelde jeres besÞg på Bogense Hotel.
Det glÊder os alle her på hotellet at jeres fest var vellykket, vi bestrÊber os på kun at have glade gÊster.
HÃ¥ber at se jer en anden gang.

Personalet, Bogense HoteÊ

Vil ikke anbefale dette sted.

Da vi kommer der bliver vi vist hen til vores bord, der går ca 20 min inden der kommer en tjener, hun kunne vÊrken sige velkommen eller hej hun havde mere travlt med at kigge over på et andet bord. Da vi har bestilt vores mad går der ca 1/2 time inden det kommer og her er kartoflerne kolde, bearnaisesauce er så skilt som den overhovedet kan blive, den var mega ulÊkkert at se på, vi påpeger det og får en ny, men den skulle aldrig vÊre sendt ud af kÞkkenet hvis du spÞger mig, entrecotebÞfferne var skam stegt og mega seje, halvt inde i hovede retten kommer en tjener lige pludselig med en salat som hÞrte til, da vi skal have vores dessert får vi heller ikke det rigtig og dette påpeger vi,isen var så krystalliseret at den ikke var til at spise og på kagen var der en vandbakkelse som var så tÞr at den ikke var vÊr at spise.

Hvis man kunne give 0 stjerner så havde vi gjord det. Det er blevet så ringe at spise der oppe, og vi kommer aldrig igen.

2024幎4月21日

Hej Anja.
Jeg er glad for at du giver dig tid til at anmelde dit besÞg hos os men ked af det jeg lÊser.
Vil du ringe til mig : 64811108 ?

Jesper, Bogense Hotel

God mad og vin, men ringe vÊrelse

Vi havde kÞbt en spotdeal og så frem til opholdet.
Maden på fÞrste dagen var rigtig god og med virkelig gode vine.
Maden på anden dagen var ikke helt så god som på fÞrste dagen.
Morgenmaden var god med godt brÞd og gode oste.
VÊrelset var ringe, slidt og med et aflÞb i badevÊrelset der sikrede en pÊn oversvÞmmelse på hele badevÊrelsesgulvet - irriterende at bruge en halv time på at tÞrre vand op, fordi man Þnskede et bad.
Personalet var lidt stresset men flinke.

2024幎4月15日

Hej Christian.
Tak fordi du giver dig tid til at anmelde dit besÞg her hos os, vi tager alle henvendelser til efterretning og prÞver at forbedre os til nÊste gang du kommer og besÞger os.
Jeg er ked af, ja det hele og vores personale bÞr ikke lade sig mÊrke med at der er meget travlt på hotellet. Et stoppet aflÞb kan vi ikke fikse fÞr vi får det af vide fra de gÊster der har brugt det sidst, så beklager men det vidste vi ikke.
Maden bÞr vÊre af ens standart hver gang, det lover jeg at forbedre når du besÞger os igen.

Hvad sker der?

Vi var 2 par på deal den 10.april, 4 retters menu, incl. vinmenu og en overnatning med morgenbuffet.
Det er for os, meget svÊrt at forstå de negative anmeldelser, vi har lÊst efter vort ophold. Vores deal var til en pris af under 1200 kr, i den pris er mad, vin, betjening, dugevask/skift, rengÞring af vÊrelse, linnedskift, varme, lys, vand og huslejeudgifter m.m.
Vi var SÅ tilfredse med bÃ¥de mad, ophold, betjening og vÊrelser, der var ikke noget at klage over, overhovedet, og vi glÊder os til at komme igen.
Hilsen fra vÊrelse 46 og 47
Til alle de utilfredse med vÊrelser, mad og lokaliteter

., prÞv hotel d’Angleterre nÊste gang☺☺

2024幎4月10日

Hej Lissy.
Mange tak for din rosende anmeldelse. Det glÊder os alle, at opholdet levede op til jeres forventninger.

Anbefaler Bogense hotel

Deal ophold på Bogense hotel kan klart anbefales.
Venlig modtagelse da vi ankom.
Dejligt rent vÊrelse med god seng.
Til aften var der dÊkket pÊnt bord, vi fik en super lÊkker middag med god vin til. Maden blev serveret i stille og roligt tempo så man virkelig fik en hyggelig aften ud af det.
Tusind tak til Bogense hotel, vi kommer igen, også selvom vi har vÊret her flere gange.

2024幎4月13日

Hej Karen.
Tak for din anmeldelse. Det glÊder os, at du har taget dig tid til og skrive om os og det glÊder os, at I havde et dejligt ophold hos os.
Venlig hilsen Benedikte

Dejligt hotel og restaurant.

Dejligt hotel og restaurant.
Kunne I ikke tÊnke jer og skifte lidt ud i jeres menu i weekenden. Det er det samme I tilbyder.

Mener sÞndagsmeny og helligdage.

2024幎3月24日

Hej Lis.

Mange tak fordi du giver dig tid til at anmelde vores hotel :)
Dog forstår jeg den ikke helt.
Hvis du er på ophold ( deal eller Naturperle ) skifter den menu efter årstid/ sÊson men er den samme alle ugens 7 dage.
Vores Ala cartekort skifter menuen hver dag og vi har lige fået nyt menukort.
Der ud over har vi en sÊsonmenu som skifter, ja efter sÊson så forstår ikke helt hvad du mener.

