Bouwbakkie レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Bomen kapot, gevel met schade (letterlijk een bak tegen de gevel geknald). en dit alles is risico voor de koper. Grappig om te zien hoe iemand een bak ophaalt van je oprit en niet weet hoe je een b... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Worst experience ever. They keep promising me that they will pick up the container today, then tomorrow, then Monday etc. If you don't come, don't promise. Now my all materials are coming but we d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het is in tien tellen geregeld. Zeer goed georganiseerd bij bouwbakkie. Het neerzetten en ophalen geweldig. En betaalbaar. Alleen de naam al vind ik geweldig hahaha. Ga zo door 👊👊👊💪

5つ星のうち5の評価

Prima bedrijf, had weken van te voren aangegeven op welke datum ik het geleverd wilde hebben en in wel tijdsbestek. Op de dag zelf kwam een hele kundige chauffeur die in ons smalle Haagse straatje waa... もっと見る

企業情報

1. ゴミ処理の管理サービス

当該企業による記述

Afvalcontainers goedkoop huren? 24/7 Snelle levering van afvalcontainers in héél Nederland. Afval container verhuur zonder account! Dè container verhuur voor heel Nederland.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 33件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

komen de bak niet ophalen

bouwbakkie komt de afgesproken tijd 3x niet na om de bak op te halen. heb heel de planning om kunnen gooien en andere afspraken af moeten zeggen.
kijk inderdaad goed in u omgeving of er geen ander alternatief is ik raad iedereen af om hier te bestellen.

2023年6月1日
5つ星のうち1の評価

Bak staat nu al 2 weken vol voor de…

Bak staat nu al 2 weken vol voor de deur, in een nauw straatje waar parkeren al een probleem is. Afmelden is raar systeem. Diverse keren gebeld, beloven dat hij 'vandaag opgehaald wordt' maar dat gebeurt (nog) steeds niet. Staat dus weer een weekend in de weg. Hier geen bak bestellen dus.

2023年5月12日
5つ星のうち4の評価

Container snel gebracht

Container snel gebracht. Chauffeur vooraf tel contact. Ophaal verzoek blijft onhandig. Moet via ophaal formulier terwijl website doet geloven dat het via website kan.

2023年5月8日

Supergoed!!

Makkelijk te bestellen, snel te leveren.
Er was geen 6 kuub meer, dus kreeg voor zelfde prijs een 10 kuub. Makkelijk afspreken voor ophalen...
Al met al zeeeer tevreden

2023年5月8日
5つ星のうち2の評価

Oprit beschadigd …

Tijdens het ophalen heeft de Puinbak ons oprit aardig vernield. En de chauffeur zei daar kan ik niks aan doen wat raar is want we hebben al aardig wat puinbakken op onze oprit gehad en dit was de eerste die hem over de oprit sleepte.

2023年4月21日
5つ星のうち1の評価

Jammer, voldoet niet aan verwachting.

Container werd niet binnen het afgesproken tijdvak geleverd. De klantenservice was onverschillig en niet bepaald vriendelijk. Ik zou afraden deze service te gebruiken. Standaard reacties op ervaringen, inhoudelijk bekijken en verbeteren is er niet bij. Kijk goed in je nabije omgeving, ik kwam na deze ervaring erachter dat ik regionaal een 10 m3 voor hetzelfde huur dan een 6 m3 bij bouwbakkie.

2023年4月4日

Beste W. Wiericx,

Bedankt voor de feedback!

Wat vervelend dat u onze service als negatief hebt ervaren. Wij doen er alles aan om onze klanten zowel tijdens als na de bestelling goed te informeren.

U kunt bij het bestellen een voorkeur opgeven, echter is dit helaas geen garantie die wij kunnen bieden.
Zoals op de website ook staat aangegeven bij de FAQ.

LET OP! Wij hebben te maken met planningen en verkeersdrukte en kunnen daarom geen garantie van tijdblok of tijdstip geven.

We hopen dat het klussen toch goed gegaan is en waarderen uw feedback.

5つ星のうち5の評価

Container in weekend besteld voor…

Container in weekend besteld voor maandag en ze waren er op tijd . Was super geregeld.. chauffeur belde me zodat ik hem de goede weg kon sturen . Erg vriendelijk en goed geregeld.

2023年3月20日

Beste meneer Lamboo,

Bedankt voor deze mooie review!

Dat waarderen wij enorm. Ons werk en uw klusresultaat zien terugkomen in een mooie waardering is waar we het voor doen.

Groeten van Tim, team Bouwbakkie.nl

5つ星のうち3の評価

Harde afspraken zijn niet te maken

Ze reageren snel; het bestellen gaat gemakkelijk en als je geen exacte tijd aanhoudt, is het gewoon goed. Echter dekken ze zichzelf goed in mbt het moment waarop de container wordt geleverd; ze hebben daar geen invloed op en garanderen ook precies niks; daarmee weet je wel waar je aan toe bent,maar het is lastig als je iets goed wilt plannen.

2023年3月1日

Beste Gerard,

Bedankt voor deze goed onderbouwde review!

Wij streven er inderdaad naar om ze transparant mogelijk te zijn richting onze klanten, zodat we geen informatie geven die we niet waar kunnen maken.

Fijn weekend alvast!

5つ星のうち4の評価

Snelle levering en omwisseling ging…

Snelle levering en omwisseling ging goed. Zeker een aanrader.

2023年2月26日

Beste Martin,

Bedankt voor deze mooie review!

Dat waarderen wij enorm. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Dat is waar we het voor doen.

Groenafval container

Overzichtelijke website
Vriendelijke chauffeurs

2023年2月19日

Beste Herman,

Zonder pardon kosten doorberekenen

Een bigbag bij dit bedrijf besteld. Bij het ophalen konden ze deze plots niet ophalen. Expres gezorgd dat er iemand thuis was maar de auto is gestopt en voordat we de trap af waren gelopen was hij alweer weg. Zonder pardon werd er 75 euro extra in rekening gebracht voor een ‘loze’ rit omdat wij niet aan de voorwaarden zouden voldoen (een straat van 4 meter en binnen 2 meter van de straat). Echter voldeden wij wel aan de voorwaarden maar hebben hun een verkeerde vrachtwagen gestuurd. Na mailcontact plots geen reactie meer gekregen en later wel een betalingsherinnering sturen.z Echt schandalig hoe eenvoudig zulke kosten zonder reden worden door berekend. Voor ons echt nooit meer en ik zou het zeker niet aanraden..!

2022年12月21日

Beste mevrouw Jeeninga,

Bedankt voor de feedback!

Wat vervelend dat u onze service als negatief hebt ervaren. Helaas zien wij in de praktijk dat de toegankelijkheid van een straat waar onze containers of bigbags staan niet altijd voldoen aan de voorwaarden om deze ook weer veilig op te halen. Dit kan komen door buurtbewoners die hun auto’s ongunstig parkeren of door andere invloeden. Voor- en tijdens het bestellen laten wij onze klanten weten waaraan een ophaalplek moet voldoen zodat onze vrachtwagens goed hun werk kunnen doen. Op https://www.bouwbakkie.nl/tips/10-tips-bij-het-huren-van-een-afvalcontainer.html kunt u de samenvatting nog eens teruglezen.

We hopen dat het klussen toch goed gegaan is en waarderen uw feedback.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。