Det kunne vÊre bedre

Lidt slÞv betjening, det tog tid inden mande kom (Stjerneskud) 2 fiskefileter, men den ene skulle der nÊste lup for at finde. Bestilte en specielt Þl, og fik den som fadÞl på 0,4 l. På regningen krÊvede de prisen for en flaske Þl på 0,5 l. Fejlen blev selvfÞlgelig rettet da jeg påpegede det.
NÊste gang finer vi et andet sted i Bogense.

2024幎4月7日

Hej Peter.
Tak fordi du giver dig tid til at anmelde dit besÞg på Bogense Hotel.
FÞrst vil jeg da sige at jeg er glad for at fejlen med den forkerte Þl blev rette da vi blev opmÊrksomme på det, det er en menneskelig fejl.
Jeg er sikker på at hvis vi var blevet gjort opmÊrksomme på den " lille " fisk havde vi også Êndret på dette.

Jeg håber da at du vil besÞge os en anden gang så lover jeg dig en ordentlig fisk

Jesper, Bogense Hotel

De levede ikke op til hvad man

De levede ikke op til hvad man forventer af et hotel. UbehÞvlet tale fra en servitrice flere gange i aftenens forlÞb. VÊrtinden ( en meget svag Êldre dame) fÃ¥r sig manet op til at rejse sig fra sin kÞrestol og vil byde sine gÊster til bords. FÃ¥r sÃ¥ at vide ord ret: du kan jo se jeg ikke er fÊrdig med st sÊtte forret pÃ¥ og jeg kan jo ikke gÃ¥ rundt om folk nÃ¥r jeg skal hÊlde vin op 😮😮😮. VÊrtinden satte sig stille og slukÞret ned i sin stol 😡. En herre begyndte at spise af sin forret inden flutes var serveret. Han fik surt ordene : NÃ¥ du er nok sulten.vi sad meget meget lÊnge med tomme rÞdvinsglas,og ikke vand i kanderne pÃ¥ bordet der var vin adlibitum, men sÃ¥ mÃ¥ man altsÃ¥ sÞrge for at gÊsterne har noget i glassene BÞrnene havde lavet et lille indslag til efter hovedretten. De fik ordene : I kan vel vente til jeg har taget ud. Øh det tager kun smÃ¥ 5 min. Det er jeg ligeglad med I mÃ¥ vente. 😡😡 en ung pige beder om en cola. Du kan vel tage en ovre pÃ¥ det bord med himmelvendte Þjne. Alt i alt en rigtig trÊls aften. Havde det vÊret vores medarbejder var hun blevet sparket ud omgÃ¥ende. For servicemindet var hun godt nok ikke. SÃ¥ kunne man give minus stjerner var det sket herfra.

2024幎3月29日

Hej Ann.

Det er jeg meget ked af at hÞre.
Du må meget gerne ringe til mig på hotellet på: 64810811.

Jesper

Fantastisk ophold

Det er fÞrste, men bestemt ikke sidste gang, vi har besÞgt jeres skÞnne og hyggelige hotel. 🀗
Alt, lige fra vÊrelset, kaffe og kage ved ankomsten, den fantastisk lÊkre 4 retters menu med vin, super lÊkker morgenbuffet og ikke mindst sympatisk og proffesionelt personale.
Vi vender tilbage i det nye år 👏

2023幎12月9日

Bogensehotel からの回答

Hej og 1000 tak for din anmeldelse. Det giver jeg straks vidre til mine kollegaer i både kÞkken og restaurant. Det er ord som disse der varmer i den kolde vintertid. Vi glÊder os til at betjene jer en anden gang.

Venlig hilsen.
Jesper, Bogense Hotel

Bogense hotel er et hyggeligt sted, får meget for pengene 🌹👏

Bogense hotel er et hyggeligt sted. SÃ¥ dejligt et ophold,
til meget små penge. Kaffe og kringle kl 15, 4 retters
Meny, med dejlige vine til. SÞdt personale. TÊnk for kun små kr 1.200 for dobbelt vÊrelse og hele menuen mm, utroligt. Bedre vÊrelse kan opgraderes m kr 100.
Derfor er det vigtigt, at man stÞtter med ekstra kÞb,
SkÞn frokost, Þl og snaps eks. Kaffe mm. Tak 🌹🌹
Vi har besÞgt jer mange gange. 👏👏

2023幎11月26日

Hej Kristina.
Mange tak for de pÊne ord, de varmer i denne kolde vintertid.
Det glÊder os ligeledes at lÊse du har besÞgt os flere gange og håber på det ikke er sidste gang vi ser jer ?

GlÊdelig jul.
Personalet.
Bogense Hotel

Fantastisk ophold på meget hyggeligt

Fantastisk ophold på meget hyggeligt Êldre hotel med egen charme. Vi havde kÞbt en deal og tilvalgt extra overnatning og modtog en yderst fin betjening fra minut 1.
Den 4 retters menu med vin var udsÞgt lavet, som vores mor ville have gjort det. Velsmagende fra fÞrst til sidst. Venligt personale med sans for faget.
Dejligt stort vÊrelse og behagelige senge.
SkÞn mad anden dag også hvor alting spillede. Kan kun varmt anbefale et ophold.

2023幎11月29日

Hej Helle.
Mange tak fordi du giver dig tid til at anmelde dit besÞg hos os.
Jeg deler dine pÊne ord med resten af personalet og håber at se jer en anden gang.

Jesper, Bogense Hotel.